Δευτέρα, 25 Απριλίου 2011

Μήνυμα του Ιλαρίωνα


Δόθηκε την 24η Απριλίου 2011
Πολυαγαπημένοι,
Καθώς οι ενέργειες ρέουν με μεγάλη ένταση, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με πολυδιάστατα διαλείμματα που θα σας φαίνονται ότι συμβαίνουν ταυτόχρονα καθώς θα ασχολείστε με τις συνήθεις καθημερινές δραστηριότητές σας. Ξαφνικά θα συνειδητοποιείτε ότι βρίσκεστε "μακριά" και θα πρέπει να φέρνετε τον εαυτό σας πίσω. Αυτό είναι μια ένδειξη ότι βρίσκεστε σε διαδικασία επεξεργασίας των υψηλότερων ενεργειών, τις οποίες ευθυγραμμίζετε μέσα στο φυσικό σας όχημα.
Είναι σημαντικό να διατηρείτε την ισορροπία σας κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου και το να εστιάζεστε στην ευθυγράμμιση και στο χρονοδιάγραμμα της Αναληφθείσας Γης είναι υψίστης σημασίας. Όσο περισσότεροι από εσάς το κάνετε αυτό κάθε μέρα, τόσο ισχυρότερες είναι οι ενέργειες που ευθυγραμμίζονται με αυτή την πραγματικότητα για τον καθένα σας, επειδή οι συνδυασμένες ενέργειές σας δημιουργούν το χώρο για να αφυπνιστεί ένας μεγαλύτερος αριθμός ψυχών που θα αναζητήσουν το Φως.
Ο καθένας από εσάς είναι πλέον ένα συνεχές αλεξικέραυνο για τις ανώτερες Κοσμικές ενέργειες που περνούν από το φυσικό σώμα σας στον κρυσταλλικό πυρήνα της Γης. Υπάρχει μεγαλύτερη σύμπραξη που ρέει ανάμεσα σ’ εσάς και τις ενέργειες της Γης και η Μητέρα Γη/Γαία τρέφει βαθύτατη εκτίμηση για τις επιπλέον προσπάθειες σε πρόθεση και αίτημα που γίνονται κατά τη διάρκεια αυτής της ευοίωνης χρονικής περιόδου, ώστε να τεθεί σε ισχύ η πραγματικότητα της Νέας Γης.
Να φυλάττετε το χώρο της ειρήνης, της αγάπης, της χαράς και της αρμονίας μέσα σας, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό να κρατηθεί αγκυροβολημένο στη Γη αυτή τη στιγμή. Να επιβεβαιώνετε καθημερινά, να διατάζετε και να ζητάτε να πραγματοποιηθεί η αλλαγή στις υψηλότερες διαστάσεις της συνείδησης και του Φωτός. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που μπορείτε να κάνετε.
Το έργο της ευθυγράμμισης του εαυτού σας με τον Ανώτερο Εαυτό σας κινείται προς τα εμπρός και ένα μεγάλο μέρος προόδου σημειώνεται αυτή τη στιγμή. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την εστίασή σας προσκαλώντας τον Ανώτερο Εαυτό σας και την Μεγάλη Εγώ ΕΙΜΙ Παρουσία. Ζητήστε να προετοιμαστεί το σώμα σας να λάβει μεγαλύτερο κομμάτι της ενέργειας της Αγάπης του Χριστού καθώς κατέρχεται σπειροειδώς στη Γη. Ανοίξτε τις καρδιές σας σε αυτή την εμπειρία και νιώστε τη χαρά της ολότητας, της ενσωμάτωσης και της ευημερίας. Επικοινωνήστε με τον Ανώτερο Εαυτό σας προφορικά, εάν είναι δυνατόν, σε καθημερινή βάση, για να δημιουργήσετε ένα δίαυλο επικοινωνίας στα Υψηλότερα επίπεδα, γιατί πάνω από οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να καλλιεργήσετε και να εκπαιδεύσετε το μυαλό σας και τα στοιχειώδη στο σώμα σας να εκτελούν τις διαταγές σας.
Σας ζητούμε να προφέρετε καθημερινά τη "Μεγάλη Επίκληση" κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας εννέα φορές κάθε φορά. Αυτό θα βοηθήσει να αγκυροβολήσουν οι νέες ενέργειες με μεγαλύτερη ευκολία και χάρη. Να ξέρετε ότι καθώς το κάνετε αυτό, οι προσπάθειές σας αυξάνονται στο χιλιαπλάσιο και εμείς που βρισκόμαστε στα Αναληφθέντα βασίλεια ενωνόμαστε μαζί σας και οι Άγγελοι τραγουδούν τις νότες που θα φέρουν την ευθυγράμμιση με το Γαλαξιακό Κέντρο. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αισθανθεί και να βιώσει την ευτυχία αυτής της εποχής της Αλλαγής και επιτρέψτε να καταστεί δυνατό να συνεχιστεί η κάθαρση και η μετατροπή μέσα σας. Όλα βρίσκονται σε Θεία Τάξη, Πολυαγαπημένοι, το μεγάλο Έργο συνεχίζεται.