Ας βοηθήσουμε τον πλανήτη να επιβιώσει


Στο βιβλίο του Neale Donald Walsch Συζήτηση με το Θεό-3 σελ. 138-139 διαβάζουμε: "Αν νομίζετε ότι πρέπει να αφήσετε τις δυσμενείς προβλέψεις για το μέλλον του πλανήτη να βγουν αληθινές, τότε εστιάστε την προσοχή σας σ' αυτές και θα τις έλξετε κοντά σας.
Αν πάλι νομίζετε ότι θα θέλατε να βιώσετε μια διαφορετική πραγματικότητα, τότε εστιαστείτε σ' αυτήν, κι αυτό το αποτέλεσμα θα έλξετε κοντά σας. Στραφείτε μέσα σας. Αναζητήστε το δικό σας τόπο εσωτερικής σοφίας. Δείτε τι σας καλεί εκείνη να κάνετε. Και ύστερα κάντε το. Αν αυτό σημαίνει ότι χρειάζετε να γράψετε στους πολιτικούς και στους μεγαλοβιομήχανους, ζητώντας τους να αναλάβουν δράση σχετικά με την κακομεταχείριση του περιβάλλοντος, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναστατώσεις στη Γη, κάντε το. Αν σημαίνει να φέρετε σε επαφή τους ηγέτες σας για να συνεργαστούν για την αντιμετώπιση του προβλήματος Υ2Κ, κάντε το. Κι αν σημαίνει να ακολουθείτε απλώς το μονοπάτι σας, στέλνοντας θετική ενέργεια κάθε μέρα και να μην αφήνετε τους άλλους γύρω σας να πανικοβάλλονται, πράγμα που δημιουργεί πρόβλημα, κάντε το".
Από αυτό το απόσπασμα καταλαβαίνουμε ότι χρειάζεται δράση και συνάμα ψυχραιμία και γαλήνη στην αντιμετώπηση των δυσκολιών, για να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ανάσταση του Λαζάρου - μέρος Β'

'Το Ευαγγέλιο όπως μου υπαγορεύτηκε' γιατί το έκανε ο Ιησούς;