Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010

Συνειδητότητα και Chemtrails!


Το παρακάτω κείμενο είναι από το μπλογκ της Βίκυς Χρυσού (http://vickytoxotis.blogspot.com/2010/10/chemtrails.html) και το προωθώ γιατί είναι πολύ σημαντικό να γίνει γνωστό σε περισσότερο κόσμο.
"Τον τελευταίο χρόνο αρκετές φορές είχα αναφερθεί στη δύναμη των πνευματικών όπλων που έχουν αποτελεσματική δράση "ακύρωσης" των χημικών αεροψεκασμών.
Εάν κατανοούμε πως η πραγματικότητα μας είναι δική μας δημιουργία, τότε κατανοούμε πως έχουμε τη δύναμη και να την αλλάξουμε ή να την προσαρμόσουμε.
Μεταξύ άλλων είχα αναφέρει καθαρισμό του ουρανού από chemtrails με τη δύναμη της πρόθεσης, όπως επίσης είχα αναφέρει τη δύναμη της μετουσίωσης αυτών, σε κάτι θετικό. Λίγοι ωστόσο φάνηκε πως ήταν σε θέση να κατανοήσουν τις προτάσεις αυτές και ακόμη λιγότεροι ήταν αυτοί που προσπάθησαν και είδαν στην πράξη την αποτελεσματικότητα τους.

Αυτό που είχα αναφέρει δε σε πιό κλειστό φιλικό κύκλο ήταν πως ακόμη και "νοερή εντολή" διατήρησης του καθαρού σημείου στον ουρανό, μετά από νοερό καθαρισμό ενός κύκλου, είχε αποτέλεσμα. Το αξιοπρόσεκτο ήταν πως ναι μεν εισέβαλαν στον καθαρό κύκλο αεροσκάφη ψεκασμού, όμως όσο βρίσκονταν στον κύκλο που είχε οριστεί, δεν ελευθερώνονταν χημικά, ενώ το αεροσκάφος φαινόταν τυλιγμένο σε μια φωτεινή σπείρα (σαν το DNA), η οποία το συνόδευε για όσο κινείτο εντός του κύκλου...
Τέλος είχα αναφέρει πως το πιο σημαντικό μέσο προστασίας μας -σε ατομικό επίπεδο- είναι να μην "επιτρέπουμε" την επίδραση αυτών επάνω μας, ανεβάζοντας τη συνειδησιακή μας δόνηση. Κάνοντάς το, το σώμα μας λειτουργεί σαν οργονίτης αν θέλετε, ή λειτουργεί σαν να επιλέγουμε να μη μας αφορά η αρνητική επίδραση τους.

Γιατί επανέρχομαι? Θαρρώ πως έχει ωριμάσει κάπως ο καιρός και βλέπω πως πλέον ακόμη περισσότεροι είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν στην πράξη ανάλογες προσπάθειες. Όλα όσα ανέφερα ως προσωπικές εμπειρίες, δείχνουν πως έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε την κατάσταση των χημικών αεροψεκασμών, αρκεί να βρεθεί μια ομάδα ανθρώπων που έχουν τη συνειδητή αυτή πρόθεση και να εργαστούν πνευματικά και να συντονιστούν μεταξύ τους (μία φορά την εβδομάδα για παράδειγμα) για κάποιο χρονικό διάστημα, ώστε να αρχίσει να λειτουργεί η "εντολή αυτή" ακόμη και όταν δεν θα έχουμε εστιασμένη εκεί την προσοχή μας.
Επιπλέον μπορείτε να φανταστείτε την αποτελεσματικότητα μιας ανάλογης παγκόσμιας προσπάθειας νοερού συντονισμού! Chemtrails τέλος... (Σημειώνω πως ήδη υπάρχει ενδιαφέρον και συνεργασία και με ομάδες πνευματικής δράσης από τις ΗΠΑ).
Αφορμή για την αναφορά μου ωστόσο αυτή στάθηκε ένα αξιόλογο κείμενο που μου εστάλη από μία φίλη, το οποίο προέρχεται από έναν εκδοτικό οίκο γνωστό για τα πνευματικά θέματα που αγγίζει και που αφορούν την εποχή που βιώνουμε: την εποχή που η πραγματικότητα μας αλλάζει (καθώς την αλλάζουμε "μεγαλώνοντας συνειδησιακά") και η Γη μας προετοιμάζεται για το συνειδησιακό άλμα. Το κείμενο αυτό κατά κάποιο τρόπο επιβεβαιώνει όσα είχα διαπιστώσει ήδη.

Όσο κι αν δεν "ικανοποιεί" τη "λογική" σας, αξίζει να το διαβάσετε και ακόμη περισσότερο να δοκιμάσετε τα "πνευματικά σας όπλα".
Εξάλλου η εποχή μας ακριβώς αυτό το βήμα μας καλεί να κάνουμε: να επιστρέψουμε στη λογική της καρδιάς... και ακριβώς αυτό εμποδίζουν τα chemtrails!!!"

Ερώτηση: Ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός των chemtrails, ποιοί τα αποφασίζουν, ποιοί τα εκτελούν και πώς μπορούμε να προστατευθούμε από αυτά;

Απάντηση: Τα chemtrails, που είναι οι λωρίδες και οι σχεδιασμοί χημικών αερίων, μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης, αποτελούν έναν τρόπο να περάσουν ψυχοτροπικές ενέργειες, χημικές ενέργειες, οι οποίες λειτουργούν ψυχοτροπικά μέσα στην ανθρώπινη βιολογία. Αυτό έχει κάποια συγκεκριμένα αποτελέσματα. Το πρώτο είναι ότι μειώνεται η διανοητική εγρήγορση των ατόμων. Το δεύτερο είναι ότι μειώνει την ικανότητα του ενεργειακού όντος να εισπράττει και να ζει με αίσθημα ικανοποίησης. Το τρίτο είναι ότι μπλοκάρουν τις ροές του καναλιού της διαίσθησης, στο τρίτο σας μάτι. Το τέταρτο είναι ότι περνάνε στοιχεία μέσα στην βιολογία, (στο φυσικό σώμα), τα οποία σε συγκεκριμένες βιολογίες, [οργανισμούς] που έχουν μειωμένο πρανικό φορτίο, δηλαδή που δεν έχουν επαρκές πεδίο ζωτικής ενέργειας, προκαλούν ασθένειες.

Αυτοί που το κάνουν έχουν κρίνει ότι είναι σκόπιμο να αυξηθεί ο αριθμός των ασθενειών, διότι αυτό αυξάνει τις αντιστοιχίες και τις αναλογίες υπέρ των συχνοτήτων πόνου και αδιεξόδου και κατά των συχνοτήτων της χαράς. Επομένως κάθε καινούργιος άρρωστος στην πραγματικότητα είναι άλλη μία πρόσθετη μονάδα παραγωγής ενέργειας πόνου, γιατί κάθε άρρωστος στην Γη στην πραγματικότητα δεν παράγει μόνο ο ίδιος πόνο, αλλά όλοι όσοι είναι κοντά του και γύρω του, που επηρεάζονται και έτσι δυσανάλογα βαραίνει η ζυγαριά προς την μεριά των συχνοτήτων του φόβου, του πόνου και του αδιεξόδου.

Οι αρρώστιες λοιπόν, είναι ένας μηχανισμός χειραγώγησης των αναλογιών της ενέργειας. Και έχει κριθεί σκόπιμο από αυτούς οι οποίοι το κάνουν, με έξυπνο τρόπο να μπορεί η ζυγαριά να κρατιέται στην ενεργειακή δυσαναλογία που τους εξυπηρετεί. Η τεχνολογία για τους χημικούς ψεκασμούς δεν είναι κάτι καινούργιο. Τέτοιοι ψεκασμοί (θα τους πούμε ψυχοτροπικούς γιατί επιδρούν σε όλα τα πεδία) ξεκίνησαν [να εφαρμόζονται] το 1963. Απλώς τότε ο νους σας ήταν πολύ πιο αφελής για να αντιλαμβάνεται ότι οι συννεφώδεις λωρίδες που έβλεπε στον ουρανό δεν ήταν φυσικές. Απλώς τότε η συνειδητότητα ήταν σε πολύ μικρότερη ικανότητα αναγνώρισης, αντίληψης και γνώσης.

Ήδη λοιπόν, αυτό που γινόταν από το 1962 λειτουργούσε ως επιβραδυντής για τις ταχύτητες που αναπτύσσονται. Αλλά όπως πιθανότατα πλέον μπορείτε να κατανοήσετε, αυτό έγινε δεκτό γιατί αποτελούσε μέρος του γενικώτερου δυναμικού σχεδίου.

Τι μπορείτε να κάνετε;

Αυτοί οι ψεκασμοί γίνονται από τους Ανουνάκι. Την τεχνολογία την έχουν δώσει οι Ανουνάκι, και παρ' ότι δεν εξυπηρετούνται μόνο τα δικά τους συμφέροντα, εν τούτοις αυτοί είναι οι κύριοι λειτουργοί του συστήματος. Δηλαδή είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν την τεχνική γνώση των ποσοστώσεων των συστατικών και των αερίων ώστε να έχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα πάνω στην συνειδητότητα και την βιολογία.

Και άλλοι πολιτισμοί έχουν αναθέσει στους Αννουνάκι και τους έχουν εμπιστευθεί να εκτελέσουν εκείνοι αυτό το μέρος του σχεδίου που αφορά την επιβράδυνση και την [παρ]εμπόδιση της αύξησης της επίγνωσης μέσα σε κάθε άνθρωπο, δηλαδή της απελευθέρωσης του κάθε ανθρώπινου όντος.

Τι μπορείτε να κάνετε;

Πρώτον, μπορείτε να είστε συνειδητοί για το τι συμβαίνει. Δεύτερον, μπορείτε να αναπτύξετε την επίγνωση ότι, για να το έχετε επιτρέψει από ένα ανώτερο επίπεδο, από τον αστρικό σας νου, πάει να πει ότι μπορείτε να το αλλάξετε ή αν αυτό σας ακούγεται πάρα πολύ (θα εξηγήσουμε τι εννοούμε με αυτό) ότι μπορείτε να λειτουργήσετε με τέτοιο τρόπο μέσα στην συνειδητότητά σας, που να μην κάνετε δεκτή την επίδραση του πεδίου αυτού μέσα στην ενεργειακή σας ανατομία.

Και θα εκπλαγείτε διότι θα ανακαλύψετε πως το τι περνά μέσα στην ενεργειακή ανατομία είναι καθαρά δικός σας λογαριασμός, ακόμα κι αν αυτό είναι χημικό αέριο. Εάν εσείς δεν επιτρέψετε το χημικό αέριο να περνά μέσα σας, το χημικό αέριο θα σας προσπεράσει και θα κινηθεί σαν να υπάρχει ένας ελαφρύς τοίχος γύρω σας και θα συνεχίσει την πορεία του. Ένας λοιπόν, απλός τρόπος να μην επιβαρυνθείτε είναι να μην επιτρέψετε την εισροή αυτών των στοιχείων μέσα σε σας.

Ο δεύτερος τρόπος, είναι να αλλάξετε αυτό το ίδιο το αέριο. Αυτό χρειάζεται την σύμπραξη και την ενεργειακή συλλειτουργία, όχι ταυτόχρονα, αλλά την ενεργειακή συλλειτουργία αρκετών ανθρώπων, οι οποίοι εκφράζουν αυτή την δημιουργική πρόθεση για το σύνολο. Δηλαδή χρειάζονται αρκετά άτομα, τα οποία αρνούνται όχι μόνο την επίδραση στο πεδίο τους, αλλά την ικανότητα των χημικών αερίων να επιδρούν συνολικά πάνω στο επίπεδο της Γης.

Υπήρχε μία ταινία, στην οποία συνέβαινε ακριβώς αυτό, αλλά ίσως ακόμα δεν έχετε αναπτύξει την ευκολία να τα συσχετίζετε. Ήταν η ταινία όπου η Tinkerbell πέθαινε γιατί ο κόσμος την ξέχναγε. Εάν τους ξεχάσετε, με τον δικό σας τρόπο, εάν αρνηθείτε αυτή την λειτουργία στα χημικά αέρια, αυτά τα χημικά αέρια θα πάψουν να έχουν αυτή την λειτουργία. Ξεχάστε τους και θα πάψουν να υπάρχουν. Δηλαδή, πάψτε να πιστεύετε στην αποτελεσματικότητα των χημικών αερίων και θα πάψει να υπάρχει αποτελεσματικότητα. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει από ένα άτομο. Νομίζουμε ότι αυτό και εσείς οι ίδιοι το αντιλαμβάνεσθε: Ότι αυτό είναι μία στάση και θέση διαφόρων ατόμων, που δημιουργώντας επαρκή ενέργεια, αυτά [τα χημικά αέρια] απενεργοποιούνται. Και μπορεί να ψεκάζουν και να ψεκάζουν και να μην γίνεται τίποτα.

πηγη http://www.kryon.gr/timemasters.htm


Λοιπόν τι λέτε?
Σας ενδιαφέρει να εργαστούμε σαν πνευματική ομάδα,
που σαν στόχο της θα έχει να επαναφέρει το μπλέ στους ουρανούς?