2020 Η Αρχή ενός Νέου Πλανητικού Κύκλου


Έκτακτη εμφάνιση της Παναγίας στον μοναχό Elias del Sagrado Corazon de Jesus στις 31/12/2019 με μήνυμα για το Νόμο και τη Δικαιοσύνη του Θεού.

"Σήμερα έρχομαι σε έναν κόσμο που είναι διαιρεμένος επειδή ένα μέρος του θέλει να ακολουθήσει τον Θεό και το άλλο μέρος θέλει να ακολουθήσει τον θεό της αυταπάτης. Έρχομαι για εκείνους που εγκαρτερούν με τον Χριστό. 
Είναι ο Υιός Μου που Με στέλνει στη γη σήμερα για να ξυπνήσω τις συνειδήσεις και τις καρδιές στην αγάπη του Θεού. Έρχομαι ως Μητέρα της Δικαιοσύνης, μιας Ουράνιας και Θεϊκής Δικαιοσύνης ενός Νόμου που σήμερα η ανθρωπότητα δεν γνωρίζει και πολλές φορές τον έχει μεταβάλει εξαιτίας διαφόρων συνθηκών. Σήμερα φτάνω στις βαθύτερες αβύσσους της Γης, εκεί όπου οι ψυχές χάνονται μέσα στην ψευδαίσθηση και τους εορτασμούς για το τέλος του Έτους (2019).

Ο λόγος για τις αλλαγές των χρόνων και των κύκλων δεν είναι αυτός. Έτσι, παιδιά Μου, εσείς που έχετε περισσότερη ευαισθητοποίηση και διάκριση, πρέπει να προσεύχεστε περισσότερο και να προσφέρετε τον εαυτό σας περισσότερο για να αντισταθμίσετε αυτό που κάνει λάθος το υπόλοιπο της ανθρωπότητας. Μετά από 2000 χρόνια από τη γέννηση του Χριστού, η ανθρωπότητα δεν έχει κάνει καμία απολύτως πρόοδο. Μόνο μικρές πνευματικές ομάδες ακολουθούν το Νόμο της Ιεραρχίας και έχουν καταφέρει με μεγάλη προσπάθεια και μέσα από την καρδιά τους να εκδηλώσουν το Θεϊκό Θέλημα στην επιφάνεια της Γης. Αλλά χρειάζονται να εκδηλώσουν το Θέλημα του Θεού πολλές ακόμα συνειδητότητες.

Το να ζει κάποιος το Θέλημα του Θεού είναι να ζει σε πλήρη και θεία ευτυχία. Είναι να ζει με χαρά το δώρο του Φόβου του Θεού και να συνειδητοποιεί στην καθημερινή ζωή του την εκπλήρωση όλων των αιτημάτων Του.
Είναι τώρα, σε αυτή την πλανητική στιγμή που η τελευταία και οξεία μετάβαση της ανθρωπότητας θα ξεκινήσει από το 2020 και εξής, όταν οι καρδιές θα αντιληφθούν μιαν εκπληκτική πραγματικότητα διότι θα έρθει χωρίς να προειδοποιήσει κανέναν. Και αυτή η πραγματικότητα, που είναι πλανητική πραγματικότητα, θα θέσει ολόκληρη την ανθρωπότητα κάτω από το Νόμο του Θεού. Όλα θα αρχίσουν να συμβαίνουν, ειδικά όταν τα Λόγια Μου δεν θα έχουν καμία απήχηση πλέον σε αυτόν τον κόσμο. Θα είναι εκείνη τη στιγμή και ώρα, αγαπητά παιδιά, που τα μηνύματα και οι οδηγίες Μου πρέπει να αντηχήσουν και πάλι στα βάθη της συνειδητότητάς σας. Βιώστε ξανά τα μηνύματά Μου και εφαρμόστε τα στην καθημερινή ζωή σας ακόμα και αν προσπαθείτε και δεν τα καταφέρνετε καλά.

Λυπάμαι για εκείνους που εγκατέλειψαν το πλοίο του Χριστού αυτή τη στιγμή και δεν κατανοούν ολότελα τι σημαίνει να αντιπροσωπεύουν τον Υιό μου στη Γη (οι ιερωμένοι). Ο Υιός μου δεν Μου επέτρεψε να παρέμβω γι 'αυτούς. Αλλά θα συνεχίσω να προσεύχομαι σαν μια καλή Μητέρα και μεσίτρια, γιατί η Καρδιά Μου πάντα θα νοιάζεται για τα πιο χαμένα Μου παιδιά, ώστε να μπορέσουν και αυτά να σωθούν ακόμα κι αν αυτή η σωτηρία δεν είναι άμεση. Ακόμα κι αν η σωτηρία τους είναι για τον επόμενο κύκλο ή για την επόμενη ανθρώπινη φυλή, η Ουράνια Μητέρα σας δεν θα τα παρατήσει και οι προσευχές των καλών της παιδιών - εκείνων των αφιερωμένων παιδιών της εξ όλων των πιστών που ανταποκρίνονται στο Θεϊκό και μητρικό της κάλεσμα - θα είναι οι καρποί που θα μεταφέρω στον Πατέρα για να μπορέσω να μεσιτεύσω για τα χαμένα μου παιδιά και επίσης για τις αδύνατες (απίστευτες) υποθέσεις που η ανθρωπότητα θα αρχίσει να αντιμετωπίζει σε αυτόν τον πλανητικό χρόνο.

Κι έτσι, αγαπητά παιδιά, σήμερα ανοίγω το Μανδύα της Ουράνιας Μητέρας, ώστε όχι μόνο να εισέλθετε στη νέα εποχή, τους Έσχατους Χρόνους, αλλά και να αποδεχτείτε να βιώσετε τη μεγάλη πλανητική ανάγκη που έχουν εκατομμύρια ψυχές σε αυτόν τον κόσμο, που δεν μπορούν να βρουν το Φως αλλά ούτε το βλέπουν στην Καρδιά του Θεού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επαναλαμβάνω την προσφορά Μου όχι μόνο σε εκείνους που ανταποκρίνονται και σε εκείνους που δεν ανταποκρίνονται, αλλά ανανεώνω την προσφορά Μου της αιώνιας υπηρεσίας της Πιστής Δούλης του Θεού γι’ αυτή την ανθρωπότητα και γι’ αυτόν τον πλανήτη, έτσι ώστε τα παιδιά Μου που θα βιώσουν τα γεγονότα των Έσχατων Χρόνων και τα οποία θα δουν απίστευτα πράγματα, να μπορέσουν να έχουν τη δύναμη να αντέξουν αυτό που θα έρθει και αυτό που θα είναι παρόν μπροστά στα ίδια τους τα μάτια.
Σήμερα θα ήθελα να σας φέρω μπροστά στη θεία πραγματικότητα - την εσωτερική πραγματικότητα, τη διαφάνεια αυτών των καιρών, την αλήθεια του τι συμβαίνει, επειδή οι πόρτες του Σύμπαντος κλείνουν καθώς η Θεϊκή Δικαιοσύνη αρχίζει να κατεβαίνει στη Γη. Σας καλώ να είστε σε ισορροπία με αυτή τη Δικαιοσύνη με τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις πράξεις σας και τα λόγια σας, έτσι ώστε ο Νόμος να μην πέσει πάνω σας και να συνεχίσετε να είστε άξιοι του Θεϊκού Ελέους του Υιού Μου.  

Διότι όταν ο Νόμος της Δικαιοσύνης κατέλθει, δεν θα συγχωρήσει τίποτα γιατί θα είναι μέρος των Έσχατων Χρόνων και της επιλογής που θα έχει κάνει η ανθρωπότητα. Αλλά η Ελπίδα Μου, η φιλοδοξία Μου και η πίστη Μου είναι σε όσους συνεχίζουν να κινούνται προς τα εμπρός και οι οποίοι, ακόμα και στην ατέλεια, στη μισαλλοδοξία αυτών των χρόνων ή στη μεταμόρφωση της ζωής τους δεν σταματούν να ανταποκρίνονται στη Μητέρα του Θεού γνωρίζοντας ότι αυτές οι τελευταίες παρορμήσεις και εμφανίσεις Της είναι οριστικές και η Ουράνια Μητέρα σας όχι μόνο απλώνει τα χέρια Της σε εσάς αλλά και σάς καλύπτει με το Θεϊκό Μανδύα της, ώστε να έχετε την τόλμη να συνεχίσετε να κάνετε βήματα προς τον Χριστό σε αυτή τη μετάβαση της Γης, όπου μερικοί θα βρεθούν πολύ μόνοι κάνοντας όλα τα απαραίτητα γι’ αυτή τη στιγμή.

Σας καλώ λοιπόν να αναλάβετε τα καθήκοντά σας με ωριμότητα και υπευθυνότητα καθώς εισέρχεστε στο Νέο Έτος 2020. Είθε να μπορέσετε να αφήσετε για πάντα την κατάκριση, τις συγκρούσεις και το διαχωρισμό που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα στο ποίμνιο του Χριστού, γιατί σας έχει ανάγκη να ενωθείτε για πάντα. Και όταν επιστρέψει στη Γη να μπορέσει να βρει ένα ασφαλές και πραγματικό μέρος - αν και φτωχό και απλό – για να κατοικήσει στις καρδιές των ανδρών και των γυναικών της Γης, να μπορέσει να επιστρέψει ολοκληρωτικά χωρίς να βρει εμπόδια ή σύνορα, να μπορέσει να έρθει με όλη του τη συνειδητότητα αντί να έρχεται περιοδικώς.

Είθε ο Νόμος της Δικαιοσύνης να επιτρέψει, μέσω της παρέμβασης του Νόμου του Θεϊκού Ελέους, τη σωτηρία των ανθρώπων που έχουν περισσότερο από άλλους χαθεί, λησμονήσει ή η προσοχή τους είναι αποσπασμένη σε άλλα πράγματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα συνεχίσω, επωφελούμενη από αυτές τις τελευταίες στιγμές, αυτές τις τελευταίες εμφανίσεις για τις οποίες ο Θεός Μου έδωσε εξουσιοδότηση για να πράξω ό, τι είναι δυνατόν ή αδύνατο για να μην χαθούν οι συνειδητότητες ειδικά εκείνες που ήταν με τον Χριστό και τώρα δεν είναι - και χάσουν για πάντα τις ψυχές τους στη φωτιά της καταδίκης και στην κόλαση αυτής της πλανητικής συνειδητότητας. Γιατί, πρέπει να δικαιολογήσω έναν-ένα τους Θησαυρούς του Υιού Μου ενώπιον του Ουράνιου Πατέρα. Αυτοί οι Θησαυροί δεν μπορούν να χαθούν ούτε να πεταχθούν στα απόβλητα επειδή είναι μεγάλα εσωτερικά κειμήλια που ο Υιός Μου έχει τοποθετήσει στις καρδιές και τις ψυχές σας. Κειμήλια που προέρχονται από το μη-υλικό Σύμπαν και τα οποία θα σας επιτρέψουν να κάνετε ό, τι χρειάζεται ο Θεός στον επερχόμενο νέο κύκλο αυτής της έντονης περιόδου στη Γη.
Η Παναγία των Θλίψεων

Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσετε, παιδιά Μου, αυτό που ζήτησε ο Υιός Μου, αυτό που Με ικέτευσε... να γίνετε υπεύθυνοι και να κατανοήσετε με μεγαλύτερη ευρύτητα τι σημαίνει να εργαστείτε για τη Μητέρα του Θεού και να εκπληρώσετε την υπόσχεση του Ιησού στη Γη. Επειδή ο Νόμος της Δικαιοσύνης δεν θα σταματήσει όταν θα κλαίτε, όταν θα θρηνείτε, όταν θα ζητάτε, γιατί ο χρόνος θα έχει τελειώσει. Αυτή είναι η αλήθεια που θέλω να φέρω στον κόσμο. Για το λόγο αυτό οι καρδιές σας πρέπει να παράγουν περισσότερες αξίες στο μικρό χρονικό διάστημα που παραμένει, πρέπει όχι μόνο να αγαπάτε τον εαυτό σας, να συγχωρέσετε τον εαυτό σας, να συμφιλιωθείτε με τον Θεό και να ελευθερωθείτε από τα δεσμά και τις αλυσίδες της ζωής, αλλά και να αγαπάτε ο ένας τον άλλον όλο και περισσότερο με περισσότερη αγάπη, με αυτή την αγάπη που σας φέρνω από τον Ουρανό, έτσι ώστε οι συνειδητότητές σας να αυξάνουν σε καθαρότητα και ευγένεια, έτσι ώστε η υπερηφάνεια, η αδιαφορία και οι παραλείψεις να μπορούν να διαλυθούν μέσα σας για πάντα. Οι προσεχείς χρόνοι που έρχονται θα είναι πολύ σημαντικοί...

Στο Νέο Έτος που έρχεται, πρέπει να σας κυβερνά ο εσωτερικός Χριστός του καθενός σας και Αυτός να κατευθύνει τη ζωή σας, έτσι ώστε οι ψυχές σας που έχουν υποστεί τις συνέπειες άλλων εποχών να μπορούν να επιτύχουν την επούλωση που ελπίζετε και τη συμφιλίωση με τον Θεό. Μην φοβάστε τη Δικαιοσύνη, να φοβάστε όταν δεν αναζητάτε το Θείο Έλεος. Είθε να ρέει από τις καρδιές, τις ψυχές και τα πνεύματά σας η παρόρμηση για προσευχή και αγάπη για τον Θεό ούτως ώστε περισσότεροι λαοί, πολιτισμοί και έθνη να μπορέσουν να θεραπευτούν από το άπειρο Έλεος του Θεού".

ΠΗΓΗ: Το βίντεο "God's Law - Special Apparition of the Virgin Mary to the visionary fr. Elias del Sagrado Corazon de Jesus" που δημοσίευσε το μοναχικό τάγμα Grace Mercy Order το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο YouTube στα ισπανικά, πορτογαλικά και με αγγλικούς υπότιτλους. Λόγω copyright δεν μπορώ να το βάλω εδώ.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αγγελική Σ. Νατσούλη






Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η αγάπη είναι πάντα όμορφη όταν είσαι με τον αληθινό άνθρωπο, εσένα και τον αληθινό εραστή. Είμαι Mayruris Camplelo ο φίλος μου έχει διαλυθεί μαζί μου και ήμουν μόνος γι 'αυτό κατευθύνονται σε ένα πολύ ευγενικό και μεγάλο άχνη ξόρκι Δρ ADELEKE που με βοήθησε να φέρει πίσω τον εραστή μου για μένα και μου ζήτησε 340 ευρώ για τα στοιχεία που απαιτούνται για το ξόρκι και σήμερα είμαι μαζί του τώρα και είμαστε ευτυχισμένοι μαζί. Είμαι πολύ ευγνώμων για ό, τι έχετε κάνει για μένα Δρ ADELEKE μπορείτε να τον email aoba5019@gmail.com ή Whatsapp μου μέσω +27740386124 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ανάσταση του Λαζάρου - μέρος Β'

'Το Ευαγγέλιο όπως μου υπαγορεύτηκε' γιατί το έκανε ο Ιησούς;