Ο Νόμος της Έλξης

 ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
            "Ο Νόμος της Έλξης και της Απώθησης"
΄Ετσι είναι η πλήρης ονομασία αυτού του σημαντικότατου νόμου του Σύμπαντος, και σε αυτόν κάνουν αναφορά οι αρχαίοι μας πρόγονοι, ο Ιησούς και οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι.   
Τις τελευταίες δεκαετίες βιώνουμε μια άνευ προηγουμένου αύξηση της επικοινωνίας μας με Αρχαγγέλους, αγγέλους, Αναληφθέντες Δασκάλους, ακόμα και εξωγήινους πολιτισμούς.

Τις πληροφορίες αναφορικά με τον Νόμο της Έλξης μας τις έδωσε για πρώτη φορά μια συλλογική συνειδητότητα του πνευματικού κόσμου που ονομάζεται 'Άμπραχαμ' και επικοινωνεί μέσα από την Έστερ Χικς. Το βιβλίο με τον ομώνυμο τίτλο είναι εξαιρετικά δημοφιλές και πωλείται στα ελληνικά βιβλιοπωλεία.

                                              Συναισθηματικός Οδηγός

Η Νέα Εποχή στην οποία έχουμε μπει μετά τις 21/12/2012 είναι η Εποχή του Υδροχόου – βρισκόμαστε στην αυγή αυτής της Εποχής που θα κρατήσει περίπου 2.100 χρόνια. Η ανθρωπότητα έχει εισέλθει, επομένως, σε μια νέα εξελικτική φάση πνευματικής ανάπτυξης και θα κατευθύνεται προς μια όλο και υψηλότερη γνώση. Χαρακτηριστικό της θα είναι η διαφάνεια. Πάρα πολλά θα έρθουν στο φως, πολλά σκάνδαλα θα αποκαλυφθούν, θα διαρρεύσουν μυστικά, νέες τεχνολογίες θα ανακαλυφθούν που θα έχουν να κάνουν με την ελεύθερη ενέργεια που υπάρχει εν αφθονία στο Σύμπαν, νέα νομισματική πολιτική θα τεθεί σε εφαρμογή, εν γένει πράγματα που θα επιτρέψουν στους ανθρώπους να ζήσουν με αφθονία και ειρήνη στη Γη. 

Ενα από τα πιο σημαντικά μαθήματα που οφείλουμε να μάθουμε κατά τη Νέα Εποχή, είναι ο τρόπος με τον οποίο δημιουργούμε τη ζωή που ζούμε. Γιατί η πραγματικότητα γύρω μας είναι καθρέφτης των δικών μας δημιουργημάτων. Αυτά τα δημιουργήματα τα φτιάχνει ο καθένας από εμάς με τις σκέψεις αλλά και - το πιο βασικό - με τα συναισθήματά του. Αν μάθουμε να ελέγχουμε αυτά τα δύο, θα γίνουμε οι κυρίαρχοι (masters) της ζωής μας. 

Το Σεμινάριο έχει γίνει με σκοπό να μπορέσει ο αναζητητής να έρθει πιο κοντά και να κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και επηρεάζει τις ζωές μας ο Νόμος της Έλξης. Δεν υπάρχουν σχόλια: