Ακασικά Αρχεία
Πολλά βιβλία έχουν γραφτεί για τα Ακασικά Αρχεία επειδή είναι μια δονούμενη αποθήκη πληροφοριών και ενέργειας, διαρκώς παρούσα, που επεκτείνεται σε όλη τη ζωή μας και στο ίδιο το Σύμπαν. Είναι το σωματίδιο, το κύμα, η συνειδητότητα, η ενέργεια και οι πληροφορίες όλης της αιωνιότητας. Ενσωματώνει όλα τα μυστήρια της ζωής – της ζωής σας, της ζωής μου, το σύνολο της ζωής πριν καν ξεκινήσει όπως την γνωρίζουμε – και τα αρχεία θα λειτουργούν και πολύ μετέπειτα, όταν ο κόσμος όπως τον γνωρίζουμε πάψει να υπάρχει. 

Αυτό κάνει τα Ακασικά Αρχεία πολύ μυστηριώδη και πρόθεσή μας είναι τα απομυθοποιήσουμε. Αν και ανήκουν στο πεδίο του εσωτερισμού, είναι επίσης πολύ πρακτικά και μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε φάση της ζωής μας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα Ακασικά Αρχεία για να μάθουν πώς, γεγονότα από το παρελθόν της παρούσας ή των προηγούμενων ζωών τους, τους επηρεάζουν μέχρι τώρα. 
Οι άνθρωποι λαχταρούν να αλλάξουν τις δύσκολες συνθήκες, να κατανοήσουν πώς και γιατί συμβαίνουν τα πράγματα όπως συμβαίνουν και να θεραπεύσουν και ενισχύσουν τους εαυτούς τους με τρόπους που θα κάνει τη ζωή τους καλύτερη και πολύ πιο ευτυχισμένη. Οι πληροφορίες που υπάρχουν στα Ακασικά Αρχεία μπορούν να τους βοηθήσουν να επιτύχουν όλα αυτά τα πράγματα.   

Έχετε τη δύναμη να κοιτάξετε μέσα στα αρχεία της αιώνιας ζωής σας και να δείτε το μακρυνό παρελθόν όπως και το πιθανό μέλλον. Καθώς θα σκανάρετε όλα όσα συνέβησαν στο παρελθόν σας, θα δείτε τα μοτίβα που ακόμα σας επηρεάζουν. Θα μπορέσετε να βρείτε παρελθούσες άγνωστες σχέσεις με εκπληκτικά οικεία άτομα. Και θα αναγνωρίσετε τις πηγές των προβλημάτων, των έργων, των θεμάτων και των στόχων με τα οποία ασχολείστε ακόμα, σήμερα.
Η σύνδεση με τις πληροφορίες των Αρχείων δεν είναι δύσκολη, επειδή δονούνται ολόγυρά μας – ακόμα και μέσα μας. Υπάρχουν σε κάθε ψυχή, στα κύτταρα κάθε σώματος και στον αιώνιο νου. Ο κόσμος του πνεύματος ταξιδεύει ελεύθερα στον Ακασικό Τομέα, έτοιμος να συνδεθεί μαζί σας, να σας εμπνεύσει και να σας δώσει την καθοδήγηση που θα φωτίσει τη ζωή σας. Στην ουσία, μεγάλες ανακαλύψεις, τέχνες, έκφραση και δημιουργικότητα είναι όλες δικές σας όταν ζητήσετε να σας ανοιχθούν οι πύλες της απεριόριστης σοφίας του Ακασικού Πεδίου!  

Ταξιδεύοντας στο χώρο των Ακασικών Αρχείων, μπορείτε να επισκεφθείτε και να ξαναγράψτε τα αρχεία τα σχετικά με το παρελθόν και να ξεφορτωθείτε μπλοκαρίσματα της παρούσας ζωής, να θεραπεύσετε άσχημες σχέσεις και οικονομικά πρότυπα και να αλλάξετε το ιστορικό ορισμένων χρονικών στιγμών και τόπων που έχουν τη δύναμη να σας επηρρεάζουν ακόμα. Καταγράφοντας συνειδητά τις σκέψεις και τις πράξεις σας τώρα, αλλάζετε την ποιότητα της ζωής σας.

Αυτή η βελτιωμένη ενεργειακή δυναμική θα ενορχηστρώσει στη συνέχεια νέα μελλοντικά Αρχεία με μια πολύ καλύτερη μοίρα. Και μιλώντας για το μέλλον, μπορείτε να επισκεφθείτε τα Ακασικά Αρχεία για να ρίξετε μια μελλοντική ματιά. Εφόσον η διάσταση αυτή δονείται με δυναμικό ύψιστης καθαρότητας, η σοφία που θα φέρετε πίσω μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε αυτό που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, ακόμα και να προγραμματίσετε τα μελλοντικά σας αρχεία με τα επιτεύγματα, τα συναισθήματα και τις εμπειρίες που επιθυμείτε.
Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους πολύτιμους λόγους για την την ενεργοποίηση της ανάγνωσης των Ακασικών Αρχείων.

Είναι πάντοτε χρήσιμο να κρατάτε ημερολόγιο. Όταν γράφετε αυτά που σας συμβαίνουν, διευκρινίζετε αυτά που θέλετε και επιταχύνετε τη διαδικασία της δημιουργίας τους.

Το ημερολόγιό σας 
Αρχικά, θα συνιστούσα να κρατάτε ένα ημερολόγιο για ένα μέρος από τις πλέον σημαντικές καθημερινές σας δραστηριότητες και συναισθήματα. Μην καταγράψετε ότι ασχοληθήκατε με διάφορες δουλειές, αλλά να καταγράψετε τους τρόπους με τους οποίους αντιδράσατε στην επικοινωνία σας με άλλους ανθρώπους, τη φύση, το περιβάλλον, κλπ. Επιπλέον, συνιστώ να κρατάτε το ημερολόγιο κοντά σας, στο κομοδίνο σας, για να καταγράψετε οποιαδήποτε πληροφορία έρθει μέσω των ονείρων σας καθώς τα όνειρα είναι ένας δυναμικός τρόπος με τον οποίο θα ανοίξετε τα Αρχεία και θα λάβετε έμπνευση.
Μπορείτε ακόμη να εστιάσετε την πρόθεσή σας πριν κοιμηθείτε, ζητώντας το είδος των πληροφοριών που επιθυμείτε να σας δοθούν. Εάν σας απασχολεί κάποιο δημιουργικό έργο ή μια ανακάλυψη κάποιου είδους, μπορείτε να το γράψετε στο πάνω μέρος της σελίδας της ημέρας και να ζητήσετε σχετικές πληροφορίες. Και αν σας ενδιαφέρει να μάθετε κάποιες πληροφο-ρίες σχετικές με το παρελθόν, μπορείτε να το γράψετε και αυτό.

Αυτό δεν σημαίνει ότι τα όνειρά σας θα είναι πάντα κατευθυνόμενα προς την κατεύθυνση αυτή. Δεν θα είναι όλα σας τα όνειρα μια απάντηση γι’ αυτά που ζητήσατε. Οι απαντήσεις που χρειάζεστε στη ζωή συχνά έρχονται απρόσκλητες, κάποια μέρα που δεν θα περιμένετε να έρθουν. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσετε να κρατάτε ημερολόγιο και να σημειώνετε τις εντυπώσεις και τις προθέσεις σας, θα αρχίσετε να λαμβάνετε όλο και περισσότερα διαισθητικά μηνύματα και μπορείτε να τα σημειώνετε και αυτά.
Είναι σημαντικό να εμπιστεύεστε αυτό που σας λέει η διαίσθησή σας και να επιτρέπετε στον εαυτό σας να πειραματιστεί με τις πληροφορίες που λαμβάνει από τα ίδια τα Αρχεία.

Μια σπουδαία θεωρία είναι η Αρχή της Αβεβαιότητας του Χάιζενμπεργκ (Heisenberg Uncertainty Principle), που υποδεικνύει ότι το Σύμπαν βρίσκεται σε κατάσταση ροής όπου η αλλαγή μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Από αυτό βγαίνει το συμπέρασμα ότι κάθε έκβαση οποιασδήποτε πράξης βρίσκεται ενεργειακά εν δυνάμει και η παραμικρότερη αλλαγή που κάνουμε σήμερα μπορεί να δημιουργήσει αποτελέσματα που έχουν τεράστια απόκλιση όσον αφορά το πεπρωμένο μας. Η ύψιστη λύση είναι να ανακτήσουμε τη δύναμη που διαθέτουμε μέσα μας καθορίζοντας αυτά που γράφουμε κάθε στιγμή.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να μάθετε για τις καρμικές αιτίες που κουβαλάτε από το παρελθόν ή δημιουργείτε στο παρόν, και οι οποίες καθορίζουν το παρόν αλλά και το μέλλον σας, μια εξαιρετική πηγή πληροφοριών είναι το υλικό του Έντγκαρ Κέυση, που υπάρχει σε βιβλία.

Αν ασχοληθείτε επισταμένως με τις πληροφορίες που θα σας δώσει η μελέτη των Ακασικών Αρχείων και των καρμικών θεμάτων, τότε ένας νέος κόσμος θα σας ανοιχθεί για εξερεύνηση. Ένας κόσμος άπειρων δυνατοτήτων και μια ζωή γεμάτη από τη χαρά της ανακάλυψης. Χαρείτε το ταξίδι και θα δείτε ότι η ζωή σας δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια!
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;