Ειδικές τελετές


Είναι καιρός που θέλω να γράψω για τις διάφορες τελετές, τα διάφορα μνημόσυνα, τα τρισάγια και όλα όσα κάνουμε σαν άνθρωποι για την ανάπαυση της ψυχής των αγαπημένων νεκρών μας. Και να, βρήκα κάτι που θα σας ενθουσιάσει - πιστεύω. Είναι η ερώτηση που έγινε στην οντότητα που λέγεται Κρύων (μιλάει μέσα από τον Λη Κάρολ) και η απάντηση που έδωσε στη συνέχεια.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αγαπητέ Κρύων, υπάρχουν άραγε ειδικές τελετές που θα βοηθήσουν στο μετά θάνατον ταξίδι εκείνους που πέθαναν πρόσφατα; Έχεις αναφέρει ότι η ψυχή χρειάζεται τρεις μέρες για να αφήσει τη Γη. Τι μπορούν να κάνουν τα αγαπημένα πρόσωπα κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Απαλλαγείτε από τη σκέψη ότι εκείνες οι ψυχές βρίσκονται κάπου στο σκοτάδι και χρειάζονται τις προσευχές σας. Όταν σας αφήνουν, μπαίνουν σ' ένα μονοπάτι ενεργειακής μεταφοράς. Πιστέψτε με είναι απασχολημένοι με τη δική τους μεταφορά και δεν έχουν ιδέα τι πράττετε εσείς, έτσι κι αλλιώς! Το ταξίδι τους δεν είναι ταξίδι απόστασης αλλά ενεργειακό ταξίδι. Κινούνται έξω από τον κόσμο των τεσσάρων διαστάσεων (πλάτος, μήκος, ύψος, χρόνος) και επανεισάγονται στην φυσική τους κατάσταση. Γίνονται πολλά για την κάθε ψυχή, γιατί είναι μια ενσωμάτωση με το Θεό-εαυτό τους. Το καλύτερο πράγμα που μπορεί να γίνει για κάποιον που "αναχώρησε", είναι να βοηθήσετε όλους εκείνους που άφησε πίσω. Να γιορτάσετε και να κάνετε "συγκέντρωση ανάμνησης" αλλά να θεωρήσετε ότι όλες αυτές οι τελετές λύπης είναι για τους ζωντανούς και όχι για τους αναχωρήσαντες. Αυτοί που "έφυγαν" είναι πολύ καλά. Αυτοί που έμειναν πίσω είναι που έχουν την ανάγκη της ενέργειας αυτών των ειδικών εθιμοτυπικών τελετών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ανάσταση του Λαζάρου - μέρος Β'

'Το Ευαγγέλιο όπως μου υπαγορεύτηκε' γιατί το έκανε ο Ιησούς;