Ο άγγελος της πρώτης πληγής της οργής του Θεού

Η Παναγία από τον Ιούλιο του 1973 έως τον Δεκέμβριο του 1997, έδινε μηνύματα στον π. Stefano Gobbi (1930-2011), έναν Ιταλό ιερέα, μέσω εσωτερικής όρασης (locution), τα οποία δημοσιεύθηκαν στο βιβλίο «To the Priests, Our Lady's Beloved Sons», γνωστό και ως Μπλε Βιβλίο από το χρώμα του εξωφύλλου του. Το βιβλίο έχει λάβει το Imprimatur τριών καρδιναλίων και πολλών αρχιεπισκόπων και επισκόπων παγκοσμίως. Τα μηνύματα φέρουν νούμερα. Το περιεχόμενό του μπορεί να βρεθεί εδώ: http://www.heartofmaryarabic.com/wp-content/uploads/2015/04/The-Blue-Book.pdf

Το μήνυμα 412 λέει ότι έχουμε ήδη εισέλθει στην περίοδο που αναφέρει η Αποκάλυψη ως: «Οι εφτά φιάλες της οργής του Θεού» και ότι ο πρώτος άγγελος έχει ήδη αναλάβει έργο.

Ο άγγελος της πρώτης πληγής

Λέει η Παναγία στον π. Γκόμπι:
«Θυμάστε σήμερα την τελευταία Μου εμφάνιση στη Φάτιμα στις 13 Οκτωβρίου 1917, που ολοκληρώθηκε με το θαύμα του ήλιου; Δώστε προσοχή όλο και περισσότερο στη γυναίκα που είναι ντυμένη τον ήλιο (η Παναγία, Αποκ. 12:1), η οποία έχει το καθήκον να προετοιμάζει την Εκκλησία και την ανθρωπότητα για τον ερχομό της μεγάλης Ημέρας του Κυρίου (την Ημέρα της Προειδοποίησης ή του Φωτισμού της Συνείδησης). Ο καιρός της αποφασιστικής μάχης έφτασε. Η ώρα της μεγάλης δοκιμασίας έχει πλέον κατεβεί στον κόσμο, επειδή οι άγγελοι του Κυρίου στέλνονται, με τις πληγές τους, να τιμωρήσουν τη γη.

Πόσες φορές δεν σας έχω προτρέψει να περπατήσετε στο δρόμο της απονέκρωσης των αισθήσεων, της κυριαρχίας πάνω στα πάθη, της σεμνότητας, του καλού παραδείγματος, της αγνότητας και της αγιότητας! Όμως η ανθρωπότητα δεν έχει αποδεχτεί την παρότρυνσή Μου και συνεχίζει να παραβιάζει την έκτη εντολή του Νόμου του Κυρίου που ορίζει να μην διαπράττει ο άνθρωπος ακάθαρτες πράξεις. Αντίθετα, προσπάθησε να εκθειάσει αυτή την παράβαση και να την θεωρήσει ως κατόρθωμα της ανθρώπινης αξίας και ως έναν νέο τρόπο άσκησης της προσωπικής ελευθερίας του ατόμου. Έτσι σήμερα, η ανθρωπότητα έχει φτάσει στο σημείο να νομιμοποιεί ως καλές όλες τις ακάθαρτες αμαρτίες. Έχει αρχίσει να διαφθείρει τη συνείδηση ​​των μικρών παιδιών και της νεολαίας, ενσταλάζοντάς τους την πεποίθηση ότι οι ακάθαρτες πράξεις που διαπράττονται από κάποιον, δεν είναι πλέον αμαρτίες. Ότι οι σεξουαλικές σχέσεις πριν από το γάμο, μεταξύ των αρραβωνιασμένων, είναι νόμιμες και καλές. Ότι οι οικογένειες μπορούν να συμπεριφέρονται όπως θέλουν και μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τα διάφορα μέσα για τον έλεγχο των γεννήσεων. Και έχουν φτάσει οι άνθρωποι να δικαιολογούν και να αναδεικνύουν τις ακάθαρτες πράξεις ενάντια στη φύση και ακόμη, με νόμο να νομιμοποιούν την ομοφυλοφιλική συμβίωση μέσω του γάμου. Ποτέ, η ανηθικότητα, η βρωμιά και η ασέβεια δεν διαδίδονταν μέσω του Τύπου και όλων των μέσων κοινωνικής επικοινωνίας, όπως σήμερα.

Πάνω απ' όλα, η τηλεόραση έχει γίνει ένα διεστραμμένο όργανο που καθημερινά σας βομβαρδίζει με άσεμνες εικόνες, με σκοπό να καταστρέψει την καθαρότητα του νου και της καρδιάς, όλων. Οι χώροι ψυχαγωγίας - ιδίως ο κινηματογράφος και οι χώροι διασκέδασης (μπαρ, κλαμπ) έχουν γίνει τόποι δημόσιας προσβολής της ανθρώπινης και χριστιανικής αξιοπρέπειας. Αυτή είναι η στιγμή που ο Κύριος ο Θεός μας προσβάλλεται συνεχώς και δημόσια από τις αμαρτίες της σάρκας. Η Αγία Γραφή σας έχει ήδη προειδοποιήσει ότι όσοι αμαρτάνουν μέσω της σάρκας βρίσκουν τη δίκαιη τιμωρία τους από την ίδια τη σάρκα. Και λοιπόν ήρθε η ώρα που ο Άγγελος της πρώτης πληγής περνά πάνω από τον κόσμο, και τιμωρεί σύμφωνα με το θέλημα του Θεού.

Ο άγγελος της πρώτης πληγής έριξε - στη σάρκα εκείνων που επέτρεψαν να υπογραφούν με το σημάδι του θηρίου στο μέτωπο και στο χέρι και λατρεύουν την εικόνα του - μια οδυνηρή και κακοήθη πληγή, η οποία κάνει εκείνους που έχουν πληγεί, να φωνάζουν από απόγνωση. Αυτή η πληγή αντιπροσωπεύει τον φυσικό πόνο που πλήττει το σώμα μέσω σοβαρών και ανίατων ασθενειών. Η οδυνηρή και κακοήθης πληγή είναι μια πληγή για όλη την ανθρωπότητα, σήμερα τόσο διεστραμμένη, η οποία έχει οικοδομήσει έναν άθεο και υλιστικό πολιτισμό και έχει καταστήσει την αναζήτηση της ευχαρίστησης ως τον υπέρτατο στόχο της ανθρώπινης ζωής. Μερικά από τα φτωχά παιδιά Μου έχουν πληγεί από τις αμαρτίες τους, από την ακαθαρσία και την ταραγμένη ηθική τους και φέρουν μέσα τους το βάρος του κακού που έχουν κάνει. Από την άλλη πλευρά, έχουν πληγεί, και καλοί και αθώοι και τα δεινά τους χρησιμεύουν για τη σωτηρία πολλών από τους κακούς, λόγω της αλληλεγγύης που σας ενώνει όλους.

Η πρώτη πληγή είναι αυτή των κακοήθων όγκων και κάθε είδους καρκίνου, κατά του οποίου η επιστήμη δεν μπορεί να κάνει τίποτα, παρά την πρόοδό της σε κάθε τομέα. Ασθένειες που εξαπλώνονται όλο και περισσότερο και χτυπούν το ανθρώπινο σώμα, καταστρέφοντάς το με τις πιο οδυνηρές και κακοήθεις πληγές. Αγαπημένα παιδιά, σκεφτείτε την εξάπλωση αυτών των ανίατων ασθενειών σε όλα τα μέρη του κόσμου, και τα εκατομμύρια των θανάτων που προκαλούν.

Η πρώτη πληγή είναι η νέα ασθένεια του AIDS, που πλήττει πάνω απ' όλα τα φτωχά παιδιά Μου που είναι θύματα ναρκωτικών, κακών και ακάθαρτων αμαρτιών κατά της φύσης. Η Ουράνια Μητέρα σου θέλει να είναι βοήθεια, υποστήριξη, παρηγοριά και πηγή ελπίδας για όλους, σε αυτές τις στιγμές που η ανθρωπότητα πλήττεται από αυτήν την πρώτη πληγή.

Γι' αυτό, σας καλώ όλους να περπατήσετε στον δρόμο της νηστείας, των απονεκρώσεων του σώματος και της μετάνοιας. Από τα μικρά παιδιά, ζητώ να μεγαλώνουν στην αρετή της αγνότητας και, σε αυτό το δύσκολο ταξίδι, να αφήνονται στη βοήθεια των γονέων και των διδασκάλων τους. Από τους νέους, ζητώ να ελέγχουν τα πάθη τους μέσα από την προσευχή και μια ζωή ένωσης μαζί Μου, και να μην πηγαίνουν στον κινηματογράφο και τα κλαμπ, όπου υπάρχει ο σοβαρός και συνεχής κίνδυνος να προσβάλουν την αρετή που είναι τόσο αγαπητή στην Άμωμη Καρδιά Μου. Από τα αρραβωνιασμένα ζευγάρια ζητώ να απέχουν από τις σχέσεις πριν το γάμο. Από τους χριστιανούς συζύγους (άνδρες και γυναίκες) ζητώ να ασκούνται στη συζυγική αγνότητα και να μην χρησιμοποιήσουν ποτέ τεχνητά μέσα ελέγχου των γεννήσεων, ακολουθώντας τη διδασκαλία του Χριστού, την οποία η Εκκλησία εξακολουθεί να παρουσιάζει σήμερα με φωτισμένη σοφία. Πόσο πολύ ζητώ από τους ιερείς να τηρούν αυστηρά την αγαμία και, με πίστη τον θρησκευτικό, αυστηρό όρκο της αγνότητας τους!

Πάνω απ' όλα, γι' αυτούς, η Άμωμη Καρδιά Μου γίνεται το πιο ευπρόσδεκτο καταφύγιο και ο σίγουρος δρόμος που τους οδηγεί στον Θεό της σωτηρίας και της χαράς. Σε αυτόν τον παραδεισένιο κήπο Μου, όλοι θα παρηγορηθούν και θα ενθαρρυνθούν, ενώ Εγώ προσωπικά και με αγάπη θα φροντίσω να παρηγορώ τα βάσανα και, εάν είναι το Θέλημα του Κυρίου, να προσφέρω το δώρο της θεραπείας. Κατά συνέπεια, σε αυτήν την εποχή που η ανθρωπότητα πλήττεται από την πρώτη πληγή, σας παροτρύνω όλους να κοιτάξετε σε Μένα, την Ουράνια Μητέρα σας, για να παρηγορηθείτε και να βοηθηθείτε.

«Φύγε από τη Βαβυλώνα, λαέ Μου, για να μην πάρεις μέρος στις αμαρτίες της και δεχτείς μερίδιο από τις πληγές της…» (Αποκ. 18:4).

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Μπορεί να προκαλέσει περιέργεια στον αναγνώστη ότι αυτό το μήνυμα του αγγέλου της πρώτης πληγής αναφέρεται στον «καρκίνο» και «τη νέα ασθένεια του AIDS», που προκαλείται από τον ιό HIV (ιός ανοσοανεπάρκειας). Τι σχέση έχει αυτό με το παρόν και προφανές φάσμα της τρέχουσας επιδημίας; Στην πραγματικότητα, η σύνδεση είναι εξαιρετική.

Μία από τις πιο ανησυχητικές ανακαλύψεις της εποχής μας έχει να κάνει με αυτό που είναι γνωστό ως ρετροϊός - ένας ιός που εισάγει ένα αντίγραφο του γονιδιώματος RNA του στο DNA ενός κυττάρου-ξενιστή που εισβάλλει, αλλάζοντας έτσι το γονιδίωμα αυτού του κυττάρου (εκμεταλλευόμενος το μηχανισμό του κυττάρου-ξενιστή για τη δική του αναπαραγωγή και μακροπρόθεσμη εκδήλωση.) Το 2009, η Δρ. Judy Mikovits, Ph.D., που εργάστηκε ως διευθύντρια του εργαστηρίου των Αντιϊικών Φαρμάκων στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου (Antiviral Drug Mechanisms at the National Cancer Institute) και η ομάδα της, ανακάλυψε και απομόνωσε την πρώτη οικογένεια γάμμα-ρετροϊών. Θεωρήθηκε «λαμπρή» στον τομέα της… έως ότου αποκάλυψε σε μια δημοσιευμένη μελέτη, πώς η χρήση ζωικών και εμβρυϊκών ιστών σε εμβόλια προκαλούσε χρόνιες καταστροφικές ασθένειες (ως εκ τούτου, έγινε στόχος μιας μαζικής εκστρατείας δυσφήμησης και παραπληροφόρησης – παρόλο που πολλά από αυτά που οι κατήγοροί της ισχυρίζονταν, σήμερα αποδεικνύονται αληθινά. Στην πραγματικότητα, αυτοί οι τύποι ιών που ανακαλύφθηκαν είτε στη φύση είτε σε εμβόλια, είπε, βρέθηκαν να προκαλούν καρκίνο και AIDS.

Όσον αφορά τον τρέχοντα ιό (κορωνοϊό), η Δρ Mikovits δήλωσε σε συνέντευξή της τον περασμένο Μάιο 2020:

Υπάρχει μια οικογένεια γάμμα-ρετροϊών, που ως επί το πλείστον βρίσκεται σε συσκευασίες μολυσμένου αίματος και σε εμβόλια που υπάρχουν μέχρι σήμερα και εγχέονται στους ανθρώπους. Δεν χρειάζεται ένας μολυσματικός ιός εάν εμβολιαστείτε με έναν προ-ιό. Και… υπάρχουν πολλά δεδομένα (data) που υποστηρίζουν ότι ο COVID-19 δεν είναι μόνο SARS-CoV-2, αλλά είναι SARS-CoV-2 και XMRVs (ανθρώπινοι γάμμα-ρετροϊοί) και HIV.

Με άλλα λόγια, ο άγγελος της πρώτης πληγής  συνεχίζει να διέρχεται ανά τον κόσμο…

Αν και δεν υποστηρίζουμε ότι οι ισχυρισμοί της Δρ. Mikovits είναι ακριβείς, εντούτοις πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να τους λάβουμε σοβαρά υπόψη, αντί να τους παραβλέπουμε, δεδομένης της αναγνωρισμένης φήμης της επιστήμονος, πριν από την ανησυχητική μελέτη της. Μετά από το ντοκυμανταίρ Pandemic, τα ΜΜΕ προσπάθησαν να την απαξιώσουν και να σιγήσουν τη φωνή της. Όμως, αποδεικνύεται τελικά ότι οι αναπνευστήρες δεν είναι η σωστή αντιμετώπιση για τη θεραπεία των ασθενών με COVID-19. Είχε δίκιο όταν έλεγε ότι φάρμακα όπως η Hydroxychloroquine και η Ivermectin είναι μακράν πιο αποτελεσματικά στη θεραπεία για τον COVID-19, και ότι ο CDC διόγκωνε τους θανάτους από COVID-19 και ότι τα μέλη του CDC βρίσκονται σε αντιπαράθεση συμφερόντων καθώς κρατάνε τις πατέντες των εμβολίων, και διεκδικούν οικονομικά οφέλη από τις φαρμακευτικές εταιρείες. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι πολλοί επιστήμονες ανά τον κόσμο συμφωνούν μαζί της στο ότι ο ιός SARS-CoV-2 που προκαλεί την ασθένεια COVID-19 είναι μάλλον κατασκευασμένος στα εργαστήρια.

Λίγα λόγια για τον π. Stefano Gobbi
Γεννήθηκε στο
Dongo της Ιταλίας, βόρεια του Μιλάνου το 1930 και πέθανε το 2011. Ως λαϊκός είχε ασφαλιστικό πρακτορείο αλλά στη συνέχεια είδε πως η κλήση του ήταν προς την ιεροσύνη, και γι’ αυτό σπούδασε θεολογία στο Ποντιακό Πανεπιστήμιο Λατερανού στη Ρώμη. Το 1964  χειροτονήθηκε σε ηλικία 34 ετών.

Το 1972, οκτώ χρόνια αργότερα, ο π. Γκόμπι ταξίδεψε για προσκύνημα στη Φάτιμα της Πορτογαλίας. Καθώς προσευχόταν, στο ιερό της Παναγίας, για τους ιερείς που είχαν παραιτηθεί από το αξίωμά τους και προσπαθούσαν να ενωθούν σε εξέγερση εναντίον της Καθολικής Εκκλησίας, άκουσε τη φωνή της Παναγίας να τον παροτρύνει να συγκεντρώσει και άλλους ιερείς που θα ήταν πρόθυμοι να αφιερώσουν τους εαυτούς τους στην Άμωμη Καρδιά της Μαρίας και να είναι αφοσιωμένοι στον Πάπα και την Εκκλησία.  

Με καθοδήγηση από αυτά τα μηνύματα από τον Παράδεισο, ο π. Γκόμπι ίδρυσε το Κίνημα των Ιερέων που είναι αφιερωμένοι στην Παναγία (MMP). 

                                                                         * 

Και επειδή οι επικοινωνίες πάνω στο ίδιο θέμα βρίσκονται και αλλού - σήμερα είναι τα άτομα που λαμβάνουν επικοινωνίες με σκοπό την αφύπνιση της ανθρωπότητας από το λήθαργό της - διαβάστε το παρακάτω μήνυμα του Ιησού, στις 15 ιουνίου 1987, που έδωσε στην οραματίστρια και locutionist Βασούλα Ρυντέν:

Ιησούς: Βασούλα, γράψε τη λέξη AIDS.
Βασούλα:
AIDS
;
Ιησούς: Ναι, αντικατάστησέ την με τη λέξη Δικαιοσύνη. Το Ποτήρι του Ελέους Μου έχει ξεχειλίσει και το Ποτήρι της Δικαιοσύνης Μου είναι γεμάτο, μην το αφήσετε να ξεχειλίσει! Σου έχω ξαναπεί πως ο κόσμος Με προσβάλλει, είμαι Θεός Αγάπης, αλλά είναι επίσης γνωστό πως είμαι και Θεός Δικαιοσύνης. Απεχθάνομαι την ειδωλολατρεία!

(Σημ: όχι τα είδωλα των αρχαίων αλλά της σύγχρονης εποχής, που είναι όλα αυτά που λατρεύουμε αντί για το Θεό (χρήμα, δόξα, εξουσία, φήμη, κλπ.)

ΠΗΓΗ: https://www.countdowntothekingdom.com/a-californian-soul-angel-of-the-first-plague/

Και το βιβλίο «Αληθινή εν Χριστώ Ζωή» της Β. Ρυντέν

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αγγελική Σ.Νατσούλη

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ανάσταση του Λαζάρου - μέρος Β'

'Το Ευαγγέλιο όπως μου υπαγορεύτηκε' γιατί το έκανε ο Ιησούς;