Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

Σχετικά με το γάμο ομοφυλοφίλων
Η παρακάτω είναι μια επικοινωνία του Adama από το Telos της Έσω Γης μέσω της Selene Aswell.
Θα μπορούσε ο Αντάμα να μας πει την άποψη των Τελοσιανών για το γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου;
Είμαι ο Adama από το Telos. Πριν απαντήσω στην ερώτηση αυτή, θα ήθελα να σας στείλω ένα δώρο ενέργειας που θα δημιουργήσει τη βάση πάνω στην οποία θα χτίσω την απάντησή μου για το θέμα. Η ενέργεια αυτή, αν επιλέξετε να τη λάβετε, θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με μια πιο βαθιά πτυχή της ψυχής σας, που υπάρχει υπεράνω φύλου. Από το μέρος εκείνο θα μιλήσουμε για την ερώτηση αυτή.
Σας παρακαλώ να κάνετε μια παύση για να τη λάβετε, πριν συνεχίσετε το διάβασμα.
Εστιαστείτε στην καρδιά σας που θα σας οδηγήσει στο κομμάτι του εαυτού σας που δεν γνωρίζει περιορισμούς, πέρα από το φύλο, την ταυτότητα, το φόβο, ή την απόρριψη. Το κομμάτι σας αυτό είναι ΕΝΑ με τα πάντα και καθώς συνδέεστε μαζί του πιο βαθιά, θα γνωρίσετε ενστικτωδώς την ΑΛΗΘΕΙΑ χωρίς την ανάγκη για σκέψη ή συζήτηση.
Στέλνω την ενέργεια καθώς εσείς διαβάζετε παρακάτω.
*
~
*
~
*
~
*
Συνεχίζετε να αναπνέετε βαθιά. Και θα μιλήσω γι’ αυτό. Ζητώ να συνεχίσετε τη διαδικασία ανοίγματος της καρδιάς αφήνοντας κατά μέρος τις προκαταλήψεις σας (ναι, κι εσύ Σελίν) και επιτρέψτε μου να μιλήσω άμεσα από την καρδιά μου προς τη δική σας καρδιά. Καθώς με το νου σας διαβάζετε αυτά τα λόγια, η καρδιά σας θα συλλάβει την έννοια κι έτσι δεν θα χρειαστεί να ρωτήσετε αν αυτή η επικοινωνία είναι αυθεντική ή όχι, αφού η καρδιά σας θα με ακούει.
Οι περισσότεροι άνθρωποι στο Telos έχουν την τάση να είναι ετεροφυλόφιλοι, για να χρησιμοποιήσω τις δικές σας λέξεις. Όμως, δεν έχουμε νόμους ενάντια στους γάμους μεταξύ των «γκαίυ» χρησιμοποιώντας και πάλι τις λέξεις σας.
Καθώς καλά γνωρίζετε, η ψυχή εμπεριέχει και τις αρσενικές και τις θηλυκές ενέργειες. Κάθε άτομο επιλέγει την «ποσότητα» αρσενικής ή θηλυκής ενέργειας που θέλει να εκφράσει στη ζωή του. Αυτό ΔΕΝ εξαρτάται από το σώμα του. Θα μπορούσε να ζει κάποιος σε αντρικό σώμα αλλά να έχει την τάση να εκφράζει περισσότερη θηλυκή από ό,τι αρσενική ενέργεια. Δεν υπάρχει κάτι κακό σ’ αυτό εφόσον και αυτός είναι ένας τρόπος για να εκφράσει κανείς τη θεϊκότητά του.
Να σημειώσετε ότι η ποσότητα της αρσενικής ή της θηλυκής ενέργειας που κάποιος εκφράζει ποικίλει από λεπτό προς λεπτό. Έτσι ένα άτομο που συνήθως εκφράζει περισσότερη αρσενική απ’ ό,τι θηλυκή ενέργεια, μπορεί σε κάποια συγκεκριμένη στιγμή έντονης δημιουργικότητας να ταλαντευτεί προς μια άποψη μεγαλύτερης θηλυκής έκφρασης.
Όλοι σας είστε πολιτισμικά εθισμένοι να νιώθετε άβολα με αυτές τις αλλαγές στην έκφραση της ενέργειας.
Δεν είστε στατικά πλάσματα. Δεν είστε μόνο ένα είδος ενέργειας. Η κοινωνία προσδοκά από τους άνδρες να εκφράζουν την αρσενική τους ενέργεια και να καταπιέζουν την θηλυκή μέσα τους. Και μετά, ένας άνδρας σοκάρεται και νιώθει άβολα, όταν διασταυρώνεται με έναν άλλον άνδρα που εκφράζει ελεύθερα τη θηλυκή του ενέργεια! Αυτό γίνεται επειδή έχει αρνηθεί τη δική του εσωτερική Θεά: εκείνη που ζητά να εκφραστεί και να αγαπηθεί εκ των έσω.
Έτσι, λοιπόν, εσείς πήγατε αυτή την καταπίεση της θηλυκής ενέργειας μέχρι τα άκρα. Όσοι άντρες εθίστηκαν από μικρή ηλικία να καταπιέζουν την εσωτερική σύνδεσή τους με τη Θεϊκή Θηλυκή ενέργεια ψηφίζουν νόμους για να εξαναγκάσουν τους άλλους άντρες να την καταπιέσουν επίσης. Και εφόσον δεν μπορούν να εκφράσουν την εσωτερική θηλυκή τους ενέργεια, περιμένουν από τις εξωτερικές θηλυκές ενέργειες (τους ανθρώπους σε γυναικεία σώματα στη ζωή τους και στον κόσμο γύρω τους) να κατοπτρίσουν τις ιδέες τους για το τι σημαίνει να είσαι μια θηλυκή έκφραση. Αλλά πώς είναι δυνατόν να γνωρίσουν τι σημαίνει εκφράζω θηλυκή ενέργεια, αν δεν έχουν επιτρέψει ποτέ στους εαυτούς τους να την εκφράσουν συνειδητά; Αντιθέτως, επιλέγουν να καταπιέσουν κάθε έκφραση αρσενικής ενέργειας στις κόρες και στις γυναίκες τους, και ψηφίζουν ξανά νόμους που συνεχίζουν αυτή την επιλογή.
Αυτή είναι η πατριαρχία.
Και βεβαίως, οι γυναίκες συνέχισαν επίσης αυτή τη διαδικασία περιορισμού και καταπίεσης, με το να επιλέξουν να αρνηθούν το δικό τους εσωτερικό Θεό, αρνούμενες και εκείνον των θυγατέρων τους κοροϊδεύοντας τους άνδρες που εκφράζουν θηλυκές ενέργειες.
Ζητώ αυτή τη στιγμή από εσάς, ποια είναι η με περισσότερη αγάπη επιλογή που θα κάνατε επί αυτού του θέματος; Ποιος θα ήταν ο με περισσότερη αγάπη νόμος που θα ψηφίζατε; Ποιος είναι ο με περισσότερη αγάπη τρόπος που μπορείτε να επιλέξετε για να δείτε τους ανθρώπους γύρω σας; Δεν θα σας πω τι να κάνετε. Πρέπει μόνοι σας να βρείτε την επιλογή.
Ναι, αγαπημένοι μου, το να βρείτε την ισορροπία μέσα σας είναι πρωταρχικής σημασίας για το ταξίδι της Ανάληψής σας. Πιθανόν να μαντεύετε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στο Telos νιώθουν άνετα όταν εκφράζουν αρσενικές ή θηλυκές ή ακόμα ουδέτερες ενέργειες. Στο Telos επιτρέπουμε στους ανθρώπους την ελευθερία της αυτό-έκφρασης, χωρίς καμία κριτική ή φόβο ή προσδοκία. Ο καθένας επιτρέπεται να αγαπάει όπως αυτός επιλέγει.
Λέγοντας αυτό, γνωρίζω όντως κάποια «γκαίυ» ζευγάρια στο Telos. Πολύ λίγα, αλλά τα σεβόμαστε πολύ. Δεν επέλεξαν να παντρευτούν, αλλά αυτό επειδή επιλέγουμε πολύ προσεκτικά ποιον θα παντρευτούμε, όχι εξαιτίας του φύλου του. Αν επιλέξουν να παντρευτούν, με χαρά μου θα τους πάντρευα εγώ ο ίδιος. Αν επιλέξουν να μην παντρευτούν, θα σεβαστώ με χαρά την επιλογή τους χωρίς να ρωτήσω το γιατί.
Και πάλι, ζητώ να κάνετε μια παύση και να αναλογιστείτε βαθιά. Τι μπορείτε να πράξετε επί του θέματος, αλλά και σε όλα τα άλλα θέματα που να δείχνει περισσότερη αγάπη;
Σας αγαπώ,
Αdama, Αρχιερέας του Telos.
Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη