Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018

Η Σχολή Ψυχών της Γης
Κάποιος αναγνώστης μας ρώτησε:

«Έχω ακούσει από μια αξιόπιστη πηγή ότι υπάρχει σχολείο και μαθήματα για τα πνεύματα που είναι έτοιμα να ενσαρκωθούν, που καλύπτουν θεωρητικά όσα μπορεί να συναντήσουν στη Γη... αναρωτιέμαι...
1. Ποια θέματα καλύπτονται;
2. Συζητείται το θέμα των χρημάτων;
3. Ποιοι είναι οι εκπαιδευτικοί; Πρώην άνθρωποι;»

Οι ερωτήσεις σας έχουν να κάνουν με τις προετοιμασίες που κάνουν οι ψυχές πριν από το ταξίδι τους στη Γη.

Η απάντηση δεν μπορεί να είναι σύντομη, και σας λέμε, καλό θα ήταν να διαβάζατε κάποιο σχετικό βιβλίο, αλλά μπορούμε να σας δώσουμε μια περίληψη:

1. Γιατί μια ψυχή αναζητά ενσάρκωση στη Γη ή αλλού;
Αυτό είναι το πρώτο θέμα που απαντάται εύκολα από όλες τις ψυχές, καθώς ήδη μέσα σας γνωρίζετε την απάντηση που είναι η εξής: Για να αποκτήσετε εμπειρία που δεν μπορεί να κερδηθεί με άλλο τρόπο.

Το επόμενο θέμα που θα εξερευνήσετε στη Γη είναι «η επιλογή». Επιλέγετε πολλά πράγματα από μια τεράστια λίστα εναλλακτικών και προτεραιοτήτων. Ορισμένοι επιλέγετε βαθύτερη γνώση από κάτι που ήδη έχει επιτελεστεί σε προηγούμενη ζωή. Π.χ. το θύμα ενός φόνου μπορεί να επιλέξει αυτή τη φορά το ρόλο του δολοφόνου. Αν και είναι σπάνιο. Μετά έχουν σειρά στην επιλογή το γένος, το ύψος, το χρώμα και τα διάφορα σωματικά χαρακτηριστικά που έχουν οι άνθρωποι.  

Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει μεγάλο συντονισμό μεταξύ των πολλών ψυχών με τις οποίες θα μοιραστείτε τη ζωή σας. Οι γονείς είναι πρώτη προτεραιότητα. Οι εμπειρίες περιλαμβάνουν επίσης την εισαγωγή κάποιων σημείων «εξόδου», όπου κάνετε την επιλογή του χρόνου ως προς το πότε θα επιστρέψετε Σπίτι, αν κρίνετε και πιστεύετε ότι οι εμπειρίες που είχατε επιλέξει να αποκτήσετε στη Γη, είναι επαρκείς. 

Αυτά τα σημεία εξόδου δεν τα γνωρίζετε εκ των προτέρων παρά μόνο όταν πλησιάσουν πολύ κοντά και πάντα να ξέρετε ότι αυτά είναι επιλογές που έχετε κάνει εκ των προτέρων. Επομένως, κάποια στιγμή θα θεωρήσετε ότι έχετε ολοκληρώσει στη Γη και τότε επιλέγετε να γίνει τελεσίδικη η έξοδος, όπως την έχετε προγραμματίσει, και επιστρέφετε.  

Άλλες ψυχές στην «άλλη πλευρά» με μεγάλη εμπειρία σας παρέχουν μεγάλη συμβουλευτική υπηρεσία, έτσι ώστε να σχεδιάσετε μια ζωή ισορροπημένη ανάμεσα στη χαρά και τις προκλήσεις η οποία θα προσφέρει το μέγιστο όφελος σε όλες τις ψυχές με τις οποίες θα αλληλεπιδράσετε. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση που αποκομίζετε από την εμπειρία της ζωής είναι: η υπηρεσία προς τους άλλους. Το να γνωρίσετε ότι έχετε εξυπηρετήσει το σκοπό της ζωής των άλλων. Με την επίτευξη αυτού του στόχου, έχετε υπηρετήσει τον εαυτό σας και επιστρέφετε Σπίτι όσο μπορείτε περισσότερο ανεπτυγμένοι και πλήρεις.  

2. Ναι, τα οικονομικά και τα χρήματα αποτελούν μέρος του μείγματος των θεμάτων, διότι αντικατοπτρίζουν τις επιθυμίες σας. Οι ανθρώπινες κινήσεις αναφορικά με τα χρήματα είναι ένας σημαντικός τρόπος αλληλεπίδρασης με τους άλλους. Δίνετε και παίρνετε χρήματα όπως προτιμάτε και όπως οι αντιδράσεις των άλλων ταιριάζουν καλύτερα με τον σκοπό σας. Το να νιώσετε ότι οι άλλοι σας εκτιμούν, σας σέβονται, σας εξαπατούν, σας παγιδεύουν, είναι σενάρια που μπορεί να γίνουν εφικτά μόνο όταν υπάρχει το ανθρώπινο χρήμα.

3. Εκπαιδευτές σας στο γήινο ταξίδι είναι οι δάσκαλοι που εσείς επιλέγετε και μεταξύ τους είναι και πολλές ψυχές με πάρα πολλές ενσαρκώσεις. Ενσαρκώσεις από πολλούς πλανήτες, από τους οποίους αντλείτε πολλή γνώση. Έχετε έρθει στη Γη καθαρά από επιλογή. Είναι ελκυστική και γι αυτό έρχεται ένα πλήθος ψυχών, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Δεν είναι αποκλειστικό.

Βαθιά, λεπτομερής αλλά και απλή είναι η Σχολή της Γης, τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην εκτέλεση του σχεδίου και την εκπλήρωση της πορείας σας, του προορισμού σας. Τις λεπτομέρειες που σας ενδιαφέρουν τις γνωρίζετε ήδη... γιατί είναι η ζωή σας.

(Απόσπασμα από ανώτερη επικοινωνία)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αγγελική Σ. Νατσούλη