Ξαναγράφετε την Ιστορία!

Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη

Οι Αλλαγές του Σήμερα οδηγούν σε ένα Λαμπρότερο Αύριο

Κατά την Ισημερία που έλαβε χώρα στις 19 Μαρτίου 2011, συνεκλήθη το Συμβούλιο των 12 (Council of 12), για να εστιάσει στην επούλωση των πληγών της Ιαπωνίας και των άλλων περιοχών που περνάνε κρίσιμες ώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτό το Συμβούλιο, καθώς θα διαβάζετε τα λόγια αυτά, θα σας παρέξει την έμπνευση και την ισχυρή ενέργεια που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα σας! Ζητούν από εμάς να δείξουμε εμπιστοσύνη στο ότι υπάρχει ένα ανώτερο Σχέδιο για εμάς και τη Γη. Μας ζητούν να κάνουμε συνεχείς προσπάθειες και να παραμένουμε επικεντρωμένοι στο κέντρο μας (εαυτό μας) ακόμα και αν όλοι γύρω μας βρίσκονται μέσα στο φόβο και το χάος. Βρίσκονται εδώ για να στηρίξουν τη δράση μας και τη βοήθεια που θα δίνουμε ο ένας στον άλλον. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα επιτύχουμε τη στροφή του πλανήτη προς το φως. Είμαστε όλοι προσκαλεσμένοι να ενωθούμε μαζί τους στους διαλογισμούς που γίνονται αυτή την περίοδο σε όλη τη Γη – ο επόμενος θα είναι στις 14 Μαΐου, κατά τον οποίο θα συνδεθούμε με τους αναληφθέντες δασκάλους.
Από τις αρχές του 2011 έχετε γίνει μάρτυρες αμέτρητων αλλαγών και ανακατατάξεων. Το γεγονός που σας επηρέασε ίσως περισσότερο είναι αυτό που συνέβη στην Ιαπωνία, με τους κατοίκους της να υποφέρουν από μια καταστροφή αφάνταστη σε αναλογία. Κανένας δεν μπορούσε να σας προετοιμάσει για μια τέτοια καταστροφή. Ακόμα κι αν δεν ζείτε στην Ιαπωνία, βαθιά μέσα σας νιώθετε αυτό που συμβαίνει. Πονάτε γι’ αυτούς που υποφέρουν. Συναισθάνεστε την απώλειά τους. Ένας λόγος που νιώθετε τόσο έντονα αυτή την κρίση είναι επειδή έχετε πια συνειδητή επίγνωση του πόσο συνδεδεμένοι είστε εσείς και οι άλλοι. Είστε πιο ευαίσθητοι και ανοιχτοί τώρα, και αυτό σημαίνει ότι νιώθετε περισσότερο τους άλλους. Νιώθετε τον πόνο τους και ενδιαφέρεστε.
Μάθετε ότι ο κόσμος σας βρίσκετε σε κρίση αλλά δεν έχει τσακίσει. Τα όσα συμβαίνουν τώρα δεν σημαίνει ότι έφτασε το τέλος του κόσμου. Η αναταραχή είναι ενδεικτική των επαναστατημένων καιρών που θα γνωρίσετε στη ζωή σας. Βρίσκεστε εδώ, τώρα, για να δείτε αυτά τα πράγματα και για να αρχίσετε να βλέπετε τον εαυτό σας, τους άλλους και τον πλανήτη με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο. Εσείς, ως θεϊκοί μετατροπείς, βρίσκεστε εδώ για να επιφέρετε τις απαραίτητες αλλαγές. Όπως γνωρίζετε, υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν υποστηρίζουν το είδος της Γης που θέλετε να κατοικείτε. Η ενέργεια πρέπει να επανέλθει σε ισορροπία – μέσα στους ανθρώπους και εξωτερικά, έτσι όπως η ζωή βιώνεται.

Ξεχωριστές Πλανητικές Ενέργειες

Οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις που συμβαίνουν τώρα και για τα επόμενα λίγα χρόνια, είναι άνευ προηγουμένου. Μια από αυτές είναι η κίνηση του Ουρανού στο ζώδιο του Κριού. Αν δεν ζούσατε ήδη σε επαναστατημένους καιρούς, αυτή και μόνη της η ευθυγράμμιση θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν καταλύτης και να φέρει τεράστιες αλλαγές.
Γνωρίζετε ότι αυτές δεν είναι συνηθισμένες στιγμές. Βέβαια, το 2011 θα είναι ένα αξιοσημείωτο έτος σε πολλά επίπεδα. Οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις ασκούν μια επιρροή και θα θέλετε να κατανοήσετε τον αντίκτυπο που θα έχουν πάνω σας και πάνω σε αυτούς που αγαπάτε. Λοιπόν, ο Ουρανός είναι ένας πλανήτης που συνδέεται με την ηλεκτρισμένη και ξαφνική αλλαγή. Τείνει να λειτουργεί ως καταλύτης στη διαδικασία της ανακάλυψης και της εφευρετικότητας, που οδηγούν σε καινοτομίες και νέες προσεγγίσεις. Συνδέεται με την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Απότομες αλλαγές και επαναστάσεις μπορούν να συμβούν κάτω από την επίδραση του Ουρανού.
Δεύτερον, ο Ουρανός περνώντας από τον Κριό, δηλώνει δράση και όντως θα έχετε δει τους δυο τελευταίους μήνες ότι οι ενέργειες στην παγκόσμια σκηνή είναι ταχύτατες και αποκαλύπτουν κρυμμένες τάσεις που οικοδομούνταν εδώ και πολλά χρόνια. Το είδατε να συμβαίνει στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και αλλού στον κόσμο. Καμία από αυτές τις καταστάσεις δεν έγινε εκρηκτική μέσα σε μια νύχτα. Οι λαοί σε όλες τις γωνιές του κόσμου αφυπνίζονται και αναμετρώνται με τα διεφθαρμένα συστήματα απαιτώντας αλλαγές. Το ποια μορφή θα λάβει αυτή η αφύπνιση θα εξαρτηθεί από διαφορετικούς παράγοντες μέσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται η συνειδητότητα, η μόρφωση και το επίπεδο καταπίεσης.
Κατά τη διέλευση του Ουρανού από τον Κριό για τα επόμενα 7 χρόνια, οι επαναστάσεις και οι ανακατατάξεις όλων των ειδών θα γίνουν το σήμα κατατεθέν της εποχής. Θα δείτε αμέτρητες εξωτερικές αλλαγές και ανατροπές.

Μήνυμα από το Συμβούλιο των 12 στο
www.selacia.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ανάσταση του Λαζάρου - μέρος Β'

'Το Ευαγγέλιο όπως μου υπαγορεύτηκε' γιατί το έκανε ο Ιησούς;