Βρείτε την τρυφερότητα στην καρδιά σας


Μήνυμα του Αρχαγγέλου Γαβριήλ 27/1 - 3/2/2011

Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη

Πολυαγαπημένοι μου,
αυτή την εβδομάδα θα σας μιλήσω για μια άλλη όψη της "άνευ όρων Αγάπης". Είναι αίσθημα και ονομάζεται συμπόνοια. Έχει να κάνει με κάποιον άλλον, με τον οποίο σας χωρίζουν διαφορές, αλλά βλέπετε ότι μπορείτε να κατανοήσετε τη θέση του και με αυτή σας την κατανόηση βλέπετε ότι μπορείτε να είστε ευγενικοί και τρυφεροί απέναντί του ακόμα και αν, στο παρελθόν, σας έχει ραγίσει την καρδιά.
Με το να μπορείτε να μπαίνετε στη θέση του και να τον αγαπάτε παρά τις διαφορές των απόψεων που σας χωρίζουν, ασκείτε και νιώθετε ένα υψηλότερο επίπεδο αγάπης που ονομάζουμε συμπόνοια.
Πάντα υπάρχει τρόπος να επιλύετε με αγάπη και ειρήνη και τα πιο δύσκολα και απαιτητικά προβλήματα, με τους ανθρώπους με τους οποίους βρισκόσαστε τον περισσότερο καιρό της μέρας και της ζωής μας. Τον περισσότερο καιρό η λύση αυτή μπορεί να βρεθεί όταν η συμπόνοια σας αντλείται από τον εσώτατο πυρήνα του Είναι σας, γνωρίζοντας ότι στο πιο βαθύ επίπεδο, δηλαδή στον πυρήνα, βρίσκεται η απαλότητα της καρδιάς που κάνει κάποιον να είναι τρυφερός προς τον άλλον, παρόλες τις διαφορές μεταξύ τους.

Πολύ συχνά, πολυαγαπημένοι μου, περνάτε τη ζωή σας κολλημένοι στις δικές σας αντιλήψεις του τι αντιλαμβάνεστε ως χτύπημα ή πληγή που δεχτήκατε από κάποιον άνθρωπο και είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσετε αυτές τις πληγές και να νιώσετε συμπόνοια γι' αυτόν τον ένα. Σας προκαλλούμε να αρχίσετε να κινείστε προς αυτή την κατεύθυνση τώρα, να βρείτε τις τρυφερές θέσεις μέσα στην καρδιά σας, όπου κατοικεί η Αιώνια Αγάπη, που ζει στα πιο μύχια μέρη σας και που γνωρίζετε ότι στην ουσία είστε όλοι Ένα, είστε όλοι κομμάτια του Όλου της ζωής και βρισκόσαστε εδώ για να αποκτήσετε εμπειρίες από τη ζωή. Στη διαδρομή, μαθαίνετε από τις πράξεις σας και μερικές φορές, ακούσια, βλάπτετε τους άλλους.

Ο Ένας που χτύπησε ή πλήγωσε έχει επίσης πληγωθεί μέσα του και είναι σοφό να μάθει να βγάζει προς τα έξω τη συμπόνοια που νιώθει γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούν να επιτευχθούν λύσεις. Το μέρος μέσα στην καρδιά σας είναι απύθμενο πηγάδι, η χύτρα της Αιώνιας και ατελεύτητης αγάπης, συμπόνοιας και αποδοχής για τον συν-ταξιδιώτη που κάνει μαζί με εσάς το ταξίδι της ζωής πάνω στον Πλανήτη. Η ανθρωπότητα σαν σύνολο έχει την έμφυτη ικανότητα να αντλεί από αυτό το ανώτερο επίπεδο Αγάπης και είναια αυτή ακριβώς η ποιότητα που τώρα μεταφέρεται στην επιφάνεια με σκοπό να φέρει ισορροπία μέσα σας και κάνοντάς το αυτό εσείς θα φέρετε μεγαλύτερη ισορροπία σε όλους σε πεδίο συνειδητότητας.
Σκάψτε βαθιά, πολυαγαπημένοι μου, αν πρέπει, για να αντλήσετε από το πηγάδι της Αιώνιας Αγάπης και συμπόνοιας και μοιράστε πλουσιοπάροχα στους άλλους και στον εαυτό σας. Αυτό που χρειάζεται αυτή την ώρα είναι να επιτρέψετε στους εαυτούς σας να νιώσουν αυτή την Αιώνια Αγάπη εντός τους και να την κατευθύνουν μέσα τους. Αξίζετε, αξίζετε τόσο πολύ την αγάπη του Θεού, γι' αυτό επιτρέψτε στον εαυτό σας να αγαπήσει τον εαυτό σας. Αξίζετε την αγάπη των άλλων. Έχετε την ικανότητα να αγαπήσετε τους πάντες. Αγαπήστε τους εαυτούς σας, πολυαγαπημένοι μου, και μάθετε ότι είστε ασφαλείς. Όταν έχετε αγάπη έχετε τα πάντα. Βάλτε στην άκρη τις πληγές, τα χτυπήματα και τις προσβολές που οι άλλοι κατεύθυναν προς εσάς. Αντιληφθείτε ότι οι άλλοι αντανακλούν πίσω σε σας τις σκέψεις και τα αισθήματα, που αναδύονται για να σας κάνουν να σκεφτείτε, να αναλογιστείτε, να αποκτήσετε επίγνωση και να εφαρμόσετε την Αιώνια Αγάπη σε κάθε τι που έρχεται προς εσάς για να του βάλετε την αλοιφή της θεραπείας.
Κάθε πράγμα που συμβαίνει στη ζωή σας έχει έρθει σε σας για να σας φέρει στην κατάσταση της ανώτερης επίγνωσης που έχετε ακριβώς τώρα. Αν δεν είχατε περάσει τις εμπειρίες που περάσατε, δεν θα είχατε αυτή την επίγνωση. Απαιτείται εσωτερικός στοχασμός για να δείτε από μια υψηλότερη προοπτική τις καταστάσεις που συμβαίνουν στις ζωές σας καθημερινά. Με την πρακτική θα δείτε ότι όλο και μεγαλύτερες ποσότητες Φωτός και Αγάπης θα αρχίσουν να εκδηλώνονται μέσα σας και δια μέσου σας. Μέχρι την επόμενη επικοινωνία, μελετήστε αυτές τις ιδέες. Η αγάπη μου είναι πάντα μαζί σας, πολυαγαπημένα παιδιά της Θεότητας.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Γαβριήλ.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Very tender and touching channel. we need it all of us,because we speak about love, but we don't feel real love.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ανάσταση του Λαζάρου - μέρος Β'

'Το Ευαγγέλιο όπως μου υπαγορεύτηκε' γιατί το έκανε ο Ιησούς;