Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

2012 - Η Ελευθερία της Ανάληψης

Επικοινωνία του Αρχάγγελου Γαβριήλ μέσα από την Shelley Young.

Αγαπημένοι μου, σας χαιρετώ. Είναι τιμή μας να επικοινωνούμε πάλι μαζί σας και νιώθουμε μεγάλο ενθουσιασμό για τους καιρούς που ζείτε! Δουλέψατε σκληρά, πολύ σκληρά για να είστε μέρος της υπέροχης ενεργειακής μεταβολής της συνειδητότητας, την οποία θα περάσετε μαζί με τον πλανήτη.

Σαν ανθρώπινα όντα, πολλοί από εσάς τείνετε να κάνετε τα πράγματα πιο περίπλοκα απ’ ό,τι είναι. Βαθιά μέσα σας έχετε αντιληφθεί ότι κάτι πολύ σημαντικό συμβαίνει και προσπαθείτε να το καταλάβετε, να το ελέγξετε, αν το επιταχύνετε. Το κάνετε πολύπλοκο, αγαπημένοι.

Σας έχουμε πει ότι υπάρχουν ζωτικά θέματα που πρέπει να δουλέψετε και να πάτε μπροστά μαζί με τη μεταβολή της συνειδητότητας, τα οποία όμως δεν έχουν σχέση με τα θέματα πεποιθήσεων και θεραπειών. Παραδοθείτε… πίστη, ροή, εμπιστοσύνη και ευγνωμοσύνη θα σας πάνε μπροστά, καθώς θα αγκαλιάζετε το ποιοι πραγματικά είστε και θα το εφαρμόζετε στην καθημερινή σας ζωή. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε σε φάση μαθητείας για αιώνες, απλά και μόνο για να εφαρμόσουν αυτά που γνωρίζουν, αυτά που η ψυχή τους έχει συλλέξει ανά τους αιώνες ως γνώση, στην πράξη.

Πολλοί νιώθετε έξαψη επειδή καταλαβαίνετε πόσο σημαντικοί είναι οι καιροί που ζείτε. Ορισμένοι νιώθετε φόβο. Άλλοι, πάλι, βιάζεστε να κάνετε κάτι, παρόλο που δεν έχετε ιδέα τι νάναι αυτό. Έχετε δίκιο, αυτοί οι καιροί είναι σπουδαίοι και ζωτικής σημασίας. Είναι οι καιροί που η ψυχή σας ζήτησε να βρίσκετε εδώ για να βιώσει την εμπειρία.

Για να εντείνω μάλιστα την πίεση που νιώθετε, σας λέω ότι ένας μεγάλος αριθμός από εσάς προσπάθησε την ανάληψη στο παρελθόν, αλλά δεν δούλεψε αυτή η προσπάθεια στον πλανήτη. Έτσι πολλοί λέτε, «Αυτή τη φορά, αυτή τη φορά θα συμβεί. Αυτή τη φορά θα κάνω να συμβεί!» Νιώθετε μεγάλη υπευθυνότητα. Αγαπημένοι μου, δεν είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε μόνοι. Είναι συλλογική προσπάθεια. Δεν είστε μόνο εσείς που έχετε αφυπνιστεί που λαμβάνετε μέρος στη μεταβολή. Οι οδηγοί σας, οι βοηθοί, οι αναληφθέντες διδάσκαλοι, οι άγγελοι, το σύμπαν ολόκληρο «χορεύει» μαζί σας. Απαλλαγείτε λοιπόν από το τρομαχτικό φορτίο, ότι πρέπει να τα βγάλετε πέρα μόνοι σας, και αντικαταστήστε το με την ιδέα ότι μπορείτε να χορέψετε με χαρά μέσα στο φως των ενεργειών που έγιναν δικές σας. Επειδή είστε ακριβώς αυτό – ένας υπέροχος συνεργάτης του σύμπαντος κατά τη διαδικασία αυτή.

Όλο το θέμα έχει να κάνει με την ελευθερία. Φαντάζεστε ότι η νιρβάνα είναι ελευθερία. Φαντάζεστε ότι έχετε πάει στην άλλη πλευρά. Φαντάζεστε ότι έχετε απαλλαγεί από την πυκνότητα του σώματός σας και είστε ελεύθεροι. Όταν οι αγαπημένοι σας περνάνε στην άλλη πλευρά, αυτό που σας μειώνει τον πόνο είναι η σκέψη ότι αυτοί είναι τώρα ελεύθεροι – ελεύθεροι από το σώμα και τους πόνους του.

Αυτό ακριβώς είναι η ανάληψη, Αγαπημένοι μου. Περιλαμβάνει την εμπειρία του να είστε Σπίτι όντας στο σώμα σας πάνω στον πλανήτη και αυτό συμπεριλαμβάνει και την ελευθερία.
Πολλοί όμως φοβάστε μήπως δεν τα καταφέρετε. Αν κάτι πάει στραβά; Αν κάνετε κάποιο λάθος; Το γεγονός ότι ανησυχείτε σημαίνει ότι θα κινηθείτε προς τα εμπρός προσεκτικά. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να κολλήσει στην ψευδαίσθηση του φόβου.
Πολλοί από εσάς δεν έχετε κάνει αυτό που επιθυμούσε η ψυχή σας εξαιτίας των προσδοκιών της οικογενείας σας ή της κοινωνίας. Πολλοί κρατήσατε τους εαυτούς σας μικρούς και το πληρώσατε με τη σωματική και συναισθηματική σας υγεία. Αυτές οι μέρες περάσανε, Αγαπημένοι.

Δεν βρίσκεστε εδώ για να ζείτε περιορισμένα σε ένα κουτί. Είστε εδώ για να διευρυνθείτε. Στην πράξη, οι περισσότεροι δεν μπορείτε να παραμείνετε μικροί. Έτσι, εργασίες που δεν τιμούν αυτό που είστε, που δεν σας δίνουν χαρά, εξαφανίζονται, ώστε να σας κάνουν να προχωρήσετε σε εκείνο που σας ταιριάζει περισσότερο.
Σχέσεις με ανθρώπους που σας έκαναν να δίνετε όλη σας τη δύναμη, επίσης εξαφανίζονται, επειδή το σύμπαν σας βοηθάει σε αυτή τη διαδικασία. Ο ήλιος στέλνει τεράστιες ποσότητες φωτός για να αφαιρέσετε ό,τι σας κρατούσε μικρούς, ό,τι σας αφαιρούσε την ελευθερία σας.

Ελευθερία δεν σημαίνει ανευθυνότητα, Αγαπημένοι μου. Σημαίνει να ζείτε τη ζωή σας με τρόπο που σας εκφράζει και σας τιμάει και επιτρέπει στο πνεύμα σας να υψώνεται. Τι ωραία! Γιατί να μην βιώσετε αυτή την εμπειρία;

Πολλοί νομίζετε ότι αν το κάνετε αυτό, υποκύπτετε στις επιθυμίες του εγώ σας. Το εγώ έχει ψεύτικη δύναμη. Η αυθεντική δύναμη είναι όταν επιτρέπετε στον εαυτό σας να λάμπει, όπως ακριβώς είστε.
Σαν τα από πολλά χρόνια φυλακισμένα στο κλουβί ζώα, που όταν τους ανοίγουν το κλουβί δεν τολμούν να βγουν και να φύγουν, έτσι κι εσείς φοβάστε να εξερευνήσετε περιοχές πέρα από τη ζώνη ασφαλείας σας. Μη φοβάστε! Οι ενέργειες σας υποστηρίζουν. Δεν βλέπετε πόση δόξα σας περιμένει;
Πώς θα σας φαινόταν να ζείτε χωρίς αρρώστιες; Να έχετε τη δουλειά που αγαπάτε να κάνετε; Να μπορείτε να μην κάνετε τίποτε απολύτως; Να ταξιδεύετε ελεύθερα σε όλη τη γη, αν σας ευχαριστεί; Να ακολουθείτε τον ύψιστο σκοπό της ζωής σας; Να φύγετε από την ψευδαίσθηση της φτώχειας;
Νομίζω ότι αρχίζετε να διακρίνετε αυτό που η ψυχή σας ποθούσε τόσο καιρό. Γιατί περί αυτής της ελευθερίας πρόκειται. Ελευθερία να αγαπάτε άνευ όρων, χωρίς φόβο.

Θα ήθελα να σας δώσω μιαν αναλογία για να κατανοήσετε την κατάστασή σας.

Ας υποθέσετε ότι μια ομάδα παιδιών βρίσκεται σε μια τάξη. Ξαφνικά τους ανακοινώνουν ότι δεν θα έχουν μάθημα την υπόλοιπη μέρα και μπορούν να φύγουν. Δεν θα δείτε κανένα από αυτά τα παιδιά να παραμένει στο θρανίο του με το φόβο του τι θα μπορούσε να συμβεί. Δεν αναρωτιούνται καν γιατί δεν θα έχουν μάθημα. Δεν λένε, «ω, είμαι έτοιμος γι’ αυτό;» Τα παιδιά τρέχουν έξω από την τάξη χαρούμενα και απολαμβάνουν την ελευθερία που τους δόθηκε με ανοιχτή καρδιά και χαρούμενες προσδοκίες. Αρπάζουν την ευκαιρία και αμέσως μπαίνουν σε διαδικασία χαρούμενης δημιουργίας.

Αυτό είναι που πρόκειται να συμβεί, Αγαπημένοι μου. Μην αφήνετε τις παλιές νοοτροπίες και τους περιορισμούς να σας κρατάνε μικρούς. Κάντε το άλμα και τρέξτε όπως τα παιδιά που δεν αναρωτιούνται αν θα είναι όλα καλά, αν θα είναι ασφαλή… και μάλιστα ποτέ δεν θα αμφισβητούσαν την καλή τους τύχη. Απλά θα αποδέχονταν το γεγονός με όλη τους την καρδιά και θα πετούσαν λάμποντας από χαρά!

Αυτό είναι διαθέσιμο για εσάς τώρα και αυτό ευχόμαστε να βιώσετε αυτούς τους καιρούς.

Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη