Φοβία Έντονων Θορύβων από Προηγούμενη ΖωήΗ ιστορία μετενσάρκωσης του στρατηγού Werner Seehofer | Helmut Krause

Πώς προέρχεται: Αναμνήσεις κατά την παιδική ηλικία.

Ερευνητές: Helga Ullrich, Dr. Karl Muller και Ian Stevenson, MD.

Κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο στρατηγός Werner Seehofer περπάτησε προς τα εχθρικά πυρά.

Ο Werner Seehofer γεννήθηκε στη Μπρατισλάβα της Σλοβενίας στις 14 Αυγούστου 1868. Την εποχή εκείνη, η Μπρατισλάβα ήταν μέρος της Αυστρο-ουγγρικής Αυτοκρατορίας. Όταν μεγάλωσε αρκετά, ο Werner εντάχθηκε στον αυστριακό αυτοκρατορικό στρατό.

Έζησε στη Βιέννη για μια περίοδο και με το πέρασμα των χρόνων ανέβαινε στην στρατιωτική ιεραρχία. Το 1902, ο Werner ήταν συνταγματάρχης και του ανατέθηκε μια θέση στο Λιντς της Αυστρίας, όπου παρέμεινε μέχρι το 1907. Τον Ιανουάριο του 1918 είχε γίνει στρατηγός και ήταν Διοικητής Μεραρχίας στο ιταλικό μέτωπο κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στις 17 Ιουνίου 1918, ανεξήγητα, ο Werner εγκατέλειψε το Αρχηγείο της Μεραρχίας και ξεκίνησε να περπατά μέχρι που βρέθηκε πέρα ​​από την πρώτη γραμμή. Πολλοί Αυστριακοί στρατιώτες τον προειδοποίησαν να μην προχωρήσει περισσότερο, αλλά αγνόησε τους λόγους τους.

Δεν είναι γνωστό τι συνέβη στη συνέχεια, αλλά οι εφημερίδες ανέφεραν ότι ο Werner τραυματίστηκε, συνελήφθη και φυλακίστηκε από τον ιταλικό στρατό. Πιστεύεται ότι πέθανε σε ένα ιταλικό στρατιωτικό νοσοκομείο αμέσως μετά τη σύλληψή του, στην ηλικία των 48 ετών. Εκ των υστέρων θεωρήθηκε ότι ο Werner είχε αναπτύξει μια ψυχική διαταραχή που έβλαψε την κρίση του και τον ώθησε να περπατήσει προς το μέρος των ιταλικών γραμμών.

Μνήμες μιας παρελθούσας ζωής: Ο Helmut Krause θυμάται τη διεύθυνση του σπιτιού του σε μια παρελθούσα ζωή του στο Λιντς της Αυστρίας.

Ο Helmut Krause γεννήθηκε στο Λιντς της Αυστρίας την 1η Ιουνίου 1931, περίπου 13 χρόνια μετά τον θάνατο του Werner. Από την ηλικία των 4 ετών, ο Helmut μίλαγε συχνά για μια προηγούμενη ζωή του. 
Η Helga Ullrich ήταν φίλη της οικογένειας που συχνά έφερνε τον μικρό Helmet από το νηπιαγωγείο στο σπίτι. Μια μέρα, ο Helmet είπε στην Helga:
«Όταν ήμουν μεγάλος ζούσα στην οδό Manfred 9». Είπε επίσης ότι ήταν «ανώτερος αξιωματικός του Μεγάλου Πολέμου», αναφερόμενος στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Helga έτυχε να έχει μια φίλη, την Anne Seehofer, ξαδέλφη του Werner Seehofer, η οποία ζούσε στην οδό Manfred 9, στο Λιντς. Η Χέλγκα ρώτησε την Άννα αν ζούσε κάποτε στη διεύθυνση της, στην οδό Manfred 9, ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Άννα της είπε ότι πράγματι, ο στρατηγός Werner Seehofer είχε ζήσει εκεί.

Μνήμες μιας παρελθούσας ζωής: Ο Χέλμουτ θυμάται τη διεύθυνσή του στη Βιέννη κατά την προηγούμενη ζωή του και τους συγγενείς του στο Λιντς.
Ο Helmut είπε επίσης στην Helga: «Όταν ήμουν μεγάλος, έζησα πολλά χρόνια στη Βιέννη». Έπειτα δήλωσε τη διεύθυνσή του, με δρόμο και αριθμό, στη Βιέννη. Έδωσε επίσης στη Helga τη διεύθυνση όπου ζούσαν οι συγγενείς του στο Λιντς. Η Helga διερεύνησε και διαπίστωσε ότι οι διευθύνσεις που της έδωσε ο Helmut ήταν πράγματι η διεύθυνση του στρατηγού Werner Seehofer στη Βιέννη και η διεύθυνση των συγγενών του Werner Seehofer στο Λιντς.

Συμπεριφορά ζωής από την προηγούμενη ζωή: Ο μικρός Helmut διατηρούσε την πειθαρχία και τον στρατιωτικό χαιρετισμό ενός αξιωματικού.

Όταν ο Helmut ήταν 4 ετών, κάποια φορά περπατούσε από το σχολείο με την Helga, η οποία του πρότεινε να κρατάει το παλτό του ανοιχτό, καθώς έκανε ζέστη. Το παιδί αρνήθηκε να κρατήσει ανοιχτό το παλτό του, δηλώνοντας: "Ένας αξιωματικός δεν επιτρέπεται να περπατάει με ανοιχτό παλτό."

Όταν κάποτε άλλοτε πέρασαν στρατιώτες μπροστά από τον μικρό Helmut και τη Helga, ο μικρός κοίταξε προς το μέρος τους και τους χαιρέτισε στρατιωτικά.

Μετενσάρκωση και σχέσεις: Ο Helmut συναντά τη σύζυγό του από το παρελθόν.
Όταν σύστησαν στον μικρό Helmut τη χήρα του Werner Seehofer, αυτός συμπεριφέρθηκε πολύ ντροπαλά, σε αντίθεση με τη συνηθισμένη φιλική του συμπεριφορά. Ο Ian Stevenson, MD, σκέφτηκε ότι η άτυπη, ντροπαλή του συμπεριφορά μπορεί να ήταν ένδειξη ότι είχε αναγνωρίσει υποσυνείδητα τη σύζυγό του από την προηγούμενη ενσάρκωση.

Καθώς μεγάλωνε, ο Helmut ανέπτυξε πάθoς για την ιππασία και τα αθλήματα, κάτι που ήταν επίσης χαρακτηριστικό του Werner.

Παρελθούσα ζωή και φοβία των δυνατών θορύβων: Ο Helmut φοβόταν τους δυνατούς θορύβους, όπως οι πυροβολισμοί, οι οποίοι μπορεί να σχετίζονταν με τις εμπειρίες του Werner στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τον τραυματισμό που υπέστη, γεγονός που τον οδήγησε στο θάνατό του.

Αρχές της Μετενσάρκωσης και κατανόηση των προηγούμενων ζωών: Η ισχύς αυτής της υπόθεσης βασίζεται στην ικανότητα του Helmut να αναφέρει τρεις συγκεκριμένες διευθύνσεις σχετικές με τη ζωή του Werner Seehofer, οι οποίες επαληθεύτηκαν. Ο Helmut εντόπισε τη διεύθυνση του Werner στο Linz, τη διεύθυνσή του στη Βιέννη και τη διεύθυνση των συγγενών του Werner στο Linz.

Ο Helmut συμπεριφέρθηκε επίσης σαν αξιωματικός του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, παρόλο που κανένα μέλος της οικογένειάς του δεν ήταν στρατιώτες. Ο πατέρας του ήταν βιολόγος και δεν υπήρχαν σύγχρονα παραδείγματα προς μίμηση που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τη στρατιωτική συμπεριφορά του Χέλμουτ.
Αυτή η περίπτωση μετενσάρκωσης, αν γίνει αποδεκτή, αποδεικνύει την ακόλουθη ιδιότητα:

Φοβία από μια παρελθούσα ζωή: Όπως σημειώθηκε, ο Helmut είχε μια αποστροφή στους δυνατούς θορύβους, όπως πυροβολισμοί όπλων, οι οποίοι μπορεί να σχετίζονταν με το θάνατο του Werner Seehofer στο ιταλικό μέτωπο κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σχέσεις ανανεωμένες μέσω της μετενσάρκωσης: Ο Helmut συναντήθηκε με τη χήρα του Werner Seehofer, την προηγούμενη σύζυγό του.

ΠΗΓΗ: Άρθρο του Walter SemkiwMD.
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αγγελική Σ. Νατσούλη

   Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;