Οι 9 Νέες Αποκαλύψεις


Είναι εννέα αλήθειες, εννέα δώρα που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο, επειδή έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τις πεποιθήσεις μας, που μας δημιουργούν τόσα προβλήματα σήμερα. Ας τις βάλουμε πρώτα στο νου μας, μετά, βαθιά στην καρδιά μας και για πάντα μέσα στην ψυχή μας.

1. Ο Θεός ποτέ δεν έπαψε να επικοινωνεί άμεσα με τους ανθρώπους. Το κάνει από την αρχή του χρόνου. Κάνει το ίδιο και σήμερα.

2. Κάθε άνθρωπος είναι το ίδιο πολύτιμος όπως κάθε άλλος που έζησε, ζει ή θα ζήσει. Είναι όλοι αγγελιαφόροι. Ο καθένας από εσάς. Μεταφέρετε ένα μήνυμα στη ζωή για την ίδια τη ζωή κάθε μέρα. Κάθε ώρα. Κάθε λεπτό.

3. Κανένα μονοπάτι προς το Θεό δεν είναι πιο κατάλληλο από κάποιο άλλο. Καμία θρησκεία δεν είναι "η μόνη αληθινή θρησκεία", κανένας λαός δεν είναι "ο εκλεκτός" και κανένας προφήτης δεν είναι "ο μεγαλύτερος προφήτης".

4. Ο Θεός δεν χρειάζεται τίποτα. Ο Θεός δεν απαιτεί τίποτα για να είναι ευτυχισμένος. Ο Θεός είναι η ίδια η Ευτυχία. Επομένως, ο Θεός δεν απαιτεί τίποτα από κανέναν στο σύμπαν.

5. Ο Θεός δεν είναι ένα μοναχικό Υπερ-Ον, που ζει κάπου στο Διάστημα ή έξω από αυτό, έχοντας τις ίδιες συναισθηματικές ανάγκες, εκτεθειμένος στα ίδια συναισθηματικά προβλήματα με τους ανθρώπους. Αυτό Που Είναι ο Θεός δεν μπορεί να υποστεί καμία βλάβη ή καταστροφή με κανέναν τρόπο, κι έτσι, δεν έχει καμία ανάγκη για εκδίκηση, αλλά ούτε επιβάλλει τιμωρίες.

6. Όλα τα πράγματα είναι Ένα Πράγμα. Υπάρχει μόνο Ένα Πράγμα, και όλα τα πράγματα είναι μέρος του Ενός Πράγματος Που Υπάρχει.

7. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως Σωστό ή Λάθος. Υπάρχει μόνο Αυτό Που Είναι Λειτουργικό και Αυτό Που Δεν Είναι Λειτουργικό, και εξαρτάται από αυτό που ζητάτε να είστε, να κάνετε, να έχετε.

8. Δεν είστε το σώμα σας. Αυτό που είστε είναι απεριόριστο και δεν έχει τέλος.

9. Δεν μπορείτε να πεθάνετε, και ποτέ δεν θα καταδικαστείτε σε αιώνια καταδίκη.

Οι Εννέα Νέες Αποκαλύψεις εμπεριέχονται στο βιβλίο του Neale Donald Walsch "The New Revelations" που ανήκει στη σειρά των βιβλίων του Συζητήσεις με το Θεό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ανάσταση του Λαζάρου - μέρος Β'

'Το Ευαγγέλιο όπως μου υπαγορεύτηκε' γιατί το έκανε ο Ιησούς;