Η Βιολετί Φλόγα και πώς να την χρησιμοποιήσετε


Επειδή αρκετοί ρωτάνε τι είναι η Ιόχρους Φλόγα, το παρακάτω κείμενο θα σας δώσει τις πληροφορίες που θέλετε. 
                                                           
Το ιώδες χρώμα ή βιολετί ή μωβ είναι το χαρακτηριστικό χρώμα μιας φλόγας που είναι δώρο φωτός σε όλους μας από τη Μητέρα / Πατέρα Θεό. Φύλακας της ιώδους φλόγας  είναι ο Άγιος Γερμανός (Saint Germain), ο οποίος ανήκει στους Αναληφθέντες Δασκάλους (Ascended Masters). Η βιολετί φλόγα είναι πολύ ισχυρή και μετασχηματίζει όλη την αρνητικότητα και τα παραπτώματα που μπορεί να έχετε σε αυτή τη ζωή ή τις προηγούμενες.

 Ό, τι κι αν έχετε φέρει σε εκδήλωση στο παρελθόν με τα λόγια, τις σκέψεις, ή τις πράξεις σας μπορεί πλέον να μετατραπεί και να απελευθερωθεί στο φως. Ο καθένας πρέπει να το κάνει αυτό ατομικά και συλλογικά, καθώς κανείς δεν μπορεί να πάρει αυτά τα πράγματα μαζί του καθώς κινείται προς την Ανάληψη μέσω της συνεχώς αυξανόμενης συνειδητότητάς του.
 Φανταστείτε, οτιδήποτε κάνατε, είπατε ή θεωρήσατε ως παράπτωμα, μπορεί τώρα να μετατραπεί σε φως και βασικά να απελευθερωθεί μόνιμα. Αυτός είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να απελευθερώσετε, να καθαρίσετε και να θεραπεύσετε τον εαυτό σας. Ο Άγιος Γερμανός φέρνει τη βιολετί φλόγα στο συνειδητό μυαλό της ανθρωπότητας για να την χρησιμοποιήσει και να μεταμορφώσει όλα τα παραπτώματα.
Επομένως, χρησιμοποιήστε την όταν τη χρειαστείτε, και αυτή την εποχή τη χρειαζόμαστε όλοι μας. Είναι το χρήσιμο εργαλείο αυτο-θεραπείας. Η βιολετί φλόγα περιέχει συγχώρεση, συμπόνια και έλεος και μεταμορφώνει όλες τις παραβάσεις μας. Αλλά πρέπει να ζητήσουμε τη βοήθειά της μέσα από την καρδιά μας με τις πιο αγνές προθέσεις. Ζητώντας τη βοήθεια της βιολετί φλόγας, όλη η αρνητικότητα θα ωθηθεί προς την επιφάνεια και θα απελευθερωθεί. 

Η αρνητικότητα είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπετε πόνο, θυμό, απογοήτευση, πολέμους, ενοχές, ντροπή και όλα όσα έχουν να κάνουν με διχασμό, κατάκριση και κουτσομπολιό. Ανοίξτε απλά την τηλεόρασή σας και μετρήστε όλες τις ιστορίες που είναι αρνητικές και κακοήθεις. Τα συναισθήματα που μας προκαλεί η τηλεόραση ανήκουν στην 3η Διάσταση και ξεκινούν από το εγώ. Αυτά τα συναισθήματα που δεν προέρχονται από την καρδιά πρέπει να αφεθούν ελεύθερα και να μετουσιωθούν. Αυτό θα το κάνει η βιολετί φλόγα για τον καθένα από εμάς και για την ανθρωπότητα.
Η βιολετί φλόγα είναι διαθέσιμη σε κάθε άτομο και μπορεί ο καθένας να την επικαλεστεί μέσω της Εγώ Ειμί Παρουσίας του. Ο καθένας διαθέτει μια Παρουσία, ένα θεϊκό σπινθήρα μέσα του, στην ψυχή του, ...είναι η πραγματική ουσία του, αυτό που στην πραγματικότητα είναι.

Για να λάβετε τη βιολετί φλόγα πρέπει πρώτα να το ζητήσετε. Μόλις την επικαλεστείτε, η βιολετί φλόγα θα κάνει ό, τι την επικαλεστήκατε να κάνει. Θα σας βοηθήσει με τις σχέσεις, τα χρήματα, τον πόνο, τα βάσανα, τα τραυματικά συναισθήματα... οτιδήποτε.

Όλα αυτά μπορούν να μετατραπούν από το φως και να απελευθερωθούν. Αυτό δείχνει πόσο ισχυρή είναι η βιολετί φλόγα και είναι εκεί για να επωφεληθείτε. Μπορεί να μεταμορφώσει οτιδήποτε θέλετε να θεραπεύσετε, οτιδήποτε θέλετε να βελτιωθεί στη ζωή σας. Είναι τόσο ισχυρή!  Λειτουργεί. Η βιολετί φλόγα θα σας βοηθήσει στη ζωή σας. Θα βοηθήσει και θα θεραπεύσει, απελευθερώνοντας τον πόνο και την ταλαιπωρία από τα οποία έχετε γατζωθεί. Θα σας βοηθήσει να συγχωρήσετε και θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε στη ζωή σας. Για να επικαλεστεί τη βιολετί φλόγα λέτε τα εξής:

«Μέσω της Παρουσίας μου, επικαλούμαι τώρα τη βιολετί φλόγα. Της ζητώ τώρα να ρέει μέσα από το τσάκρα της κορυφής μέσα στην καρδιά μου και σε κάθε κύτταρο του νοητικού, σωματικού, συναισθηματικού και πνευματικού μου σώματος. Της ζητώ τώρα να μετασχηματίσει με το φως της κάθε σκέψη, λέξη ή πράξη που είπα ή έκανα ποτέ σε αυτή ή και σε προηγούμενες ζωές, που έχουν σχέση με αρνητικότητα ------- ».
 Στην περιοχή που υπάρχουν οι διακεκομμένες γραμμές (----) μπορείτε να δηλώσετε κάποια συγκεκριμένη κατάσταση... π.χ. ίσως να τσακωθήκατε με τον/την σύντροφό σας, ή να έχετε πληγωθεί από κάποιον και δεν μπορείτε να τον συγχωρήσετε. Δεν έχει σημασία τι ήταν! Δεν υπάρχουν αμαρτίες, μόνο το κάρμα υπάρχει και η πρόθεσή σας είναι  που έχει σημασία. Όποια κατάσταση σας ενοχλεί ή σας εμποδίζει με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της συνειδητότητας της φτώχειας, απλά δηλώστε την στην επίκληση. Και μόλις το κάνετε αυτό, έχετε πίστη και εμπιστοσύνη ότι λειτουργεί, γιατί λειτουργεί.
Να μην έχετε καμία προσδοκία για το αποτέλεσμα και να μην ανησυχείτε, όπως δεν ανησυχείτε για το αν ο ήλιος ανατείλει αύριο. Η βιολετί φλόγα είναι δώρο από την Μητέρα / Πατέρα Θεό. Κάντε τη να λειτουργήσει για εσάς. Δείτε πόσο καλύτερα και ελαφρύτερα και ευτυχέστερα θα νιώθετε.  

Με το που θα την επικαλεστείτε, το δικό σας φως θα αρχίσει να λάμπει και θα μπορέσουν και οι άλλοι γύρω σας να δουν πόσο λαμπερό είναι. Να θυμάστε πως η Θεότητα σας αγαπάει έτσι όπως είστε, είστε ισχυροί και είστε το ΦΩΣ! Κανένας δεν μπορεί να σβύσει αυτό το ΦΩΣ ...μόνο ΕΣΕΙΣ. Γι αυτό λάμψτε, αγαπημένοι.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;