Η ιστορία του κόσμου

Ο Ιησούς υπαγορεύει:

Αγαπημένα μου παιδιά, όταν ένα ζωντανό ον λαμβάνει ζωή, τη λαμβάνει από Εμένα. Δεν υπάρχει άλλη προέλευση παρά μόνο από το Θέλημά Μου, την Παντοδυναμία Μου και τις διαθέσεις Μου. Ένα έντομο είναι κάτω από την κυριαρχία Μου όπως και τ’ αστέρια και ολόκληρο το στερέωμα. Τα ανθρώπινα όντα είναι αδέρφια Μου ένεκα των διαθέσεων της Αγάπης Μου για τους ανθρώπους τους οποίους θέλησα να δημιουργήσω για να τους αγαπήσω, να τους κάνω καλό, να τους κάνω χαρούμενους και αφοσιωμένους.

Η αφοσίωση είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της αγάπης γιατί αν δεν υπήρχε δώρο δεν θα υπήρχε και αγάπη. Όταν κάποιος προσφέρει ως δώρο τον εαυτό του, επιτρέπει στον άλλο να το λάβει και το αντίστροφο, και αυτή η ανταλλαγή είναι η πηγή κάθε αγάπης. Μια εγωιστική αγάπη πεθαίνει, ο εγωισμός δεν έχει θέση στην αγάπη. Μια εγωιστική αγάπη είναι αχόρταγη και έτσι η αγάπη πεθαίνει, ο εγωισμός γίνεται δυσάρεστος και απεχθής. Γι' αυτό οι αρετές και οι κακίες είναι αντίθετες μεταξύ τους και αν κάποια γλιστρήσει προς το αντίθετο μέρος, εξαφανίζεται. 

Ο διάβολος, αδυσώπητος εχθρός του Θεού, Τον ανταγωνίζεται και θέλει να μονοπωλήσει τους ανθρώπους, εν αντιθέσει ο Ιησούς Χριστός έδωσε όλο Του τον εαυτό για να λυτρώσει κάθε άνθρωπο, για να τον αποκαταστήσει στην Αιώνια Ζωή και την Ευτυχία. 

Γιατί ο Θεός επέτρεψε στο διάβολο να περιφέρεται στον επίγειο Παράδεισο ενώ οι άγγελοι φύλαγαν τα σύνορά του; Γιατί ο Θεός άφησε τον άνθρωπο να βυθιστεί στην αμαρτία, και στη συνέχεια ήρθε ο Άνθρωπος-Θεός (Ιησούς) στη γη και έφτασε μέχρι το σταυρικό θάνατο, παρόλο που Αυτός είναι η Ζωή και ο υπέρτατος Κύριος όλων όσων υπάρχουν; Γιατί επέτρεψε ο Θεός στον Άγγελο Λούσιφερ (διάβολο) να σφετεριστεί την περιουσία Του σε τέτοιο βαθμό ώστε να φτάσει να την θεωρεί δική του; Γιατί, Γιατί, Γιατί;   

Μήπως δεν είναι ο Θεός τόσο δυνατός ώστε να έχει αποτρέψει όλα αυτά; Ναι, θα μπορούσε, αλλά αν αποφάσισε διαφορετικά, σημαίνει ότι ήταν καλύτερα έτσι! Ό,τι κάνει είναι καλό, ό,τι αποφασίζει είναι καλό, ό,τι αφήνει να συμβεί είναι καλό. Ο περήφανος και ζηλιάρης άγγελος έγινε κακός, ήταν επιλογή του και ο Θεός του το επέτρεψε παρά το τεράστιο λάθος εκείνης της δαιμονικής επιλογής. Ο άνθρωπος αμάρτησε, ήταν επιλογή του, αμαρτάνει ξανά και ξανά και είναι ξανά και πάντα επιλογή του, αλλά αυτή η επιλογή είναι επιβλαβής και τρομερά λανθασμένη. 

Πότε λοιπόν, παιδιά Μου, θα αποφασίσετε να πάρετε τον εαυτό σας στα χέρια σας και να αρνηθείτε το διάβολο και τους πειρασμούς του και να προτιμήσετε την αγάπη του Ιησού Χριστού, Θεού και ανθρώπου, από τον φρικτό ψεύτη, ανθρωποκτόνο από την αρχή! Πιστεύετε στα ψέματά του, αφήνετε να σας γοητεύουν, σας λείπει το θάρρος να απελευθερωθείτε από αυτά, πέφτετε ξανά και ξανά στις απάτες του και μετά, κατά την εικόνα του, έχετε την ικανοποίηση μιας αλόγιστης αυτοεκτίμησης που σας ωθεί να υποσκελίζετε τον πλησίον σας, τους άλλους ανθρώπους... 

Από πού προέρχονται τα ελαττώματά σας; Το γνωρίζετε; Προέρχονται σε μεγάλο βαθμό από τα γονίδιά σας επειδή το σώμα σας, από την καταγωγή σας, αρχικά πληγώθηκε από το προπατορικό αμάρτημα και υπέστη πολλές άλλες επιθέσεις με την πάροδο του χρόνου. Η ψυχή σας πρέπει να τα διορθώσει όλα αυτά, αλλά πρέπει επίσης να κυριαρχήσει στον εαυτό της, να εξυψωθεί και να αγιάσει τον εαυτό της. Λυγίζει κι αυτή κάτω από το βάρος της ατέλειάς της. Πρέπει να αγιάσει τον εαυτό της και ταυτόχρονα να αγωνιστεί ενάντια σε όλες τις παράνομες σωματικές ορέξεις.

Ο διάβολος, κάνοντας τους πρώτους σας γονείς να πέσουν στα δίχτυα του, κέρδισε μια πολύ μεγάλη νίκη και μετά τον Κατακλυσμό, πολύ εκνευρισμένος που δεν μπόρεσε να συνεχίσει τη σφαγή του σε μεγάλη κλίμακα, άρχισε ξανά το έργο της διαφθοράς των απογόνων του Νώε. Τα κατάφερε καλά μέχρι που ο Θεός ανέστησε τον Αβραάμ, άνθρωπο δίκαιο και ένθερμο αλλά απομονωμένο σε μια περιοχή γεμάτη κακία. Τη συνέχεια τη γνωρίζετε: ο Θεός τον έβγαλε από εκείνη τη χώρα και τον τοποθέτησε αλλού με την οικογένειά του. Λίγο πολύ οι απόγονοί του συμπεριφέρθηκαν καλά μέχρι που ήρθε ο Σωτήρας, ο Παντοδύναμος Θεός, Θεός και άνθρωπος, ο οποίος αποκατέστησε το εβραϊκό δόγμα για να γίνει στη συνέχεια το καθολικό δόγμα.

Έσωσε όλο τον κόσμο με τη Λύτρωσή Του, με τη Θεία Θυσία του Σταυρού και ο κόσμος που ανανεώθηκε πλήρως, κλήθηκε σε Αυτόν. Μετά, ήρθε η εποχή του Χριστιανισμού και του εκχριστιανισμού των ειδωλολατρών και, μεταξύ αυτών πολλοί άγιοι ξεχώρισαν από το σύνολο. Παρόλ’ αυτά, το κακό συνέχισε να μαίνεται ενώ ήρθε και η ώρα των Εμφανίσεων της Υπεραγίας Θεοτόκου στη Γαλλία, στην Ευρώπη και στον κόσμο. Νέοι άγιοι ήρθαν να γονιμοποιήσουν τον Χριστιανικό κόσμο με το κήρυγμά τους και το παράδειγμά τους μέχρις ότου, με ένα νέο χτύπημα του σφετεριστή, η Γαλλική Επανάσταση εξάπλωσε το δηλητήριό της σε όλη τη γη και σύντομα ακολούθησε η διάβρωση των εκπροσώπων της Αγίας Καθολικής και Ρωμαϊκής Εκκλησίας.

Ο θρόνος του Πέτρου και η Εκκλησία, χτυπημένοι από τον διάβολο, δεν παύουν να μολύνουν ψυχές και σώματα, αλλάζοντας τις νοοτροπίες, εκκενώνοντας το πνεύμα της πίστης και διαστρεβλώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο την Αγία Θυσία της  Καθολικής θείας Λειτουργίας. Τώρα έχει φτάσει στην αιχμή των πόνων της γιατί η νίκη της φαίνεται κερδισμένη, αλλά ο Κύριος είναι και παραμένει ο Δάσκαλος, θα είναι πάντα ο Νικητής. Εδώ τελειώνει η ιστορία του κόσμου αφού φτάσαμε στην εποχή μας, τον 21ο αιώνα, και αυτό που θα έρθει θα το μάθουν οι απόγονοί σας.   

Θα πρέπει πάντα να αγωνίζεστε ενάντια στο πνεύμα του κακού που συνεχίζει να δηλητηριάζει την Εκκλησία του Θεού. Ο πρίγκιπας αυτού του κόσμου είναι ο αιώνιος εχθρός της. Η Εκκλησία, αν και στον κόσμο, δεν είναι του κόσμου, αλλά οι εκπρόσωποί της έχουν γλιστρήσει προς τον κόσμο που τη μισεί, όπως πρώτα μίσησε τον Κύριο Ιησού Χριστό. Όπως ο Νυμφίος της (ο σύζυγός της), θα ταπεινωθεί, θα την γεμίσουν ύβρεις και θα την χτυπήσουν βάναυσα, αλλά σαν Εκείνον, θα αναστηθεί ξανά ένδοξη και όμορφη όπως θα έπρεπε πάντα να είναι. Την αγαπώ, θα την προστατεύσω και θα την αναστήσω, και εσείς αγαπημένα Μου παιδιά, μην την αφήσετε ώστε να αναστηθείτε κι εσείς μαζί της στην Αλήθεια που δεν μπορεί να αλλάξει. Δόξα, δόξα και τιμή στον Θεό για πάντα και για πάντα. Αμήν. 

Ο θεϊκός σας Δάσκαλος.

ΠΗΓΗ: Μήνυμα του Ιησού προς την αδελφή Beghe, στις 20/11/2022 (srbeghe.blog/lettres-collectives).

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αγγελική Σ. Νατσούλη

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ανάσταση του Λαζάρου - μέρος Β'

'Το Ευαγγέλιο όπως μου υπαγορεύτηκε' γιατί το έκανε ο Ιησούς;