Ένα δώρο από την Kileigh


Μπορούν οι αγαπημένοι μας πέρα ​​από το πέπλο να ακούνε τις σκέψεις μας, τις ερωτήσεις μας και τις προσευχές μας; Θα σας απαντήσω "απολύτως", αλλά αυτή η απάντηση δεν σας λέει και πολλά... ενώ αντιθέτως τα αποδεικτικά στοιχεία βροντοφωνάζουν!

Τον περασμένο μήνα ήρθε μια γυναίκα στο γραφείο μου για να μάθει πληροφορίες για την κόρη της. Το λαμπερό φως της κόρης της, Kileigh, ήρθε μπροστά μου με απίστευτη σαφήνεια. Μεταξύ των πολλών πραγμάτων που ζήτησε από εμένα, ήταν, "Πείτε στη μαμά μου ότι είμαι ασφαλής!"

Νόμιζα ότι αυτό ήταν ένα παράξενο σχόλιο από την πλευρά της, αφού οι περισσότεροι από εμάς ορθώς υποθέτουμε ότι οι αγαπημένοι μας είναι ασφαλείς, είναι καλά και νιώθουν αγαπημένοι μετά τη μετάβασή τους στην Άλλη Πλευρά.

Είπα στην μητέρα της Kileigh ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που είχα κάποιον στον κόσμο του πνεύματος που μου έλεγε ότι είναι ασφαλής.

Ίσως να σας πάρουν λίγο τα δάκρυα, όπως εμένα, όταν διάβασα τα όσα μοιράστηκε μαζί μου η μητέρα της Kileigh σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα μετά από την επίσκεψή της στο χώρο μου και μετά από όσα της είπα: 

"Σουζάν, μόλις είχα μια συγκλονιστική αποκαλυπτική στιγμή. Περίπου μια εβδομάδα πριν από την επίσκεψή μου σ’ εσένα, είχα μια αρκετά δύσκολη μέρα, γι 'αυτό αποφάσισα να κάνω το διαλογισμό σου των 20 λεπτών που προτείνεις στον ιστοχώρο σου. Σε ένα σημείο κατά τη διάρκεια αυτού του διαλογισμού λες να θέσουμε μια ερώτηση για την οποία επιθυμούμε μιαν απάντηση. Η ακριβής μου ερώτηση ήταν «Είναι η κόρη μου ασφαλής;» 

Η λέξη «ασφαλής» ήρθε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου κοντά σου, την οποία ανέφερες ως ασυνήθιστη. Απόψε έκανα τον ίδιο διαλογισμό και είχα ένα φλάσμπακ από την προηγούμενη εβδομάδα, τότε που είχα ζητήσει αυτή την ίδια ερώτηση. Αλλά όταν ήρθα σ’ εσένα μετά από μέρες, είχα ξεχάσει ότι είχα κάνει την συγκεκριμένη ερώτηση κατά τη διάρκεια του διαλογισμού. Καταλαβαίνεις ότι μόλις το συνειδητοποίησα... πριν από λίγο... και η καρδιά μου πήγε να σπάσει! Μου απάντησε! Είμαι τόσο συγκλονισμένη τώρα. Σε ευχαριστώ και πάλι!"


Ω Θεέ μου! Πόσο καλή δουλειά έκανε η κόρης της που μας επέτρεψε να μάθουμε όλοι ότι ναι, οι αγαπημένοι μας ακούνε όταν συνδεόμαστε μαζί τους μέσα από την καρδιά μας και θα μας απαντήσουν οπωσδήποτε!

ΠΗΓΗ: Ιστορίες από το διάμεσο Suzanne Giesemann 
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αγγελική Σ. Νατσούλη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ανάσταση του Λαζάρου - μέρος Β'

'Το Ευαγγέλιο όπως μου υπαγορεύτηκε' γιατί το έκανε ο Ιησούς;