Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

The Message of the Pleiadians

2012 - Εισαγωγή στα γεγονότα


Η άγνοια είναι πηγή φόβου, για το λόγο αυτό, όσο ενημερωνόμαστε τόσο καλύτερα θα αντιμετωπίσουμε τις μέρες που έρχονται.
Γράφει ο Steve Beckow

Το πρώτο άρθρο της σειράς που αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω αυτή τη στιγμή είναι σε απάντηση του μηνύματος του SaLuSa (εξωγήινη οντότητα που επικοινωνεί με τον Mike Quinsey) της 8ης Ιουνίου, 2012, το οποίο λέει:

«…θα είναι μήνας μεγάλης δραστηριότητας για εσάς, επειδή τα πράγματα στα οποία έχουμε εμπλακεί δεν θα μπορούν πλέον να αποσιωπηθούν και επειδή οι διαρροές που θα υπάρξουν θα προετοιμάσουν τους ανθρώπους για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Αυτό είναι προτιμότερο από τις ξαφνικές και εκτεταμένες αποκαλύψεις, επειδή έτσι οι άνθρωποι θα μπορέσουν να προσαρμοστούν στην ιδέα των μαζικών αλλαγών που θα ακολουθήσουν. Θα νομίζουν ότι ο κόσμος τους έχει αναποδογυρίσει και θα ανησυχούν.
Για τους γνώστες των πραγμάτων είναι μια ευκαιρία να τους πείτε ότι όλα είναι για το καλό της ανθρωπότητας και είναι το αποτέλεσμα του Θεϊκού Διατάγματος που λέει ότι αυτός ο κύκλος της δυαδικότητας πρέπει να σταματήσει».

Θα ήθελα να υποστηρίξω την προσπάθεια του SaLuSa, γράφοντας μια εισαγωγή για τα γεγονότα του 2012 με τη μορφή επιβεβαίωσης, σε όσους μόλις τώρα αφυπνίζονται στις απίστευτες αλλαγές που πρόκειται να συμβούν το 2012.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχουμε φτάσει στο τέλος ενός κύκλου στην ιστορία. Για τους Ινδουιστές είναι το τέλος της Κάλι Γιούγκα» (Εποχής του Σκότους) και αρχή του Σάβ Γιούγκα (Χρυσής Εποχής ή Εποχής της Αλήθειας). Για τους Μάγια είναι το τέλος του ημερολογίου τους. Για τους οπαδοούς της New Age είναι το ξημέρωμα της Εποχής του Υδροχόου.
Δεν έχει σημασία με ποιο όνομα είναι γνωστός. Είμαστε τώρα έτοιμοι να βιώσουμε το τέλος της τριτοδιάστατης πραγματικότητας, η οποία χαρακτηρίζεται από δυαδική συνείδηση ​​και διαχωρισμό και το ξεκίνημα της πεμπτοδιάστατης πραγματικότητας, η οποία χαρακτηρίζεται από την ενωτική συνείδηση ​​και ενότητα.
Τα γεγονότα αυτά θα συμβούν σύμφωνα με το Θείο Σχέδιο όχι μόνο στον δικό μας πλανήτη αλλά και στο δικό μας σύμπαν. Αλλά αν θέλουμε να περιοριστούμε σε αυτόν τον πλανήτη, τότε θα δούμε πριν ή μετά από την 21η Δεκεμβρίου του 2012, όλους τους κατοίκους που έχουν επιλέξει να το πράξουν και έχουν αφομοιώσει αρκετό φως / αγάπη και υπομένουν τις συνθήκες, να διαμετακομίζονται στην πέμπτη διάσταση πραγματικότητας, μαζί με τον πλανήτη Γαία ή Γη, μαζί με όλα τα ζώα και όλα τα μικρά παιδιά (που παίρνουν αυτόματα εισιτήριο εισόδου).
Αυτό είναι που ονομάζεται «Ανάληψη» αλλά και «Μετατόπιση» και «Μετασχηματισμός». Δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνει κάποιος για να κατευνάσει ένα θεό ή μια θεά ή να ικετεύσει ένα πάνελ δικαστών για να του επιτρέψουν να συμμετάσχει.  Εξαρτάται μόνο από το αν επέλεξε να «ανέλθει» και αν είναι σε θέση να αντέξει τις συνθήκες διαβίωσης στην αιθέρια και υψηλότερη διάσταση με το να έχει αφομοιώσει επαρκή αγάπη και φως ώστε να το πράξει.

Όσοι επιλέξουν να μη συμμετέχουν θα λάβουν την ίδια αγάπη με εκείνους που επέλεξαν να συμμετάσχουν, αλλά δεν θα είναι σε θέση να παραμείνουν στον πλανήτη. Ο ίδιος ο πλανήτης θα αναληφθεί και επομένως, όσοι δεν επιλέγουν να αναληφθούν, θα αφήσουν τον πλανήτη με διάφορους τρόπους, πάντα υπό το άγρυπνο μάτι των πνευματικών οδηγών τους, και, μετά από το χρόνο που θα δαπανήσουν στα αστρικά πεδία, θα μετενσαρκωθούν σε έναν πλανήτη παρόμοιας πυκνότητας ή διάστασης με αυτόν.
Στην πραγματικότητα υπάρχουν δύο γεγονότα που συμβαίνουν ταυτόχρονα. Το ένα, είναι η παγκόσμια ελίτ που ελέγχει τη ζωή αυτού του πλανήτη για χιλιάδες χρόνια, να βλέπει το γράπωμά της να χαλαρώνει από τους μοχλούς της δύναμής της και την εξουσία της να παρακμάζει και να εξαφανίζεται.

Οποιαδήποτε μέλη της ελίτ ευθύνονται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εγκλήματα πολέμου, βασανιστήρια ή άλλες σοβαρές επιβλαβείς πράξεις ενάντια στο λαό αυτού του πλανήτη, θα απομακρυνθούν με διάφορα μέσα, ή θα οδηγηθούν ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης για δίκη και καταδίκη. Οι αποδείξεις εναντίον τους θα είναι αδιάψευστες: κατά πάσα πιθανότητα θα προέρχονται από τα Ακασικά Αρχεία μέσω συσκευών υψηλότερης τεχνολογίας και δεν θα μπορούν να αντικρουστούν. Κατά συνέπεια, οι δίκες τους θα είναι σύντομες και αποτελεσματικές. Οι αποδείξεις εναντίον τους έχουν συγκεντρωθεί εδώ και χρόνια και δεν υπάρχει τρόπος να τις κρύψει κανείς από τη δικαιοσύνη.
Είναι πιθανό οι εισαγγελείς τους να είναι όντα της Γης, που άνθρωποι εξοικειωμένοι με αυτά τα γεγονότα τους αποκαλούν «Συμμάχους της Γης» και «Λευκούς Ιππότες».
Παράλληλα με την πτώση αυτής της "κλίκας", μια νέα οικονομική και κοινωνική δομή θα αναδυθεί που θα βασίζεται όχι στα παλιά πρότυπα του διαχωρισμού, του ανταγωνισμού, της σύγκρουσης, της απληστίας κ.λπ., αλλά σε θεϊκές ιδιότητες όπως αγάπη, ειρήνη, χαρά, αρμονία, ισορροπία, κλπ.  
«Συμμάχους της Γης; ποιους"; θ’ αναρωτιέστε. Λοιπόν, είναι πεποίθησή μου ότι από τη Γη δεν θα μπορούσε να εξουδετερωθεί και να παραμεριστεί η κλίκα χωρίς τη βοήθεια, και μάλιστα έχουμε πανίσχυρη, ασταμάτητη βοήθεια από τους ίδιους Γαλαξιακούς Πολιτισμούς που αποτέλεσαν τον πληθυσμό της Γης από την πρώτη στιγμή.

Δεν προερχόμαστε από τον πίθηκο, όχι. Προερχόμαστε από πολιτισμούς με ανθρώπινη μορφή όπως εμείς, με καταγωγή από τις Πλειάδες, το Σείριο, τον Αρκτούρο, την Ανδρομέδα και άλλα παρεμφερή αστρικά έθνη. Κατόπιν αιτήματος της ίδιας της Γαίας και της τοπικής πνευματικής ιεραρχίας που φροντίζει τη Γαία και εμάς, αυτά τα αστρικά έθνη ήρθαν εδώ με τα αστρικά, ανώτερης διάστασης σκάφη τους και ακύρωσαν τις προσπάθειες της ελιτίστικης κλίκας να βάλει σε ισχύ το σχέδιο μείωσης του πληθυσμού της Γης στον αριθμό των 500.000.000 κατοίκων, μέσα από πυρηνικούς πολέμους, πανδημίες, χημικούς ψεκασμούς, θεομηνίες και άλλες στρατηγικές. Αυτές οι στρατηγικές κατατροπώθηκαν.

Ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας μας θα αποκαλυφθεί όταν τα αστρικά έθνη ενωθούν μαζί μας στο κοντινό μέλλον. Θα πρέπει να συμφιλιωθούμε με την ιδέα ότι γεγονότα όπως η 11η Σεπτεμβρίου 2001, οι βόμβες στο Λονδίνο, οι βόμβες στην Οκλαχόμα, και πολλές ακόμα τραγωδίες, έγιναν επίτηδες για να ενσταλάξουν Φόβο στον κόσμο και να δικαιολογήσουν τα μέτρα που πήραν στη συνέχεια οι κυβερνήσεις της ελίτ. Όμως τα σχέδια και οι πρωτοβουλίες της παγκόσμιας ελίτ εξαναγκάστηκαν να σταματήσουν.

Αυτοί οι ανώτερης διάστασης πολιτισμοί που μας βοηθάνε, υπακούουν στους συμπαντικούς νόμους και οι κινήσεις τους είναι αργές, επειδή δεν βλάπτουν άλλους και δεν «κόβουν» δρόμο. Ακολουθούν με σχολαστικότητα τα διατάγματα του Θεϊκού Σχεδίου και των συμπαντικών νόμων που εξανάγκασαν την ελίτ να σταματήσει τις απάνθρωπες πράξεις της και τώρα αντισταθμίζουν με νέα μέτρα τα οποία θα επαναφέρουν σε όλη τη Γη την ελευθερία, την αφθονία, την ελεύθερη εργασία, την ανανέωση των σωμάτων και την προετοιμασία για την ανάληψη του πλανήτη πριν ή κατά την 21η Δεκεμβρίου 2012.

Δεν υπάρχει ανάγκη να φοβηθείτε τα αστρικά έθνη που είναι εδώ στη Γη και από πάνω μας με αόρατα ή καμουφλαρισμένα αστρόπλοια. Όλα αυτά δεν μπορούσα να τα πω καιρό πριν, τότε που αρνητικές εξωγήινες φυλές ασκούσαν έλεγχο στον γήινο πληθυσμό. Αλλά αυτές οι φυλές εγκατέλειψαν, με συνοδεία, τη Γη και τους απαγορεύτηκε η επιστροφή. Τα όντα, που περιβάλλουν τώρα τη Γη, φυλάνε «σκοπιά» και βρίσκονται εδώ για να δουν ότι θα αναληφθούμε χωρίς περαιτέρω παρεμβολές από τα αρνητικά όντα και ότι θα ελευθερώσουμε τους εαυτούς μας από αρνητικές καταστάσεις και θα απολαύσουμε την ειρήνη και την αφθονία.

Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη