Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

Ένας εξωγήινος, ο BASHAR


"Ο πολιτισμός σας υφίσταται μεταμόρφωση και διεύρυνση, με τρόπο αρκετά παρόμοιο προς τον δικό μας πολιτισμό. Ο κόσμος σας εξερευνά ιδέες και επίπεδα συνειδητότητας που εμείς έχουμε ήδη εξερευνήσει και καθώς δημιουργείτε αυτή την εξερεύνηση, εκπέμπετε μια συγκεκριμένη δόνηση και συχνότητα. Οι λόγοι που σας κρατούν σε απόσταση από τους άλλους ανεπτυγμένους πολιτισμούς τους σύμπαντος είναι ενεργειακοί λόγοι. Η κοινωνία που δημιουργήσατε αποτελείται από άτομα που κρύβουν πράγματα από αναμεταξύ τους και αυτό έχει δημιουργήσει ένα κενό στο ενεργειακό πεδίο. Αυτό το κενό είναι που δημιουργεί την ψευδαίσθηση που βιώνετε και τη χαμηλή συχνότητα της δόνησης. Τα όντα που επιθυμούν να βιώνουν την πληρότητα του εαυτού τους, δρουν σε υψηλότερη συχνότητα.
Οι κυβερνητικές δομές σας επιμένουν ακόμα ότι δεν υπάρχουμε, κι εσείς δεν έχετε τη δυνατότητα να παραβιάσετε αυτό το επιλεγμένο πιστεύω. Εσείς δημιουργείτε τις κυβερνήσεις σας και αυτό είναι το Ποιοι Είστε.
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι πολύ καλά πληροφορημένη για την ύπαρξή μας - πολύ καλά πληροφορημένη. Ένας ικανός αριθμός εξωγήινων πολιτισμών έχουν ήδη συνεργαστεί με τον κόσμο σας, μεταξύ αυτών είναι άτομα από τον δικό μου κόσμο, τον Essassani, από τον Αρκτούρο και από τον Σείριο. Υπάρχουν ακόμα από τις Πλειάδες και τον Ζήτα Ρετίκουλι.
Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, μέσα στα επόμενα δέκα, είκοσι, τριάντα χρόνια θα αναπτυχθούν οι επικοινωνίες μαζί μας. Αλλά αυτή τη στιγμή η κυβέρνησή σας δεν θέλει τόσο ευρεία συνεργασία. Υποστηρίζει πως θα δημιουργούσε πανικό, φόβο, αποδιοργάνωση κλπ. Βλέπετε, έχετε την ελεύθερη βούληση να αποφασίζετε και αν η επιλογή σας είναι τα αρνητικά πιστεύω, το σύμπαν θα το υποστηρίξει αυτό, γιατί το σύμπαν δεν δίνει περισσότερα από όσα είστε έτοιμοι να δεχτείτε και πάντα πήρατε εκείνο που νομίζατε ότι μπορούσατε να δεχθείτε.
Μια από τις ιδέες/κλειδί που απεργάζεστε σε αυτόν τον πλανήτη είναι η ιδέα της "ενοχής". Αυτό σας έχει δημιουργήσει ευκαιρίες για απαξίωση του εαυτού, ενοχοποίηση, αυτοπεριορισμούς, φυλετικούς διαχωρισμούς και χωριστότητα. Η ενοχή είναι ένα "χάπι" που σας έκανε να καταπιείτε η κοινωνία, ακριβώς για να σας κρατά σε αυτή την κατάσταση της αποδυνάμωσης. Επειδή, αν πιστεύετε ολοκληρωτικά ότι δεν είστε ενωμένοι με το Παν το Υπάρχον ή τον Θεό, τότε θα συνεχίσετε να ζείτε σε όλο αυτόν τον περιορισμό. Αλλά πρέπει να αναγνωρίσετε ότι δεν χρειάζετε να το κερδίσετε, είναι ήδη δικό σας το δικαίωμα να είστε παιδιά του Θεού! Είναι δικαίωμα που το αποκτήσατε με τη γέννησή σας!"