Ρουφώντας την ενέργεια των άλλων στο όνομα της αγάπης
Στο βιβλίο “TelosVolume 3” Τα Πρωτόκολλα της 5ης Διάστασης, της Aurelia Louise Jones, ο Adama, αρχιερέας στο Telos, μας λέει τα εξής:

«Όταν αγκαλιάζετε κάποιον, οι ενέργειες και των δυο σας ανακατεύονται καθώς το τσάκρα της καρδιάς του ενός έρχεται σε επαφή με το τσάκρα της καρδιάς του άλλου. Δεν είναι πάντοτε σοφό να επιτρέπετε την ανταλλαγή αυτών των ενεργειών ειδικά με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Πολύ συχνά, με αυτόν τον τρόπο «οντότητες» από τα κατώτερα αστρικά πεδία που αποκαλούνται «περιπλανόμενες», μπορούν να μεταδοθούν από τον έναν στον άλλον. Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά, φίλοι μου. 

Παρατηρούμε συνεχώς ανθρώπους σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στο τέλος μιας σύναξης, αφού πρώτα επέτρεψαν σε πολλούς να έρθουν πολύ κοντά στο τσάκρα της καρδιάς τους, και μη επιθυμητές ενέργειες μεταπήδησαν στο πεδίο της αύρας τους.

Μάθετε να φυλάττε και να προστατεύετε την ακεραιότητα της ενέργειάς σας. Είναι ζωτικής σημασίας για το χτίσιμο του πνευματικού σας σώματος. Είστε όλοι υπεύθυνοι για τη σωστή διαχείριση του ενεργειακού σας πεδίου.


Αυτοί οι άνθρωποι συνήθως δεν γνωρίζουν τι τους συνέβη και συχνάκις συνεχίζουν τη ζωή τους για πολλά χρόνια μέσα στο άγχος και τη δυσφορία εξαιτίας της «περιπλανόμενης οντότητας» που μάζεψαν πριν από πολύ καιρό. Σας λέω ότι όποιος θέλει να προχωρήσει στη συχνότητα της πέμπτης διάστασης δεν πρέπει να παίρνει αυτού του είδους τις ανταλλαγές ενέργειας ‘ελαφρά τη καρδία’. Θεωρούμε απαραίτητο να αποκτήσετε πλήρη επίγνωση για το πώς μπορείτε να χάσετε ή να γίνει κακή χρήση της ενέργειάς σας. Στη δική μας διάσταση (πέμπτη) τιμούμε την ενέργεια τη δική μας και των άλλων εξίσου.

Από τη στιγμή που θα μάθετε να δίνετε στον εαυτό σας όλη την αγάπη που υπάρχει μέσα σας, από τη δική σας Ουσία του Θεού, αγαπώντας τον εαυτό σας τόσο πολύ ώστε αυτή η αγάπη να ξεχειλίσει στην καρδιά σας, δεν θα έχετε ανάγκη να διατηρείτε αυτές τις κοινωνικές πρακτικές του εναγκαλισμού ατόμων που γνωρίζετε ελάχιστα, οι οποίες γεννήθηκαν από μιαν ανάγκη την οποία δεν χρειάζεστε πλέον. Αυτές οι πρακτικές είναι συμπεριφορές της τρίτης διάστασης που σας υπηρέτησαν στο παρελθόν. Δεν θα σας φανούν χρήσιμες στη νέα ενέργεια. Αν επιθυμείτε να κινηθείτε σε υψηλότερη δόνηση, χρειάζεται να μάθετε τις συμπεριφορές που είναι επιτρεπτές. Για εκείνους που επιθυμούν να παραμείνουν στην τρίτη διάσταση μπορούν να συνεχίζουν να κάνουν τα πράγματα που τους κρατούν κολλημένους στη διάσταση αυτή.  Είναι επιλογή σας.

Άσχετα πόσο αξιαγάπητες και καλοπροαίρετες είναι αυτές οι πρακτικές, κάποιοι κερδίζουν και κάποιοι χάνουν ενέργεια. Δεν είναι κάτι που μπορεί να αποφευχθεί, εκτός κι αν, και τα δυο μέλη έχουν το ίδιο επίπεδο πνευματικής ενέργειας. Αλλά αυτό δεν το γνωρίζετε πάντοτε για κάποιον που συναντάτε για πρώτη φορά ή ακόμα και για κάποιον που ήδη γνωρίζετε, δεν είναι;

Αν επιθυμείτε να αποφοιτήσετε από αυτή τη διδακτέα ύλη δεν γίνεται να συνεχίζετε τις πρακτικές της παλαιάς ενέργειας».

Σχετικά με τις επικοινωνίες με οντότητες από τα ανώτερα πεδία (channeling)

«Όταν κάποιος γίνεται κανάλι επικοινωνίας για τις οντότητες από τα ανώτερα πεδία, συμβαίνει μια πολυδιαστασιακή δραστηριότητα στα τσάκρα του ατόμου αυτού πριν και μετά την επικοινωνία. Μπορεί να είναι δοκιμασία το να διατηρεί την ενέργεια ενός αναληφθέντος όντος, ειδικά αν αυτή η δόνηση διατηρηθεί επί μακρόν. Σκεφθείτε ότι μία ώρα ανώτερης επικοινωνίας ισοδυναμεί με δέκα ώρες κοπιαστικής εργασίας στον φυσικό κόσμο.

Η πολυδιαστασιακή δραστηριότητα που δημιουργείται είναι δώρο προς το άτομο που κάνει την επικοινωνία, αλλά τις περισσότερες φορές το διάμεσο διαχέει την ενέργεια αυτή πριν προλάβει να την ενσωματώσει. Και από τη στιγμή που αυτή φύγει, δεν μπορεί να επιστρέψει. Οι περισσότεροι έχουν άγνοια του γεγονότος και σπανιότατα μετά την επικοινωνία επιτρέπουν στον εαυτό τους να αποσυρθεί σε κάποιο ήσυχο μέρος ώστε να ενσωματώσουν την ενέργεια. Συνήθως συνομιλούν με τα άτομα για τα οποία έκαναν το channeling και έτσι η ευκαιρία χάνεται.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ για το κοινό που συμμετείχε στη συνεδρία channeling, όσο μικρό ή μεγάλο και αν ήταν,  να αγγίζει ή να αγκαλιάζει τον άνθρωπο που έκανε το channeling αμέσως πριν ή μετά την επικοινωνία. Εμείς προτείνουμε να μην αγγίζουν το διάμεσο δυο ώρες πριν και δυο ώρες μετά τη συνεδρία. Κατανοούμε ότι αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά σας δίνουμε το πρωτόκολλο που είναι ενεργειακά πιο ωφέλιμο.

Τα άτομα που έλαβαν μέρος στη συνεδρία, όσο περισσότερο χρόνο σε ησυχία αφιερώσουν μετά την επικοινωνία ώστε να ενσωματώσουν τις ενέργειες που δέχτηκαν, τόσο περισσότερο θα ωφεληθούν και το channeling θα ενεργήσει μεταμορφωτικά πάνω τους. Αν αμέσως μετά τη συνεδρία ασχοληθούν με τετριμμένες δραστηριότητες συνομιλώντας με τους άλλους παρευρισκόμμενους διαχέοντας την ενέργεια που μόλις έλαβαν, το channeling δεν θα έχει μεγάλο αντίκτυπο επάνω τους. Εμείς, οι Δάσκαλοι του Πεδίου του Φωτός, δεν σας μεταδίδουμε τα μηνύματα απλά για να σας διασκεδάσουμε προσωρινά. Ο σκοπός της επικοινωνίας μας μαζί σας είναι να σας βοηθήσουμε να προχωρήσετε στην εξέλιξή σας και να συναντήσετε τους πνευματικούς στόχους σας.

Υπάρχουν άτομα που πηγαίνουν από συνεδρία σε συνεδρία αναζητώντας κάθε φορά να ακούσουν κάτι νέο, χωρίς να ενσωματώνουν τη σοφία που ήδη έχουν λάβει. Είναι εκείνα που παραπονούνται ότι το διάμεσο δεν είπε κάτι που δεν το ήξεραν ήδη και τους λέμε τα εξής:

Είναι κυριολεκτικά αδύνατο να σας λέμε πάντα κάτι που δεν το ξέρετε ήδη, επειδή οποιαδήποτε πληροφορία υπάρχει, βρίσκεται ήδη καταγεγραμμένη μέσα σας. Αλλά η καρδιά σας μπορεί κάθε φορά να την λαμβάνει σε ένα ανώτερο επίπεδο κατανόησης.

Όλες οι επικοινωνίες του φωτός από τους Αναληφθέντες Δασκάλους πρέπει να ενσωματώνονται μέσα από την καρδιά. Διαφορετικά δεν θα σας είναι ωφέλιμες. Ο νους μπορεί μόνο να ακούει αλλά δεν μπορεί να ενσωματώνει. Σας ερωτούμε: τι έχετε κάνει με όλες τις πληροφορίες που έχετε ήδη λάβει; Γιατί δεν έχετε προχωρήσει στο πνευματικό μονοπάτι; Γιατί δεν έχετε αναληφθεί ακόμα; Δεν ξέρετε ότι τα λόγια δεν έχουν τόση αξία όση η ενέργεια και οι κώδικες του φωτός που σας μεταφέρονται μέσα από κάθε επικοινωνία; Δεν αντιλαμβάνεστε ότι όταν ασχολείστε με τις ανώτερες επικοινωνίες γίνεστε πνευματικά υπεύθυνοι για όσα λαμβάνετε και για το τι επιλέγετε να κάνετε με αυτά;
Adama, high priest

Όταν πηγαίνετε σε συνεδρίες channeling και λαμβάνετε τις ενέργειες, αναλαμβάνετε και την καρμική ευθύνη που τις συνοδεύει.

Σας μοιράζουμε αυτή τη σοφία με πολύ μεγάλη αγάπη και λαχταρούμε τη στιγμή που θα επιστρέψετε στην πλήρη συνειδητότητα. Εμείς από το Telos σας στέλνουμε την αγάπη και την υποστήριξή μας για το ταξίδι της επιστροφής σας στο Σπίτι.

ΠΗΓΗ: "Telos - Volume 3, Protocols of the Fifth Dimension" by Aurelia Louise Jones
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αγγελική Σ. Νατσούλη


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;