Προφητικά μηνύματα για τις μέρες μας


Η Μυστικίστρια Βασούλα Ρυντέν έχει λάβει πολλά μηνύματα από τον Ιησού και την Παναγία για τις μέρες μας αλλά και αυτές που θα έρθουν. 

Παραθέτω ορισμένα από τα μηνύματα όπως τα αναφέρει η ίδια η οραματίστρια.

23 Μαρτίου 1988
«Δημιουργία! Φυλάξου από το διάβολο, γιατί διπλασιάζει τις προσπάθειές του να σε παγιδεύσει και στο μεταξύ προσποιείται πως δεν υπάρχει, για να ραδιουργήσει άφοβα. Ω, δημιουργία! Ετοιμάζει εναντίον σου ένα μεγάλο ολοκαύτωμα. Ω, πώς φωνάζω από τον Σταυρό Μου! Δημιουργία, γύρισε σε Μένα! Μην τον αφήσεις να σε παγιδεύσει και να σε πείσει να Mε απαρνηθείς! Προσεύχεστε, προσεύχεστε για την επιστροφή των ψυχών».
Σε αυτό το μήνυμα, ο Κύριός μας φαινόταν εξαιρετικά ανήσυχος όταν μας προειδοποιούσε ότι ο Σατανάς ετοιμάζει ένα μεγάλο ολοκαύτωμα εναντίον μας. Ο COVID-19 προκαλεί αυτό το ολοκαύτωμα, απλώνεται σαν ομίχλη πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη, θανατώνοντας πλήθος κόσμου!

4 Μαΐου 1988
«Πλησιάζει ο Καιρός, πλησιάζει όσο ποτέ. Ελάτε σε Μένα, αγαπημένοι! Ελάτε σε Μένα! Είμαι η Οδός, η Αλήθεια και η Ζωή. Ελάτε σε Μένα τώρα που είναι ακόμη καιρός. Που το χορτάρι είναι ακόμη πράσινο και τα λουλούδια ανθίζουν ακόμη πάνω στα δέντρα. Ω, ελάτε! Σας αγαπώ σε υπέρτατο βαθμό! Πάντα σας αγαπούσα, παρά την κακία σας και τα πονηρά σας έργα. Δημιουργία, γιατί πέφτεις τόσο πρόθυμα στα πόδια του Σατανά; Δημιουργία, γύρισε σε Μένα όσο φυσάει ακόμη η ανοιξιάτικη αύρα και υπάρχει ακόμη καιρός για να μεταστραφείς! Αχ, συμπληρώθηκε σχεδόν ο καιρός*, αυτά που πρόκειται να γίνουν είναι πολύ κοντά σας!»

(*Ενώ ο Ιησούς έλεγε αυτά τα λόγια είδα σε εσωτερικό όραμα έναν καυτό, θανάσιμο, δηλητηριώδη, ισχυρό άνεμο να φυσάει πάνω σ’ εμάς και τη φύση, αφήνοντας μόνο θάνατο στο πέρασμά του. Οτιδήποτε άγγιζε, το νέκρωνε.
Στο όραμα, είδα ανθρώπους που προσπαθούν να αναπνεύσουν και να εισπνέουν αυτόν τον ‘άνεμο’, αλλά αντί να ανακουφιστούν, φλεγόντουσαν από μέσα. Γνωρίζουμε ότι ο COVID-19 επιτίθεται στους πνεύμονες. Αυτός ο θανάσιμος ‘άνεμος’ συμβόλιζε επίσης ότι αν πεθαίνουμε, όπως είπε κάποτε ο Ιησούς, πεθαίνουμε εξαιτίας της αποστασίας μας. Θα επηρεάσει καλούς και κακούς, όλοι θα υποφέρουν το ίδιο, δεν θα κάνει διάκριση. Διαβάστε για να καταλάβετε: Λουκάς 13:1-5).  
Μπορεί κανείς να δει την προφητεία της ΑΕΘΖ σαν μια τιμωρία που θα πλήξει τους πνεύμονες, εξαιτίας της αποστασίας μας, σαν ενδεικτική του CΟVID-19 και τη Θύελλα Φωτιάς που θα επεκταθεί σε όλο τον πλανήτη.

13 Φεβρουαρίου 2016
«Σου δίνω την Ειρήνη Μου. Θέλεις να γράψεις τα λόγια Μου;»
Ναι, Κύριε...
«Αυτή η γενεά δύσκολα λυγίζει. Εξασθενημένοι από τις αμαρτίες της στηρίζει την εμπιστοσύνη της στο διάβολο και χτίζει την ελπίδα της σ’ αυτόν. Παρότι στάθηκα μπροστά της για να Με δούνε όλοι, ελάχιστοι έδωσαν σημασία. Οι ηγέτες σας έγιναν κακοί, και εξαιτίας τους ο θάνατος περιμένει πολλά έθνη. Πόσο έκλαψα για σένα, δημιουργία! Εσύ που η ζωή σου τώρα θα κυλήσει προς το θάνατο. Και τότε, όταν οι φλόγες θα γλείψουν σαν γλώσσες τους κατοίκους σας, σκάζοντας στον αέρα, θα ρωτήσω τη δημιουργία Μου: Πού θα βρείτε ανακούφιση; Και σε ποιον; Στο διάβολο; Στον εγωϊσμό σας ή στον εαυτό σας;

Ήρθε η ώρα να αποδοθεί η Δικαιοσύνη Μου, γιατί η τιμωρία αυτής της άπιστης γενεάς είναι μπροστά στις πόρτες σας. Θα εκτελέσω τις εντολές Μου κατά γράμμα. Όταν θα ακούσετε μια βροντή, η Φωνή Μου θα ακουστεί να βροντάει στα αυτιά σας και να αντηχεί στα πέρατα της γης. Και θα μάθετε τότε πως ο κόσμος και όλοι όσοι κατοικούν σ’ αυτόν θ’ ακούσουν τη Φωνή της Δικαιοσύνης: το κακό θα φέρει το θάνατο σε πολλές χώρες. Η καταστροφή θα τρυπώσει μέσα σε κάθε πόλη. Δεν ακούσατε ότι «ο Άγγελος του Γιαχβέ θα περικυκλώσει πόλεις και χώρες» φωνάζοντας σε όλους να μετανοήσουν; Όλα αυτά θα γίνουν στις μέρες που θα έρθουν.
Επομένως, εσείς που μπήκατε στις Αυλές Μου και πιστέψατε στα λόγια Μου, προσευχηθείτε και μην τρομάζετε ούτε να φοβάστε, ενώ εσείς που επί αμέτρητα χρόνια χλευάζετε τα λόγια Μου, χτυπώντας με τη γλώσσα σας τους προφήτες Μου, φυλαχθείτε! Επειδή χρησιμοποιήσατε ψέματα για να δικαιολογήσετε τα ψέματά σας, θάψατε όντως τα Λόγια Μου στον τάφο σας. Ναι, αλήθεια, συνεχώς διαστρεβλώνατε τα λόγια Μου, αλλά οι αμαρτίες σας προκάλεσαν ένα χάσμα ανάμεσα σε Εμένα και σε εσάς. Και τώρα, δεν θα παραμεριστεί η Δικαιοσύνη. Σας βεβαιώνω, πικρές θα είναι οι μέρες που θα έρθουν, όταν Εγώ σταθώ απέναντί σας... Προσεύχεστε και μην επιτρέπετε στα βλέφαρά σας να κλείσουν απ’ τον ύπνο!

Να πώς πρέπει να προσεύχεστε:
‘Γιαχβέ*, Θεέ μου, ας έρθει μπροστά Σου η προσευχή μου,
άκουσε την κραυγή μου για έλεος και βοήθεια,
συγχώρεσε αυτούς που δεν πιστεύουν σε Σένα, Θεέ μου,
και δεν εμπιστεύονται τη σωτήρια δύναμή Σου.
Μην καταργήσεις το φως από τις μέρες μας,
μαραίνοντας μαζί μ' αυτό τη γη σαν αστραπή.
Αλλά μέσα στην πατρική Σου Ευσπλαχνία,
λυπήσου μας,  συγχώρεσε μας.
Μην αφήσεις τον πονηρό να χύσει σα νερό το αίμα μας.
Συγχώρεσε την ανομία μας, συγκράτησε το θυμό Σου,
λαμβάνοντας υπόψη την αδυναμία μας.
Συγκράτησε τους αγγέλους της καταστροφής
και δώσε μας άλλη μια ευκαιρία για να φανούμε
αντάξιοι της καλοσύνης Σου.
Στηρίζω την ελπίδα μου σε Σένα.
Αμήν.

(*ένα από τα ονόματα του Θεού στην Π. Διαθήκη).

Με πόση χαρά θα δεχθώ τούτη την προσευχή. Τούτη την προσευχή που θα Με κάνει να αλλάξω γνώμη! Κόρη Μου, θα ευλογήσω όλους αυτούς που θα απαγγείλουν ειλικρινά τούτη την προσευχή. Ας ακουστεί αυτή η προφητεία. «Η ημέρα και η ώρα ανήκουν σε Εμένα, τον Θεό σας.» Να τι θα πεις σε όσους σε ρωτούν για το χρόνο και την ώρα της δικαιοσύνης Μου! Η Αγάπη σε αγαπά».

Αυτή η προσευχή είναι ιδανική για τους καιρούς μας. Διαδώστε την, παρακαλώ, σε όλο τον κόσμο και ας την πούνε όλοι με ταπεινή καρδιά... Δείχνει επίσης πόσο ο Θεός είναι πρόθυμος να μας βοηθήσει να βγούμε από τη δυστυχία μας!
 Τώρα, αυτά τα παρακάτω μηνύματα είναι πολύ σημαντικά για τους καιρούς που ζούμε, του COVID-19:

Στις 23 Μαΐου 2018, σχεδόν πριν από δύο χρόνια, άκουσα καθαρά μια Φωνή που μιλούσε γαλλικά να λέει ότι ‘σε λίγο, μια ατμοσφαιρική έκρηξη θα λάβει χώρα.

Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, στις 10 Απριλίου 2019 ο Χριστός το ανέφερε ξανά και αυτή τη φορά το έγραψα ως υποσημείωση στο μήνυμα. Ο Χριστός μιλούσε για μια φωτιά που θα έρθει επάνω μας, αλλά ότι αυτή η ‘φωτιά’ δεν θα είναι μια υλική φωτιά που την άναψε ανθρώπινο χέρι, αλλά κάτι άλλο που θα αναλώσει ανθρώπους. Αυτό που συμβαίνει σήμερα με τον COVID-19, δεν είναι παρά η αρχή της πραγματοποίησης αυτής της προφητείας. Η Φωνή που άκουσα χρησιμοποίησε τη λέξη ‘ατμοσφαιρική έκρηξη’, που σημαίνει επίσης ότι θα έρθει ξαφνικά αλλά με δύναμη, όπως με τις επιπτώσεις μιας βόμβας. Ο Χριστός συνεχίζει στο μήνυμα της 10ης Απριλίου 2019, ότι θα επηρεάσει όχι μόνο πολλά έθνη αλλά και την οικονομία, που το κάνει προφανώς, χρησιμοποιώντας αυτό τον όρο: και θα αναλώσει όλα όσα κατασκεύασε ο άνθρωπος. 

Ακολουθούν μερικά αποσπάσματα σχετικά με τον COVID-19 από το μήνυμα της 10ης Απριλίου 2019:
«Το Θηρίο σάς ακολουθεί κατά πόδας, γεμίζοντάς σας με τα ψέματά του, κυνηγώντας σας μέσα στη σιωπή της νύχτας, για να μην φανερωθεί. Σαν σκοτεινή σκιά που περιφέρεται στο σκοτάδι, σας σκάβει λάκκους για να πέσετε. Το στόμα του είναι γεμάτο αισχρότητες και παρ' όλο το κακό που σου έχει κάνει, δημιουργία, ακόμη δεν αντιλήφθηκες  τις πονηρές προθέσεις του… και την κακία του; Πόσες προειδοποιήσεις πρέπει ακόμη να σου φανερώσω;
Σας περιμένουν ημέρες δοκιμασιών. Μια φωτιά¹  που δεν την άναψε ανθρώπινο χέρι, θα καταβροχθίσει τα έθνη και θα αναλώσει όλα όσα κατασκεύασε ο άνθρωπος. Η φύση θα ξεσηκωθεί εναντίον σας και πλημμύρες θα παρασύρουν πλήθη ανθρώπων. Θα σβήσει από τα πρόσωπά σας το περιπαιχτικό χαμόγελο που είχατε, κάθε φορά που ακούγατε να προφέρουν το Άγιο Όνομά Μου. Και τότε, ό, τι ήταν κρυμμένο σε σκοτεινές γωνιές θα φανερωθεί. Πέπλα από ζοφερό σκοτάδι έχω φυλαγμένα για σένα, άπιστη γενεά.

Στρέφομαι στη Δύση και ύστερα στην Ανατολή και βλέπω τον Οίκο Μου να κλυδωνίζεται, γιατί πολλοί έχουν πάψει να αναζητούν το Φως. Πολλοί ενεργούν όπως τους αρέσει, με λανθασμένες αποφάσεις που καθιστούν ανάπηρο το Σώμα Μου. Με έχουν αποκόψει, με ποικίλους τρόπους, από τη ζωή τους. Οι Κανόνες Μου και οι Διδασκαλίες Μου συνθλίβονται κάτω από τα ερείπια του Οίκου Μου, αδιαφορώντας για τα Έργα Μου.

Η σάρκα σου σαπίζει, γενεά, και η ψυχή σου έγινε ξερή και διψασμένη γη. Χρειάζομαι να ακούσω μια κραυγή μετάνοιας. Ήταν μάταιη η Θυσία Μου; Κάθε πλάσμα που δημιούργησε ο Πατέρας Μου διαρκεί όσο ο ανθός του χορταριού και με ένα φύσημα του ανέμου μαραίνεται, αλλά η ψυχή του διαρκεί αιώνια… και για πάντα. Εγώ είμαι ο Φύλακας της ζωής σας. Σας φυλάω, σας σκιάζω και σας προστατεύω. Θυσίασα τη Ζωή Μου για να ζήσετε, τι περισσότερο θα μπορούσα να έχω κάνει και δεν το έκανα; Σηκωθείτε λοιπόν, τώρα! Και μετανοήστε! Ομολογώντας τις φοβερές σας πράξεις². Πονηρή γενεά, εγκατάλειψε τον αμαρτωλό τρόπο ζωής σου, άλλαξε τη συμπεριφορά σου και τις πράξεις σου, και θα σε ακούσω και θα σε συγχωρήσω. Μην ξεχνάς ότι θυσίασα τη Ζωή Μου για σένα. Απόφυγε την αμαρτία σαν το φίδι.

Αυτές τις έσχατες ημέρες, χρησιμοποιώ τους ανέμους σαν αγγελιαφόρους και τους στέλνω σε τούτη την έρημο, σα νομάδες, για να οικοδομήσουν το Σώμα Μου³, να Το ομορφύνουν και να Το ενώσουν».

1 Στις 23 Μαΐου 2018, άκουσα καθαρά μια φωνή να λέει στα γαλλικά: «bientôt une explosion atmosphérique aura lieu ...» - στα ελληνικά: «σε λίγο, μια έκρηξη στην ατμόσφαιρα θα λάβει χώρα…»
2 Στα Mάτια του Θεού κάθε αμαρτία, ακόμη και μικρές αμαρτίες που τις θεωρούμε ασήμαντες, είναι φοβερές στα μάτια του Θεού, και τις βλέπει μεγάλες!
3 Η Εκκλησία
----------------
Καθώς έγραφα αυτό το άρθρο, άνοιξα την Αληθινή εν Θεώ Ζωή (την επίτομη έκδοση) και τα μάτια μου έπεσαν κατευθείαν σ’ αυτό το απόσπασμα της 23ης Σεπτεμβρίου 1991 όπου μιλάει ο Αιώνιος Πατέρας:

«Τι βλέπεις, κόρη;»

Το Άγιο Πρόσωπο του Υιού Σου, πνιγμένο στον πόνο. Η Μορφή Του είναι όπως στην Ιερά Σινδόνη.

«Δεν είναι αρκετό αυτό για να συνεχίσεις να θυσιάζεις λίγο από το χρόνο σου και τις δυνάμεις σου; Ξανακοίταξε, κόρη Μου… Τι βλέπεις τώρα, Βασούλα;»

Βλέπω κάτι σαν απαλό κόκκινο σύννεφο να γεμίζει τον ουρανό, να πλανιέται πάνω μας και να κινείται σαν την ομίχλη καταλαμβάνοντας όλο και περισσότερο χώρο. Κινείται αργά αλλά σταθερά.

«Γράφε: ‘σαν την αυγή απλώνεται επάνω στα βουνά ο εχθρός, λαός πολύς και δυνατός. Σαν αυτόν άλλος ποτέ δεν υπήρξε, ούτε ποτέ θα υπάρξει ύστερα απ’ αυτόν, ως την εποχή των πιο απομακρυσμένων γενεών.’(Ιωήλ 2:2). Ναι, πλησιάζει... Και τι βλέπεις τώρα, Βασούλα;»

Ζωντανές ανθρώπινες λαμπάδες.
-----------------
Στη βιογραφία μου που έγραψα με τίτλο «Υπάρχει ο Παράδεισος αλλά Υπάρχει και η Κόλαση» εξηγώ ότι ενώ αυτή η πανδημία βγήκε εκτός ελέγχου, θα καταστρέψει και την οικονομία. Έγραψα: «Η οικονομική κρίση είναι άλλο ένα μεγάλο σημάδι για την ανθρωπότητα. Ο Παντοδύναμος Θεός συντρίβει τώρα τον Μαμμωνά, τον θεό του χρήματος, τον οποίο ο κόσμος προσκυνά και λατρεύει καλλιεργώντας έτσι τον εγωισμό, προκαλώντας πολέμους και γεννώντας στην καρδιά την κακία αντί της αγάπης για τον Θεό.

Η Εκκλησία διδάσκει ότι ο Θεός μπορεί να αντλήσει καλό από το κακό. Ίσως γίνεται αυτό  για να μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο πλούτος δεν είναι αρκετός για να μας κάνει ευτυχισμένους, χωρίς την Παρουσία του Θεού στη ζωή μας. Είναι σα να επιτρέπει ο Θεός να περάσουμε τη Σαρακοστή κάνοντας μια μεγάλη νηστεία, μια καθολική αποχή! Ο Θεός ίσως μας ζητάει να σταματήσουμε να ζούμε όπως ζούσαμε. Προσπαθεί ίσως να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να προσαρμόσει τις κλίμακες, π.χ. λέγοντάς μας ότι η υγεία μας μετράει περισσότερο από την υγεία της οικονομίας. Η φροντίδα του ενός για τον άλλο σε μια περίοδο κρίσης είναι πιο πολύτιμη και ‘ιερή’ στα Μάτια του Θεού από το να συσσωρεύουμε γήινους θησαυρούς.
Η φύση ήδη θεραπεύεται. Ο ουρανός φαίνεται να ‘αναπνέει’ τελικά. Ο αέρας είναι πιο καθαρός, δεν υπάρχει πια ρύπανση όπως πριν. 
Το ότι ο Θεός, από αγάπη, προσπαθεί να μας προστατεύσει, είναι κάτι που δεν μπορεί να το αντιληφθεί ο ανθρώπινος νους, μας διαβεβαιώνει στο μήνυμά Του της 6ης Μαΐου 1992, στο οποίο φανερώνει:

«Ο Σατανάς σήμερα ξερνάει όλο του το μίσος πάνω στη γη. Κομματιάζει και καταστρέφει χώρες μέσα στο θυμό του, γκρεμίζει και φέρνει τη μια συμφορά πάνω στην άλλη, αλλά το Χέρι Μου με μεγάλη δύναμη θα ανορθώσει όλα αυτά που γκρέμισε.»

Αυτό που έχει σημασία είναι να παραδεχθούμε ότι είμαστε αμαρτωλοί και να μετανοήσουμε ειλικρινά... Δεύτερον, να μη φοβόμαστε. Αν είμαστε κοντά στην Παναγία και στον Χριστό, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε.

Είναι γεγονός ότι κανείς δεν περίμενε αυτό το κύμα πανδημίας να καλύψει τόσο γρήγορα ολόκληρο τον πλανήτη και να εξαπλωθεί σε όλα τα έθνη! Είναι σα να ξερνάει πάνω μας ο Σατανάς τον θανάσιμο εμετό του, όπως είπε ο Ιησούς στις 6 Μαΐου 1992. Μας μισεί! Αλλά ο Ιησούς μας προειδοποιεί επανειλημμένα όλα αυτά τα χρόνια, ότι ο Σατανάς ετοιμάζει ένα μεγάλο ολοκαύτωμα για να μας καταστρέψει και ότι αυτό το αόρατο κακό θα τρυπώσει σαν τον κλέφτη, απρόσμενα. Σύρθηκε αθόρυβα πάνω μας σαν το φίδι, γιατί είχαμε ορθάνοιχτες τις πόρτες μας, αφήνοντας τον πονηρό να μπει. Ο Θεός δεν ήθελε να συμβεί αυτό το κακό.

Εάν οι άνθρωποι συνεχίσουν να επαναστατούν ενάντια στον  Θεό, αφού περάσει αυτή η πανδημία, ο Κύριος μας προειδοποιεί ότι θα υπάρξει μια Φωτιά με θειάφι που θα πέσει πάνω μας από ψηλά, ύστερα από την τελευταία μεγάλη Προειδοποίηση που θα μας δώσει. Θα επισύρουμε από τον ουρανό τη Δικαιοσύνη του Θεού. Θυμάστε τη Νινευή; Είμαστε μια σύγχρονη Νινευή, όμως όχι ακριβώς, επειδή τουλάχιστον ο βασιλιάς της Νινευή, όταν έλαβε την προειδοποίηση, ανέλαβε αμέσως δράση και νήστεψε, έδωσε εντολή να νηστέψει όλος ο λαός καθώς και τα ζώα και φόρεσε σάκο, μετανοώντας, γι’ αυτό και ο Θεός άλλαξε γνώμη.

Καλώ τους ανθρώπους καλής πίστεως να προσεύχονται για όσους δεν ακούνε, γιατί η μεγάλη Προειδοποίηση (Aviso) (μήνυμα που δόθηκε στην οραματίστρια Κοντσίτα στο Γκαραμπαντάλ) θα είναι μια από τις τελευταίες προειδοποιήσεις, πριν έρθει η μεγάλη Τιμωρία (Castigo) της Φωτιάς. Όταν έρθει η Τιμωρία της Φωτιάς, η γη θα σειστεί και θα βγει από τον άξονά της. Σαν αποτέλεσμα αυτού, ακόμη και η βαρύτητα της γης μπορεί να αλλάξει. Οι λίγοι που θα μείνουν (εξαρτάται από εμάς, αν μεταστραφεί ο περισσότερος κόσμος και επιστρέψει στον Θεό) ο κόσμος τελικά θα απολαύσει μια περίοδο ειρήνης. Θα Τον ακούσουμε αυτή τη φορά; Τελικά, θα λάβουμε στα σοβαρά τα μηνύματα της ‘Αληθινής εν Θεώ Ζωής’; Παρακάτω, παραθέτω τα λόγια του Ίδιου του Χριστού:

18 Φεβρουαρίου 1993
«Όταν θα ακούσετε βροντές και θα δείτε λάμψεις από αστραπές, να ξέρετε πως ήρθε η Ώρα της Κρίσης Μου. Η γη θα σειστεί και σαν διάττων αστέρας θα μετακινηθεί από τη θέση της, ξεριζώνοντας βουνά και νησιά. Ολόκληρα έθνη θα εξαφανιστούν. Ο ουρανός θα εξαφανιστεί όπως τυλίγεται με μιας ένα κυλινδρικό χειρόγραφο. Και με το Ποτήρι της Δικαιοσύνης Μου, θα σας κάνω να μοιάζετε με φίδια, με οχιές. Θα σας κάνω να σέρνεστε με την κοιλιά σας και να τρώτε χώμα τις σκοτεινές εκείνες μέρες...»

«Θα σας κάνω να σέρνεστε με την κοιλιά σας», φαίνεται να είναι η εξήγηση ότι η βαρύτητα της γης μπορεί να αλλάξει για μερικά λεπτά ύστερα από ένα μεγάλο σεισμό.
Προσθέτω παρακάτω ένα μήνυμα που δόθηκε από την Παναγία μας και μας εξηγεί πώς το κακό επισύρει το κακό.

15 Μαΐου 1990
«Ειρήνη σε σας, παιδιά Μου. Εγώ, η Αγία σας Μητέρα, σας προετοιμάζω για να συναντήσετε τον Κύριο. Σας εκπαιδεύω στην πνευματική σας ανάπτυξη. Σας γεμίζω με χάρες για να σας βοηθήσω και να σας ενθαρρύνω. Αντιληφθείτε ότι είναι ιδιαίτερες οι μέρες αυτές που ζείτε στους καιρούς σας, είναι οι μέρες που προηγούνται της Έλευσης του Κυρίου, είναι το άνοιγμα του δρόμου από όπου θα έρθει ο Κύριος. Οι μέρες αυτές είναι μια προετοιμασία για την κάθοδο του Βασιλιά σας. Προσευχηθείτε να είναι όλοι έτοιμοι. Προσευχηθείτε, μικρά Μου παιδιά, με θέρμη για τις ψυχές που αρνούνται να ακούσουν και αρνούνται να δουν, προσευχηθείτε στον Ουράνιο Πατέρα σας με τον τρόπο αυτό:

Πατέρα Πολυεύσπλαχνε,
κάνε αυτοί που ακούνε με τα αυτιά τους
αλλά ποτέ δεν καταλαβαίνουν,
να ακούσουν τούτη τη φορά τη Φωνή Σου
και να καταλάβουν ότι είσαι Εσύ, ο Άγιος των Αγίων.
Άνοιξε τα μάτια αυτών που βλέπουν με τα μάτια τους
αλλά ποτέ δεν διακρίνουν,
να δούνε τούτη τη φορά με τα μάτια τους
το Άγιο Πρόσωπό Σου και τη Δόξα Σου.
Βάλε το Δάχτυλό Σου στην καρδιά τους,
για να ανοίξει η καρδιά τους
και να αντιληφθεί την Πιστότητά Σου.
Προσεύχομαι και Σου ζητώ όλα αυτά, Δίκαιε Πατέρα,
ώστε όλα τα έθνη να μεταστραφούν και να θεραπευθούν
μέσω των Πληγών του Αγαπημένου Σου Υιού, Ιησού Χριστού.
Αμήν.

Ζητήστε από τον Πατέρα να συγχωρήσει τις πείσμονες ψυχές που αρνούνται να ακούσουν και να δουν, ο Πατέρας είναι Πολυεύσπλαχνος και θα φροντίσει για όλα τα παιδιά Του. Ναι, παιδιά Μου, εσείς είστε το θυμίαμα στο Θεό, όταν προσεύχεστε για τη σωτηρία των αδελφών σας. Όσο πιο δυνατά προσεύχεστε, τόσο πιο ισχυρές γίνονται οι προσευχές σας.

Ευχαριστήστε τον Κύριο που σας κάλεσε και με τη χάρη Του σας έκανε να ακούσετε το κάλεσμά Του, προσευχηθείτε λοιπόν γι’ αυτούς που αρνούνται να ακούσουν. Ο καιρός επείγει και πολλοί βρίσκονται ακόμη σε άγνοια και σε βαθύ ύπνο. Οι μέρες κυλούν και η Καρδιά Μου βυθίζεται σε βαθιά θλίψη όταν βλέπω από ψηλά τα σημερινά νιάτα. Η αγάπη απουσιάζει... Αλλά ούτε συνάντησαν ποτέ τους την αγάπη. Πολλοί απ’ αυτούς δεν έλαβαν ποτέ από τη μητέρα τους αγάπη ή ζεστασιά, αφού δεν είχε τίποτε για να τους δώσει.

Ο κόσμος κατάντησε κρύος, παγερός, και οι γονείς στρέφονται ο ένας κατά του άλλου, το παιδί στρέφεται κατά των γονιών του από έλλειψη αγάπης, η μητέρα αρνείται τις εκκλήσεις του παιδιού της γι’ αγάπη. Ο κόσμος είναι νεκρός στην αγάπη, είναι βυθισμένος σε βαθύ σκοτάδι, γιατί το μίσος, η απληστία και ο εγωισμός κυριαρχούν σε όλη τη γη, μέχρι τα έγκατά της.

Συγκλονίζομαι από τις φοβερές εικόνες που βλέπω, με τις αδικίες του σκοτεινού αυτού κόσμου και την αποστασία που έχει διεισδύσει στο ίδιο το Ιερό. Οι καταστροφές, η πείνα, οι συμφορές, οι πόλεμοι και οι επιδημίες, όλα αυτά επισύρονται από εσάς. Ό, τι βγαίνει από τη γη, επιστρέφει στη γη και δεν είναι ο Θεός που σας στέλνει όλες αυτές τις συμφορές, όπως πολλοί από σας τείνουν να πιστεύουν. Ο Θεός είναι Δίκαιος και Πολυέλεος, αλλά το κακό έλκει το κακό.
Να προσεύχεστε πολύ, να προσεύχεστε με την καρδιά σας για τη μεταστροφή και τη σωτηρία της γενεάς σας. Παιδιά Μου, προσευχηθείτε μαζί Μου. Χρειάζομαι τις προσευχές σας. Προσευχηθείτε κι Εγώ θα τις προσφέρω στο Θεό. Σας βεβαιώνω πως είμαι μαζί σας όπου κι αν πάτε. Ποτέ δεν σας αφήνω, εσάς που είστε παιδιά Μου. Σας ευλογώ όλους.»

28 Δεκεμβρίου 1993
«Το Άγιο Πνεύμα Μου θα συγκεντρώσει τους ανάπηρους και θα συνάξει εκείνους που πλανήθηκαν. Θα τους μπολιάσω πάνω Μου, για να τιμήσω πάλι το Άγιο Όνομά Μου και να αποκαταστήσω τη Βασιλεία Μου στη γη... τι έχεις λοιπόν να φοβηθείς; Εγώ είμαι μαζί σου.»

Στις 13 Μαρτίου του 2020 ο Κύριος σε μήνυμά Του είπε:
«Κάλεσε το λαό και πες τους: χωρίς μετάνοια και χωρίς ειλικρίνεια στις προσευχές σας, αυτό το κακό θα διαρκέσει περισσότερο από ό, τι νομίζετε. Στραφείτε σ’ Εμένα, τον Θεό σας και μετανοήστε. Μια ειλικρινής και παγκόσμια προσευχή θα φτάσει ως Εμένα, τον Θεό σας. Η νηστεία θα διώξει τους δαίμονες. Κάθε θυσία είναι ευπρόσδεκτη από Μένα. Αποβάλετε το ληθαργικό σας πνεύμα και απαρνηθείτε τον αμαρτωλό τρόπο ζωής σας και κάνετε ειρήνη με Εμένα, τον Θεό σας. Ας ακούσω: «Κύριε, ελέησον με, τον αμαρτωλό!» και θα δείξω συμπόνια. Και θα ρίξω βροχή τις ευλογίες Μου σε όλους σας. Ελάτε, μη φοβάστε. Σας ακούω...»

Ίσως αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία δεν είναι ένα εμβόλιο, αλλά τελικά ίσως ο Θεός επιτρέπει αυτή την απομόνωση για να μας αποσπάσει από τους περισπασμούς του κόσμου και να είμαστε ανοικτοί για να Του επιτρέψουμε να επιτελέσει μέσα μας μια εσωτερική ανανέωση στη διάρκεια της Σαρακοστής, εστιάζοντας στο μόνο πράγμα στον κόσμο που έχει πραγματικά σημασία: στον Ιησού Χριστό.

ΠΗΓΗ: Άρθρο της μυστικίστριας Βασούλας Ρυντέν, 28 Μαρτίου 2020

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η αγάπη είναι πάντα όμορφη όταν είσαι με τον αληθινό άνθρωπο, εσένα και τον αληθινό εραστή. Είμαι Mayruris Camplelo ο φίλος μου έχει διαλυθεί μαζί μου και ήμουν μόνος γι 'αυτό κατευθύνονται σε ένα πολύ ευγενικό και μεγάλο άχνη ξόρκι Δρ ADELEKE που με βοήθησε να φέρει πίσω τον εραστή μου για μένα και μου ζήτησε 340 ευρώ για τα στοιχεία που απαιτούνται για το ξόρκι και σήμερα είμαι μαζί του τώρα και είμαστε ευτυχισμένοι μαζί. Είμαι πολύ ευγνώμων για ό, τι έχετε κάνει για μένα Δρ ADELEKE μπορείτε να τον email aoba5019@gmail.com ή Whatsapp μου μέσω +27740386124 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ανάσταση του Λαζάρου - μέρος Β'

'Το Ευαγγέλιο όπως μου υπαγορεύτηκε' γιατί το έκανε ο Ιησούς;