Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

2012 Μια Ματιά στο Υπέροχο Έτος!

Ένα μήνυμα του Αρχαγγέλου Μέτατρον που μπορείτε να δείτε στο www.Earth-Keeper.com

Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη

Τους χαιρετισμούς μας Δάσκαλοι!

Περικυκλώνουμε τον καθένα από εσάς με μια τροφοδοτική ενέργεια και με πεδία αυτό-ενδυνάμωσης, επειδή ο καθένας σας είναι πραγματικά Δάσκαλος στην πορεία προς την Ανάληψη. Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε έμπνευση και σαφήνεια, αλλά είναι απαραίτητο ΕΣΕΙΣ, ο καθένας σας ως ιερό και κυρίαρχο ΟΝ, να ασκήσει διάκριση σε αυτή την πρακτική και σε κάθε τέτοιου είδους διοχετευόμενο μήνυμα.

Θα ξεκινήσουμε αυτή την ανάλυση σχετικά με το 2012, ένα πραγματικά ευοίωνο έτος, με την αντιμετώπιση των φόβων που κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε. Θα σας πω πρώτα ότι η Ανάληψη είναι σε καλό δρόμο και θα πραγματοποιηθεί. Εσείς το πετύχατε. Σε πολλές πτυχές, η Ανάληψη έχει ήδη συμβεί. Αυτό που απομένει, ωστόσο, ισοδυναμεί με την ολοκλήρωση του Κρυσταλλικού Πλέγματος και την τελική ενεργοποίηση της Κρυσταλλικής Μετάβασης.

Τώρα, όσον αφορά τους φόβους, ζητάμε ευγενικά από όλους σας να κοιτάξετε τον κόσμο γύρω σας για μια στιγμή. Τι βλέπετε;

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προβλέπουν πόλεμο, πείνα, καταστροφές και οικονομική κατάρρευση. Και αυτό που μεταδίδουν είναι αυτό που φαίνεται από την 3Διάστατη προοπτική. Που είναι συχνά γεμάτη κατήφεια και χαμό, έτσι δεν είναι;

Οι προφήτες του τέλους του κόσμου έχουν μεγάλη πέραση και είναι το ειδικό εργαλείο για το θέμα αυτό, έτσι δεν είναι; Μερικοί από τους κερδοσκόπους της καταστροφολογίας βρίσκονται σε ιδιαίτερα γόνιμο έδαφος, δημιουργώντας φόβους για συγκρούσεις κομητών, αστεροειδών, κατακλυσμικής αντιστροφής των πόλων και οικονομικής κατάρρευσης. Είτε το αναγνωρίζουν είτε όχι, αυτοί οι προφήτες της συμφοράς τρέφονται από το φόβο που δημιουργούν.

Αγαπητοί μου, σας λέμε και πάλι ότι η Ανάληψη θα συμβεί και αυτό είναι κάτι που κατάφερε η ανθρωπότητα. Είναι καιρός να αφήσετε την παλιά ενέργεια του ΦΟΒΟΥ. Η μοιραία προφητεία, οι Παγκόσμιες Κατακλυσμικές καταστροφές δεν θα πραγματοποιηθούν.
Σας λέμε ότι ανατέλλει ένας νέος ήλιος και είναι πράγματι ο ήλιος της αλλαγής. Φέρνει το φως της μαγευτικής Νέας Γης. Και αγαπημένοι, το εννοούμε όταν λέμε «μαγευτικής».

Εσείς, Δάσκαλοι, ακούστε. Υπήρχαν πάντα οι αρνητές του πλανήτη, αυτοί που προβλέπουν καταστροφή και χαμό και προειδοποιούν για μεγάλο φόβο. Αυτό εξυπηρετεί ένα σκοπό στη δυαδικότητα και σίγουρα, αν ρίξετε μια γρήγορη ματιά σε όλο τον κόσμο, φαίνεται να δικαιολογείται η στάση τους. Αλλά σας λέμε ότι αυτή είναι παλαιά ενέργεια. Και δεν είναι ο ρόλος του Πνεύματος να σας πει να χάσετε τις ελπίδες σας, ή να αφήσετε κατά μέρος την ελεύθερη βούλησή σας. Το μήνυμά μας θα σας μιλήσει για τη Θεότητά σας, και για το ότι είναι γεγονός, ότι ο πλανήτης και μαζί του η ανθρωπότητα θα Αναληφθούν… και βρίσκεστε απολύτως σε καλό δρόμο να συμβεί αυτό. Τελεία και παύλα. Έτσι, μιλάμε για το έτος 2012!

Το επόμενο έτος
Το 2012 είναι μια απίστευτα σημαντική χρονιά. Περιέχει μέσα στη διαδοχική γραμμική ροή του σημεία συνάντησης πολυδιαστασιακών σταυροδρομιών και πυλών χρόνου. Είναι στην πραγματικότητα τα σημεία αυτά του πολυειδούς χρόνου που επέτρεψαν στην Ανάληψη να συμβεί. Από αυτά τα σημεία που είναι πύλες εισόδου, πολλοί από εσάς που είστε «απεσταλμένοι» από το μέλλον, Πλοηγοί των Σείριων-Πλειάδιων και Μεταφορείς Κωδικών εισήλθατε, για να είστε εδώ στον πλανήτη για την ώρα της Ανάληψης.

Το 2012 είναι η τελική κλήση αφύπνισης των σαλπίγγων για πολλούς από τους Μεταφορείς Κωδικών. Και υπάρχουν πολλά να κάνουμε το 2012. Με πολλούς τρόπους το έργο σας αρχίζει πραγματικά το 2012.

Οι Απεσταλμένοι του 2012
Τώρα, πολλοί από εσάς που είστε εμπλεγμένοι με την Πλανητική Ανάληψη, έχετε βρεθεί σε μια φάση του χρόνου στη Γη που μερικές φορές δεν μπορείτε να καταλάβετε πλήρως, δεν μπορείτε εντελώς να ενστερνιστείτε. Μερικές φορές νιώθετε σαν επισκέπτες εδώ, μακριά από το σπίτι σας και οι ενέργειές σας δεν ταιριάζουν ακριβώς με τη Γη του 2011 και μετά. Στην πραγματικότητα, έχετε νιώσει κατά καιρούς σαν χαμένοι, κατά την τελευταία δεκαετία.

Αγαπημένοι μου, να ξέρετε ότι αυτά τα συναισθήματα είναι έγκυρα, και είναι ένα πολιτισμικό σοκ, καθώς αφυπνίζεστε στις πολλαπλές διαστάσεις που ξεδιπλώνονται μπροστά σας καθώς εισέρχεστε στο 2012. Βλέπετε, πολλοί από εσάς, είστε πράγματι από το μέλλον!
Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ψυχών που έχουν επιλέξει να έρθουν στη Γη αυτή τη στιγμή από τις διαστάσεις πέραν της 5ης, είτε από το μέλλον της Γης είτε από το μέλλον των πολυδιαστασιακών κόσμων, κάτι που θα γίνει καλύτερα κατανοητό σε σας, στον γραμμικό σας χρόνο …ειδικά κατά το 2012.

Είστε πράγματι Απεσταλμένοι από το Κρυστάλλινο Φως, Πρέσβεις της Αγάπης. Έχετε κινηθεί πίσω, από το μέλλον, στον γραμμικό χρόνο της Γης, για να βοηθήσετε στην πλοήγηση της ανθρωπότητας μέσα από την ταραχώδη εποχή που ξετυλίγεται τα τελευταία σαράντα χρόνια και τα επόμενα είκοσι. Βλέπετε, πολλοί από εσάς θα αφυπνιστούν ότι έχουν έρθει από «το μέλλον στο παρελθόν» κατά το 2011 και το 2012. Και αυτό οφείλεται στη σχεδίαση. Οι πύλες του χρόνου του 2012 είναι σημεία ενεργοποίησης.

Αρχίσατε να συσσωρεύεστε στη Γη κατά χιλιάδες, ως η γενιά των «baby-boomers», μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Και οι αριθμοί σας αυξάνονται σταθερά σε αυτό που ονομάζονται Γενιές X, Indigo και Κρυσταλλικά Παιδιά. Είστε οι απεσταλμένοι από το Κρυστάλλινο Φως, οι πρωτοπόροι της εναλλακτικής Γης …της Ανάληψης. Πολλοί από εσάς είναι εισερχόμενοι (walk-in) σε σώματα άλλων, όταν αυτά έγιναν 49 και 56 ετών αντίστοιχα από την άποψη της γραμμικής ηλικίας.

Είχατε πολλούς ρόλους, πολλές αναθέσεις, και πολλά καθήκοντα. Είστε oι Φύλακες της Σοφίας, οι Φύλακες της Γης, οι Χορευτές της Φωτιάς, οι Πολεμιστές του Φωτός, οι Μετατροπείς των Σχημάτων, τα Όντα από τα Άστρα, οι Γηραιοί, οι Φορείς της Αντοχής, οι Θεραπευτές του Χρόνου!
Ήρθατε για να βοηθήσετε στην ανοικοδόμηση ενός διαφορετικού αποτελέσματος εδώ στον πλανήτη της δυαδικότητας, τη Γη! Είστε εδώ για να καθοδηγήσετε την ανθρωπότητα μέσα από τις παράλληλες πιθανότητες πιθανών καταστροφών και δυνητικών καταστροφών, που θα μπορούσαν να συμβούν, όπως συνέβησαν τόσες φορές στο παρελθόν. Είστε εδώ για να εξασφαλίσετε ότι η ιστορία δεν θα επαναληφθεί. Και σας λέμε, τα έχετε καταφέρει!

Βλέπετε, είστε αυτοί που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα, οι αποστάτες, οι κυνηγοί των κατεστημένων! Φανταστείτε την Ανάληψη σαν το ταξίδι που κάνει ένα ποντοπόρο πλοίο, οι Απεσταλμένοι του Φωτός είναι έμπειροι θαλασσοπόροι που γνωρίζουν ακριβώς πού τα ρεύματα είναι επικίνδυνα, πού οι παλίρροιες είναι επικίνδυνες να το ρίξουν στα βράχια ... και οι Απεσταλμένοι ξέρουν πώς να τα αποφύγουν όλα αυτά, πώς να περάσουν ασφαλείς, πώς να διατηρούν το έρμα. Είναι οι δάσκαλοι με εμπειρία σε πολλούς τομείς, και με τη μεγάλη προσέλευσή τους φέρνουν μια συλλογική σοφία που είναι μοναδική στη Γη και στην ιστορία των πλανητών.

Βλέπετε, πολλοί από εσάς έχετε βιώσει την Ανάληψη άλλων πλανητών και άλλων κόσμων αρκετές φορές. Και γνωρίζετε τους κινδύνους. Καταλαβαίνετε τους μηχανισμούς. Και τώρα έχετε σχεδόν τελειώσει.
Υπάρχουν μερικά τραχιά μπαλώματα που παραμένουν το 2011 και το 2012, αλλά μετά το παιχνίδι αλλάζει, δεδομένου ότι θα παραμείνετε για να οδηγήσετε τις μάζες στο 2013 από το 2012 …στην πραγματική αρχή.
Ίσως τον πιο σημαντικό ρόλο για σας τους Απεσταλμένους το 2012, είναι να βοηθήσετε όλους με το να τους φωτίζετε με το φως σας για να μην υποκύψουν στο Φόβο και την Δίνη που προκαλεί η Παλιά Ενέργεια. Μην αποθαρρυνθείτε. Γιατί το 2012, η Παλιά Ενέργεια θα κλωτσήσει άγρια για να αποθαρρύνει την αλλαγή. Ενισχύστε τις ενέργειές σας και γειώστε το φως. Ευθυγραμμίστε την Κρυστάλλινη.