Φως εναντίον ΣκότουςΈνας συνεχής πόλεμος που πλησιάζει στο τέλος του.
Τα διάφορα σύμπαντα και οι πλανήτες τους είναι γεμάτα από έμβια όντα που βρίσκονται σε διάφορες διαστάσεις. Αυτό, οι κρατούντες μας το έχουν αποκρύψει για διαφόρους λόγους. Πολλά όντα από τους εξωγήινους πολιτισμούς έχουν ενσαρκωθεί στη Γη ως εθελοντές για να μειώσουν την αρνητική ενέργεια που υπάρχει στη Γη την οποία έχουν προκαλέσει οι Δυνάμεις του Σκότους.

Οι σκοτεινές κυβερνήσεις όχι μόνο αποκρύπτουν τις πληροφορίες τις σχετικές με εξωγήινη ζωή, αλλά γελοιοποιούν όλα τα παρόμοια θέματα με σκοπό να μην θέλουμε να ασχοληθούμε με αυτά και να γελάμε κι εμείς με τη σειρά μας όταν ακούμε να μιλάνε γι’ αυτά.
Οι ισχυροί της Γης ψεύδονται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Δεν θέλουν ο κόσμος να μάθει, γιατί φοβούνται ότι θα χάσουν τη δύναμή τους να μας ελέγχουν.
Αν δεν πιστεύετε αυτά που γράφονται εδώ, κάντε τη δική σας έρευνα για να γνωρίσετε. Οι αποδείξεις υπάρχουν αλλά πρέπει να ψάξετε να τις βρείτε. Μόνο τότε θα πιστέψετε και θα γνωρίσετε.

Γιατί το κάνουν;
Θέλουν να δημιουργούν αρνητική ενέργεια για να μπορούν να μας χρησιμοποιούν σαν δούλους και να χρηματοδοτούμε τους πολέμους τους με τους φόρους που πληρώνουμε, χλευάζοντας παράλληλα όλα όσα έχουν να κάνουν με την πνευματικότητα και την εξωγήινη ζωή. Μας δείχνουν πλαστές φωτογραφίες από το διάστημα για να πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει τίποτε εκεί έξω. Αν κάνετε τη δική σας έρευνα, θα θυμώσετε πολύ με αυτά που θα ανακαλύψετε – που τόσα χρόνια σας εξαπατούν με τα ψεύδη τους.

Ανώτεροι εξελιγμένοι πολιτισμοί από άλλους πλανήτες θέλουν να ελευθερωθούμε από αυτό το ζυγό. Η αλήθεια είναι ότι όλο το Σύμπαν κατοικείται και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό, δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
Πολλά εξωγήινα όντα επισκέφθηκαν τη Γη στο παρελθόν, αλλά οι πρωτόγονοι άνθρωποι τους λάτρεψαν ως θεούς. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε ακόμα θρησκείες.

Οι εξωγήινοι χωρίζονται σε θετικούς και αρνητικούς. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η αλήθεια δεν αλλάζει. Χιλιάδες άνθρωποι σήμερα την έχουν βρει αυτή την αλήθεια. Σε μερικά χρόνια στο μέλλον, θα δουν όλοι ότι δεν ήμασταν ποτέ μόνοι στο σύμπαν. Ας μην μας σοκάρει το γεγονός. Πολλά διαστημόπλοια θα εμφανιστούν στον ουρανό, ψάξτε για εκείνα που θα στέλνουν αγάπη. Αυτά θα ανήκουν σε πνευματικά ανεπτυγμένα όντα.

Κάποιοι αρνητικοί εξωγήινοι υποκρίνονται ότι είναι Πλειάδιοι και κάποιοι άνθρωποι έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους διαδίδοντας παραπληροφόρηση. Διαστημόπλοια έχουν και οι μεν και οι δε. Σημασία έχει ποιοι βρίσκονται μέσα σε αυτά.
Υπάρχει ένας πόλεμος σε εξέλιξη ανάμεσα στο Σκοτάδι και το Φως για να ελευθερώσουν το νου από τη σκλαβιά 12.000 χρόνων.
Στη Γη δεν είμαστε ελεύθεροι. Έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει ελευθερία. Τα μόνα πράγματα που οι κυβερνήσεις μάς προσφέρουν είναι μίσος, βία, τρομοκρατία, ναρκωτικά, τσιγάρα, φόρους, ψεύτικες κυβερνήσεις για την τηλεόραση, φόβο, προκαταλήψεις και δόγματα.

Η μυστική κυβέρνηση τα δημιουργεί όλα αυτά για να μας ελέγχει. Η ίδια δημιουργεί την τρομοκρατία για να μπορεί να έχει τη νομιμότητα να επιβάλει περισσότερο την ισχύ της και να ελέγχει την τεχνολογία. Σκοπός της είναι η ενίσχυση της αρνητικής ενέργειας.
Θέλουμε να ζούμε σε τέτοιο κόσμο;


Οι αποδείξεις υπάρχουν, και πάλι, χρειάζεται προσπάθεια να τις ανακαλύψετε. Προσπαθείτε να εξαλείψετε την αρνητικότητα από το νου σας. Συγκεντρωθείτε στη θετική ενέργεια. Αυτή είναι η δύναμή μας απέναντι στο κακό. Είναι ανίσχυρο μπροστά στη θετική ενέργεια. Αυτός είναι και ο λόγος που οι Σκοτεινοί κάθε τόσο δημιουργούν τρομοκρατικές ενέργειες και οικονομικές κρίσεις στις κοινωνίες για να αποσπούν την προσοχή των ανθρώπων από τη θετική σκέψη. Αυτό ονομάζεται χειραγώγηση των μαζών και αυτό μας κάνουν.
Μην τους αφήνετε να το κάνουν.
Όπλα τους είναι η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, οι εφημερίδες, οι θρησκευτικές διαμάχες, τα ναρκωτικά, τα τσιγάρα, οι πολιτικοί της τηλεόρασης, ο στρατός, τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα και οι φτιαχτοί πόλεμοι για να βρισκόμαστε πάντα με αρνητική διάθεση.
Ο καθένας που θα γελάσει με αυτές τις πληροφορίες έχει ήδη χειραγωγηθεί και χρειάζεται να μάθει πολλά περισσότερα από άλλους. Οι έξυπνοι άνθρωποι πρώτα κάνουν έρευνα πάνω σ’ ένα θέμα και μετά εκφράζουν τη γνώμη τους γι’ αυτό.

Το Σύμπαν κατοικείται από όντα ανθρωποειδή και μη ανθρωποειδή.
Οι κυβερνήσεις μας έχουν ήδη μυστικές επαφές με αυτά τα όντα. Αυτός είναι και ο λόγος που η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί τόσο γρήγορα τα 50 τελευταία χρόνια.
Ζούμε στον πλανήτη για να μάθουμε να παραμένουμε θετικοί μέσα σ’ έναν αρνητικό κόσμο.

Το νόημα της ζωής είναι η ανάπτυξη της συνειδητότητας, της καρδιάς, του νου, του χαρακτήρα σε ευγενή επίπεδα και να γίνουμε πνευματικά άτομα εν μέσω της αρνητικότητας. Αυτό συμβαίνει για πολλές ζωές, σε πολλούς πλανήτες και δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε από τον τροχό της επανενσάρκωσης επειδή δεν προοδεύουμε πνευματικά.

Η ψυχή θέλει να γνωρίσει τα πάντα. Κάθε πλανήτης είναι ένα σχολείο στο οποίο πάμε κάθε φορά ένα σκαλί πιο πάνω στη σκάλα της εξέλιξης. Κάθε ψυχή έχει ως σκοπό να εξελιχθεί και να επιστρέψει στην Πηγή, την Κεντρική Κοσμική Συνειδητότητα, με όλες τις πληροφορίες που έχει μαζέψει. Την Πηγή αυτή την αποκαλούμε Θεό, αλλά δεν είναι ένα άτομο. Είναι η Ενέργεια από την οποία προήλθαν όλα και αποτελούνται όλα.
Οι κυβερνήσεις και οι θρησκευτικοί ηγέτες μάς έχουν παραπληροφορήσει και δεν έχουμε γνώσεις για το σύμπαν. Ακόμα και η γήινη ιστορία ξαναγράφτηκε ή διαγράφτηκε κατά τον Μεσαίωνα. Οι ανακαλύψεις που έγιναν σχετικά με εξωγήινες αποικίες κρατήθηκαν μυστικές ή σβήστηκαν εντελώς.

Αντί για την πραγματική εξέλιξη της ανθρωπότητας μας δείχνουν κάποιους σκελετούς ζώων και μας την «πουλάνε» για να δημιουργήσουν αίσθηση. Θέλουν να μας κρατούν ηλίθιους σε άγνοια και μόνον αυτοί να διαθέτουν τη γνώση και τη δύναμη.
Είναι τίμιο αυτό;

Οι αποδείξεις υπάρχουν αλλά δεν θα τις δείξουν ποτέ στις ειδήσεις στη δημόσια τηλεόραση.
Αν πραγματικά σας ενδιαφέρει η αλήθεια, η Ύπαρξη θα σας δείξει τον τρόπο να την ανακαλύψετε. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ξεχάσει να προσέχουν τι τους λέει η ψυχή τους. Η προσοχή τους διασπάται από την αρνητικότητα της κοινωνίας γύρω τους.
Φίλοι μου, είναι ώρα να το αλλάξουμε όλο αυτό. Ζούμε μέσα σε εφιάλτη. Εξαλείψτε κάθε αρνητικό συναίσθημα από την ψυχή σας. Συγκριτικά με άλλους πολιτισμούς του Σύμπαντος εμείς βρισκόμαστε στο νηπιαγωγείο. Επικεντρωθείτε στη θετική ενέργεια. Κάντε τουλάχιστον μια προσπάθεια.
Κάντε με τη σκέψη την ευχή να αποκτήσετε γνώση γύρω από το Σύμπαν.

Προσέξτε τους ανθρώπους που πίνουν και μεθάνε καθώς κι εκείνους που καπνίζουν. Η αύρα τους έχει επηρεαστεί από αρνητικές οντότητες του αστρικού πεδίου. Αυτές οι οντότητες ζουν κυριολεκτικά μέσα στην αύρα των ανθρώπων και «τρώνε» την ενέργειά τους. Καθένας που έχει πνευματική δύναμη μπορεί να το δει αυτό.

Μην τους αφήνετε να σας πλανούν ότι δήθεν είναι πνευματικά άτομα, ενώ συγχρόνως καπνίζουν ή είναι οπαδοί κάποιας θρησκευτικής οργάνωσης.
Οι πνευματικοί άνθρωποι νοιάζονται για την υγεία τους επειδή γνωρίζουν ότι πρέπει να αγαπάνε το σώμα τους, και δεν λατρεύουν κανέναν, επειδή έχουν οι ίδιοι την ευθύνη του εαυτού τους και των όσων τους συμβαίνουν. Μόνον αν αγαπάτε τον εαυτό σας μπορείτε να αγαπήσετε και τους άλλους ανθρώπους.
Ένας καπνιστής καταστρέφει τον εαυτό του, δεν τον αγαπάει και πρέπει πρώτα να μάθει αυτό το μάθημα.

Αν κάτι δονείται σε συχνότητα πιο υψηλή από την δική μας, γίνεται αόρατο στα μάτια μας. Αυτό δεν είναι μεταφυσική, είναι καθαρή επιστήμη της φυσικής. Στην πράξη, δεν υπάρχουν μεταφυσικά ή μυστικιστικά πράγματα. Υπάρχουν θέματα ανώτερης πνευματικής επιστήμης που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν, όπως δεν γνωρίζουν όλοι οι άνθρωποι ιατρική, μαθηματικά κλπ. Μόνο που η έλλειψη γνώσεων πνευματικότητας, δημιουργεί πολλά προβλήματα στη ζωή όλων και επιτρέπει στην Σκοτεινή Πλευρά να χειραγωγεί τις μάζες.

Ο καθένας πρέπει να επιλέξει τώρα, αυτή την εποχή, αν θέλει να ζει θετικά ή αρνητικά. Μην σπαταλάτε τη ζωή σας παρακολουθώντας ηλίθιες σειρές στην ΤV, μην τρώτε σκουπίδια (junk food), μην παίρνετε ναρκωτικά, μην ασχολείστε με θρησκείες που σκότωσαν εκατομμύρια ανθρώπους στο παρελθόν και εξακολουθούν να το κάνουν και σήμερα.

Όταν ήρθατε στη Γη, ήρθατε με σχέδιο να εξελιχθείτε σε ένα ανώτερο επίπεδο από την προηγούμενη και όχι σε κατώτερο.
Οι αρνητικές σκέψεις εκατομμυρίων ανθρώπων επί χιλιάδες χρόνια, εξαναγκάζουν τη Γη να τους αποτινάξει από πάνω της. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε χαοτικό καιρό, σεισμούς, πλημμύρες και εκρήξεις ηφαιστείων. Η Γη υποφέρει από ατμοσφαιρική μόλυνση και από τη μόλυνση των αρνητικών σκέψεων.
Οι σκέψεις είναι ενέργεια και αυτή η ενέργεια επηρεάζει το σύμπαν, επειδή τα πάντα στο σύμπαν αλληλοσυνδέονται. Αυτό είναι ξανά φυσική επιστήμη.

Προσπαθείτε να φορτίζετε τις σκέψεις σας με θετική ενέργεια, όποτε μπορείτε. Να επικεντρώνεστε στα φιλικά συναισθήματα και όχι στα εχθρικά. Μπορείτε;

Υπάρχουν χιλιάδες Εργάτες του Φωτός που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό.
Καθένας που εργάζεται για το Φως, δέχεται σφοδρές επιθέσεις από τη Σκοτεινή Πλευρά γι’ αυτό είναι σημαντικό να αυξήσουν το Φως τους ακόμα περισσότερο. Μην αφήνετε να σας αποθαρρύνουν οι αρνητικοί άνθρωποι ή τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.
Μην επιτρέπετε σε αλαζόνες ανθρώπους ή σε πληρωμένους ψευτοψυχολόγους να σας κλονίζουν με τις αμφιβολίες τους. Φοβούνται την αγάπη και εκείνους που έχουν περισσότερη γνώση. Αυτοί θα χρειαστούν πολλές ζωές ακόμα μέχρι να αποκτήσουν ανώτερη σοφία. Αυτή είναι η ελεύθερη βούλησή τους. Κάθε λουλούδι ανθίζει στην εποχή του.

Μένετε σταθεροί στο στόχο σας: να βοηθάτε τον πλανήτη να πλημμυρίσει με πνευματικό φως, όπου τίποτε το αρνητικό δεν μπορεί να υπάρχει. Το πείραμα «ΓΗ» κατά το οποίο θέλαμε να δούμε αν μπορούμε να κρατήσουμε το Φως μας σ’ ένα αρνητικό περιβάλλον, πλησιάζει στο τέλος του. Η Σκοτεινή Πλευρά θέλει να εμποδίσει αυτό να συμβεί. Όσο περισσότερο Φως στέλνετε προς τα έξω τόσο περισσότερο αδυνατίζετε το Σκοτάδι. Όσο πιο πολλές επιθέσεις δέχεστε από το Σκοτάδι, τόσο περισσότερο έχετε πετύχει το στόχο σας.
Η ενέργεια που στέλνετε είναι σημαντική για τον πλανήτη και τη ζωή σας. Αν σκέφτεστε αρνητικά, αυξάνετε το χάος γύρω σας επειδή το τροφοδοτείτε. Αν θέλετε να μειώσετε και να εξαλείψετε το χάος από τον πλανήτη να στέλνετε σκέψεις αγάπης προς τον κόσμο. Αυτές οι σκέψεις αποθηκεύονται στο μορφογενετικό πεδίο του πλανήτη. Να πώς καταστρέφετε τα σχέδια των Σκοτεινών!

Αυτοί σχεδιάζουν να φέρουν χάος όχι μόνο σε αυτό τον πλανήτη, αλλά σε όλο το Γαλαξία. Θα το επιτρέψουμε να συμβεί;
Όπλο τους έχουν την τηλεόραση για να λένε τα ψέματά τους. Το 90% των θεαμάτων που βλέπετε έχουν ως σκοπό να σας αποβλακώνουν… να μην σκέπτεστε για το νόημα της ζωής… να νομίζετε ότι όλα είναι ΟΚ. Τα μεγαλύτερα ψεύδη έχουν να κάνουν με την πολιτική. Σας δείχνουν πολιτικούς της ΤV και φαινομενικά δημοκρατικές εκλογές για να πιστεύετε ότι έχετε το δικαίωμα να εκλέγετε αυτούς που θέλετε. Οι πραγματικά ισχυροί δεν παρουσιάζονται ποτέ στην τηλεόραση και εκλέγονται από τα μέλη των οικογενειών τους.

Όσο επιτρέπουμε σε αυτούς τους ανθρώπους να μας κυβερνούν, παραμένουμε σκλάβοι τους και με τους φόρους μας πληρώνουμε τους πολέμους τους.
Σκεφθείτε αν θέλετε να ζείτε σε έναν τέτοιο κόσμο. Αν όχι, φανταστείτε πως ζείτε σε έναν κόσμο χωρίς βία, χωρίς στρατούς, χωρίς πολιτικούς ή φανατικούς ιερείς, χωρίς προκαταλήψεις και συστήματα πεποιθήσεων και χωρίς ψέματα.
Φανταστείτε έναν κόσμο όπου μόνον η Αγάπη κυβερνά, όπου όλοι έχουν όλα όσα χρειάζονται, η γνώση είναι προσιτή στον καθένα και η επαφή με ανώτερα εξελιγμένους πλανήτες είναι κάτι φυσιολογικό.

Αρχίστε με το ν’ ακούτε την εσωτερική σας φωνή και όχι τα λόγια της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν βρίσκεστε κάπου όπου θα μείνετε σε σιωπή, χωρίς να νιώθετε στρες και χωρίς θορύβους από το περιβάλλον.

Οι περισσότεροι άνθρωποι εστιάζουν καθημερινά στο μίσος, το φθόνο, τους τσακωμούς και την αλαζονεία που βλέπουν στα κανάλια της τηλεόρασης. Ζούνε τη ζωή τους ασυνείδητα ξοδεύοντας άσκοπα το δώρο της ζωής που τους δόθηκε.
Αποφασίστε τώρα… Σε τι κόσμο θέλετε να ζείτε;
Περιβάλετε τον πλανήτη με σκέψεις αγάπης. Αυτό ενοχλεί το Σκοτάδι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.
Οραματισθείτε όλο τον πλανήτη μέσα σε φως αγάπης και αυτό το φως να καίει το Κακό και να το εξαφανίζει. Αποδείξτε ότι είστε ώριμοι ενήλικες. Όποιος αρέσκεται στο μίσος και τη βία είναι λιγότερο εξελιγμένος από ένα ζώο ή ένα φυτό. Το μήνυμα της ζωής είναι η εξέλιξη της συνειδητότητας, όχι το αυτοκίνητο, το κινητό, το σπίτι, ο τραπεζικός λογαριασμός, η θρησκεία, ο ανταγωνιστικός αθλητισμός, τα έργα τρόμου και βίας.
Το μήνυμα της ζωής είναι η αγάπη της καρδιάς σας. Αυτή είναι το κλειδί που θα σας επιτρέψει την είσοδο σε μιαν ανώτερη υπαρξιακή κατάσταση. Θα το χρησιμοποιήσετε ή θα το πετάξετε; Εσείς αποφασίζετε.

Η Γη ετοιμάζεται να κινηθεί προς μιαν ανώτερη διάσταση και βρίσκεται σε διαδικασία μεταμόρφωσης εδώ και κάποιες δεκαετίες. Κάθε πλανήτης περνάει από αυτή τη φάση ανόδου (ascension). Είναι ο φυσικός τρόπος εξέλιξης των όντων και των πλανητών. Τίποτε δεν παραμένει στάσιμο στο σύμπαν. Η συχνότητα της Γης αυξάνει αργά αλλά σταθερά. Αυτή η συχνότητα ονομάζεται Schumann Resonance και έλαβε το όνομά της από τον Γερμανό Γουίνφριντ  Όττο Σούμαν (Schumann) ο οποίος την προέβλεψε μαθηματικά το 1952.

Στις περιγραφές κανονικής παρατήρησης των συχνοτήτων Σούμαν, η θεμελιώδης συχνότητα είναι ένα στάσιμο κύμα στην κοιλότητα μεταξύ Γης και ιονόσφαιρας με μήκος κύματος ίσο με την περιφέρεια της Γης.
Πριν από μερικές δεκαετίες αυτή είχε μήκος κύματος 7,83 Hz. Σήμερα έχει αυξηθεί στα 16 Hz. Αυτός είναι και ο λόγος που νιώθουμε πως ο χρόνος έχει επιταχυνθεί, πως περνάει πιο γρήγορα. Επειδή περισσότερα πράγματα συμβαίνουν σε μικρότερο χρονικό πλαίσιο και επειδή οι σκέψεις μας υλοποιούνται ταχύτερα, μας δίνεται η ευκαιρία να αναπτύξουμε τη συνειδητότητά μας ταχύτερα. Στις ανώτερες συχνότητες δεν μπορεί να υπάρξει τίποτε αρνητικό. Όσοι άνθρωποι δεν θα μπορέσουν να ανεβάσουν τη δική τους συχνότητα, θα φύγουν από τον πλανήτη και θα έχουν την ευκαιρία να ενσαρκωθούν σε άλλους πλανήτες χαμηλότερης δόνησης.

Οι Σκοτεινοί γήινοι και οι κακοπροαίρετοι εξωγήινοι θέλουν να κρατήσουν τη δόνηση της Γης χαμηλή. Εκτοξεύουν ατομικές βόμβες στο έδαφος και στα ανώτερα στρώματα του ουρανού για να διαταράξουν το μαγνητικό πεδίο της Γης. Σκορπίζουν παντού την χαμηλή ενέργεια του πολέμου, του μίσους, του ανταγωνισμού και της ηλιθιότητας μέσω των ΜΜΕ και της χειραγώγησης της οικονομίας. Δημιουργούν κρίσεις για να μην ασχολούνται οι άνθρωποι με την πνευματική τους ανάπτυξη παρά μόνο με την επιβίωσή τους. Οι Σκοτεινοί γνωρίζουν την ανθρώπινη ψυχολογία και συμπεριφορά πολύ καλά… την μελετούν εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ξέρουν πώς αντιδρούν οι άνθρωποι όταν φοβούνται. Χρησιμοποιούν τα πάθη και τις επιθυμίες των μαζών για να τις κρατούν στην άγνοια. Φοβούνται την εξέλιξη του πληθυσμού και γι’ αυτό ψεκάζουν με χημικά τον ουρανό ώστε να τον κρατούν ασθενή. Κάνουν ακόμα περισσότερα… θέλουν ολοκληρωτικό έλεγχο των πάντων.

Αλλά υπάρχει μια δύναμη που μπορεί να τους σταματήσει και αυτή είναι η πνευματική ενέργεια. Όταν περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν την πνευματική δύναμη της Συμπαντικής Αγάπης, μπορούν με ευκολία να εξαλείψουν τις προθέσεις των δυνάμεων του Σκότους.
Όσο βλέπετε τη Γη χωρισμένη σε κράτη, όσο αντιπαθείτε τους άλλους, όσο ανταγωνίζεστε ο ένας τον άλλον, κάνετε εύκολο το δρόμο εκείνων που ελέγχουν τη Γη. Για ν’ αλλάξετε μια χαμηλή δόνηση πρέπει να χρησιμοποιήσετε μιαν ανώτερη. Αυτό κάποια στιγμή, αναπόφευκτα, θα συμβεί. Επειδή οι άνθρωποι, μετά από τις πολλές ταλαιπωρίες που τους εξαναγκάζουν να περνούν, θα αναζητήσουν τρόπους να απαλλαγούν από τα δεινά τους. Θ’ αρχίσουν να ψάχνουν για την αλήθεια που τους κρύβουν και θα μάθουν για την πνευματική ενέργεια της Ύπαρξης.

Δείτε το σαν πρόκληση και σαν άσκηση το να μπορέσετε να ξεπεράσετε την εσωτερική και την εξωτερική αρνητικότητα.

Ξεκινήστε με το να δουλεύετε τη θεραπεία της ψυχής σας και την εσωτερική σας ανάπτυξη. Οι υψηλές συχνότητες που έρχονται από την Πηγή του Φωτός και λούζουν τον πλανήτη, φέρνουν όλα τα μη θεραπευμένα συναισθηματικά και ψυχικά τραύματα στην επιφάνεια για να τα επουλώσετε. Δεν μπορείτε να πάτε στις ανώτερες διαστάσεις με μπλοκαρισμένες ενέργειες και άλυτα θέματα μίσους και αλαζονείας.

Οι αρνητικοί άνθρωποι δεν αντέχουν την αγάπη. Μισούν τους ανθρώπους που μιλάνε για αγάπη και γι’ αυτό τους επιτίθονται και τους προσβάλλουν. Μισούν οτιδήποτε έχει να κάνει με αγάπη, αρμονική μουσική, όμορφα χρώματα, τη φύση. Αυτοί οι άνθρωποι θα μάθουν τα μαθήματά τους στις επόμενες ζωές τους.

Είναι σημαντικό να θεραπεύσετε όλα τα ελαττώματα του χαρακτήρα σας. Θεραπεύστε ακόμα όλα τα καρμικά χρέη σας και τις τραυματικές εμπειρίες από αυτήν ή τις περασμένες ζωές σας.

Αν αποκτήσετε ανώτερη συνειδητότητα, θα αντιληφθείτε πως τα πάντα είναι ενέργεια. Σκέψεις, συναισθήματα, χρώματα, ήχοι… τα πάντα αλληλοσυνδέονται. Η θεϊκή ενέργεια είναι συνειδητότητα και εμφανίζεται με πολλές μορφές, υλικές και μη υλικές, ανάλογα με την ταχύτητα της δόνησης. Η ενέργεια είναι η πηγή των πάντων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την πνευματική ενέργεια για να δημιουργήσετε τη δική σας πραγματικότητα. Το κάνετε ήδη, αλλά ασυνείδητα και ανακατεύετε τις θετικές σκέψεις με τις αρνητικές του φόβου ή του μίσους και οι δημιουργίες σας είναι χαοτικές. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα δημιουργούσατε, αν εστιάζατε μόνο σε θετικές σκέψεις αγάπης;
(Και όταν λέμε ‘αγάπη’ δεν εννοούμε την παρεξηγημένη έννοια της αγάπης των σχέσεων. Εννοούμε την πραγματική, Καθαρή, Συμπαντική Αγάπη, τη δύναμη του πνευματικού φωτός).
Θα άρχιζε να καθαρίζει η ενέργεια του σώματός σας και να αλλάζει η υποατομική του σύσταση. Θα θέλετε να κρατάτε το σώμα σας καθαρό για να διατηρείτε την ανώτερη ενέργεια σε υψηλά επίπεδα. Θα σας αρέσει η αρμονία και θα αποφεύγετε τους επιθετικούς ανθρώπους, το μίσος, το φόβο, τη θλίψη, που κρατάνε τα επίπεδα της ενέργειας χαμηλά, αλλοιώνοντας την μοριακή κατασκευή του σώματος, κανοντάς το αδύναμο, προκαλώντας καρδιακές προσβολές, καρκίνους, ρευματισμούς, αποστήματα και άλλες ασθένειες.

Ξαναβρείτε την επαφή σας με την Πηγή. Πηγαίνετε συχνά έξω στη φύση για να καθαρίζετε το σώμα σας από την αρνητική ενέργεια των πόλεων.

Οι αρρώστιες προέρχονται είτε από καταπιεσμένα συναισθήματα, όπως οι παγκρεατίτιδες, είτε από αρνητικές ενέργειες που οφείλονται στο αρνητικό κάρμα ή που το δημιουργούν οι σκοτεινές δυνάμεις που κυβερνούν τον πλανήτη. Η συμπαντική αγάπη μπορεί να μετατρέψει και να εξουδετερώσει όλες τις αρνητικές ενέργειες και να σας χαρίσει σοφία. Και με τη σοφία μπορείτε να γίνετε ο συνειδητός δημιουργός της ζωής σας.
Πριν από τη γήινη ενσάρκωσή σας διαλέξατε ορισμένα μαθήματα που θέλατε να εμπεδώσετε καλύτερα ώστε να αποκτήσετε κυριαρχία επάνω τους (mastering).

Οι καλοπροαίρετοι εξωγήινοι δεν θα ανακατευτούν ποτέ με την εκπαίδευσή σας. Δεν θα σας αφαιρέσουν την ευκαιρία για εξέλιξη. Θα σας δείξουν απλά τρόπους για να πετύχετε μόνοι σας το σκοπό σας. Μπορούν να επέμβουν μόνο αν λάβουν υλικό σώμα και ενσαρκωθούν στον πλανήτη. Πολλά άτομα είναι από άλλους πλανήτες, ενσαρκωμένοι στη Γη, για να την βοηθήσουν στην άνοδό της. Οι περισσότεροι κατάγονται από τις Πλειάδες επειδή υπάρχουν ισχυρότεροι δεσμοί με τη Γη από το παρελθόν και επειδή έχουν κάνει το ίδιο με άλλους πλανήτες και έχουν την εμπειρία. Με τον τρόπο αυτό μιλάνε κατευθείαν στους γήινους και λειτουργούν ως μαγνήτες ανώτερης κοσμικής ενέργειας. Είναι Εργάτες του Φωτός και αγαπούν τις τέχνες και οτιδήποτε είναι αρμονικό. Δεν έχουν κανένα δεσμό με γήινους οργανισμούς ή αιρέσεις. Ορισμένοι προέρχονται από πολύ υψηλές διαστάσεις όπου τα πάντα είναι φως.

Η πνευματικότητα δεν επιτυγχάνεται μέσω του νου και της διάνοιας αλλά μέσω της αγάπης της καρδιάς. Αν χρησιμοποιείτε την ενέργεια της καρδιάς, συνεισφέρετε πολλά στον πλανήτη. Κάθε πράξη, σκέψη ή συναίσθημα αλλάζει την πορεία του μέλλοντος επειδή το μέλλον δεν είναι φιξαρισμένο και κάθε λεπτό μπορεί κανείς να αλλάζει το μέλλον του. Έτσι, υπάρχουν πολλές πιθανές εκδοχές για το μέλλον.
Δεν υπάρχουν γεγονότα που συμβαίνουν κατά τύχη. Οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή, συμβαίνει για κάποιο σκοπό, ακόμα και αν δεν μπορείτε να τον κατανοήσετε την παρούσα στιγμή.

ΠΗΓΗ: Κείμενο του 777ALAJE THE PLEIADIAN μεταφρασμένο στα Ελληνικά.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;