Ξέχνα την ιδέα του ανίατου


Η μία και βασική αρχή του υλικού σύμπαντος είναι ότι οι σκέψεις γίνονται υλική πραγματικότητα. Ο πρόγονος κάθε υλικού αντικειμένου, είναι μία σκέψη. Με το να σκέφτεσαι ότι κάτι είναι αδύνατο, δίνεις δύναμη στη σκέψη ότι είναι αδύνατο. Όπως ίσως γνωρίζεις, όλα είναι ενέργεια και η ενέργεια είναι δόνηση. Υπάρχουν δονήσεις χαμηλής συχνότητας (δυσαρμονία) και δονήσεις υψηλής συχνότητας (αρμονία). Όταν το σώμα σου είναι ακινητοποιημένο με οποιοδήποτε τρόπο, αυτό οφείλεται στις συχνότητες που είναι ασύμβατες με τις ανώτερης αρμονίας συχνότητες της τέλειας υγείας, όπως δημιουργείται από το πνεύμα. Όταν μπορείς να αναγνωρίσεις τις συχνότητες της ασθένειας και να προσφέρεις νέες ενεργειακές λύσεις, τότε οι χαμηλές συχνότητες εξαφανίζονται για πάντα. Γι' αυτό χρειάζεται να φέρεις τον εαυτό σου σε ενεργειακή ισορροπία. Αυτό σημαίνει να επιστρέφεις στη φυσιολογική σου κατάσταση, κάνοντας σκέψεις αγάπης χωρίς όρους, νιώθοντας συνδεδεμένος με το πνεύμα, όντας χαρούμενος και, στην ουσία, ζώντας στις ταχύτερες δονήσεις της ανώτερης πνευματικής συνειδητότητας. Σ' αυτές τις ανώτερες συχνότητες, δεν υπάρχει χώρος για την ιδέα ότι κάτι είναι αδύνατο ή αθεράπευτο.
Στο βιβλίο "Sanctuary: The path to consiousness" (Ιερό καταφύγιο: Ο δρόμος προς την συνειδητότητα) ο συγγραφέας Στήβεν Λιούις γράφει με ενθουσιασμό για τις θεραπευτικές ενέργειες και για την εξάλειψη των αύμβατων ενεργειών από το σώμα. Μερικά από αυτά που γράφει ακούγονται "πολύ τραβηγμένα" και θα απορριφθούν από εκείνους που είναι περιχαρακωμένοι στο αποκλειστικό πρότυπο των φαρμάκων, της χειρουργικής, των ακτινοβολιών και της χημειοθεραπείας ως μοναδικά διαθέσιμα μέσα για την εξάλειψη των ασθενειών από τη ζωή μας.
Όταν παραιτηθείς από την ιδέα του ανίατου, τότε μπορείς να προχωρήσεις πραγματικά στη σφαίρα της τέλειας αρμονικής ενέργειας, που είναι αυτό που εννοούμε λέγοντας πνευματική συνειδητότητα και να συνειδητοποιήσεις ότι δεν υπάρχει τίποτε στη συνειδητότητα του Θεού που να θέλει να είμαστε παραμορφωμένοι ή να βασανιζόμαστε από αρρώστιες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ανάσταση του Λαζάρου - μέρος Β'

'Το Ευαγγέλιο όπως μου υπαγορεύτηκε' γιατί το έκανε ο Ιησούς;