Η Ερχόμενη Μεγάλη Κάθαρση των Συνειδήσεων

Από την παρουσίαση της συγγραφέως Christine Watkins ‘’The Coming Purification and the Divine Promises of the Flame of Love’’.

Ζούμε σε καιρούς πρωτοφανείς, καιρούς που δεν ονομάζονται κανονικοί ούτε θα επιστρέψουν ποτέ ξανά στην κανονικότητα. Ζούμε στους χρόνους που ονομάζονται «Έσχατοι Καιροί» χωρίς αυτό να σημαίνει το τέλος του κόσμου αλλά το τέλος μιας Εποχής.

Όλοι νιώθουμε ότι κάτι διαφορετικό πλανάται στην ατμόσφαιρα πέρα από τις συνηθισμένες καταστάσεις. Εν μέρει ο COVID-19, εν μέρει η συμπεριφορά των ανθρώπων απέναντι στους άλλους, η διάθεση τόσων πολλών ηγετών για πόλεμο, οι σκέψεις τους, τα συναισθήματά τους... όλα δείχνουν ότι η ζωή δεν είναι όπως την είχαμε συνηθίσει πριν από, μόλις, λίγα χρόνια.

Η αίσθηση ότι κάτι δεν είναι σωστό αυξάνει και θα συνεχίσει να αυξάνει. Γιατί το αίσθημα ασφάλειας έχει εξαφανιστεί; Γιατί η ανθρωπότητα, μετά από δυο ανθρωποκτόνους παγκόσμιους πολέμους και δυο ατομικές βόμβες δεν μπορεί να πάρει την απόφαση ότι θέλει να ζήσει ειρηνικά; Γιατί τα λόγια του Ευαγγελίου δεν διαδίδονται με χαρά; Τι είναι αυτό που εμποδίζει τους ανθρώπους (χριστιανούς) να εκφράζουν ανοιχτά τα θρησκευτικά τους πιστεύω; Γιατί δεν υπάρχει αγάπη ανάμεσα στους ανθρώπους και τον Θεό, ανάμεσα στον άνδρα και τη γυναίκα, γιατί τόσο μίσος, τόσος πόνος, τόσος φόβος που δεν μπορούν να διαχειριστούν ούτε οι πιο πολιτισμένες κοινωνίες;

Η απάντηση βρίσκεται στο ότι πολλές σκοτεινές δυνάμεις δρουν εναντίον των ανθρώπων, ιδιαίτερα των ανθρώπων της πίστης και όλα τα ανωτέρω συμβαίνουν επειδή απομακρυνόμαστε όλο και περισσότερο από τον Θεό. Αυτό είναι κάτι που αναφέρεται στις προφητείες των Γραφών αλλά και στα μηνύματα που στέλνει σήμερα ο Ουρανός σε σύγχρονους προφήτες, που σήμερα δεν λέγονται πια «προφήτες», αλλά Βλέποντες (
Seers), οραματιστές (visionaries), μυστικιστές (mystics), Ακούοντες (locutionists), ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο λαμβάνουν την επικοινωνία.

Jelena Vasilj
Μια σύγχρονη locutionist είναι η Jelena Vasilj, μια κοπέλα που έχει επικοινωνία με την Βασίλισσα της Ειρήνης (Παναγία του Μετζουγκόριε) αλλά όχι με τον ίδιο τρόπο όπως οι 5 άλλοι οραματιστές του Μετζουγκόριε που βλέπουν την Θεοτόκο (3 γυναίκες, 2 άνδρες). Η Jelena δεν βλέπει την Παναγία αλλά Την ακούει να της μιλάει μέσα της. Όπως ακούει και τον διάβολο που προσπαθεί να την αποτρέψει από την προσευχή, από την πίστη. Τον Ιούλιο του 1984, για παράδειγμα, όταν έλεγε το Πάτερ Ημών, τρομοκρατήθηκε. Όταν κατόρθωσε να ηρεμήσει και να ολοκληρώσει την προσευχή, είπε: «Κατά τη διάρκεια του Πάτερ Ημών άκουσα μια κακή φωνή να μου λέει, ‘σταμάτα να προσεύχεσαι’. Ένιωσα ν’ αδειάζω. Δεν θυμόμουν ούτε τα λόγια πια και μια κραυγή ανέβηκε από την καρδιά μου... ‘Μητέρα, βοήθησέ με!’ Τότε μπόρεσα να συνεχίσω ξανά».

Και η Jelena Vasilj εξηγεί: «Ο Σατανάς μας σκανδαλίζει και σαν ομάδα (πολλοί δαίμονες μαζί). Ποτέ δεν κοιμάται. Είναι δύσκολο να απελευθερωθούμε από αυτόν αν δεν προσευχόμαστε. Αν δεν κάνουμε αυτό που μας ζητάει ο Ιησούς: να προσευχόμαστε πρωί, μεσημέρι, να ακούμε με την καρδιά μας τη Θεία Λειτουργία το βράδυ.
Πέντε φορές είδα το διάβολο. Όταν τον βλέπω δεν φοβάμαι, αλλά είναι κάτι που με πληγώνει. Καταλαβαίνεις ότι δεν είναι φίλος σου... επιζητεί να σου κλέψει την ψυχή. Κάποτε, ενώ κοίταζα το άγαλμα της Παναγίας είπε ότι δεν θέλει να την ευλογούμε (την επομένη γιορτάζαμε τη γιορτή της Γέννησης της Παναγίας). Είναι πολύ έξυπνος, μερικές φορές μάλιστα κλαίει». 

Από τα μηνύματα των «προφητών» των ημερών μας, και τις προφητείες της Βίβλου (προφητών και Αποκάλυψης), είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι τίποτε ωραίο και καλό δεν πρόκειται να συμβεί στο μέλλον. Μέχρι τη στιγμή που κάτι πολύ ωραίο θα συμβεί, (η Ημέρα της Κάθαρσης των Συνειδήσεων) τα πράγματα θα πηγαίνουν προς το χειρότερο. Τα λόγια της Παναγίας σε πολλούς οραματιστές σε πολλά μέρη του κόσμου είναι τα ίδια: «Οδεύετε προς ένα οδυνηρό μέλλον».

Παρόλ’ αυτά, δεν χρειάζεται να φοβόμαστε γιατί ο Θεός γνωρίζει ακριβώς τι συμβαίνει και προετοιμάζει το λαό Του, προειδοποιεί το λαό Του και αν διαβάσετε αξιόλογα άρθρα –πολύ δύσκολο να τα βρείτε– που να μην έχουν αλλοιωθεί από τη χειραγώγηση των ΜΜΕ, διότι στο Διαδίκτυο δεν είναι στο πάνω μέρος της λίστας αναζήτησης, αν ψάξετε λοιπόν επισταμένα, θα ανακαλύψετε τα άτομα που είναι αναγνωρισμένα και αξιόπιστα και τα οποία επικοινωνούν με τον Ουρανό. Ιστότοποι όπως: www.countdowntothekingdom.com, www.tlig.org, www.queenofpeacemedia.com, θα σας δώσουν μια ιδέα για το τι ακριβώς ζούμε αυτούς τους καιρούς και τι έχουμε να περιμένουμε.

Τα μηνύματα μιλάνε για μια σοβαρή αποστασία από την πίστη στο άμεσο μέλλον. Θα δούμε την Εκκλησία – αλωμένη από τον καπνό του Σατανά που έχει ήδη εισχωρήσει στο εσωτερικό της – να διδάσκει καινούργια πιστεύω τα οποία δεν θα έχουν καμία σχέση με τις διδασκαλίες του Ιησού, κατάργηση της Θείας Ευχαριστίας...
Θα δούμε καταστροφές, σεισμούς, πολέμους, πανδημίες, λιμούς...

Φωτογραφία από την τελευταία μέρα του 2019 στο Μετζουγκόριε 
Θα δούμε να μας εξαναγκάζουν να κάνουμε πράγματα που δεν θα θέλουμε να κάνουμε και θα υφιστάμεθα διωγμούς αν αρνούμαστε, όπως με τους εμβολιασμούς που σκοπό δεν θα έχουν να θεραπεύσουν ή να βοηθήσουν αλλά να αλλάξουν το δημιουργημένο από το Θεό ανθρώπινο DNA .

Αυτές οι ιδέες μπορεί να φαίνονται απόλυτα τρελές, τρομακτικές και καταλαβαίνω αυτούς που τώρα λέτε, «μα γιατί θέλεις να με φοβίσεις;», «λες ψέματα», «κάνεις λάθος». Φυσικά έχετε κάθε δικαίωμα να σκέπτεστε έτσι. Όμως η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να σιωπήσω. Ζούμε σε εποχή κρίσιμη, κατεπείγουσα, αλλά και εποχή Χάριτος, επειδή «όπου πλεονάζει η αμαρτία, υπερπερισσεύει η χάρις». Είναι η εποχή που ο Θεός δημιουργεί πληθώρα νέων αγίων, όπως είναι οι: Carlo Acutis (www.carloacutis-en.org), Chiara Badano, Fr.Jerzy Popieluszko, οι 19 άγιοι της Αλγερίας, κλπ.  

                                                          ***

Τι είναι όμως η Ημέρα της Κάθαρσης των Συνειδήσεων; Ονομάζεται και Ημέρα της Διόρθωσης, Ημέρα του Κυρίου, Ημέρα της Οργής του Κυρίου, Μεγάλη Προειδοποίηση, Φωτισμός της Συνείδησης.
Υπάρχει αναφορά στη Βίβλο γι’ αυτό το γεγονός;
Ναι, υπάρχει. Είναι η Έκτη Σφραγίδα της Αποκάλυψης (6:12-14) «Και είδα, όταν άνοιξε (το Αρνίο) την έκτη σφραγίδα, έγινε σεισμός μεγάλος, ο ήλιος έγινε μαύρος σαν πένθιμα ρούχα και η σελήνη έγινε σαν αίμα (κοκκίνισε). Τ’ αστέρια τ’ ουρανού έπεσαν στη γη, σαν συκιά που ρίχνει τα σύκα της όταν την κουνάει ο άνεμος. Ο ουρανός άνοιξε σαν βιβλίο και κάθε όρος και νησί της γης κουνήθηκε από τη θέση του. Και οι βασιλιάδες της γης, οι μεγιστάνες και οι χιλίαρχοι και οι πλούσιοι και οι ισχυροί και όλοι οι δούλοι και οι ελεύθεροι κρύφτηκαν μέσα στα σπήλαια και κάτω από τις πέτρες των βουνών. Και έλεγαν οι άνθρωποι στα βουνά και στις πέτρες να πέσουν πάνω τους να τους κρύψουν από το πρόσωπο εκείνου που καθόταν στο θρόνο (του Θεού) και από την οργή του Αρνίου (Χριστού), γιατί έφτασε η Μεγάλη Μέρα της Οργής του και δεν μπορεί κανείς να ξεφύγει».    

Είναι τα λόγια του Ιησού στο Ευαγγέλιο του Ματθαίου (24:29-31) «Αμέσως δε, έπειτα από την θλίψη των ημερών εκείνων, ο ήλιος θα σκοτισθή και το φεγγάρι δεν θα δώση το φως του και τα άστρα θα πέσουν από τον ουρανό και οι ουράνιες δυνάμεις θα σαλευθούν. Και τότε θα φανεί στον ουρανό το Σημείο του Υιού του Ανθρώπου, και τότε όλες οι φυλές της γης, που δεν πίστευσαν, θα οδύρωνται σπαρακτικά, και θα δουν τον Υιό του Ανθρώπου να έρχεται πάνω στις νεφέλες του ουρανού με δύναμη μεγάλη και δόξα πολλή. Και θα στείλει τους αγγέλους του, οι οποίοι με φωνή μεγάλη, σαν από ισχυρή σάλπιγγα, θα συγκεντρώσουν τους εκλεκτούς του από τα τέσσαρα σημεία του ορίζοντα, από τη μία άκρη του ουρανού έως την άλλη».

Είναι το κείμενο από τις Πράξεις των Αποστόλων (2:18-21) «Και σ’ αυτούς που Μου ανήκουν, άντρες και γυναίκες, θα χαρίσω, τις ημέρες εκείνες πλουσιοπάροχα το Πνεύμα μου, κι αυτοί θα κηρύξουν την αλήθεια του Θεού. Θα δείξω θαυμαστά σημάδια πάνω στον ουρανό και κάτω στη γη: αίμα και φωτιά και σύννεφο καπνού.

Ο ήλιος θα μεταβληθεί σε σκοτάδι και το φεγγάρι θα γίνει κόκκινο σαν αίμα πριν έρθει η Ημέρα του Κυρίου, η μεγάλη και λαμπρή. Όποιος τότε επικαλεστεί το όνομα του Κυρίου, θα σωθεί».

Το πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό το Γεγονός δεν το γνωρίζουμε. Υπάρχουν όμως κάποια σημάδια που μας γνωστοποιούν τη γενική χρονική περίοδο. Είναι κάτι που θα το ζήσει αυτή η γενιά. Η Παναγία πληροφόρησε την οραματίστρια του Γκαραμπαντάλ (Ισπανία), Κοντσίτα Γκονζάλες ότι θα γίνει στις μέρες της. Η Κοντσίτα σήμερα (2020) είναι 70 ετών. Την ίδια πληροφορία έχει δώσει ο Ιησούς στην οραματίστρια και locutionist Βασούλα Ρυντέν, ότι θα γίνει στις μέρες της. Σήμερα η Βασούλα είναι 78 ετών.

Τι θα συμβεί εκείνη την ημέρα; Τι σημαίνει Φώτιση της Συνείδησης ή Ημέρα της Διόρθωσης, Ημέρα της Οργής κλπ;

Ο π. Μισέλ Ροντρίγκ, Καναδός καθολικός ιερέας και locutionist που έλαβε από τον Ουρανό μια εκπληκτική σε λεπτομέρειες εξήγηση των γεγονότων που πρόκειται να συμβούν και πώς να προετοιμαστούμε,  μας ενημερώνει:
«Το Γεγονός είναι ένα χρονικό διάστημα 5’-15’ κατά το οποίο θα σκοτεινιάσει όλη η Γη. Ο ήλιος θα σκοτεινιάσει και η σελήνη δεν θα φέγγει. Στον ουρανό θα εμφανιστεί το Σημείο του Σταυρού και από τις οπές των καρφιών του Χριστού θα εκχέεται λαμπρό φως που θα φωτίζει όλη την οικουμένη. Οι άνθρωποι, όλοι οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως θρησκείας, πιστεύοντες και μη πιστεύοντες θα δουν την ψυχή τους σαν μέσα σε καθρέφτη και θα την δουν όπως τη βλέπει ο Θεός. Με όλες τις αμαρτίες της και τις συνέπειες αυτών των αμαρτιών.

Η στιγμές θα είναι τρομερές. Πολλοί δεν θα αντέξουν από το βάρος των αμαρτιών και θα ζητήσουν καταφύγια να κρυφτούν για να μην βλέπουν και να μην νιώθουν.
Μετά, θα δοθεί στην ανθρωπότητα ένα ασύγκριτο δώρο διάρκειας περίπου 45 ημερών κατά τις οποίες ο διάβολος δεν θα μπορεί να επηρεάζει τους ανθρώπους. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα μπορεί ο καθένας, με ανεπηρέαστη τη θέλησή του, να αποφασίσει υπέρ ή κατά του Κυρίου. Οι πρώτες δυο βδομάδες θα είναι εξαιρετικά σημαντικές επειδή, ναι μεν ο σατανάς δεν θα επηρεάζει τις συνειδήσεις των ανθρώπων, αλλά οι άνθρωποι που έχουν ήδη απομακρυνθεί από το Θεό, θα είναι δύσκολο να μεταστραφούν. Όσοι αποφασίσουν ότι θέλουν να ακολουθήσουν τον Κύριο, θα σφραγιστούν στο μέτωπο με ένα φωτεινό σταυρό από τον φύλακα άγγελό τους»
.

Η Αποκάλυψη λέει πάνω σ’ αυτό: «Και μετά από αυτό είδα τέσσερις αγγέλους να στέκονται πάνω στις τέσσερις γωνίες της γης, κρατώντας τους τέσσερις ανέμους της γης, για να μην πνέει άνεμος πάνω στη γη μήτε πάνω στη θάλασσα μήτε πάνω σε κανένα δέντρο. Και είδα άλλο άγγελο να ανεβαίνει από την ανατολή του ήλιου, έχοντας σφραγίδα του ζωντανού Θεού, και έκραξε με φωνή μεγάλη στους τέσσερις αγγέλους που τους δόθηκε να βλάψουν τη γη και τη θάλασσα, λέγοντας: Μη βλάψετε τη γη, μήτε τη θάλασσα, μήτε τα δέντρα, μέχρι να σφραγίσουμε τους δούλους του Θεού μας πάνω στα μέτωπά τους» (7:1-3).  

Και ο π. Ροντρίγκ προσθέτει: «δεν θα υπάρχει μέσος δρόμος. Δεν θα μπορεί κάποιος να πει, ‘’δεν ξέρω’’, ‘’δεν μπορώ να αποφασίσω’’. Όπως και στο βιβλίο της Αποκάλυψης, ο Ιησούς τους χλιαρούς θα τους φτύσει από το στόμα Του (3:16). Μετά οι άνθρωποι θα ζήσουν τις συνέπειες της απόφασής τους».

Το χρονικό διάστημα των 45 ημερών θα είναι ο καιρός της Φιλευσπλαχνίας του Κυρίου. Αμέσως μετά θα αρχίσει ο καιρός της Δικαιοσύνης Του. Αυτό επεσήμανε ο Ιησούς στην Αγία Φαουστίνα Κοβάλσκα (1905-1938) και το διαβάζουμε στο Ημερολόγιό της. Σημειώνει η Αγία Φαουστίνα: «Ο Ιησούς μου ζήτησε να γράψω πως πριν έρθει ως Δίκαιος Δικαστής θα έρθει πρώτα ως Βασιλιάς της Φιλευσπλαχνίας».

Η Ελίζαμπεθ Κίντελμαν, μια άλλη μυστικίστρια και locutionist της εποχής μας (1913-1985), αναγνωρισμένη από την Εκκλησία, άκουσε στις 19 Οκτωβρίου 1962 την Παναγία να της λέει: «Η Φλόγα της Αγάπης καίει. Είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορώ να την κρατήσω άλλο μέσα Μου. Ξεπηδά προς εσάς με εκρητική δύναμη. Όταν ξεχυθεί, η Αγάπη Μου θα καταστρέψει το σατανικό μίσος που μολύνει τον κόσμο. Οι περισσότερες ψυχές θα ελευθερωθούν. Ποτέ δεν συνέβη κάτι παρόμοιο. Είναι το μεγαλύτερο θαύμα Μου που θα κάνω για όλους. Τα λόγια Μου είναι ξεκάθαρα. Μην τα παρερμηνεύετε».

Στις 19 Μαρτίου 1963 η Παναγία είπε: «Η Γη βιώνει την ηρεμία πριν από τη θύελλα, όπως ένα ηφαίστειο που πρόκειται να εκραγεί. Βρίσκεται τώρα σε αυτή την τρομερή κατάσταση. Ο κρατήρας του μίσους βράζει. Εγώ, η όμορφη Ακτίνα της Αυγής, θα τυφλώσω τον Σατανά. Καμία ψυχή που θα πεθαίνει δεν θα καταδικαστεί. Η Φλόγα της Αγάπης Μου τότε θα ανάψει. Θα είναι μια τρομερή θύελλα, ένας τυφώνας που θα καταστρέφει την πίστη. Εκείνη τη σκοτεινή νύχτα, ο ουρανός και η Γη θα φωτιστούν από τη Φλόγα της Αγάπης που προσφέρω στις ψυχές».

Στις 22 Μαρτίου 1963 άκουσε τον Ιησού να της λέει: «Επειδή η πίστη έχει εκλείψει, η Γη εισέρχεται σε περίοδο Σκότους, αλλά μετά θα βιώσει και ένα μεγάλο τράνταγμα πίστης (jolt of faith). Ο κόσμος θα πιστέψει και ένας καινούργιος κόσμος θα δημιουργηθεί. Με τη Φλόγα της Αγάπης η εμπιστοσύνη και η πίστη θα ριζώσουν βαθιά. Το πρόσωπο της Γης θα ανακαινισθεί επειδή κάτι παρόμοιο δεν έχει συμβεί από την εποχή που ο Λόγος έγινε Σάρκα. Η Γη αν και γεμάτη βάσανα, θα ανακαινισθεί από την επέμβαση της Μητέρας Μου».

Λέγεται πως ο συγγραφέας Κάρολος Ντίκενς είχε τη δική του Φώτιση της Συνείδησης και αυτή η εμπειρία του περιγράφεται στη «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» με τον φιλάργυρο Εμπενίζερ Σκρουτζ. Για σκεφθείτε: ο Σκρουτζ είχε τη δική του Κάθαρση. Ένα βράδυ, πριν κοιμηθεί ‘’είδε’’ τη ζωή του υπό το φως της Αλήθειας και το επόμενο πρωινό ξύπνησε ολότελα αλλαγμένος. Ένας καινούργιος άνθρωπος. Η καρδιά του άνοιξε και παρακάλεσε το Θεό να μην επιστρέψει στον παλαιό του εαυτό.

Η Ελίζαμπεθ Κίντελμαν είχε κι εκείνη τη δική της Φώτιση της Συνείδησης: «Είδα το διαπεραστικό βλέμμα του Κυρίου. Τα μάτια μου δεν άντεχαν τη λάμψη Του και τα έκλεισα σφιχτά. Είδα όλες τις αμαρτίες μου.  Έκλαιγα για ώρες νιώθοντας μεγάλη θλίψη. Ο Ιησούς μου είπε, ‘’άφησε να εισχωρήσει η ματιά Μου στη δική σου και να γίνουν μία’’. Αυτό θέλει για όλους. Μου είπε: ‘’όποιος βαδίζει μαζί Μου θα ενωθεί μαζί Μου και θα έχουμε μια ματιά’’».

                                                          ***

Η Ρωμαιοκαθολική ιταλίδα συγγραφέα, ποιήτρια και μυστικίστρια Μαρία Βαλτόρτα (1897-1961) έχει συγγράψει ένα τεράστιο έργο 5000 σελίδων (σύνολο δέκα βιβλίων) με τίτλο «Το Ευαγγέλιο όπως μου αποκαλύφθηκε». Οι σελίδες των δέκα αυτών βιβλίων γεμίζουν από τις λεπτομερέστατες πληροφορίες που της έδωσε ο ίδιος ο Ιησούς για τη ζωή Του μέσα από οράματα. Η Μ. Βαλτόρτα έχει γράψει και άλλα βιβλία, όπως είναι η Αυτοβιογραφία της, Σημειώσεις 1943, Σημειώσεις 1944, Σημειώσεις 1945-50, ο Ιωσήφ από τη Ναζαρέτ, Μαθήματα πάνω στην ‘Προς Ρωμαίους’ Επιστολή του Απ. Παύλου.

Στα βιβλία των Σημειώσεων αναφέρει τις συνομιλίες της με τον Ιησού, ο Οποίος μέσα από την συγγραφέα, προειδοποιεί την απομακρυσμένη από τον Θεό ανθρωπότητα για τις συνέπειες αυτής της απομάκρυνσης. Οι προειδοποιήσεις δεν διαφέρουν από εκείνες των προφητών της Παλαιάς Διαθήκης για τις ανομίες του Ισραήλ ή των άλλων γειτονικών του λαών. Όπως εκείνη που ο Θεός λέει στον προφήτη Ησαΐα (30:27-30) σχετικά με την κρίση που θα κάνει ενάντια στην ειδωλολατρική Ασσυρία που Τον αμφισβήτησε :

«Νάτον, ο Κύριος, ο  Ίδιος έρχεται από μακριά. Σφοδρός είν’ ο θυμός Του και το φορτίο Του βαρύ. Τα χείλη Του γεμάτα αγανάκτηση κι η γλώσσα Του σαν καταλυτική φωτιά. Είν’ η πνοή Του σαν πλημμυρισμένος χείμαρρος που φτάνει ως το λαιμό του ανθρώπου. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει εκεί που δεν θέλουν. (........) Ο Κύριος θα κάνει ν’ ακουστεί η μεγαλόπρεπη φωνή Του, δυναμικά θα εκδηλώσει τον άγριο θυμό Του με της καταλυτικής φωτιάς τη φλόγα μέσα σε καταιγίδα και σε χαλάζι».

Μέχρι την ημέρα της Φώτισης της Συνείδησης που θα συντελέσει στην Μεγάλη Κάθαρση της ανθρωπότητας, θα περάσουμε από πολύ οδυνηρές καταστάσεις και γεγονότα, και βλέπουμε πως ήδη περνάμε. Άλλωστε ο Ιησούς είχε πει στη Μαρία Βαλτόρτα για την κατάσταση του κόσμου σήμερα:

«H πείνα και οι θάνατοι από τις επιδημίες θα είναι μερικά από τα σημάδια που θα προηγούνται της Δεύτερης  Έλευσής Μου. Με τη δύναμή τους θα σας προκαλούν πόνο και οι τιμωρίες θα έχουν σκοπό να υποφέρετε κι έτσι να ζητήσετε ξανά το Θεό. Σημάδια ειδικά σταλμένα από το Θέλημα του Θεού που θα αναστατώνουν τους νόμους της φύσης και εξαιτίας της αναστάτωσης οι ζέστες θα γίνονται καύσωνες και δεν θα μετριάζονται από τη βροχή. Οι εποχές θα αντιστραφούν και θα έχετε ξηρασία την εποχή των βροχών και βροχές την εποχή της ωρίμανσης των καρπών και των καλλιεργειών. Ως εκ τούτου τα φυτά θα ξεγελώνται από την ξαφνική ζέστη ή την ασυνήθιστη δροσιά. Θα ανθίζουν εκτός εποχής και τα δέντρα, αφού θα έχουν παράξει καρπούς θα καλύπτονται με νέα και άχρηστα λουλούδια χωρίς καρπούς που θα αποδυναμώνουν το φυτό, επειδή οποιαδήποτε διαταραχή είναι επιβλαβής και το οδηγεί στο θάνατο».  

«Nα το θυμάστε, ω άνθρωποι, η πείνα θα βασανίσει σκληρά αυτή τη ράτσα την πονηρή και εχθρική προς τον Θεό. Τα κατοικίδια ζώα σας θα στερούνται το σανό, τα δημητριακά και τους σπόρους και θα πεθαίνουν από την πείνα όμως θα σφάζονται για να χορτάσουν την πείνα σας χωρίς να τους δίνεται ο χρόνος για την αναπαραγωγή. Τα πουλιά του ουρανού και τα ψάρια των νερών, οι αγέλες και τα κοπάδια θα δέχονται επιθέσεις από παντού για να δώσουν στην κοιλιά σας τροφή, καθώς η γη θα την παράγει πολύ σπάνια».

Αυτό το μήνυμα μας φέρνει στο νου ένα άλλο μήνυμα της Παναγίας, τον Ιούλιο του 2005, προς τη Χριστίνα Γκάλλαχερ (μυστικίστρια από την Ιρλανδία) που προειδοποιούσε: «Θα βιώνετε τις κλιματικές αλλαγές όλο και περισσότερο. Οι αλλαγές στη συμπεριφορά των εποχών έχουν ήδη ξεκινήσει, αλλά θα αυξηθούν και θα ενταθούν... Πέρα από τα κανονικά θα παρατηρείτε και πολλά άλλα ασυνήθιστα και περίεργα συμβάντα».

Στην Αυστραλία, μια πυρκαγιά δημιούργησε ένα σύννεφο καπνού τόσο μεγάλο που άρχισε να δημιουργεί τη δική του λάμψη από αστραπές. "Απίστευτα επικίνδυνο" και "αδύνατο να το πολεμήσει κανείς!" είπαν οι μετεωρολόγοι.
Βλέπουμε πως αυτό εκπληρώνει κυριολεκτικά το μήνυμα που έδωσε ο Ιησούς στη Χριστίνα τον Οκτώβριο του 2012 όταν της έλεγε: «Μέρος της Δικαιοσύνης Μου είναι πάνω σας τώρα... Το πλάσμα της Γης βράζει, πέρα από την κατανόησή σας». (Όταν ελέγξαμε αυτήν τη λέξη (πλάσμα) που χρησιμοποίησε ο Ιησούς, βρήκαμε ότι σημαίνει ένα αέριο στην ατμόσφαιρα που περιέχει ηλεκτρικό φορτίο!) Θα μπορούσε κάτι να εκπληρωθεί πιο τέλεια από αυτό;

Ο Θεός επιτρέπει σε αυτά τα γεγονότα να συμβαίνουν, εάν δεν ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμά Του, ως μέσο της Δικαιοσύνης Του και του εξαγνισμού των αμαρτιών μας ως στοργικός Πατέρας παρά ως θυμωμένος και εκδικητικός Θεός. Ως Πατέρας μας, μας επιτρέπει να υποφέρουμε για να μας προσελκύσει στη μετάνοια και στο έλεος. Ως Πατέρας που μαθαίνει την πειθαρχία στα παιδιά Του.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αγγελική Σ. Νατσούλη

For THE WARNING: TESTIMONIES AND PROPHECIES OF THE ILLUMINATION OF CONSCIENCE, click here: https://amzn.to/34DTFQn

For THE FLAME OF LOVE: The Spiritual Diary of Elizabeth Kindelmann, click here: https://amzn.to/34Dk0Ba

For messages from Ηeaven to be discerned for our day and age, and much more, to help guide you through these tumultuous times, see https://www.countdowntothekingdom.com/        

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ανάσταση του Λαζάρου - μέρος Β'

'Το Ευαγγέλιο όπως μου υπαγορεύτηκε' γιατί το έκανε ο Ιησούς;