Αφύπνιση τώρα!


Από την πρώτη κιόλας ανάσα του Θεού, από την αρχή όλων των κόσμων, είχε προκαθοριστεί ότι η Δημιουργία θα υπήρχε μέσα σ' ένα ρυθμό διαστολής και συστολής. Τελικά θα ερχόταν κάποια στιγμή που το υλικό σύμπαν θα σταματούσε να διαστέλλεται και θ' άρχιζε να συστέλλεται. Οι Ινδουιστές ονομάζουν αυτή τη διεργασία εισπνοή και εκπνοή του Βράχμα - είναι η διεργασία μέσα από την οποία ο Θεός εκπνέει όλη τη Δημιουργία και μετά την εισπνέει και πάλι.
Σ' αυτό το σημείο του γραμμικού χρόνου βρισκόμαστε πολύ κοντά στο μέσο του κύκλου, και γρήγορα θα φτάσουμε στο ακριβές μέσο ανάμεσα στην εκπνοή και την εισπνοή του Θεού. Το σύμπαν άρχισε να φτάνει σ' αυτό το μέσο την εποχή που πάνω στη Γη εμφανίζονταν οι μονοκύτταροι οργανισμοί, αλλά δεν έχει φτάσει ακόμη στο ακριβές μέσο. Αυτό θα συμπέσει με το συμβάν που έχει καταλήξει να ονομάζεται Δεύτερη Παρουσία του Χριστού.
Όταν ένα οποιοδήποτε παλμικό σύστημα αντιστρέφει την κατεύθυνση της κίνησής του, όπως κάνει ένα εκκρεμές όταν φτάσει στο υψηλότερο σημείο της αιώρησής του, υπάρχει μια στιγμή απόλυτης ακινησίας και αμέσως μετά αρχίζει να κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Τη στιγμή ακριβώς που θα συμβεί αυτή η ακινησία υπάρχει ένα μικρο-διάστημα μη-χρόνου, μια στιγμή αιωνιότητας. Το συμβάν αυτό βρίσκεται πολύ κοντά μας στο μέλλον και θα έχουμε την ευκαιρία να το δούμε πολύ γρήγορα. Η στιγμή αυτή θ' αποτελέσει το άνοιγμα μέσα από το οποίο θα εμφανιστεί κάτι το ακατανόητο. Ένα μοναδικό φαινόμενο. Θα υπάρξει μια στιγμή στη διάρκεια της οποίας όλοι οι νόμοι που είναι απαραίτητοι για τη δημιουργική συντήρηση της φυσικής ύλης και όλων των υλοποιητικών διεργασιών, θα ανασταλούν. Λόγω των σχετικών ταχυτήτων που έχουν τα διάφορα αστρικά συστήματα, το συμβάν αυτό δεν θα βιωθεί ταυτόχρονα σ' όλα τα μέρη του σύμπαντος, αλλά θα ταξιδέψει σαν κύμα που θα διασχίσει όλη τη θάλασσα της Δημιουργίας.
Μέσα σ' αυτό τον κυματισμό του μη-χρόνου θα υπάρχει η εστιασμένη συνειδητή προσοχή του Δημιουργού. Καθώς θα περνά από τους υλικούς χώρους θα παραμείνει και θα κατοικήσει σ' όλες τις μορφές ζωής που έχουν κυκλώματα ικανά να αντικατοπτρίσουν την ουσία της. Αυτός είναι ο πολύ παρεξηγημένος Δεύτερος Ερχομός του Χριστού, η γνωστή Δεύτερη Παρουσία. Είναι το συμβάν που οι πρωτόγονοι πολιτισμοί το περίμεναν πιστεύοντας ότι θα είναι "η επιστροφή των θεών". Οι Μάγιας έφτασαν μάλιστα στο σημείο να εντοπίσουν το χρόνο που θα συμβεί, στο διάστημα που θα ονομάζαμε έτος 2011 μ.Χ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ανάσταση του Λαζάρου - μέρος Β'

'Το Ευαγγέλιο όπως μου υπαγορεύτηκε' γιατί το έκανε ο Ιησούς;