Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

Let it GO!Από μια συνεδρία αναδρομής της Mira Kelley (www.MiraKelley.com)
Είχατε ποτέ εκείνη τη σχέση που μοιάζει τέλεια; ...Καλά, που μοιάζει σχεδόν τέλεια;

Το πρόσωπο έχει ελλείψεις. Και τις γνωρίζεις, αλλά είσαι πρόθυμος/η να τις παραβλέψεις. Θέλεις το εν λόγω πρόσωπο. Θέλεις τη σχέση - ή τουλάχιστον το τέλειο όραμα για αυτό που μια σχέση θα μπορούσε να είναι. Έτσι συμβιβάζεσαι. Πραγματικά συμβιβάζεσαι.

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας αναδρομής σε παρελθούσα ζωή, η Τίνα ήθελε να γνωρίζει για τη σχέση της με τον Αδάμ. Η καθοδήγηση που πήρε από τον Ανώτερο Εαυτό της ήταν "Μερικές φορές αυτό που φαίνεται να είναι τέλειο απέχει πολύ από το να είναι. Άφησέ το να φύγει!"

Μου άρεσε το μήνυμα τόσο πολύ που δημιούργησα την παρακάτω εικόνα:
Η καθοδήγηση αυτή από τον Ανώτερο Εαυτό της Τίνας με έκανε να θέλω να σας ρωτήσω - Μπορείτε να αφήσετε σχέσεις σας; Μπορείτε να αφήσετε ανθρώπους, πεποιθήσεις, πιστεύω που ήδη έχετε ξεπεράσει και πλέον δεν σας εξυπηρετούν;

Χρειάζεται εμπιστοσύνη. Εμπιστοσύνη ότι μετά θα συνεχίσετε να είστε ασφαλείς. Εμπιστοσύνη ότι στο άγνωστο θα βρείτε την άνεση. Εμπιστοσύνη ότι οι επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν. Εμπιστοσύνη ότι είστε άξιοι και αξίζετε το κάθε τι. Εμπιστοσύνη ότι σας αγαπούν.

Διότι, αν ξέρετε, αν πραγματικά, πραγματικά γνωρίζετε ότι σας αγαπούν… ότι σας λατρεύουν, αυτή η γνώση θα σας κάνει να αφήσετε το σχεδόν τέλειο, χωρίς δισταγμό, χωρίς αμφιβολία, χωρίς να ανησυχείτε. Εσείς απλά θα το αφήσετε να φύγει.

Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη