Καθαρίζοντας το σωματικό ενεργειακό πεδίο


Αν κρατήσεις το χέρι σου τεντωμένο ίσια μπροστά σου, εκεί, στην άκρη των δακτύλων σου τελειώνει το ενεργειακό πεδίο που σε περιβάλλει σαν κουκούλι. Όλοι μας διαθέτουμε τέτοιο ενεργειακό πεδίο και το οποίο ακτινοβολεί προς τα έξω και δέχεται την επίδραση δυο παραγόντων. Ο ένας είναι η σχετική αρμονία του σώματός σου από μέσα και ο άλλος είναι ό,τι επιτρέπεις να επιδράσει στο σώμα σου απέξω.
Πώς, λοιπόν, συμπεριφέρεσαι σ' αυτό το σώμα, που είναι ο ζωντανός οργανισμός ο οποίος στέλνει προς τα έξω κύματα ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας; Τι τροφές χρησιμοποιείς για να το ανεφοδιάζεις; Πίνεις καθαρό νερό σε τακτική βάση όλη μέρα; Τι τοξίνες απορροφάς;
Πόση ήρεμη ανάπαυση παρέχεις στο σώμα σου; Το διατηρείς ισορροπημένο με διατροφικά συμπληρώματα; Είναι η αναπνοή σου αρμονική και ανεμπόδιστη; Είναι η συναισθηματική σου κατάσταση ήρεμη; Με δυο λόγια, είσαι φίλος του σώματός σου;
Το σώμα σου είναι απαραίτητο να αγαπιέται. Είναι το σπιτικό σου και πρέπει να καθαρίζεται από κάθε σαβούρα. Το σώμα σου βρίσκεται συνεχώς στην υπηρεσία σου. Ακόμη και όταν κοιμάσαι, εργάζεται για σένα χωνεύοντας, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, φέρνοντας μέσα του φρέσκο οξυγόνο, μετατρέποντας τις θρεπτικές ουσίες σε αίμα. Και όλα αυτά για την επιβίωσή σου.
Το σώμα σου δεν είναι εχθρός σου. Δε χρειάζεται να απαλλαγείς απ' αυτό για να αποκτήσεις πρόσβαση στη θεϊκή καθοδήγηση. Η αγάπη και η συμπόνια είναι απολύτως απαραίτητες, όμως το σώμα σου είναι το ίδιο ιερό με την ψυχή σου. Στον κόσμο της ύπαρξης, όλα είναι ιερά - δονούνται όλα με τον παλμό του θεϊκού. Όταν απομακρύνεις τις συχνότητες του θεϊκού βάζοντας μέσα σου ενέργεια που δεν περιέχει αγάπη, τότε μολύνεις το άμεσο σωματικό ενεργειακό σου πεδίο. Όταν σέβεσαι τις ανάγκες του, τότε το σώμα σου και το ενεργειακό του πεδίο διατηρούνται σε υψηλό επίπεδο δόνησης. Αυτό σημαίνει να μην το γεμίζεις με δηλητήρια και τοξίνες, να μην το αφήνεις να γίνει ληθαργικό και νωθρό από έλλειψη άσκησης, να μην το τροφοδοτείς με υψηλό ποσοστό αλκαλικών αντί όξινων τροφών. Αυτοί είναι οι προφανείς τρόποι για να διατηρείς την προσωπική σωματική σου ενέργεια αμόλυντη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ανάσταση του Λαζάρου - μέρος Β'

'Το Ευαγγέλιο όπως μου υπαγορεύτηκε' γιατί το έκανε ο Ιησούς;