Αντιμετωπίστε την απώλεια με 7 βήματα


Αυτά τα 7 βήματα βρίσκονται στο βιβλίο: «Your Life After Their Death: A Medium’s Guide to Healing After a Loss» της Karen Noé.

Τα αγαπημένα σας πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή είναι πραγματικά καλά και θέλουν να είστε κι εσείς καλά! Και να μερικά πολύ αποτελεσματικά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να θεραπεύσετε και να διατηρήσετε τη σύνδεσή σας μαζί τους μετά το θάνατό τους.

1. Οι αγαπημένοι σας προσπαθούν να σας ενημερώσουμε ότι βρίσκονται δίπλα σας, έτσι, κάντε μια συνειδητή προσπάθεια να συνειδητοποιήσετε και να αντιληφθείτε τους τρόπους με τους οποίους επικοινωνούν μαζί σας. Ίσως να σας μιλάνε τηλεπαθητικά, δίνοντάς σας σημάδια που δεν επιδέχονται αμφιβολίας, ή μπορεί να έρχονται στα όνειρά σας.

2. Η Τεχνική Συναισθηματικής Απελευθέρωσης, το γνωστό EFT, είναι μια από τις πιο ισχυρές διαθέσιμες θεραπευτικές μεθόδους, οπότε φροντίστε να την δοκιμάσετε. Η ενέργεια της θλίψης συχνά κολλάει σε ορισμένα σημεία μεσημβρινών στο σώμα σας. Εάν χτυπήσετε αυτά τα σημεία βελονισμού, ενώ αντιμετωπίζετε το αρνητικό συναίσθημα, η παγιδευμένη ενέργεια θα αρχίσει να κινείται. Αυτή η κίνηση της ενέργειας θα δημιουργήσει – σχεδόν πάντα άμεσα – μια τεράστια ανακούφιση από τον συναισθηματικό αλλά μερικές φορές ακόμη και από τον σωματικό σας πόνο!

3. Αφού έχετε "χτυπήσει" τα αρνητικά συναισθήματα με μια μέθοδο συναισθηματικής απελευθέρωσης, φροντίστε μετά, να επικεντρωθείτε στις θετικές πτυχές γύρω σας. Στα λόγια είναι πιο εύκολο παρά στην πράξη, το ξέρω! Αλλά, επειδή ο Νόμος της Έλξης δουλεύει και θα σας φέρει κοντά σας περισσότερα πράγματα πάνω στα οποία εστιάζετε την προσοχή σας, είναι σημαντικό να σκέφτεστε θετικά πράγματα. Ένας τρόπος που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τις σκέψεις δυστυχίας, είναι να χρησιμοποιήσετε την "ναι, αλλά" τεχνική. Για παράδειγμα, εάν αισθάνεστε λυπημένοι γιατί σκέφτεστε πόσο σας λείπει το αγαπημένο σας πρόσωπο, να δημιουργήσετε μια δήλωση που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τη σκέψη σας με μια πιο θετική, όπως, «Ναι, αλλά, ήμουν τόσο ευλογημένη με αυτόν ή αυτήν τότε που ήταν στη ζωή μου!»

4. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να βρείτε το χρόνο για να μιλάτε και να ακούτε εκείνους από την ουράνια σφαίρα.
Να ξέρετε ότι ακούνε αυτά που λέτε, αν η ενέργειά σας κατευθύνεται προς το μέρος τους. Προσπαθήστε να αφιερώνετε μία ώρα κάθε μέρα για να διαλογίζεστε. Με το να ηρεμείτε καθημερινά, θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα, και αυτό θα ενισχύσει επίσης την ικανότητά σας για σύνδεση μαζί τους.

5. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να πάτε σε ένα αξιόπιστο μέντιουμ που θα είναι σε θέση να σας μεταδώσει μηνύματα από τους αγαπημένους σας. Βεβαιωθείτε ότι τα μηνύματα που θα σας δώσουν θα είναι συγκεκριμένα από αυτούς και να δέχεστε μόνο εκείνα που ταυτίζονται μαζί σας.

6. Ένας άλλος θαυμάσιος τρόπος να διατηρήσετε τη σύνδεσή σας με τους αγαπημένους σας είναι να τους γράφετε επιστολές. Μην ξεχάσετε να τους ζητάτε να σας δίνουν σημάδια που δεν μπορούν να αμφισβητήσετε, έτσι θα ξέρετε χωρίς αμφιβολία, ότι έχουν επίγνωση όσων τους έχετε γράψει.

7. Τέλος, να θυμάστε ότι οι αγαπημένοι σας θέλουν να προχωρήσετε στη ζωή σας και να είστε και πάλι ευτυχισμένοι. Θα ήθελαν να θέσετε νέους στόχους για το μέλλον και να ζείτε τη ζωή σας στο έπακρο!

Μετάφραση: Αγγελική Σ. Νατσούλη


Mετάφραση: Αγγελική Σ. Νατσούλη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ανάσταση του Λαζάρου - μέρος Β'

'Το Ευαγγέλιο όπως μου υπαγορεύτηκε' γιατί το έκανε ο Ιησούς;