Το Ταξίδι και το Σχέδιο της Ψυχής


 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η Εσωτερική Ψυχολογία είναι άμεσα θεραπευτική, ιδιαίτερα στο θέμα του θανάτου. Στο σεμινάριο "Το Ταξίδι και το Σχέδιο της Ψυχής σας" γίνονται πολλές αναφορές σε αυτήν, και έχει βοήθησει στην επούλωση τραυμάτων εκατοντάδων ατόμων που έλαβαν μέρος.

Βρείτε σχετικές πληροφορίες και στη σελίδα μας στο Facebook:  
https://www.facebook.com/TheJourneyoftheSoul

                    
                                             "ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ"

Τι είναι αυτό το σεμινάριο;
Στο Σεμινάριο παρουσιάζεται μια Νέα Κατανόηση στο θέμα του θανάτου, θέμα πολύ σημαντικό για την ζωή μας και ταυτόχρονα ταμπού. Οι περισσότεροι άνθρωποι νιώθουμε μεγάλο φόβο για τον θάνατο, φόβο που πολλές φορές – χωρίς να το συνειδητοποιούμε – μας εμποδίζει να απολαύσουμε την ζωή μας στο φυσικό κόσμο. Ο φόβος μας για τον θάνατο οφείλεται στην ελλιπή μας κατανόηση, και μας κάνει να αδυνατούμε να τον χειριστούμε ούτε σαν ενδεχόμενο, για τον εαυτό μας ή τους αγαπημένους μας, πόσο μάλλον να τον αντιμετωπίσουμε σαν γεγονός.
Στο Σεμινάριο απαντάμε σε ερωτήματα που αφορούν στο πότε και πώς περνάμε στην πνευματική διάσταση, στις φάσεις από τις οποίες περνάει η ψυχή από την στιγμή που ξεκινά η μετάβαση μέχρι την ολοκλήρωσή της, την εμβάπτισή της στο Ένα και την επάνοδό της στη φυσική διάσταση καθώς και τον ρόλο που παίζει η εμπειρία μιας συγκεκριμένης ενσάρκωσης. Θα δούμε πως, όντας στην πνευματική διάσταση, εξακολουθούμε να λειτουργούμε με ελεύθερη βούληση, που καθορίζει τόσο το πώς θα βιώσουμε ένα μέρος του πνευματικού ταξιδιού, όσο και τις επιλογές της ψυχής για την συνέχειά του.
Τι έχει να προσφέρει αυτό το Σεμινάριο;
• Μια νέα απελευθερωτική και ανακουφιστική οπτική στο θέμα του θανάτου που θα μας βοηθήσει να ζήσουμε καλύτερα αφού θα γίνει πλήρως κατανοητό ότι εκτός από φυσικά όντα είμαστε και αθάνατες ψυχές.
• Να ξεπεράσουμε τον πόνο της απώλειας αγαπημένων.
• Να απελευθερωθούμε από πιθανές ενοχές που σχετίζονται με αυτό (για πράγματα που δεν κάναμε, δεν είπαμε ή δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε).
• Να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους να περάσουν μέσα από διαδικασίες απώλειας.
• Να βοηθήσουμε άλλους να εγκαταλείψουν το σώμα τους πιο ειρηνικά και με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο ταξίδι τους.
• Να δεχθούμε τον θάνατο σαν μια άλλη φάση της ζωής και να απαλλαγούμε από τον φόβο του.
• Να ζήσουμε την ζωή μας με περισσότερη χαρά και λιγότερη ανησυχία και αγωνία.
Ειδικά, συνιστάται να το παρακολουθήσουν άτομα που έχουν βιώσει την απώλεια προσφιλούς τους προσώπου και δεν μπορούν να το ξεπεράσουν.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: