Νέος κύκλος μελέτης


Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου αρχίζει ο νέος κύκλος εργασιών της ομάδας μελέτης που εδώ και 4 χρόνια έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει βοήθεια σε εκατοντάδες ανθρώπους με επιτυχία. Όλοι όσοι παρακολουθούν τις εβδομαδιαίες συναντήσεις του Humanity's Team στην Ελλάδα, βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει προς το καλύτερο και τις σχέσεις τους να βελτιώνονται. Και όλα αυτά συμβαίνουν επειδή, σταδιακά, με τα μαθήματα, αλλάζει η νοοτροπία και τα στερεότυπα που ο καθένας από εμάς φέρει μέσα του για πολλές δεκαετίες, και που τον κάνουν να νιώθει χωριστός από τους άλλους ανθρώπους και από το Θεό.
Τα μαθήματα γίνονται από εξειδικευμένη Life Coach με εκπαίδευση στην Αμερική.
Η ανθρωπότητα χρειάζεται μια αλλαγή στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της. Και η αλλαγή μπορεί να προέλθει μόνο μέσα από την αυτογνωσία και την κατανόηση πως η ζωή όλων μας, όλων των έμβιων όντων, είναι αλληλένδετη. "O MI TAKOYE OYASIN" λένε οι Ινδιάνοι Ντακότα, είμαστε όλοι συνδεδεμένοι. Αν γίνει αυτή η αλλαγή, τότε, γρήγορα θα συμβεί μια κίνηση, μια ριζική μεταστροφή και στην ανθρώπινη κατανόηση του Θεού. Και θα σταματήσουν οι άνθρωποι να σκοτώνονται μεταξύ τους, επειδή θεωρούν τους άλλους "λάθος", μόνο και μόνο επειδή ο τρόπος της αναζήτησής τους είναι διαφορετικός από τον δικό τους.
Απλά είναι ζήτημα "κρίσιμης μάζας". Ορισμένοι υποθέτουν πως η κρίσιμη μάζα είναι το μισό του πληθυσμού, αλλά δεν είναι. Ούτε είναι το 1/4 του συνόλου, ακόμη ούτε το 10%, αλλά ούτε και το 5% του συνόλου. Η κρίσιμη μάζα αποτελεί το 2-4% της ανθρωπότητας.
Και η παιδεία είναι το κλειδί. Είναι το πιο ισχυρό εργαλείο που διαθέτουμε. Ας μειώσουμε την άγνοια και μετά ας μειώσουμε την πνευματική άγνοια.
Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε στην ομάδα μελέτης της Κυριακής. Καλώ όλους τους αναζητητές να συμμετάσχουν στην ομάδα και να ενώσουμε τις φωνές μας με τους άλλους ακτιβιστές πνεύματος που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια κοινότητα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ανάσταση του Λαζάρου - μέρος Β'

'Το Ευαγγέλιο όπως μου υπαγορεύτηκε' γιατί το έκανε ο Ιησούς;