Ας μιλήσουμε για αριθμούς


Η αριθμολογία είναι η μελέτη της ενέργειας των αριθμών και βασίζεται στους αριθμούς από το Ένα έως το Εννέα. Το Μηδέν δεν προσμετράται. Όσο μεγάλος και αν είναι ένας αριθμός, τον προσθέτουμε μέχρι να πάρουμε μονοψήφιο άθροισμα, εκτός και αν φτάσουμε σε κύριους αριθμούς όπως το 11, 22, 33 και ούτω καθεξής. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να κατανοήσουμε τη σημασία των ετών. Υπάρχουν άνθρωποι που αμφιβάλλουν για την αξία αυτής της διαδικασίας. Δεν καταλαβαίνουν και νομίζουν ότι είναι τυχαίο. Εντούτοις θα εκπλαγούν αν μελετήσουν την αριθμολογία. Θα μάθουν ποιοι είναι και ποιες δυνατότητες έχουν.
Ας κάνουμε όμως ένα παράδειγμα. Θέλουμε να δούμε την ενέργεια που έχει το 2008. Αν προσθέσουμε τα νούμερα μεταξύ τους, θα πάρουμε το δέκα. Συνεχίζουμε προσθέτοντας το μηδέν και το ένα και τότε θα έχουμε το ΕΝΑ. Έτσι η ενέργεια του έτους είναι το ένα.
Το Ένα σημαίνει νέο ξεκίνημα.
Το Εννέα σημαίνει ολοκλήρωση. Το 2007 ήταν ένας χρόνος ολοκλήρωσης. Το ίδιο το εννέα "φωνάζει" τέλος.
Το Τέσσερα σημαίνει ΓΑΙΑ, είναι η μητέρα Γη, η γήινη ενέργεια.
Το Πέντε σημαίνει αλλαγή.
Το 2008 φέρνει νέα εργαλεία. Εκείνοι που γνωρίζουν πως να συν-δημιουργούν, θα ανακαλύψουν ότι αυτό γίνεται πολύ ευκολότερα απ' ό,τι προηγουμένως. Μερικά από τα πράγματα που περιμένετε, μηνύματα, αφθονία στις συγκυρίες, βρίσκονται εκεί για να τα βιώσετε.
Αγαπητοί Εργάτες του Φωτός, εσείς που θα προκαλέσετε την αλλαγή στον πλανήτη, του έτους 2012, σήμερα υπάρχει δυναμική που δεν αντιλαμβάνεστε ακόμα. Αυτές τις ώρες η συμβουλή είναι αυτή: Μη βιάζεστε, ανταποκριθείτε με αγάπη, έχετε υπομονή. Και νιώστε την αγάπη του Θεού που καλύπτει τα πάντα.
(Περίληψη από μήνυμα της Οντότητας "Kryon").

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ανάσταση του Λαζάρου - μέρος Β'

'Το Ευαγγέλιο όπως μου υπαγορεύτηκε' γιατί το έκανε ο Ιησούς;