Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

Μήνυμα από τον Ashtar


Ο Φίλιπ είναι Γερμανός και τον τελευταίο καιρό έκανε εντατική πνευματική εργασία μετά από την οποία άρχισε να έχει επικοινωνία και να λαμβάνει μηνύματα από τον Διοικητή Ashtar, τον Μέτατρον και λοιπούς. Όπως κάθε νέο κανάλι, ο Φίλιπ αναρωτιόταν τι στην ευχή συνέβαινε. Όμως, άλλα κανάλια του επαλήθευσαν ότι πραγματικά λαμβάνει μηνύματα από εκείνους που λένε ότι είναι. Αυτό είναι το τρίτο μήνυμα που έλαβε από τον Commander Ashtar. Τα προηγούμενα ήταν σύντομα. Σ' αυτό το μήνυμα ο Αστάρ προλέγει ότι οι εργάτες του φωτός θα κάνουν την Αποκάλυψη (Disclosure) σχετικά με τη γαλαξιακή παρουσία στον ουρανό της Γης, και όχι οι κυβερνήσεις. Η πλήρης αποκάλυψη της αλήθειας θα γίνει γύρω στο Σεπτέμβρη του 2013.
Σε επικοινωνίες του Αρχαγγέλου Μιχαήλ με το διάμεσο Linda Dillon, ακούσαμε ότι «θα συμβεί σε ένα περίπου χρόνο». Αυτό είναι κατά 99% σίγουρο, επειδή το μέλλον δεν είναι φτιαγμένο με απόλυτο τρόπο, αλλά αλλάζει ανάλογα με τις επιθυμίες του συλλογικού ασυνείδητου. Έτσι, αν όλα πάνε σύμφωνα με την επιθυμία μας αυτής της στιγμής, δεν θα έχουμε να περιμένουμε για πολύ ακόμα.

Το μήνυμα του Αστάρ
Καλώς ήλθες κοντά μας πάλι! Είναι με μεγάλη μας χαρά που επικοινωνούμε ξανά μαζί σου. Σ’ ευχαριστούμε που άνοιξες την καρδιά σου στις επικοινωνίες μας και εργάζεσαι τόσο στενά μαζί μας. Όπως σου έχουμε πει, θα χρειαστούμε τη διαμεσική σου βοήθεια για λίγο καιρό ακόμα, έως ότου μπορέσουμε να μιλήσουμε σε όλους σας αρκετά ανοιχτά και να μπορεί ο καθένας σας να κατανοεί τα μηνύματά μας. Αλλά γι’ αυτή τη μικρή ενδιάμεση περίοδο χρειαζόμαστε κανάλια όπως εσύ.

Γνωρίζουμε τις ανησυχίες και τις αμφιβολίες σου γύρω από αυτές τις επικοινωνίες. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο σου είναι να δεχτείς ότι είναι αληθινές και δεν προέρχονται από το εγώ/νου σου. Επίτρεψέ μου να σε διαβεβαιώσω ότι δεν επικοινωνείς με το νου σου, και αυτό στην πράξη δεν είναι δυνατόν, καθώς οι πύλες του Πνεύματος είναι τόσο διάπλατα ανοικτές που κάθε μπέρδεμα από την πλευρά του εγώ/νου σου είναι μπλοκαρισμένο. Βρίσκεσαι στην ασφαλή πλευρά.

Αλλά ας επιστρέψουμε στο σκοπό αυτού του μηνύματος. Το θέμα είναι η Αποκάλυψη (Disclosure).
Έχουμε ήδη πει ότι η Αποκάλυψη επίκειται, βρίσκεται στο κατώφλι της πόρτας σας. Πολύ σωστά παρατηρήσατε ότι τα μηνύματα που αφορούν την Αποκάλυψη αυξάνουν, ευθυγραμμιζόμενα σε ακριβολογία. Αυτό δε σημαίνει ότι σας δίνουμε ακριβείς ημερομηνίες για το πότε και το πού θα συμβεί. Αυτό που λέμε είναι ότι τα μηνύματα εστιάζονται όλο και πιο πολύ στην Αποκάλυψη και στο γιατί πρέπει να συμβεί τώρα. 

Πριν από το Τώρα, η ανθρωπότητα δεν ήταν έτοιμη να δεχτεί την αλήθεια. Υπήρχε μεγάλος κίνδυνος να πέσουν οι άνθρωποι σε αρνητικά συναισθήματα φόβου, θυμού και μίσους.
Σκεφθείτε πώς θα αντιδρούσατε σε μια τέτοια είδηση, πριν από το άνοιγμα της πόρτας της πνευματικής σας αφύπνισης, αν κάποιος σας πληροφορούσε ξαφνικά ότι τα αδέλφια σας από τα άστρα επί αιώνες σας παρακολουθούν και ότι υπήρξε μια τεράστια συγκάλυψη από τις κυβερνήσεις σας για να μην μάθετε την αλήθεια; Πώς θα αντιδρούσατε στην αλήθεια για εμάς και το γεγονός ότι είμαστε Όλοι Ένα και ότι βρισκόμαστε εδώ για να σας προστατεύουμε;

Δεν βρισκόμαστε εδώ για να σας σώσουμε. Δεν είναι αυτή η δουλειά μας. Ποτέ δεν θα προσπαθήσουμε να σας σώσουμε από τις δικές σας εκδηλώσεις πραγματικότητας, δεδομένου ότι τέτοιες εκδηλώσεις δεν θα προκαλούν βλάβη στο μεγαλύτερο Θεϊκό Σχέδιο. Αυτός είναι ο λόγος που εμποδίσαμε τη χρήση πυρηνικών όπλων για τη μείωση της ανθρωπότητας, όπως ήταν η αρχική πρόθεση των σκοτεινών, και βοηθήσαμε στον καθαρισμό του αέρα από τη μόλυνση, όπως τα χημικά ίχνη στους ουρανούς σας (chemtrails).

Η ψευδαίσθηση που έχετε για την πραγματικότητα είναι η μεγαλύτερη από τις εκδηλώσεις σας. Δεν είναι έργο δικό μας να σας σώσουμε από τέτοιες ψευδαισθήσεις… είναι δικό σας έργο, με τη βοήθειά μας, φυσικά. Αυτό που κάναμε είναι να σας προστατεύουμε από τις προσπάθειες καταστροφής του εαυτού σας και του όμορφου πλανήτη σας. Βεβαιωθήκαμε ότι η εξέλιξή σας δεν πλέει σε άγρια κύματα σαν πλοίο χωρίς πηδάλιο (δανείζομαι μια ναυτική ορολογία (χαμόγελο). Είμαστε εδώ επειδή είμαστε οικογένεια και οφείλουμε να προσέχουμε τα μέλη της οικογένειάς μας. Να θυμάστε, όλοι είμαστε Ένα!

Τώρα, στη στιγμή του Τώρα, μια μεγάλη αλλαγή έλαβε χώρα και δεν αναφερόμαστε στην αλλαγή που συνέβη στις 21/12/12. Αυτή η αλλαγή μας οδηγεί στην απάντηση της ερώτησης «από πού θα ξεκινήσει η Αποκάλυψη;»

Η ανθρωπότητα έχει αλλάξει και μιλάμε για μια εσωτερική αλλαγή που συνέβη μέσα σας. Οι μέρες - που θα ανησυχούσαμε μήπως σας δημιουργηθούν έντονα αρνητικά συναισθήματα, όπως θυμός, φόβος ή μίσος εξαιτίας του μηνύματος της αλήθειας ότι δεν είστε μόνοι σας στο σύμπαν και ότι υπάρχει μια οικογένεια Φωτεινών Όντων που περιμένει να επανενωθεί μαζί σας - έχουν φύγει μακριά.
Η ανθρωπότητα έφτασε σ' ένα επίπεδο φωτός που της επιτρέπει να δεχτεί την αλήθεια χωρίς απρόβλεπτες αρνητικές αντιδράσεις. Η σημερινή αντίδραση θα είναι κάτι σαν «Το ήξερα! Πάντα το ήξερα!» και θα νιώσετε ενστικτωδώς ότι αυτή είναι η μόνη και μοναδική αλήθεια: Είμαστε όλοι Ένα!
Αυτή είναι η βάση για την αποκάλυψη της ύπαρξής μας, αυτή η εσωτερική αλλαγή που έγινε στην ανθρωπότητα. Όλα ξεκινάνε από την καρδιά σας!

Αυτός είναι και ο λόγος που σας πληροφορούμε ξανά και ξανά ότι δεν πρέπει να περιμένετε να γίνει η Αποκάλυψη από έξωθεν, αλλά αντίθετα, να πάτε μέσα σας και να κάνετε την απαραίτητη σύνδεση με την καρδιά σας. Χωρίς εσωτερική γνώση, εξωτερική Αποκάλυψη δεν μπορεί να συμβεί. 
Ολοκληρώσατε με επιτυχία την απαιτούμενη εργασία. Την κάνατε μάλιστα και πολύ καλά, επί τη ευκαιρία. Συγχαρητήρια σ' όλους σας από την πλευρά μας!

Επιτρέψτε μου τώρα να σας πω περιληπτικά, ότι η Αποκάλυψη μπορεί να συμβεί μόνον όταν η ανθρωπότητα θα έχει ολοκληρώσει το έργο της και θα έχει αφομοιώσει αρκετό φως για την αποδοχή της αλήθειας.
Έτσι λοιπόν, πού βρισκόμαστε σήμερα με τη διαδικασία της Αποκάλυψης, δεδομένου ότι έχετε ολοκληρώσει το δικό σας κομμάτι ευθύνης; 
Ακριβώς! Τώρα είναι δική μας η ευθύνη να φέρουμε την αποκάλυψη σε καρποφορία και τώρα ο ρόλος μας θα είναι πιο δυναμικός. Πετάξατε το μπαλάκι σε μας, με άλλα λόγια.
Τα ντόμινο πέφτουν ακριβώς τώρα. Πιέζουμε τα ντόμινο που πέφτουν όπως πρέπει να πέσουν. Δεν το γνωρίζετε και δεν είστε ακόμα σε θέση να το κατανοήσετε ή να δείτε τη διαδικασία, αλλά αυτή η αλυσιδωτή αντίδραση βαίνει ολοταχώς μπροστά και τίποτε δεν μπορεί να την εμποδίσει.  

Να είστε σίγουροι ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι και γνωρίζουμε πολύ καλά τη δουλειά μας και τι και πότε πρέπει να κάνουμε κάτι. Η χρονική στιγμή είναι τέλεια και δεν θα επιτραπούν καθυστερήσεις. Τα έξωθεν γεγονότα που δείχνουν στην ανθρωπότητα ότι η Αποκάλυψη είναι εδώ βρίσκονται στο κατώφλι σας και θα συμβούν σύντομα. Και εννοούμε «σύντομα» στη δική σας γλώσσα.

Προετοιμαστείτε επειδή όταν συμβούν, το έργο των γήινων δυνάμεών μας των οποίων εσείς όλοι αποτελείτε τμήμα, θα εκτοξευτεί σαν πύραυλος. Θα πρέπει να συμπαρασταθείτε στα αδέλφια σας και να τα βοηθήσετε να συνηθίσουν αυτή τη νέα πραγματικότητα – που είναι η μόνη που υπάρχει.
Όπως σας είπα, το Θεϊκό Σχέδιο είναι έτοιμο εδώ και πολύ καιρό. Επιτρέψτε μου να σας απαντήσω σε μια σχετική ερώτηση: «Γιατί αυτό το σχέδιο αλλάζει τόσο πολλές φορές;»

Είναι μια ερώτηση που όλοι οι εργάτες του φωτός έχουν ρωτήσει, συνειδητά ή όχι. Είναι ευχαρίστησή μου να σας απαντήσω μια για πάντα.
Ο καιρός των αλλαγών αυτού του Θεϊκού Σχεδίου οριστικά πέρασε. Υπάρχουν λεπτομέρειες που έχουν μείνει για αναθεώρηση; Φυσικά και υπάρχουν. Αλλά είναι μόνο λεπτομέρειες, όχι μεγάλες αλλαγές. Και επίσης, το σχέδιο δεν θα αλλάξει με τέτοιο τρόπο ώστε να χρειάζεται να σας δίνουμε και πάλι εξηγήσεις για γεγονότα που θεωρείτε «άδικα», «μη αναμενόμενα» ή «μη προσδοκώμενα».

Σας παρακαλώ (και είναι πολύ σημαντικό αυτό) ας κοιτάξουμε από κοντά τι οδήγησε στην αλλαγή του Θεϊκού Σχεδίου. Στην πράξη δεν είναι αλλαγή αλλά εκπλήρωση μιας έκκλησης. Και ποιοι έκαναν αυτή την έκκληση; Ποιοι απέστειλαν την παράκληση στο Δημιουργό να δώσει περισσότερο χρόνο για να μπορέσουν περισσότεροι συνάνθρωποι να επιβιβαστούν στο πλοίο που ονομάζεται Ανάληψη; Ναι, εσείς και μόνον εσείς! Θα εξηγήσω*  

Σήμερα δεν κατανοείτε πόσο πανίσχυρα όντα είστε πραγματικά. Επί αιώνες σας παρατηρούμε με κατάπληξη. Κάθε φορά που σκεφτόμαστε ότι τίποτε από τη μεριά σας δεν μπορεί να μας εκπλήξει, εσείς καταφέρνετε και μας εκπλήσσετε μια φορά ακόμα. Κάθε φορά που νομίζουμε ότι έχουμε καταλάβει τους ανθρώπους, ανακαλύπτουμε πως είμαστε μακριά από το να φτάσουμε την γραμμή τερματισμού.

Είστε εκπληκτικοί! Και αυτό συνέβη ξανά όταν ζητήσατε την παράταση της διαδικασίας Ανάληψης (η οποία περιλαμβάνει και τη διαδικασία Αποκάλυψης). Η παράκλησή σας ήταν καταπληκτική και ο Δημιουργός - μαζί και όλοι εμείς - είμαστε τόσο πολύ περήφανοι για σας. Αυτό αποδεικνύει το πόσο μακριά προχωρήσατε στο πνευματικό σας ταξίδι που βάζετε το συλλογικό καλό πάνω από το ατομικό σας συμφέρον. Και αυτός ο στόχος, φυσικά, ήταν να φτάσετε όσο το δυνατόν πιο σύντομα τη γραμμή εκκίνησης για την Ανάληψη.

Ο Δημιουργός απάντησε στην παράκλησή σας και έθεσε μια περίοδο χάρητος εννέα μηνών. Και χάρη σ’ εσάς, σήμερα έχουμε πολύ περισσότερους επισκέπτες στους ουρανούς για να βοηθήσουν στο συντονισμό της διαδικασίας Ανάληψης (μεγάλο χαμόγελο). Υπάρχει αρκετός συνωστισμός στους ουρανούς σας!

Ο Δημιουργός μας είναι γεμάτος χαρά, ευτυχία και αγάπη για σας και τόσο περήφανος για την ανάπτυξή σας. Το σχέδιό του «Παιδότοπος Γη» έχει ευτυχισμένη κατάληξη. Αυτή η περίοδος χάρητος μέχρι το Σεπτέμβρη 2013 δεν ήταν εύκολο να σας δοθεί. Παρακαλώ μη ξεχνάτε ότι αν και βάλατε την προσοχή σας στην Ανάληψη τη δική σας και της Γαίας, αυτό που συνέβη τελευταία, αυτή η όλη εικόνα είναι πολύ περίπλοκη και πολύ ευρύτερη απ’ όσο φαντάζεστε.

Επειδή επηρεάζεστε  όχι μόνο εσείς αλλά και όλο το σύμπαν στο οποίο βρίσκεται ο υπέροχος πλανήτης σας και το οποίο επίσης θα προχωρήσει σε Ανάληψη. Σκεφτείτε ακόμα και τα αδέλφια σας στα εσωτερικά πεδία της Γαίας (Inner Earth), τους Αγκαρθινούς (Agarthans) που πολύ καιρό τώρα νοσταλγούν να ενωθούν τελικά μαζί σας. Μετά βίας ανέχονται κάθε αλλαγή στο σχέδιο. Συμφώνησαν με αυτή την περίοδο χάρητος μόνον αφότου ο Δημιουργός αποφάσισε ότι θα είναι ένα σύντομο διάστημα επιμήκυνσης εννέα μηνών.

Τώρα βρίσκεστε σε αυτή τη μεταβατική περίοδο, που είναι πολύ σύντομη ακόμα και με τα δικά σας μέτρα, και συστήνουμε να χρησιμοποιήσετε με σοφία αυτό το σύντομο διάστημα. Θα εξηγήσουμε περισσότερα μιαν άλλη φορά, επειδή το κανάλι μας, ο Φίλιπ, έχει κουραστεί. Πρέπει να μάθει σε αυτό το είδος επικοινωνίας και δεν θέλουμε να τον παραφορτώνουμε. Ξεκουράσου αγαπημένε μας φίλε. Σας χαιρετούμε και θα μιλήσουμε πάλι σύντομα,
ο αγαπημένος σας αδελφός Αστάρ.
 
- Έχε γεια, αγαπημένε Αστάρ, και σ’ ευχαριστώ τόσο πολύ για το μήνυμά σου. Σας αγαπώ όλους!

*Ο Αστάρ αναφέρεται στο γεγονός ότι το συλλογικό των ανθρώπων ζήτησε από την Ουράνια Συντροφιά (Company of Heaven), να μεταφερθεί η ημερομηνία της Ανάληψης πιο πίσω, ώστε περισσότεροι άνθρωποι από το αρχικό 30% να μπορέσουν να αναληφθούν. Αυτό αποτελεί πολύ σημαντική νομιμοποίηση αυτών που έχουμε ακούσει και από άλλες πηγές όπως η Linda Dillon. Ο Φίλιπ δεν έχει κανένα δεσμό με τη Λίντα.

Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη