Πανδημία-Συνέντευξη με τη Maria Shimani de Montserrat
Η Mother Maria Shimani είναι ηγουμένη του τάγματος Gracia Misericordia που εδρεύει στην πόλη Figueira της Βραζιλίας. Το έργο του τάγματος είναι έντονα πνευματικό καθώς ανάμεσα στους μοναχούς υπάρχουν 3 οραματιστές (visionaries) στους οποίους εδώ και περίπου 7 χρόνια εμφανίζονται τακτικά η Θεοτόκος, ο Ιησούς και ο Άγιος Ιωσήφ δίνοντάς τους μηνύματα για όλο τον κόσμο. Οι μοναχοί του τάγματος επισκέπτονται κάθε χρόνο (κατ’ εντολή του Ιησού) όλο τον κόσμο για να μεταφέρουν τη γνώση των μηνυμάτων στην ανθρωπότητα, καθώς με την εκλογή του πάπα Φραγκίσκου το 2013 εισήλθαμε στους Έσχατους Καιρούς.
Δημοσιογράφος: Πριν από μήνες, μιλήσαμε ξανά μαζί και είχαμε αναφέρει ότι η ανθρωπότητα χρειάζεται μια Διόρθωση (correction) ώστε να μην χαθεί ο πλανήτης και η εξέλιξη πάνω του, και επίσης για να ξεκινήσει ένα νέο στάδιο εξέλιξης.
Μother Μaria: Αυτή η Διόρθωση έχει ήδη αρχίσει και δεν θα σταματήσει αν δεν διορθωθεί αυτό που είναι απαραίτητο. Αυτό διακρίνουμε.
Δημ: Τι κρίνετε ως απαραίτητο να διορθώσουμε;

Μ.Μ: Αυτό που χρειάζεται να διορθώσουμε είναι η αδιαφορία μας. Η ανθρώπινη φυλή έχει ένα πολύ ευρύ και φιλόδοξο πνευματικό πλάνο αλλά έχει παρεκκλίνει πάρα πολύ από το πρωταρχικό, το αυθεντικό σχέδιο. Για να συνεχίσει το πλάνο την ολοκλήρωσή του πρέπει να διορθωθεί η παρέκκλιση. Ζούμε σε έναν όμορφο πλανήτη που μας προσφέρει τα πάντα για να εξελιχθούμε, να αγαπήσουμε, να μεγαλώσουμε... κι όμως δεν συμβαίνει αυτό στην πράξη.

Δημ: Αυτή η πανδημία προέρχεται από άλλα επίπεδα συνειδητότητας (αρνητικές δυνάμεις) ή από πνευματικά επίπεδα που θέλουν τη διόρθωσή μας;

Μ.Μ: Εμείς οι άνθρωποι πάντα θέλουμε να λέμε ότι κάποιοι άλλοι φταίνε γι’ αυτά που μας συμβαίνουν. Εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε αυτό το πράγμα. Δεν έχει σημασία αν δεν είμαστε όλοι σύμφωνοι με αυτό που συμβαίνει... είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι επειδή από πνευματική άποψη τα πράγματα δουλεύουν έτσι. Από πολύ παλιά κάποιοι πολιτισμοί προσπάθησαν να χειραγωγήσουν άλλους πολιτισμούς προς όφελός τους. Δεν κατηγορούμε κανέναν, αλλά γνωρίζουμε όλοι πώς λειτουργούν τα πράγματα. Επίσης εμείς οι άνθρωποι νομίζουμε ότι έχουμε τον έλεγχο της ύπαρξης, της ζωής και των όσων βιώνουμε. Και νομίζουμε ότι η ανθρωπότητα μπορεί να αλλάξει, να τροποποιήσει το αυθεντικό σχέδιο, αλλά στην ουσία τον έλεγχο τον έχει η Δημιουργία. Και αυτό, νιώθουμε ότι έχουμε αρχίσει να το καταλαβαίνουμε σιγά-σιγά. Πρέπει να ξυπνήσουμε. Αυτή τη στιγμή ζούμε μια μεγάλη αφύπνιση. Η ανθρωπότητα θα καταλάβει ότι η Δημιουργία έχει ένα σκοπό, ένα ρυθμό, μια κίνηση, μια αρμονία. Αν το καταλαβαίναμε αυτό, θα ζούσαμε σε έναν πλανήτη εξαιρετικά πλούσιο για όλους και η εξέλιξή μας θα ήταν τελείως διαφορετική από τη σημερινή. Θα είχαμε μάθει ανοιχτά ότι υπάρχει ένας ανεξιχνίαστος μακρόκοσμος εκεί έξω. Επειδή όμως γυρίσαμε την πλάτη στο σχέδιο αυτό, ζούμε σε μια μέτρια και κρίσιμη κατάσταση.
Maria Shimani de Montserrat
Δημ: Σε ποιο σημείο οι πολιτισμοί της εσωτερικής Γης εμπλέκονται σήμερα; Υπάρχει κάποια δραστηριότητα που γνωρίζουμε;
Μ.Μ: Γνωρίζουμε ότι αν η πνευματική Ιεραρχεία του Φωτός δεν μας βοηθούσε συνεχώς, σήμερα δεν θα υπήρχε κανένας πάνω στον πλανήτη. Ούτε ο ίδιος ο πλανήτης. Αυτή κρατά την ισορροπία. Όσοι ακούνε τα μηνύματα των οραματιστών μας τους τελευταίους μήνες θα έχουν καταλάβει ότι η Ιεραρχεία μιλάει πλέον ανοιχτά για τους διαφορετικούς πολιτισμούς που υπήρξαν στον πλανήτη, για τα διαφορετικά στάδια που πέρασε η ανθρωπότητα, για τους πολιτισμούς που υπάρχουν μέσα στη Γη, κάτι που γνώριζαν πολλοί λίγοι. Μιλάει ακόμα και για πολλά μυστήρια τα οποία θα αποκαλυφθούν ώστε να καταφέρει η ανθρωπότητα να ξυπνήσει από το λήθαργό της.
Το κίνημα της εσωτερικής Γης που εργάζεται για το Σχέδιο του Θεού βοηθάει εκατό τοις εκατό στη διαδικασία εφαρμογής του.

Δημ: Αναρωτιέμαι αν το σενάριο αυτό είναι ευνοϊκό στο να προετοιμάσει ή να βοηθήσει στην εμφάνιση της Δεύτερης Παρουσίας του Ιησού...;

Μ.Μ: Πραγματικά, πρέπει να καταλάβουμε ότι η υπόσχεση της Θεότητας που βρίσκεται καταγεγραμμένη σε όλα τα Ιερά βιβλία της ανθρωπότητας δεν είναι κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί. Είναι κάτι που ο ίδιος ο Χριστός μας αποκάλυψε στη διάρκεια των τελευταίων επτά χρόνων της επικοινωνίας μας μαζί του. Ότι θα έρθει στην πιο κρίσιμη, στην πιο οξεία φάση της ανθρωπότητας – κάτι που θα συμβεί πολύ σύντομα – και όλοι μας θα λάβουμε μέρος σε αυτή. Μας μιλάει συνεχώς με λεπτομέρειες για το πώς θα έρθει.
Και δεν είναι θέμα αν θα Τον δουν μόνο οι χριστιανοί. Δεν είναι θέμα θρησκείας, είναι θέμα πνευματικό. Όλοι πρέπει να πληροφορηθούν αυτά που προέρχονται από την Πηγή.
Οι τρεις οραματιστές μοναχοί

Ο πλανήτης μας έχει εισέλθει σε μια κατάσταση από την οποία δεν θα εξέλθει και όλα θα συμβαίνουν για όλους και πρέπει να προσαρμοστούμε. Επίσης πρέπει να διορθώσουμε τη συμπεριφορά μας γιατί αν δεν το κάνουμε η Διόρθωση που θα μας έρθει την επόμενη φορά θα είναι πιο έντονη. Η πνευματική Ιεραρχεία μάς λέει ότι πρέπει να προσαρμοστούμε στην αλλαγή και απαραίτητη προυπόθεση γι’ αυτό είναι η αλλαγή της συνειδητότητας του πλανήτη. Γιατί το επόμενο στάδιο δεν θα είναι πανδημία, θα είναι άλλα πράγματα. Γνωρίζουμε ότι η αλλαγή της συνειδητότητας δεν θα είναι γρήγορη γιατί οι άνθρωποι είμαστε λίγο «αργοί», πείσμονες... Αλλά στο επόμενο διάστημα θα συμβαίνουν διορθώσεις σημαντικές. Και πρέπει να κάνουμε άλλα πράγματα αν θέλουμε να πετύχουμε διαφορετικά αποτελέσματα.

Δημ: Πρέπει να ανησυχούμε; Η πανδημία είναι μέρος της Διόρθωσης ή η ίδια η Διόρθωση;

Μ.Μ: Σε ρωτάω εγώ... πιστεύεις ότι η ανθρωπότητα με αυτή την πανδημία θα διορθωθεί οριστικά;

Δημ: Όχι.

Μ.Μ: Αυτή είναι λοιπόν η απάντηση.

Δημ: Πιστεύω ότι ξεχνάμε εύκολα και θα γυρίσουμε στα ίδια.

Μ.Μ: Πιστεύω πως δεν θα ξεχάσουμε γιατί έχουμε μπει στον κύκλο της αναθεώρησης της συμπεριφοράς μας. Έχουμε μπει σε ένα δρόμο, ένα ρεύμα που δεν έχει επιστροφή. Και θα αρχίσουμε να διορθωνόμαστε λίγο-λίγο. Αυτή τη φορά η ανθρωπότητα κατάφερε να επανεύρει πράγματα που είχε ξεχάσει ότι υπήρχαν. Αδελφότητα, δημιουργικότητα να παραμείνει ενωμένη και να διατηρηθεί ο εσωτερικός της κόσμος. Έτσι, η πρώτη Διόρθωση είχε κάποια επιτεύγματα που κατάφερε μέσα από πολύ πόνο, μεγάλη απώλεια που δεν ήταν απαραίτητη. Όμως πρέπει να συνεχίσει και να μην ξεχάσει γιατί η πρώτη Διόρθωση δεν ήταν αρκετή να προκαλέσει μεγάλη αλλαγή.

Δημ: Πώς θα καταλάβουμε ότι μάθαμε; Όταν περάσει η πανδημία και οι ζωές μας επιστρέψουν στους κανονικούς ρυθμούς;

Μ.Μ: Εύχομαι να μην βγει κανείς από αυτό τον περιορισμό χωρίς να έχει μάθει κάτι. Αν επιστρέψεις σε κάποια μορφή κανονικότητας, αλλά συνεχίσεις να ενδιαφέρεσαι για τους γείτονές σου που δεν μπορούν π.χ. να πάνε στο σούπερ μάρκετ, κι εσύ τους αγοράζεις αυτά που χρειάζονται όταν πηγαίνεις για τα δικά σου, τότε σίγουρα έχεις μάθει κάτι. Αν όμως ξεχάσεις τελείως την κυρία που έχει την ανάγκη σου, δεν θυμάσαι καν ότι υπάρχει, θα χρειαστείς μια νέα δόση από αυτό το κάτι που θα σε κάνει να τη θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή. Πρέπει να βγούμε από την ατομικότητά μας. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αρρώστια της ανθρωπότητας, όμως αυτό δεν είναι το Σχέδιο του Δημιουργού.
Το Σχέδιο του Δημιουργού είναι να φέρεσαι αδελφικά στους άλλους που έχουν την ανάγκη σου ώστε ο πλανήτης να ζήσει μια μεγάλη πνευματικότητα.

Δημ: Πώς θα γίνει ο εορτασμός της Μεγάλης Εβδομάδας; Γιατί είναι κάτι που δεν το έχουμε ζήσει ξανά...

Μ.Μ: Σίγουρα. Οι πνευματικοί αρχηγοί μας θα δώσουν στον κόσμο τις οδηγίες που χρειάζεται μέσα από αυτό το θαυμάσιο μέσο της τεχνολογίας (Διαδίκτυο) και ο Ιησούς, που μπορεί και διαδίδει τα μηνύματά Του μέσα από το έργο μας, μας ενημέρωσε ότι θα έρχεται κάθε μέρα από τις 5 έως τις 12 Απριλίου (Καθολική Μ. Εβδομάδα) για να μας μεταδίδει οδηγίες μέσω των οραματιστών μας. Το τάγμα μας θα μεταδίδει αυτά τα μηνύματα μέσω του καναλιού μας στο YouTube Maria Misericordia TV στα αγγλικά και όλοι θα μπορέσουν να επωφεληθούν από τις οδηγίες Του. Οι συνειδητότητες του Ιησού και της Αγίας Μητέρας Του θα έρχονται επί 8 διαδοχικές ημέρες όχι μόνο για να μας δίνουν οδηγίες αλλά και για να λύνουν πνευματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης από διάφορες συνειδητότητες που βρίσκονται μέσα στον πλανήτη και που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί.

Δημ: Πολλοί ακροατές αναρωτιούνται πώς μπορούμε να βγούμε από αυτή την πανδημία, και από τον φόβο που μας προκαλεί. Πολλές φορές ο φόβος αυτός είναι υποσυνείδητος, νομίζεις ότι δεν φοβάσαι αλλά οι πράξεις σου δείχνουν άλλα.

Μ.Μ: Κοιτάξτε, νιώθω πως πρώτα απ’ όλα έχουμε ένα υλικό πεδίο εφαρμογής στο οποίο πρέπει να υπακούσουμε και το οποίο χρειάζονται οι υγιειονομικές αρχές, επειδή αν δεν υπακούουμε και αν δεν ακολουθούμε τους γήινους νόμους, ποτέ δεν θα ευεργετηθούμε από τους ουράνιους. Γιατί οι νόμοι του ουρανού συνεργάζονται με τους νόμους της γης. Δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να μας βοηθήσει ο Θεός, αν βγαίνουμε στους δρόμους αδιαφορώντας για τις αρχές. Γιατί αυτά τα πράγματα πρέπει να βαδίζουν μαζί. Επομένως το πρώτο πράγμα είναι να υπακούουμε, να μένουμε σπίτι ώστε να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα ο περιορισμός.

Δημ: Ναι, αλλά κάθε χώρα έχει τους δικούς της νόμους που πολλές φορές είναι αντιφατικοί. Π.χ. στην Ευρώπη άλλα κράτη έχουν αυστηρούς νόμους καραντίνας και άλλα όχι. Στο Μεξικό πάλι υπάρχει αδιαφορία.

Μ.Μ: Σωστά, έχετε δίκιο. Κοιτάξτε, πρέπει να υπακούουμε τους νόμους του κράτους στο οποίο βρισκόμαστε. Διότι μόνο έτσι συνεργαζόμαστε. Αυτός είναι ο τρόπος να είσαι σωστός απέναντι στο νόμο. Πρέπει να βαδίζεις με το νόμο ώστε να σε προστατεύει ο νόμος και να σου συμπαραστέκεται το Σύμπαν. Τη στιγμή που κάποιος παραβαίνει το νόμο, δεν βοηθάει στην ασφάλεια των υπολοίπων.
Σήμερα ο κόσμος ζει ένα μεγάλο ψυχολογικό φόβο. Με το φόβο ανοίγουμε αβέβαιες πόρτες σε άλλα πεδία και έλκουμε καταστάσεις που δεν είναι εξελικτικές και αν το άτομο φοβάται πολύ και μιλάει όλη την ώρα γι’ αυτή την κατάσταση, σκέφτεται αυτή την κατάσταση, στο τέλος θα έλξει την αρρώστια. Γι’ αυτό οι άνθρωποι πρέπει να είναι ήρεμοι, να ακολουθούν τους κανόνες για να είναι προστατευμένοι και αν αρρωστήσουν πρέπει να μάθουν να προσεύχονται. Επειδή η προσευχή είναι κάτι που προστατεύει τον κόσμο πνευματικά, ψυχικά, νοητικά, συναισθηματικά και υλικά. Φυσικά πολλοί άνθρωποι ούτε καν σκέφτονται κάτι τέτοιο, αλλά είμαι σίγουρη ότι κάποια μέρα όλη η ανθρωπότητα θα πέσει στα γόνατα ζητώντας βοήθεια από το Θεό γιατί αυτός θα είναι ο μόνος τρόπος για να είμαστε καλά. Όταν υποφέρουμε θυμόμαστε το Θεό, έτσι δεν είναι; Συμβαίνει σε όλους.

Δημ: Θα κρατήσει πολύ;

Μ.Μ: Όσο χρειαστεί, μέχρι η ανθρωπότητα να αρχίσει να μαθαίνει.

Δημ: Ωωω!

Μ.Μ: Όμως η ανθρωπότητα είναι απρόβλεπτη. Απρόβλεπτη. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι στην καραντίνα οι άνθρωποι στην Ιταλία θα βγαίνανε στα μπαλκόνια και θα τραγουδάγανε όλοι μαζί για τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που βοηθούν τον κόσμο. Κι όμως συνέβη. Γιατί η ανθρωπότητα είναι απρόβλεπτη. Έτσι, αν οι άνθρωποι δείξουν αντίσταση, θα διαρκέσει πολύ, αν οι άνθρωποι καταλάβουν και δείξουν αδελφοσύνη, θα κρατήσει λίγο.
Δημ: Σας ευχαριστώ πολύ που δεχτήκατε να μας μιλήσετε και θα ήθελα να σας έχουμε μαζί μας και κάποια άλλη φορά.

Μ.Μ: Η ευχαρίστηση είναι δική μου.

ΠΗΓΗ: Συνέντευξη της Μother Maria Shimani de Montserrat στο Radio Mantra FM
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αγγελική Σ. ΝατσούληΣχόλια

Ο χρήστης Blogger είπε…
Η αγάπη είναι πάντα όμορφη όταν είσαι με τον αληθινό άνθρωπο, εσένα και τον αληθινό εραστή. Είμαι Mayruris Camplelo ο φίλος μου έχει διαλυθεί μαζί μου και ήμουν μόνος γι 'αυτό κατευθύνονται σε ένα πολύ ευγενικό και μεγάλο άχνη ξόρκι Δρ ADELEKE που με βοήθησε να φέρει πίσω τον εραστή μου για μένα και μου ζήτησε 340 ευρώ για τα στοιχεία που απαιτούνται για το ξόρκι και σήμερα είμαι μαζί του τώρα και είμαστε ευτυχισμένοι μαζί. Είμαι πολύ ευγνώμων για ό, τι έχετε κάνει για μένα Δρ ADELEKE μπορείτε να τον email aoba5019@gmail.com ή Whatsapp μου μέσω +27740386124 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;