Χρονοδιαγράμματα ζωής / TimelinesΕπικοινωνία μεταξύ του Πλειάδιου Adamu και του Arn Allingham.

(Πληροφορίες δύσκολες, ίσως για μυημένους μόνο, αλλά που συντελούν σε μια γενικότερη αφύπνιση).

Υπάρχουν συνειδητότητες υψηλής συχνότητας (δόνησης) που η κάθε μία έχει ένα σχέδιο για τη ζωή. Αυτό το σχέδιο ονομάζεται "χρονοδιάγραμμα" (timeline). Το κάνουν αυτό μέσα σε ένα κενό (vacuum) στο οποίο η ζωή πρέπει να κυλά, να ρέει. Αυτό το κενό δεν βρίσκεται στο χώρο αλλά στο χρόνο. Πριν από αυτή την ενσάρκωση, έχουμε καθίσει με τους Οδηγούς μας, γνωρίζοντας ότι πρόκειται να ενσαρκωθούμε προσεχώς, και έχουμε σχεδιάσει μαζί τους με τον καλύτερο τρόπο το σχέδιο επίτευξης του στόχου που επιλέξαμε.

Ο στόχος μας για μία ενσάρκωση μπορεί να είναι η μεταμόρφωση ή η αφύπνιση στην άνευ όρων αγάπη ή στη συμπόνια, ή ίσως για να αποκτήσουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας ή στη Θεότητα. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες και σκοποί για τη μεταμόρφωση της συνειδητότητάς μας.
Επιθυμία μας ήταν (όταν βρισκόμασταν με τους Οδηγούς μας) να καταλήξουμε σε οποιοδήποτε επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Το ταξίδι μας στη ζωή είναι το χρονοδιάγραμμα εντός του οποίου ζούμε. Υπάρχουν πολλά ταξίδια μέσα στη ζωή μας που αφορούν σταδιοδρομίες, σχέσεις κ.λπ. Τα τμήματα των ατομικών χρονοδιαγραμμάτων μας υφαίνονται όλα μαζί σε όλο και μεγαλύτερα χρονοδιαγράμματα... ατομικά, πλανητικά, γαλαξιακά. Υπάρχει μια συνειδητότητα ​​που επιβλέπει κάθε χρονοδιάγραμμα και  εξασφαλίζει ότι αυτό ρέει μέσα στην επιθυμητή κατεύθυνση.

Έχουμε ζήσει και βιώσει τη ζωή μας σε πολλούς διαφορετικούς πλανήτες, σε αυτόν τον γαλαξία και πέραν αυτού. Κάθε πλανήτης έχει το δικό του σχέδιο για κάθε πολιτισμό που αναπτύσσεται επάνω του. Έχουν υπάρξει πολλοί πολιτισμοί στον πλανήτη Γη πριν από  εμάς. Κάθε φορά που οι Γαλαξιακοί μας φίλοι έβλεπαν έναν πολιτισμό να αναδύεται, να ανθίζει, να αποκτά πλήρη συνειδητότητα και μετά να προχωρά προς την Ανάληψή του, βελτίωναν την άποψή τους σχετικά με το τι κάνει ένα ταξίδι να είναι επιτυχημένο μέσα από τα χρονοδιαγράμματα. Τι είναι αυτό που κάνει την πλανητική συνειδητότητα να ανεβαίνει επίπεδο…

Παρατηρούν πράγματα που λειτουργούν και υποστηρίζουν την αφύπνιση της συνειδητότητας και δημιουργούν χρονοδιαγράμματα για να βοηθήσουν σε αυτό. Τα χρονοδιαγράμματα είναι συνειδητά όντα.

Η πλανητική μας συνειδητότητα είναι αυτή της 3ης πυκνότητας ή διάστασης. Εκείνοι που αναδύονται μέσα από το matrix είναι όντα τρίτης πυκνότητας. Εκείνοι που διαβάζουν αυτά τα κείμενα προέρχονται κυρίως από έξω, έρχονται στη Γη από άλλα μέρη πέρα ​​από αυτήν την πραγματικότητα για να στηρίξουν τη διαδικασία της Ανάληψης. Δουλεύουν για να αυξήσουν τη συνειδητότα ​​από την 3η πυκνότητα στην επόμενη υψηλότερη.

Μέχρι στιγμής, έχουμε τη δυνατότητα επιλογής στη δυαδικότητα… μπορούμε να επιλέξουμε το μονοπάτι της υπηρεσίας-προς-τον εαυτό ή της υπηρεσίας-προς- τους- άλλους.

(Παρακάτω, ο Adamu μιλάει για την εκούσια παραπληροφόρηση).

Τα χρονοδιαγράμματα αποκλίνουν… είναι αυτά με την προς-τον- εαυτό-υπευθυνότητα έναντι εκείνων προς-τον- άλλον-υπευθυνότητα. Γιατί είναι ΤΩΡΑ πλέον ο καιρός να διορθώσουμε αυτές τις πληροφορίες και τι σημαίνει αυτό;
Μέχρι σήμερα η παραπληροφόρηση είχε κριθεί απαραίτητη.
Ορισμένα πράγματα δεν πρέπει να είναι γνωστά σε όλους, επειδή υπάρχει μια ατζέντα στη Γη που έχει να κάνει με την μεγάλη έλλειψη του φωτός. Αυτοί που έχουν μεγάλη έλλειψη φωτός δεν θέλουν εκείνοι που έχουν τη συνειδητότητα του matrix να έρθουν σε πλήρη θεϊκή αφύπνιση και συνειδητότητα. Θέλουν να διατηρήσουν τον έλεγχο σχετικά με όλα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη.

Κατά κάποιον τρόπο του λέγειν, οι άνθρωποι με μεγάλη έλλειψη φωτός που ελέγχουν τον πλανήτη, τρέφονται από εμάς και τα συναισθήματά μας. Τους αρέσει να μας ελέγχουν και να μας χρησιμοποιούν σαν τσιράκια και μαριονέτες τους. Θέλουν το σύνολο του matrix να παραμείνει σε κατάσταση ηρεμίας (να κοιμάται για ασυνήθιστα μεγάλες περιόδους).
Αν μάθαιναν λοιπόν ποια ρεύματα συνειδητότητας επρόκειτο να αφυπνιστούν, θα χρησιμοποιούσαν αυτές τις πληροφορίες εναντίον τους, δηλαδή ενάντια στα παιδιά του matrix. Έχουν ήδη μετατρέψει χρονοδιαγράμματα ώστε να τα χρησιμοποιήσουν ως όπλα, εναντίον μας.

Η ιδέα ότι η προς-τον-εαυτό-υπηρεσία είναι λιγότερο ευεργετική και ότι η προς-τους-άλλους-υπηρεσία είναι πιο ευεργετική έχει χρησιμοποιηθεί εναντίον μας.

Κοιτάξτε τι συμβαίνει στον Τύπο, στον ακαδημαϊκό κόσμο και στη συλλογική μας συνειδητότητα. Τα καλύτερα κίνητρά μας χρησιμοποιήθηκαν ως όχημα για να βλάψουν εμάς, τις γραμμές αίματός μας (προγόνους και απογόνους), τον πολιτισμό μας και την προσωπική μας αίσθηση ασφάλειας. Έχει γίνει εσκεμμένα αυτό για να στρέψουν τους ανθρώπους τον έναν εναντίον του άλλου, ώστε να παραμείνουμε εύκολοι στη χειραγώγηση και τον έλεγχο.

Αποδείχθηκε ότι ήταν μια καλή κίνηση να μην απελευθερωθούν αυτές οι πληροφορίες νωρίτερα, μέχρι να είναι πολύ αργά να χρησιμοποιηθούν εναντίον μας, και ο καιρός είναι τώρα.
Τα δύο χρονοδιαγράμματα ρέουν ανάλογα με την επιλογή μας, είτε να έχουμε-την-ευθύνη για-τον-εαυτό μας (self-responsible ή SR) ή την-ευθύνη-για-τους-άλλους (other-responsible ή OR).
Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι μια αυτο-υπεύθυνη (SR) ψυχή αναλαμβάνει δράση είτε για λογαριασμό της είτε απλά όταν απαιτείται δράση. Η για τους-άλλους-υπεύθυνη (OR) ψυχή πιστεύει ότι κάποιος άλλος πρέπει να διορθώσει κάτι άσχημο ή μιαν άσχημη παρούσα κατάσταση.

Ο Adamu προχωράει σε λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή κάθε ψυχής και γιατί μας ενδιαφέρει τόσο πολύ αυτό, αν θέλουμε να έχουμε πιο κοντινή επαφή με τους γαλαξιακούς φίλους μας.
Η αυτο-ευθύνη οδηγεί άμεσα στη συνειδητότητα του Δημιουργού. Και αυτό οδηγεί στην αποδοχή ότι η Θεότητα κατοικεί μέσα μας.
Η προς-τους-άλλους-ευθύνη οδηγεί άμεσα στη συνειδητότητα του θύματος, στο αυτομαστίγωμα και το θυμό.

Υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ των ψυχών SR και OR. Οι Πλειάδιοι μπορούν να εμπλακούν παραγωγικά και χρήσιμα με τις ψυχές SR. Αυτό δεν είναι δυνατό με τις OR.
Θα μπορούσαν να συντονίσουν ξανά τα σκάφη φωτός τους (διαστημόπλοια που δεν αποτελούνται από στερεά ύλη) στη συχνότητα που δονούμαστε ώστε να μπορέσουμε να τα αντιληφθούμε άμεσα, να προσγειωθούν στις αυλές μας και να μας χαιρετίσουν. Θα μπορούσαν να συνεργαστούν με πολιτικούς SR και θα μπορούσαν να βοηθήσουν.  

Οι προς τους-άλλους-υπεύθυνες ψυχές (OR) θα ήταν φοβισμένες και αντιδραστικές αν εμφανίζονταν οι γαλαξιακοί μας φίλοι. Θα δημιουργούσαν χάος και πανδαιμόνιο. Εάν κατάφερναν τελικά να φτάσουν σε μια θέση ώστε να πιστέψουν ότι η Οικογένεια από τα Άστρα είναι καλοπροαίρετη και βρίσκεται εδώ για να βοηθήσει, η στάση τους θα ήταν "να διορθώσει εκείνη (η Οικογένεια)τα πάντα για μας" και στη συνέχεια να μην κάνουν τίποτα για τον εαυτό τους.

Αυτό θα «τσιμέντωνε» τον πολιτισμό μας ακριβώς εδώ που είναι τώρα. Θα σταματούσαμε να μεγαλώνουμε και να εξελισσόμαστε και θα γινόμασταν είτε αιχμάλωτοί τους είτε σαν τα ανυπόφορα παιδιά που δεν μεγαλώνουν ποτέ.

Αν τα χρονοδιαγράμματα διαφοροποιούνταν και βρισκόμασταν σε μια κοινωνία SR, τα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας των Πολιτισμών, αποφασισμένα να υποστηρίξουν τη θετική εξέλιξη της συνειδητότητας, θα μπορούσαν να ασχοληθούν μαζί μας. Θα το ήθελαν. Θα ήταν καλό για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και θα εξυπηρετούσε το μεγαλύτερο αγαθό.

Το χρονοδιάγραμμα με μια OR κοινωνία δεν έχει καμία πιθανότητα να έρθει σε επαφή με καλοπροαίρετες φυλές εξωγήινων όντων όπως αυτές της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.

Επί του παρόντος υπάρχει ένας συνδυασμός χρονοδιαγραμμάτων τέτοιας ποικιλομορφίας στον πλανήτη που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα μόνα τους μέχρι να δημιουργήσουμε μια διαφοροποίηση στα χρονοδιαγράμματα. Η στιγμή της εξάλειψης των χρονοδιαγραμμάτων σε άλλες δυνατότητες και η διαδικασία διαφοροποίησης καλείται «Το Γεγονός».  

Αυτό που πραγματικά είναι το Γεγονός, δεν είναι καθορισμένο. Πότε και πώς θα συμβεί και σε ποια χρονική περίοδο είναι πολύ μεταβλητό. Η ανθρωπότητα της Γης, τόσο εκείνοι που προέρχονται από το διάστημα όσο κι εκείνοι που αφυπνίζονται από το matrix, είναι οι μόνοι που θα αποφασίσουν πώς θα εκδηλωθεί το Γεγονός.
Εκτός από αυτά τα δύο χρονοδιαγράμματα... το SR και το OR προέκυψε η συνειδητότητα ότι πρέπει να δημιουργηθεί τουλάχιστον ένα πρόσθετο χρονοδιάγραμμα, γιατί συμβαίνει κάτι πολύ ιδιαίτερο στη Γη τώρα.

Από το matrix όντα αφυπνίζονται, αλλά ένας πολύ μικρός αριθμός αφυπνίζεται με τρόπο που είναι "εντελώς απολαυστικά και εκπληκτικά εντυπωσιακός".

Έχουμε ένα μέρος του εγκεφάλου μας που είναι αφιερωμένο στην ομιλία. Είναι μέρος της φύσης μας, ακόμα και πολύ νεαρά μωρά έχουν την επιθυμία να μιλήσουν.
Αν οι σύντροφοί μας, τα ζώα, ξαφνικά άρχιζαν να μιλάνε, αυτό θα μας προκαλούσε κατάπληξη, επειδή δεν έχουν κέντρο ομιλίας στον εγκέφαλό τους. Θα ήταν κάτι σαν θαύμα.

Ένα παρόμοιο είδος θαύματος συμβαίνει τώρα στην Ανθρωπότητα. Δεν είχαμε την απαραίτητη συνδεσμολογία στον εγκέφαλό μας για να κάνουμε αυτό που κάνουμε με την αφύπνισή μας. Υπάρχει μια αφύπνιση θαυμαστών ταλέντων και η ικανότητά μας να καταπιαστούμε με αυτά τα δώρα επιταχύνεται.

Εκείνοι που αφυπνίζονται με αυτόν τον τρόπο, θα πήγαιναν «χαμένοι» στο μονοπάτι SR ή OR. Έτσι, ένα νέο ανώτερο επίπεδο πραγματικότητας χρειάστηκε να ανοιχτεί γι’ αυτούς.
Galactic squirrel

Στους Wanderers (Περιπλανώμενους από άλλα πλανητικά συστήματα), όλους σχεδόν εκείνους που διαβάζουν αυτές τις γραμμές, τη Σπορά από τα Άστρα, τους Φορείς του Φωτός, αυτούς που ήρθαν από ένα ανώτερο πεδίο ύπαρξης για να βοηθήσουν εδώ… o Adamu λέει:
«Έχετε προσφέρει τα δώρα σας τόσο θαρραλέα, έχετε δώσει τόσα πολλά και διακινδυνεύσατε τόσο πολύ. Η θυσία σας ήταν τόσο βαθιά και ήρθατε σε αυτόν τον πλανήτη παρά τις σφεντόνες και τα μαρτύρια και τον πόνο που έχετε υποστεί ως αποτέλεσμα της ενσάρκωσής σας εδώ. Έχετε καταρρακωθεί για να είστε εδώ. Και μάθατε να αγαπάτε αυτόν τον πλανήτη».
(Και εδώ είναι όπου τα δάκρυα άρχισαν να κυλούν στα μάγουλά μου).
«Πολλοί από εσάς μιλάτε για τη μεγάλη σας αγάπη για τη φύση, τα ζώα και τη ζωή εδώ. Η συνειδητότητα αναδύεται ώστε να υπάρχει μια καλύτερη έκβαση για σας απ’ ό, τι απλά να επιστρέψετε από όπου ήρθατε όταν τελειώσει η μεγάλη σας δωρεά».

Έτσι, για όσους βρίσκονται σε επιτάχυνση της διαδρομής της αφύπνισης και για τους Starseeds και Light Bringers που το επιθυμούν, υπάρχει ένα τρίτο χρονοδιάγραμμα που άνοιξε πρόσφατα. Μπορούμε να μιλήσουμε γι’ αυτό τώρα, επειδή δεν μπορεί πλέον να εμποδιστεί.

Αυτό το τρίτο χρονοδιάγραμμα είναι το χρονοδιάγραμμα της Συνειδητότητας της Ενότητας. Δεν είναι ούτε SR ούτε OR, αλλά είναι για εκείνους που ανατέλλουν το Φως, την Ενότητα του Θεού, της Πηγής, του Δημιουργού, που είναι παρόντες μέσα σ’ εκείνους που θέλουν να βιώσουν μια ευτυχισμένη, χαρούμενη ζωή σε έναν πλανήτη σαν και αυτόν εδώ, αλλά περιτριγυρισμένοι από άλλους με Συνειδητότητα της Ενότητας.
Θα περιβάλλεστε από όσους είναι σοφοί, ευγενικοί και γεμάτοι αγάπη... περιτριγυρισμένοι από εκείνους που έχουν υπέροχα δώρα να δώσουν. Και στον χώρο αυτό μπορούμε να ανακαλύψουμε και να δώσουμε τα δικά μας μεγάλα δώρα.

Αυτό το τρίτο χρονικό πλαίσιο έχει ανοιχτεί.

Η κατάρρευση του Αρχαίου Κόκκινου Βαμπίρ (μια επικοινωνία που υπάρχει ήδη σε βίντεο στο site www. Zingdad.com) δημιούργησε την ανάγκη αυτού του τρίτου χρονοδιαγράμματος. Γνώριζαν, όμως, ότι αν ήταν διαφανείς και σαφείς για το τι επρόκειτο να κάνουν, οι άνθρωποι με την μεγάλη έλλειψη φωτός θα δρούσαν εναντίον του και θα προσπαθούσαν όσο το δυνατόν περισσότερο να εμποδίσουν την αγκύρωση του χρονοδιαγράμματος.

Έτσι είπαν μια ιστορία που ήταν μια μικρότερη εκδοχή της πραγματικότητας. Μίλησαν για μια ιστορία δημιουργίας Κύκλων Φωτός που θα απέκλειαν κάποιες δαιμονικές δραστηριότητες. Ανέφεραν τους Marzons, για τους οποίους ήδη μιλήσαμε σε μια προηγούμενη επικοινωνία. Αυτό ήταν αλήθεια, αλλά οι Κύκλοι Φωτός, στην πραγματικότητα, είναι και πάντα ήταν άγκυρες χρονοδιαγραμμάτων πραγματικότητας με συνειδητότητα της ενότητας.  

Τοποθέτησαν άγκυρες στη Χαβάη, το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη. Οι άγκυρες τοποθετήθηκαν σε αυτά τα σημεία επειδή πιο πολύ χρειάζονταν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Περισσότερες θα δημιουργηθούν σε όλο τον κόσμο, αλλά μόνο μία άγκυρα ήταν πραγματικά αναγκαία. 

Υπάρχει έργο που πρέπει να γίνει και να συν-δημιουργηθεί από εμάς. Ο Adamu στην επόμενη ενημέρωση που θα κάνει, θα είναι για το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε αυτούς τους Φωτεινούς Κύκλους εμείς οι ίδιοι. Πώς να δημιουργήσουμε και να εκδηλώσουμε το δικό μας χρονοδιάγραμμα. Πώς να το πλέξουμε με άλλους και να δημιουργήσουμε το τεράστιο χρονικό πλαίσιο υψηλής συνειδητότηταςς. Πολλές πληροφορίες έρχονται ακόμα.


Αναφορικά με τη διάλυση των Illuminati: Μπορούν να μιλήσουν πολύ πιο ελεύθερα τώρα. Το Αρχαίο Κόκκινο Βαμπίρ είχε συγκεντρώσει την εξουσία των αρχαίων γραμμών αίματος (13 οικογένειες Illuminati) και κατά κάποιο τρόπο την μονοπωλούσε. Με το θάνατό του, αυτά τα μπλοκ δύναμης που είχε σχηματίσει και κρατούσε με τη δύναμη της προσωπικότητάς του, έσπασαν. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία έπρεπε να περιμένει έως ότου οι εσωτερικές συγκρούσεις των 13 οικογενειών δημιουργούσαν ρωγμές στο οικοδόμημα που είχε χτίσει. Μπορούμε να το δούμε αυτό να συμβαίνει τώρα. Οι δομές της εξουσίας αρχίζουν να έρχονται σε σύγκρουση και να ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Με αυτόν τον τρόπο χάνουν συνοχή και κατεύθυνση.  

Αν δεν συνέβαινε αυτό, θα είχαμε ήδη εμπλακεί σε πλανητικό πόλεμο. Οι Illuminati δεν είναι πλέον. Δεν υπάρχει πια ένας μόνο στόχος γι’ αυτές τις αρχαίες οικογένειες.

Είναι καλά τα νέα για όσους ασχολούνται με τη διαδικασία της αφύπνισης. Στην επόμενη ενημέρωση σχετικά με τη δημιουργία των Κύκλων Φωτός ο Adamu θα μιλήσει για το ίδιο το Γεγονός και για τη στιγμή που τα διάφορα χρονοδιαγράμματα θα αποσπαστούν το ένα από το άλλο. Τι είναι αυτό; Πώς λειτουργεί; Γιατί θέλουμε να το καθυστερήσουμε;

Όσο περισσότερο καθυστερεί και για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εξελίσσεται, τόσο το καλύτερο για όλους.
Ο Adamu τελειώνει με τα λόγια: "Σας εύχομαι αγάπη, ειρήνη και χαρά, και εύχομαι να είστε όλο και περισσότερο παρόντες στο Θείο Φως που καίει στο δικό σας κέντρο. Μέχρι τότε, σας αγαπώ με την Καρδιά της Ενότητας ".

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αγγελική Σ. Νατσούλη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;