Από διώκτης, θερμός υποστηρικτής


Μπρούνο Κορνακιόλα, ένας Απόστολος Παύλος του εικοστού αιώνα.

Βρισκόμαστε στο έτος 1947 και τα συντρίμμια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου παρέμεναν και πλήγωναν τους ανθρώπους. Ένας από αυτούς, ο Bruno Cornacchiola, 34 ετών, Ιταλός οδηγός τραμ, καθόταν στη σκιά ενός ευκαλύπτου απολαμβάνοντας τη μέρα του στο πάρκο μαζί με τα τρία του παιδιά Gianfranco, Carlo και Isola, ηλικίας 4, 7 και 10 αντίστοιχα. Προερχόταν από πολύ φτωχή οικογένεια και είχε παει εθελοντής στον Ισπανικό Εμφύλιο Πόλεμο του 1936-39 όπου επηρεάστηκε από έναν Γερμανό Προτεστάντη, σύντροφό του στις μάχες, έγινε μέλος της Εκκλησίας των Αντβεντιστών αλλά και ορκισμένος εχθρός της Ευλογημένης Μαρίας και του Πάπα. 
Το μίσος του ήταν τέτοιο που είχε κάθε πρόθεση και θέληση να δολοφονήσει τον Πάπα Πίο XII - έως ότου η Παναγία, που αποκάλεσε τον εαυτό της «Παναγία της Αποκάλυψης», παρενέβη στις 12 Απριλίου 1947 στο Tre Fontane (Τρία Συντριβάνια).

Εκείνη την ημέρα στο πάρκο, ο Μπρούνο προετοίμαζε μια χυδαία ομιλία στην οποία ηρνείτο την ύπαρξη της Παναγίας, για να την εκφωνήσει στην τοπική προτεσταντική κοινότητα των Αντβεντιστών της Έβδομης Ημέρας.
Κάποια στιγμή συνειδητοποίησε πως τα παιδιά του παίζοντας με μια μπάλα είχαν απομακρυνθεί πολύ, οι φωνές τους μόλις που ακούγονταν, άφησε βιαστικά κάτω το σημειωματάριο με την ομιλία και πήγε να τα ψάξει. Τα βρήκε γονατισμένα, σαν μαρμάρινα αγάλματα, μπροστά από ένα σπήλαιο, επαναλαμβάνοντας τις λέξεις «όμορφη κυρία». 
Ο Μπρούνο Κορνακιόλα στο σπήλαιο
Αμέσως μετά, ο Cornacchiola μπόρεσε να δει την Παναγία, που ήταν ντυμένη στα λευκά με μια ροζ ζώνη στη μέση, φορώντας από πάνω έναν πράσινο μανδύα και κρατώντας την Αγία Γραφή.

«Είμαι η Παναγία της Αποκάλυψης. Με διώκεις – αλλά φτάνει ως εδώ!», του είπε. «Μπες στη στάνη, την ιερή αυλή του ουρανού στη γη». 

Η Παναγία έδωσε επίσης ένα ουράνιο σημάδι, μέσω του Κορνακιόλα στον Πάπα Πίο XII που αναζητούσε την επιβεβαίωση για το πώς να προσδιορίσει με σαφήνεια το Δόγμα της Μετάστασης της Παναγίας υπό το φως της εγκυκλίου του που εξέδωσε την 1 Νοεμβρίου 1950.

«Το σώμα Μου δεν μπορούσε να αποσυντεθεί και δεν αποσυντέθηκε. Ο Υιός Μου και οι άγγελοι με μετέφεραν στον Παράδεισο», ήταν το μήνυμα που η Παναγία έδωσε στον Κορνακιόλα για τον Άγιο Πατέρα. 

Ο Κορνακιόλα μετέφερε το μήνυμα στο Βατικανό. Κατά τη διάρκεια της ακρόασης που είχε με τον Πίο ΧΙΙ ζήτησε συγχώρεση για το μίσος που έτρεφε για την Καθολική Εκκλησία, μετά τη μεταστροφή του στον Προτεσταντισμό. Αυτό το μίσος ήταν που τον οδήγησε να δολοπλοκήσει για τη δολοφονία του Πάπα. Ομολόγησε στον Πίο ότι αγόρασε ακόμη και ένα στιλέτο με την επιγραφή «θάνατος στον Πάπα».

Η εκ νέου μεταστροφή του Cornacchiola ξεκίνησε με την είσοδό του στη «στάνη», στην Καθολική Εκκλησία, και η μεταστροφή του ήταν για πάντα.
Η οικογένεια Κορνακιόλα
Μία από τις υποσχέσεις της Παναγίας στον Κορνακιόλα ήταν και η ακόλουθη:
«Σε αυτή την αμαρτωλή γη Εγώ θα πραγματοποιήσω θαύματα για τη μεταστροφή των απίστων. Όπως το νερό της Λούρδης, το χώμα του Σπηλαίου Tre Fontane, αγιασμένο από την Παρουσία της Μαρίας, θα κάνει θαύματα».

«Αυτό το μέρος είναι τόπος μεγάλης μεταστροφής, ένα κάλεσμα στην αλήθεια της Καθολικής Εκκλησίας», εξηγεί η Μητέρα Ρεβέκκα Ναζάρο, ηγουμένη των Ιεραποστόλων της Θείας Αποκάλυψης (Missionaries of Divine Revelation), του θρησκευτικού Τάγματος που ιδρύθηκε μετά το μήνυμα της Παναγίας. Η φετινή χρονιά (2020) είναι η 73η επέτειος αυτής της Εμφάνισης της Μαρίας (Marian Apparition). Το σπήλαιο γειτονεύει με το Tre Fontane Trappist Abbey, ακριβώς νότια της Ρώμης, και θεωρείται το μέρος όπου μαρτύρησε ο Απόστολος Παύλος.

Κάθε χρόνο, οι Φραγκισκανοί μοναχοί επιστάτες του σπηλαίου διοργανώνουν εορτασμούς επετείου της Εμφάνισης. Σε αυτούς τους εορτασμούς συμμετέχουν χιλιάδες οπαδοί της «Παναγίας της Αποκάλυψης», η οικογένεια του Μπρούνο Κορνακιόλα και οι Ιεραπόστολοι της Θείας Αποκάλυψης.
«Δεν ήταν ούτε μαλακός ούτε γλυκός, όπως συνήθως φανταζόμαστε τους οραματιστές», μας υπενθυμίζει η Μητέρα Ρεβέκκα, περιγράφοντας τον ισχυρό χαρακτήρα του Κορνακιόλα. «Αντιθέτως, ήταν σαν τον Άγιο Παύλο, κι έτσι όταν μιλούσε ήταν πολύ έντονος και δυνατός. Ωστόσο, αυτή η δύναμη προερχόταν από την αλήθεια της πίστης του που βοήθησε πολλούς ανθρώπους να επιστρέψουν στην Καθολική Εκκλησία».
Ο Κορνακιόλα κήρυττε το ευαγγέλιο οδηγώντας ανθρώπους στην Εκκλησία μέχρι το θάνατό του το 2001. Οι δύο γιοι του συνεχίζουν να διηγούνται την ιστορία του.

Σε ένα τοπικό τηλεοπτικό κανάλι της Ιταλίας, ο Carlo Cornacchiola, έδωσε συνέντευξη μετά τον εορτασμό, 7 ετών την εποχή της Εμφάνισης, εκφρά-ζοντας τον ενθουσιασμό του: 

«Ένιωσα μια επιλογή ευθύνης. Άλλαξε τη ζωή όλων μας, όχι μόνο του πατέρα μας».

Και η Μητέρα Ρεβέκκα: «Το απλό σπήλαιο στο Tre Fontane έχει γίνει τόπος προφητείας. Ο Πάπας Άγιος Ιωάννης Παύλος ΙΙ ονόμασε την τοποθεσία ‘’Η Αγία Μαρία της Τρίτης Χιλιετίας στα Τρία Σιντριβάνια’’. Αυτή είναι μια προφητεία - ποιος ξέρει πότε θα γίνει πραγματικότητα; Αλλά η Παναγία ζήτησε [στον Κορνακιόλα] να χτίσει ένα μεγάλο ιερό εδώ».  

Έχουν ολοκληρωθεί πολλά στάδια για το σχεδιασμό του νέου ιερού, αφού η Επισκοπή της Ρώμης αγόρασε το έδαφος στο οποίο βρίσκεται το σπήλαιο.
Στο ιερό, δύο Θείες Λειτουργίες τελούνται κάθε μέρα και πέντε κάθε Κυριακή. Προσκυνητές από όλο τον κόσμο έρχονται να λάβουν τις χάρες που έχουν αποδειχθεί ότι έχουν παραχωρηθεί σε τούτο το μέρος. Το πρώτο θαύμα συνέβη δύο μήνες μετά την Εμφάνιση, στον Κάρλο Μανκούζο (Carlo Mancuso) o οποίος έπεσε στο κενό ενός ασανσέρ και υπέστη αμέτρητους τραυματισμούς στο χέρι και τη λεκάνη του. Του έφεραν χώμα από το σπήλαιο και μπόρεσε να περπατήσει ξανά, παρά τις ακτίνες Χ που εξακολουθούν να δείχνουν κατάγματα στο σώμα του.

Η ιερή ατμόσφαιρα έρχεται σε έντονη αντίθεση με αυτό που ήταν αρχικά γνωστό για τον τόπο Tre Fontane.
«Το σπήλαιο Tre Fontane ήταν τόπος ‘αμαρτίας’ επειδή ήταν τόπος παράνομων συναντήσεων και επίσης εκεί βρέθηκαν λείψανα παιδιών που τα πέταγαν μετά από εκτρώσεις. Ως εκ τούτου, η Παναγία είπε, «Με αυτό το χώμα της αμαρτίας, θα κάνω μεγάλα θαύματα για τη μεταστροφή των άπιστων και των αμαρτωλών», εξηγεί η αδελφή Emanuela Edwards, Ιεραπόστολος της Θείας Αποκάλυψης. 

Πίσω από το σπήλαιο υπάρχει ένας μικρός διάδρομος με συλλογή φωτογραφιών, λουλουδιών, αναμνηστικών και μια σκαλιστή πλάκα προς τιμή και ευγνωμοσύνη της Παναγίας. Στο τέλος του διαδρόμου βρίσκεται η καρδιά του σπηλαίου, το ακριβές μέρος που εξαφανίστηκε η Παναγία από τον Κορνακιόλα, στρίβοντας προς την ίδια κατεύθυνση με τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου. Ο Κορνακιόλα μετά την μεταστροφή του προσευχόταν εκεί συχνά για να ζητήσει συγκεκριμένες μεσιτείες.

Η Εμφάνιση της Μαρίας στο Tre Fontane εγκρίθηκε ανεπίσημα από τον Πάπα Πίο 12ο στις 5 Οκτωβρίου 1947, όταν ευλόγησε το άγαλμα της Παναγίας της Αποκάλυψης με μια πομπή από το Βατικανό προς το σπήλαιο και έδωσε την άδεια στον Κορνακιόλα να μιλάει για την Εμφάνιση.
Επίσης ο Κορνακιόλα έλαβε πολλές αποκαλύψεις/προφητείες εκ μέρους της Παναγίας. Αυτές (περίπου εξήντα) συνέχισαν καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του και ο ίδιος τις μετέγραψε στα ημερολόγιά του.
Σε αυτό το σύντομο άρθρο, συνοψίζω το πιο πρόσφατο, το οποίο μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα την τρομερή περίοδο που περνάμε.  

Το περιεχόμενο των μηνυμάτων
Το περιεχόμενο της πρώτης Εμφάνισης φυλάσσεται στα αρχεία του Βατικανού, αλλά ο Κορνακιόλα έκανε αντίγραφο το οποίο φυλάσσει στα αρχεία της οργάνωσής του ‘’SACRI’’.    
Η πρώτη αποκάλυψη της 12ης Απριλίου 1947 είναι γραμμένη με το χέρι σε ένα σημειωματάριο τριάντα σελίδων. Τα πιο σημαντικά σημεία είναι τα εξής:
…Οι ποιμένες του κοπαδιού δεν εκπληρώνουν το καθήκον τους. Πάρα πολύς κόσμος μπήκε στην ψυχή τους για να φέρει σκάνδαλα στο κοπάδι και να τον εκτρέψει από το μονοπάτι.
…Πριν μεταστραφεί η Ρωσία και αφήσει το μονοπάτι του αθεϊσμού, θα εξαπολυθεί μια τεράστια και σοβαρή δίωξη. Προσευχήσου, μπορεί να σταματήσει.
…Ξεφύγετε από τα ψεύτικα πράγματα του κόσμου, μάταιες παραστάσεις και τυπωμένες αισχρότητες.
…Ο Σατανάς δεν είναι αλυσσοδεμένος για ένα χρονικό διάστημα, και πρόκειται να ξεκινήσει τη φωτιά των διαδηλώσεων μεταξύ των ανθρώπων. Παιδιά, να είστε δυνατά, αντισταθείτε στην επίθεση της κόλασης.
…Όλη η Εκκλησία θα υποστεί μια τρομερή δοκιμασία, για να καθαρίσει τη λαγνεία που διείσδυσε ανάμεσα στους υπηρέτες της.
…Οι ιερείς και οι πιστοί θα τεθούν σε ένα επικίνδυνο σημείο καμπής στον κόσμο των Χαμένων, που θα ρίξει στην επίθεση κάθε είδους μέσο: ψεύτικες ιδεολογίες και θεολογίες.
…Θα υπάρξουν μέρες θλίψης και πένθους. Από τα ανατολικά ένας ισχυρός λαός, αλλά μακριά από τον Θεό, θα ξεκινήσει μια τρομερή επίθεση και θα σπάσει τα πιο ιερά και άγια πράγματα.
…Ο κόσμος θα πάει σε έναν άλλο πόλεμο, τον πιο αδίστακτο από όλους. Αυτός που θα επηρεαστεί περισσότερο θα είναι ο αιώνιος Βράχος (Ρώμη). Η οργή του Σατανά δεν κρατείται πλέον. Το Πνεύμα του Θεού αποσύρεται από τη γη, η Εκκλησία θα αφεθεί χήρα. Θα μείνει στο έλεος του κόσμου.
Περισσότερο θα ταλαιπωρηθεί η Εκκλησία του Χριστού για να καθαρίσει από τη βρωμιά που έχει μέσα της.
…Οι ιερείς θα ποδοπατηθούν και θα σκοτωθούν, αυτή είναι η σημασία του σπασμένου σταυρού δίπλα στην απογύμνωση του εξωτερικού ράσου του ιερέα.
Για την Εμφάνιση στις 21 Φεβρουαρίου 1948, διαβάζουμε: …Αυτά λέω στους υιούς Μου τους ιερείς: γίνεστε του κόσμου, απογυμνώνετε τους εαυτούς σας από κάθε ιερό και εγκαταλείπετε την ιεροσύνη…
…Ο κόσμος διψάει για την αλήθεια, αλλά δεν του δίνετε πια νερό που ξεδιψά.
Πάπας Πίος ΧΙΙ
Εμφάνιση στις 15 Αυγούστου 1949:
…Γιατί δεν φεύγετε μακριά από την αμαρτία; αυτή θα σας οδηγήσει στην πιο φρικτή απώλεια…
…Ο ήλιος θα σκοτεινιάσει… τα άστρα θα πέσουν, αλλά μην το εξηγείτε με τον υλικό τρόπο σκέψης σας: ο πνευματικός τρόπος λέει, ότι ο ήλιος του υπερήφανου και τα άστρα του  αλαζόνα θα πέσουν.
…Μακριά από την Αποστολική, Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία δεν υπάρχει σωτηρία.
…Το να αγαπάτε τους άλλους δεν σημαίνει να διατηρείτε συναισθηματική συμπεριφορά μαζί τους.
…Μη βγάζετε την ιερατική σας στολή: το ράσο καλεί σε προσοχή, είναι ουράνιο σημάδι…

Εξαιρετικά σημαντικό είναι το όραμα της 24ης Φεβρουαρίου 1968:
…Ο Σατανάς τώρα βασιλεύει και βρίσκεται στα πιο υψηλά πόστα εξουσίας.
…Ο Σατανάς θα εισχωρήσει στις αρχηγικές θέσεις της Εκκλησίας.
…Οι πειρασμοί θα είναι τρομεροί, ο κόσμος θα ζει σε τέτοια σύγχυση που οι εκλεκτοί θα έχουν κι αυτοί αμφιβολίες! Δεν υπάρχει διαφυγή.
…Όλοι θα ζήσουν τρομερές στιγμές πολέμου, καταστροφής και πολιτικού, θρησκευτικού και πολιτιστικού χάους. Πόσα λάθη και πόσες πολλές αιρέσεις θα εξαπλωθούν ύπουλα σε κάθε χώρα, σε κάθε μοναστήρι…

2 Φεβρουαρίου 1960 η Παναγία λέει:
…Αίμα και δάκρυα, ο Ιησούς αιμορραγεί, εγώ η Μητέρα σας κλαίω… η σημασία της αλήθειας χάθηκε…
Στις 12 Απριλίου 1980 (33η Επέτειο των Εμφανίσεων) χιλιάδες πιστοί μαζεύτηκαν στο Tre Fontane και από τις 17:50 – 18:20 μπόρεσαν να παρακολουθήσουν το θαύμα του ήλιου που άρχισε να στριφογυρίζει όπως ακριβώς συνέβη στη Φάτιμα στις 13 Οκτωβρίου 1917.
Την 1η Φεβρουαρίου 1986 ο Κορνακιόλα λαμβάνει ένα ακόμα αυστηρό μήνυμα: «Προετοιμαστείτε παιδιά μου, δεν μπορώ να κρατήσω περισσότερο το χέρι Μου! Η οργή της δικαιοσύνης είναι πάνω σας».
Ο Κορνακιόλα κάποια στιγμή αναρωτιέται… «Ο Ιησούς λέει, όποιος πιστεύει σε Μένα, θα σωθεί». Δεν λέει όποιος πιστεύει στη δική του θρησκεία θα σωθεί. Αν οι Προτεστάντες σωθούν και αυτοί, γιατί η Παρθένος ήρθε και με κάλεσε να επιστρέψω στην αγία Στάνη όταν θα μπορούσε πολύ καλά να με αφήσει εκεί που ήμουν, ανάμεσα στους Αντβεντιστές;»

Στις 9 Ιανουαρίου 1986 ο Κορνακιόλα έχει μια ακόμα επικοινωνία:
«Σήμερα οι άνθρωποι έχουν βάλει όλες τις θρησκείες στο ίδιο επίπεδο θεωρώντας ότι όλες οδηγούν στο Θεό και όλοι σώζονται. Τότε, όσοι δεν δέχονται τον Ιησού, σώζονται κι εκείνοι»;
«Ο Σατανάς δεν μπορεί να κάνει τίποτε κατά της Εκκλησίας επειδή είναι θεϊκή. Αλλά μπορεί να κάνει πολλά εναντίον των ψυχών που ζούνε μέσα της. Θα παρουσιάσει το κακό με την προσωπίδα της ηθικότητας, θρησκευτικής, πολιτικής και κοινωνικής».
«Καλώ όλους σας να μεταστραφείτε, αλλά ένεκα της δικαιοσύνης πρέπει να αφήσω ελεύθερο το χέρι του Υιού Μου, ακριβώς επειδή η δικαιοσύνη πρέπει να εκπληρωθεί».

Τρομερό είναι το όραμα της 7ης Απριλίου 1966:
«Βλέπω την πρόσοψη της Βασιλικής του Αγ. Πέτρου να είναι άσχημα κατεστραμμένη, τη βλέπουμε και θρηνούμε».
Και πάλι την 1η Αυγούστου 1966:
«Με βλέπω μπροστά από την εκκλησία εκεί που υπάρχει η Ιερή Σκάλα (
Scala Sancta), στην πλατεία που βρίσκεται ο οβελίσκος. Ήταν σαν ένα φαρδύ δωμάτιο γεμάτο επισκόπους και καρδιναλίους. Ξαφνικά όλη η πρόσοψη της εκκλησίας κατέρρευσε πλακώνοντας πολλούς επισκόπους, καρδιναλίους και άλλους».

Στο μήνυμα της 1ης Ιανουαρίου 1988, υπάρχει ειδική προειδοποίηση για τους ιερείς:
«Τσαλαπατάτε τα πρόβατά μου και τα οδηγείτε προς την καταστροφή. Γιατί δεν κάνετε γνωστό πλέον το δόγμα μου; Γιατί οδηγείτε τα πρόβατά μου εκεί όπου υπάρχει ξερό γρασίδι και θανάσιμοι θάμνοι;»
«Με σκότωσαν μόνο και μόνο επειδή το δόγμα Μου δεν ήταν δικό τους (των Φαρισαίων). Κλείσατε το στόμα και τα αυτιά του κοπαδιού Μου. Κλειδώσατε την πόρτα της Εκκλησίας Μου για να μην εισέλθετε εσείς και να μην αφήνετε το λαό Μου να εισέλθει».

Το 1982, η Παναγία έδωσε μια επιπλέον προειδοποίηση στους ιερείς (η οποία προκάλεσε πολλά προβλήματα στον Κορνακιόλα):
«Προχωράνε μίζερα χωρίς εξωτερικά ιερατικά σημάδια: όχι μόνο ζουν αμφιβάλλοντας για την πίστη, αλλά προσελκύουν και άλλους να φύγουν από την πίστη. Αυτοί (οι ιερείς) μέθυσαν από τον κόσμο και από τον ψεύτικο μοντερνισμό».
Από τα πλέον συγκινητικά οράματα είναι εκείνο της 28ης Απριλίου 1986. Ο Κορνακιόλα ‘βρέθηκε’ στην πλατεία του Αγ. Πέτρου και η Παρθένος του είπε:
«Παρόλο που εκείνος που δίνει μια εντολή φαίνεται να σφάλει, έχετε δεσμευτεί να υπακούετε, εκτός και αν αυτή η εντολή άπτεται της πίστης, της ηθικής και της φιλανθρωπίας. Τότε όχι!»

Στις 12 Νοεμβρίου 1986, η Παναγία δείχνει σε όραμα στον Κορνακιόλα μια τρομακτική σκηνή:
«Βλέπω πολλούς κληρικούς με τα ράσα τους και άλλους ανθρώπους της Εκκλησίας, άνδρες και γυναίκες που φορούν τα εκκλησιαστικά τους ενδύματα: όλοι σε μια σειρά και οι απαγωγείς να τους σπρώχνουν, να τους σέρνουν έναν – έναν πάνω σε μια ξύλινη εξέδρα. Τους έκαναν να πέσουν στα γόνατα και μετά τους λένε: «Βγάλτε τα ράσα». Όταν αυτοί απαντούν «Όχι!» τους βάζουν τα κεφάλια πάνω σε μια επιφάνεια τεμαχισμού και εκεί ένας εκτελεστής τους αποκεφαλίζει με τσεκούρι».

Στις 4 Ιουνίου 1964 η Παναγία ζήτησε από τον Κορνακιόλα «να σώσει την ανθρωπότητα από την πύρινη λαίλαπα».
Την 1η Ιανουαρίου 1988 ο ‘προφήτης’ λαμβάνει μια αποκάλυψη που ανοίγει την πόρτα στο μέλλον που αναμένει την ανθρωπότητα:
«Έχετε μερικά παραδείγματα, τα Σόδομα και τα Γόμορρα δεν μετανόησαν, δεν τέλεσαν τις ιερατικές ποινές τους και γνωρίζετε τι έκανε η δικαιοσύνη πάνω τους. Αν δεν αλλάξετε, σίδερο και φωτιά θα πέσουν πάνω σας. Αυτό που ονομάζετε ειρήνη δεν είναι παρά μια εξαπάτηση, επειδή σας λείπει η μετάνοια (και η απόρριψη της αμαρτίας) και το παν προετοιμάζεται για έναν σατανικό πόλεμο».

Στις 14 Αυγούστου 1999 η Παναγία μου ‘έδειξε’ ιερωμένους, κληρικούς, επισκόπους, καρδιναλίους και μου είπε: «Είναι κουφοί και ανόητοι! Βλέπουν τα σημάδια που είναι ένα κάλεσμα αλλά δεν τα ταιριάζουν με την πραγματικότητα.
Αρνούνται τον Τριαδικό Θεό και υπερηφανευόμενοι κάνουν τους εαυτούς τους θεό».

Στις 13 Μαρτίου 2000 η Παναγία λέει:
«Η σωτηρία δεν είναι να συγκεντρώσεις όλες τις θρησκείες μαζί και να φτιάξεις ένα σωρό από αιρέσεις και σφάλματα, αλλά να αλλάξετε προς την ενότητα της αγάπης και της πίστης».

Στις 21 Ιουλίου 1998 ονειρεύτηκα ότι Μουσουλμάνοι είχαν περικυκλώσει εκκλησίες και έκλειναν τις πόρτες τους ενώ από την οροφή πετούσαν βενζίνη και έβαζαν φωτιά, με τους πιστούς μέσα να προσεύχονται και το παν να καίγεται».

Ακόμα ένα τρομακτικό όνειρο:
«Βρίσκομαι στην εκκλησία του Άγ. Πέτρου… ένα πλήθος βαρβάρων εισβάλλει τρέχοντας μέσα στην εκκλησία σκοτώνοντας όποιον συναντά».
«Όλοι οι ιερείς που ήταν παρόντες ήταν μαζεμένοι στις δυο πλευρές της αυλής της εκκλησίας, οι επίσκοποι αριστερά και οι καρδινάλιοι δεξιά και γονατισμένοι προσεύχονταν με το πρόσωπο στο έδαφος».

11 Μαρτίου 1970:
«Είχα μια απαίσια νύχτα. Ένα όνειρο με κράτησε έντρομο όλο το βράδυ. Ο Πάπας περιβαλλόταν από καρδιναλίους και επισκόπους που κραύγαζαν με επαναστατικά λόγια».
«Ο Πάπας οδηγήθηκε και πετάχτηκε σε ένα πηγάδι».

Στις 31 Δεκεμβρίου 1990 η Παναγία είπε στον ‘βλέποντα’ Κορνακιόλα: «Ψευδοπροφήτες αναζητούν με κάθε τρόπο να δηλητηριάσουν τις ψυχές αλλάζοντας τη διδασκαλία του Ιησού με σατανικές διδασκαλίες. Θα αφαιρέσουν την Παντοτινή Θυσία του Σταυρού που επαναλαμβάνεται στις Αγίες Τράπεζες σε όλο τον κόσμο».

Στις 12 Μαρτίου 1983 η Παναγία της Αποκάλυψης λέει στον Κορνακιόλα: «Ο κίνδυνος είναι προ των πυλών, ένας ατομικός πόλεμος, αν συνεχίσετε να πράττετε τα ίδια… είναι αναπόφευκτος. Μιλάω σε όλους, ο ατομικός είναι έτοιμος, άνθρωποι χωρίς συνείδηση απειλούν να τον χρησιμοποιήσουν και ο κίνδυνος είναι πιο κοντά από όσο νομίζετε».

Έχει γίνει πολύ παλιά συνήθεια στους Ρωμαίους να συγκεντρώνονται εδώ κάθε 12 Απριλίου. Το πλήθος στο Tre Fontane περιλαμβάνει τόσο υψηλόβαθμους εκκλησιαστικούς όσο και προσωπικότητες από τον κόσμο της πολιτικής και των τεχνών. Τελείται Θεία Λειτουργία, ειπώνονται προσευχές, άνθρωποι περιμένουν ουρά. Σήμερα είναι ένα ευχάριστο μέρος με ομαλά μονοπάτια, ανθισμένους φράκτες, ηλεκτρικό φως και πόσιμο νερό, φυσικά, όπως και αναθηματικές πλάκες και άλλα στολίδια αφοσίωσης.

Αυτές είναι φυσικά ανθρώπινες εκδηλώσεις. Αλλά στο Tre Fontane δεν υπήρξε έλλειψη ουράνιων «σημείων», και αυτά συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Θαυματουργές θεραπείες συμβαίνουν συχνά όταν η «ιερή» γη εφαρμόζεται στο προσβεβλημένο τμήμα του σώματος του πάσχοντος. Υπήρξε επίσης αξιοσημείωτη βελτίωση της ηθικής των «απόκληρων» της γειτονιάς και, πάνω από όλα, τα θαύματα του ήλιου, ξεκινώντας από την 33η Επέτειο της πρώτης Εμφάνισής της – όπως ακριβώς είχε προφητεύσει η Παναγία της Αποκάλυψης – έγιναν "πολλές εκδηλώσεις και χάρες, εσωτερικές και εξωτερικές". Στις 12 Απριλίου 1980 περισσότερα από 3,000 άτομα είδαν κατά τη διάρκεια της Λειτουργίας, ακριβώς τη στιγμή του αγιασμού των Τιμίων Δώρων, ο ηλιακός δίσκος άλλαξε σχήμα και χρώμα και εμφάνισε τις πιο εκπληκτικές εικόνες.

Οι συγκεκριμένες εμφανίσεις αναγγέλθηκαν 10 χρόνια πρωτύτερα στην μυστικίστρια Luigina Sinapi. Η Παναγία της Αποκάλυψης το 1937 πληροφόρησε τη Luigina Sinapi για την μελλοντική εμφάνισή της στα Τρία Συντριβάνια.
Η γυναίκα (Luigina) είχε εισέλθει στη σπηλιά όταν είδε την Παρθένο να θρηνεί με τα μάτια χαμηλωμένα. Έκπληκτη, κοίταξε ολόγυρα και σε μια γωνιά είδε τα απομεινάρια ενός εμβρύου, σίγουρα μετά από έκτρωση, πεταμένου στο σκοτεινό μέρος, μακριά από τα αδιάκριτα μάτια. Η Luigina, αφού έθαψε εκείνα τα φτωχά κοκαλάκια, παρατήρησε πως η Παναγία κοιτούσε με τρυφερότητα την κίνηση αγάπης και φιλανθρωπίας της Luigina. Αργότερα η Παρθένος της είπε:
«Θα επιστρέψω σε αυτό το μέρος για να μεταστρέψω έναν άνδρα που τώρα μάχεται σκληρά την Εκκλησία του Χριστού και θέλει να δολοφονήσει τον Άγιο Πατέρα. Πήγαινε τώρα στον Άγ. Πέτρο (εκκλησία), θα βρεις εκεί μια μοναχή που θα σου γνωρίσει τον αδελφό της, που είναι καρδινάλιος. Πρέπει να μεταφέρεις το μήνυμα σε αυτόν. Από αυτό το μέρος θα εγκαταστήσω στη Ρώμη το θρόνο της δόξας Μου. Πρέπει να πεις στον καρδινάλιο ότι σύντομα θα γίνει ο νέος Πάπας». 

Η Σινάπι αναζήτησε την καλόγρια που της είχε περιγράψει με λεπτομέρειες η Παναγία και βρήκε ότι ήταν η αδελφή του καρδιναλίου
Eugenio Pacelli. Η μυστικίστρια μίλησε με τον καρδινάλιο που άκουσε σχετικά αδιάφορα τα λόγια εκείνης της απλής γυναίκας, αλλά η οποία διακατέχονταν από βαθιά πίστη. Δέκα χρόνια αργότερα, όμως, ο Eugenio Pacelli έγινε ο Πάπας με το όνομα Πίος 12ος!!!

ΠΗΓΕΣ: Άρθρα των: Rachel Lanz, Don Curzio Nitoglia, Geoffrey Lawman, Fatima Network Crusaders.
ΕΡΕΥΝΑ και ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αγγελική Σ. Νατσούλη








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ανάσταση του Λαζάρου - μέρος Β'

'Το Ευαγγέλιο όπως μου υπαγορεύτηκε' γιατί το έκανε ο Ιησούς;