Τα Νέα ΠαιδιάΣήμερα θα θέλαμε να επικεντρώσουμε την προσοχή σας στα παιδιά που τώρα ενσαρκώνονται στην πραγματικότητά σας. Με κάθε νέα γενιά πάντα σημειώνεται πρόοδος. Ωστόσο, αυτά τα παιδιά είναι πιο προηγμένα από ποτέ. Δεν είναι μόνο πιο προχωρημένα σε δυνατότητες, είναι επίσης χημικά και φυσικά διαφορετικά, σε κυτταρικό επίπεδο.

Πρόθεσή μας είναι να σας δώσουμε την άποψή μας για τις αλλαγές που μπορείτε να περιμένετε να δείτε στα παιδιά που έρχονται στην πραγματικότητά σας και τι θα είναι σε θέση να κάνουν.
Οι νέοι γονείς αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουν το μεγάλωμα πολύ διαφορετικών παιδιών από ποτέ άλλοτε. Όλα όσα έπρατταν οι γονείς των προηγούμενων γενιών παιδιών δεν είναι πλέον αρκετό ή ενδεδειγμένο για αυτή τη "νέα φυλή" ανθρώπων. Είστε συλλογικά σε μια πορεία ταχείας ανάπτυξης και εξέλιξης και αυτά τα παιδιά είναι προετοιμασμένα και έτοιμα γι αυτή την πρόοδο.

Για πολλές γενιές, τα ορόσημα που ήταν δείκτες της ανάπτυξης ενός παιδιού παρέμειναν τα ίδια. Εντούτοις, τα τελευταία 5-7 χρόνια υπήρξαν μεγάλες αλλαγές στην ανάπτυξη των παιδιών που δεν μπορούν πάντα να μετρηθούν με ένα στατιστικό γράφημα.

Τα μωρά γεννιούνται με πολύ μεγαλύτερη ετοιμότητα από ποτέ. Από τη στιγμή που αυτές οι «παλιές ψυχές» εισέρχονται στη γήινη πραγματικότητα είναι έτοιμες να αφήσουν το σημάδι τους, είναι πρόθυμες να αναλάβουν τα πάντα. Τα παιδιά έχουν πάντα πολύ υψηλές δονήσεις. Δεν έχουν τις περιοριστικές πεποιθήσεις που θα μπορούσαν να μειώσουν τη δόνηση τους.

Γοητεύονται από τις απλές χαρές της ζωής και είναι ικανά να ζουν στο τώρα. Ένα μωρό δεν ανησυχεί για το αύριο ούτε μιλά για προηγούμενα γεγονότα. Είναι απλά παρόν στη στιγμή του τώρα και βιώνει την κάθε στιγμή στο μέγιστο.
Αυτά τα παιδιά που ενσαρκώνονται σε αυτήν την πραγματικότητα έχουν πολύ μεγάλους ρόλους να παίξουν. Οι ικανότητές τους αντανακλούν αυτό που είναι δυνατό στις ανώτερες διαστάσεις μέσα από την εξέλιξη του είδους σας. 

Όλοι έχετε έρθει και προηγουμένως σε αυτόν τον κόσμο για να ζήσετε μέσα στη δυαδικότητα αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες από την τεράστια ποικιλία που σας είναι διαθέσιμη.
Αυτά τα παιδιά δεν έρχονται, τόσο πολύ, για να ανακτήσουν ή να ξαναθυμηθούν όπως είχαν να κάνουν οι προηγούμενες γενιές, έρχονται για να σας δείξουν από την πρώτη στιγμή πώς να ζείτε στις υψηλότερες διαστάσεις. Καθώς εξελίσσεστε, καθώς μεγαλώνετε και ανυψώνεστε σε συνειδητότητα, κάνετε μεγάλες δρασκελιές για να ανακτήσετε και πάλι την πραγματική σας δύναμη. Αυτά τα μικρά παιδιά είναι εδώ για να σας προσφέρουν μια νέα προοπτική, έναν νέο τρόπο ζωής. Τα παιδιά είναι γνωστό από πάντα ότι προσφέρουν πολύ ειλικρινείς συμβουλές, ωστόσο σπάνια λαμβάνονται σοβαρά υπόψη.
Νέα Γενιά Παιδιών

Οι επιστήμονες θα αρχίσουν τελικά να βλέπουν τις αλλαγές που μπορούν να εντοπιστούν στους εγκεφάλους αυτών των παιδιών. Οι εγκέφαλοί τους δεν λειτουργούν όπως των ενηλίκων γύρω τους. Είναι ενεργοποιημένο μεγαλύτερο τμήμα τους και ως εκ τούτου θα δείτε νέες ικανότητες και δεξιότητες που θα προέρχονται από αυτά τα παιδιά. Αυτό που κάποτε φαινόταν αδύνατον τώρα θα το περιμένετε. Θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα αποδεικτικά στοιχεία με τις σαρώσεις των τομογράφων (CAT scans) που θα εμφανίζουν πολύ μεγαλύτερη δραστηριότητα του εγκεφάλου τους ανά πάσα στιγμή.

Καθώς το παιδί θα μαθαίνει και θα αναπτύσσεται, θα δημιουργούνται μονοπάτια  στον εγκέφαλό του που θα επιτρέπουν την πρόσβαση σε δεξιότητες ή πληροφορίες. Αυτά τα νέα παιδιά θα έχουν πολύ περισσότερα μονοπάτια από όσα έχουν καταγραφεί στο παρελθόν. Αυτό θα επιτρέπει τη βέλτιστη χρήση κάθε τμήματος του εγκεφάλου και αυτό θα επιτρέψει την πρόσβαση στο μέγιστο δυναμικό του.

Λέγεται ότι ο μέσος άνθρωπος χρησιμοποιεί μόνο περίπου το 10% του εγκεφάλου του. Θα λέγαμε ότι αυτό δεν είναι απολύτως ακριβές. Χρησιμοποιείτε ολόκληρο τον εγκέφαλό σας, ωστόσο οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν μόνο το 10% των δυνατοτήτων του εγκεφάλου τους. Μια κοινή παρανόηση είναι το γεγονός ότι πιστεύετε πως αυτό το ποσοστό αναφέρεται στη νοημοσύνη. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας περισσότερο από τον εγκέφαλό σας - όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί να χρησιμοποιηθεί - θα επιτρέψετε έναν υψηλότερο βαθμό σύνδεσης μεταξύ του Ανώτερου Εαυτού σας και του σωματικού σας μυαλού.

Η γνώση, εν γένει, μπορεί εύκολα να αποκτηθεί από την ορθή χρήση του εγκεφάλου σας οποιαδήποτε στιγμή θα σας χρειάζονται νέες πληροφορίες. Όχι επειδή θα έχετε μεγαλύτερη ικανότητα κατανόησης, αλλά περισσότερο επειδή θα επανασυνδεθείτε ξανά συμπαντικά και όλες οι πληροφορίες θα σας είναι άμεσα διαθέσιμες για να τις «κατεβάσετε» ανά πάσα στιγμή. Αυτό για το οποίο οι προηγούμενες γενιές χρειάστηκαν χρόνια έντονης προπόνησης και απομνημόνευσης, τώρα θα μπορεί να μεταφορτωθεί εύκολα στο μυαλό σας όποτε το επιθυμείτε.
Χρησιμοποιώντας το 100% του εγκεφάλου σας θα σας επιτρέψει να φτάσετε σε ικανότητες που έχετε ονειρευτεί μόνο. Η αύξηση της συνολικής νοημοσύνης είναι μόνο μία από τις πολλές χρήσεις του εγκεφάλου σας. Αυτό θα ήταν παρόμοιο με τη χρήση ενός από τους πιο ισχυρούς υπολογιστές στον κόσμο μόνο ως αριθμομηχανή για βασικούς αριθμητικούς υπολογισμούς, ο οποίος ναι, έχει την ικανότητα να υπολογίζει αριθμούς, ωστόσο αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει. Έτσι και το μυαλό σας. Και αυτά τα νέα παιδιά θα αρχίσουν να επιδεικνύουν αυτού του είδους τις ικανότητες.

Ακόμα, τα νέα παιδιά θα είναι απίστευτα δεκτικά και συντονισμένα όχι μόνο με τις σκέψεις και τα συναισθήματα των γύρω τους, αλλά και με την ενέργεια του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος. Οι ψυχικές ικανότητες αυτών των παιδιών θα ξεπεράσουν κατά πολύ όσα έχετε δει προηγουμένως. Πολλά θα είναι τηλεπαθητικά. Θα είναι σε θέση να στείλουν και να λάβουν τις σκέψεις των άλλων, κοντά ή μακριά, η απόσταση δεν θα έχει σημασία.

Όπως καταλαβαίνετε, είναι εξαιρετικά σημαντικό αυτά τα δώρα να μπορούν να καλλιεργηθούν από τους γονείς τους και τους φροντιστές/δασκάλους τους, επειδή, παρόλο που αυτά τα παιδιά θα γεννιόνται με αυτά τα δώρα και τις ικανότητες, εάν δεν καλλιεργηθούν και ενθαρρυνθούν ώστε να αναπτύξουν αυτές τις δεξιότητες, οι δεξιότητες θα αποδυναμωθούν με την πάροδο του χρόνου. 

Η χημική και γενετική σύνθεση αυτών των παιδιών είναι φυσικά διαφορετική από κάθε προηγούμενο άνθρωπο. Θα παρατηρήσετε ότι θα είναι εξαιρετικά ευαίσθητα τόσο με τα δικά τους συναισθήματα όσο και με εκείνα των άλλων. Δεν θα μαθαίνουν με τον ίδιο τρόπο που έκαναν τα προηγούμενα παιδιά. Οι παλιοί τρόποι μάθησης θα φαίνονται αρκετά βαρετοί γι αυτά και θα χάνουν τακτικά το ενδιαφέρον τους. Πολλοί νέοι γονείς είναι ήδη μάρτυρες αυτής της κατάστασης στα δικά τους παιδιά, αλλά δεν είναι σίγουροι τι πρέπει να κάνουν.
Η τετριμμένη απομνημόνευση τυχαίων γεγονότων δεν θα τους χρησιμεύει. Τα παιδιά γνωρίζουν ότι πρέπει να ακολουθήσουν το πάθος τους, τα ενδιαφέροντά τους και το να κρατάνε τετριμμένες γνώσεις είναι κάτι που δεν τα ενδιαφέρει. Η τεχνολογία σας έχει προχωρήσει τόσο γρήγορα ώστε τώρα μπορείτε να "κοιτάξετε" στο διαδίκτυο κάθε ερώτηση που έχετε και να λάβετε απαντήσεις εντός δευτερολέπτων. Έτσι, τι ανάγκη έχουν αυτά τα παιδιά για την απομνημόνευση γεγονότων; Θα απαιτηθούν νέες δεξιότητες που θα προχωρούν σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο.

Αυτά τα παιδιά δεν θα ανταποκριθούν καλά στις πιέσεις που θα τους προκαλούν ξεπερασμένες παραδόσεις. Αυτό που εννοούμε είναι, ότι δεν θα ευημερούν σε ένα περιβάλλον που περιμένει να ακολουθήσουν τις εντολές που τους δίνονται απλά και μόνο επειδή "έτσι γίνεται πάντα". Πολλές παραδόσεις συνεχίζονται ακόμα, χωρίς όμως και η ανάγκη που κάποτε τις δημιούργησε. Πολλοί συνεχίζουν να τις ακολουθούν απλά επειδή αυτό είναι που διδάχθηκαν και δεν βλέπουν κανένα λόγο να αλλάξουν.
Τα νέα παιδιά θα βοηθήσουν να αντικατασταθεί ο παλιός τρόπος που γίνονται τα πράγματα με νέους που θα είναι επωφελείς για όλους. Πολλές βιομηχανίες, το ιατρικό επάγγελμα, τα σχολικά συστήματα, η χρηματοπιστωτική βιομηχανία και η πολιτική χρειάζονται δραστικές αλλαγές. Αυτά τα παιδιά θα αμφισβητήσουν τα πάντα, καθώς είναι εδώ για να σπάσουν το καλούπι και να εισαγάγουν έναν νέο τρόπο σκέψης.

Έχετε αρχίσει να βλέπετε τα αρχικά στάδια των αλλαγών στον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά αυτά μαθαίνουν, στα παιδιά που έχουν επισημανθεί ως ADD ή ADHD (με Σύνδρομο Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας). Το ιατρικό επάγγελμα λέει ότι αυτά τα παιδιά έχουν ένα ελάττωμα που δεν τους επιτρέπει να επικεντρωθούν, ωστόσο έχουμε μια διαφορετική προοπτική. Αυτά τα παιδιά δεν έχουν ελάττωμα, απλά δεν είναι σε θέση να εκφράσουν σωστά τα μοναδικά δώρα και τις ικανότητες που βρίσκονται μέσα τους σε ένα σύστημα που δεν επιθυμεί να εξελιχθεί.

Δεν είναι ότι δεν μπορούν να επικεντρωθούν... απλώς επιλέγουν να μην εστιάσουν την προσοχή τους σε παλιές και ξεπερασμένες μεθόδους μάθησης. Σας συνιστούμε να βρείτε αυτά με τα οποία αυτά τα παιδιά είναι παθιασμένα και να τους ζητήσετε να επεκταθούν στα θέματα που τα ενδιαφέρουν και θα εκπλαγείτε με την εκπληκτική τους ικανότητα να απορροφούν ένα τεράστιο ποσό πληροφοριών σχετικά με το εκάστοτε θέμα.

Το μυαλό τους είναι πολύ πιο ικανό από αυτό που νομίζετε. Ωστόσο, δεν υποκινούνται ή δεν ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν το μυαλό τους με τον κατάλληλο τρόπο. Το μυαλό τους λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο από ό, τι θεωρείται "φυσιολογικό". Πολλοί γονείς έχουν διδαχθεί να φοβούνται τυχόν απόκλιση που το παιδί τους εμφανίζει από την εξέλιξη της ανάπτυξης άλλων παιδιών, αλλά είναι επιθυμία μας να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε και σας ζητάμε να αγκαλιάσετε τη μοναδικότητα κάθε παιδιού. Το νέο πρότυπο θα είναι απλά, δεν υπάρχει "κανόνας".

Αυτά τα νέα παιδιά χρειάζονται μια πιο εξατομικευμένη εκπαίδευση παρά μία που είναι διαμορφωμένη για να ταιριάζει στο καλούπι. Θα δείτε όλο και περισσότερα από αυτά τα νέα παιδιά να μην αντέχουν τα παλιά συστήματα και καθώς ο αριθμός τους θα αυξάνεται, θα αναγκάσουν τα εκπαιδευτικά συστήματα να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν. 

Όλο και περισσότερο ο ιατρικός τομέας θα ψάξει να βάλει μια ετικέτα σε αυτά τα παιδιά που δεν θα ταιριάζουν στον «κανόνα», ωστόσο δεν θα περάσει πολύς χρόνος και το εκπαιδευτικό σύστημα θα αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει τίποτα «λάθος» με αυτούς τους φωτεινούς σπουδαστές που απλά δεν μαθαίνουν με τον τρόπο που κάποτε μάθαιναν τα παιδιά.

Όλα τα παιδιά «πεινάνε» για γνώση, όμως δεν είναι όλα τα παιδιά πεινασμένα για την ίδια γνώση. Πολλά από τα σημερινά εκπαιδευτικά συστήματα επικεντρώνονται στη συγχώνευση μιας ποικιλόμορφης ομάδας παιδιών σε πολύ παρόμοιες μορφές, ωστόσο αυτά τα νέα παιδιά θα ευημερήσουν σε περιβάλλοντα που θα ενθαρρύνουν την ανάπτυξη των μοναδικών τους δώρων και έτσι θα ευδοκιμήσουν ανάμεσα στην ποικιλομορφία.

Δεν θα μοιραστούν όλα τα παιδιά το ίδιο σύνολο δεξιοτήτων, ούτε θα βιώσουν όλα την ίδια ακριβώς εξέλιξη. Ακριβώς όπως όλοι εσείς έχετε τα δικά σας μοναδικά δώρα και ικανότητες, το ίδιο και αυτά. Στην πραγματικότητα όλο και περισσότερο θα παρατηρείτε ότι η "νορμάλ" ανάπτυξη για ένα παιδί θα διευρύνεται σημαντικά, καθώς κάθε παιδί θα ανθίζει με τον δικό του τρόπο, με το δικό του ρυθμό.

Ωστόσο, θέλουμε να αναφέρουμε μερικές από τις ικανότητες που θα αρχίσετε να βλέπετε να αναπτύσσονται σε αυτά τα παιδιά. Μερικά θα έχουν ισχυρές ψυχικές ικανότητες, ανακαλώντας τις προηγούμενες ζωές τους και ανιχνεύοντας το αόρατο, ενώ κάποια θα έχουν τεράστιες θεραπευτικές ικανότητες. Άλλα θα χρησιμοποιήσουν την απίστευτη δημιουργικότητά τους για να διαμορφώσουν τον κόσμο γύρω τους με τρόπους που θα σας εκπλήξουν. Μερικά θα σας μαγέψουν με το φυσικό τους ταλέντο να ζωγραφίζουν απίστευτα ζωντανές εικόνες σε πολύ μικρές ηλικίες. Κάποια άλλα θα έχουν μια «υπερφυσική» ικανότητα να χειρίζονται αριθμούς στο μυαλό τους μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα, ενώ άλλα θα μπορούν να «δουν» την ενέργεια που υπάρχει γύρω σας.  

Δεν λέμε ότι ένα παιδί θα έχει όλα αυτά τα ταλέντα... Ακόμα. Ωστόσο, γνωρίζετε ότι όλες αυτές οι ικανότητες έχουν παραμείνει «εν υπνώσει» μέσα στα δικά σας φυσικά σώματα. Όμως αυτά τα παιδιά θα γεννιόνται με αυτές τις ικανότητες ήδη ενεργοποιημένες. Με πολλούς τρόπους θα δείχνουν σε όσους είναι γύρω τους ό, τι είναι δυνατό να γίνει, θα βοηθούν πολλούς να δουν τι βρισκόταν πάντα μπροστά τους. Θα έρθει μια εποχή που όλες αυτές οι δεξιότητες δεν θα θεωρούνται πλέον εξαιρετικές, αλλά συνηθισμένες.

Τα παιδιά των μελλοντικών γενιών θα εξακολουθήσουν να χρειάζονται γονείς, θα απαιτήσουν την καθοδήγησή σας, την ενθάρρυνσή σας και την αγάπη σας, ωστόσο μεγάλο μέρος τετριμμένων πληροφοριών που θα απαιτούν πολύ χρόνο, θα θεωρηθεί ξεπερασμένο. Οι γονείς θα είναι σε θέση να εστιάσουν την προσοχή τους σε άλλες πιο σημαντικές εμπειρίες, όπως η καλλιέργεια των ατομικών συμφερόντων του παιδιού από πολύ νεαρή ηλικία.

Τα μικρά παιδιά σας θα κρατάνε το πρότυπο γι’ αυτό που υπάρχει έμφυτα σε κάθε άνθρωπο, καθώς δεν έχουν ακόμη «προγραμματιστεί» από την κοινωνία σας. Θα παρατηρήσετε ότι όλα αυτά τα παιδιά θα είναι μοναδικά από μόνα τους. Ωστόσο, η εξέλιξή τους θα έχει κοινό το ότι δεν θα μαθαίνουν με τον ίδιο τρόπο που μάθαιναν τα παιδιά πριν από αυτά. Σε πολύ νεαρή ηλικία θα προσπαθήσουν να εισαγάγουν απόψεις που θα αγκαλιάσουν τη διαφορετικότητα αντί να την φοβούνται. Απόψεις που θα είναι οι βέλτιστες για την κοινότητα και όχι για το άτομο.
Σαν μεγαλώσουν τα παιδιά αυτά σε ώριμους ενήλικες, θα κληρονομήσουν τον κόσμο στον οποίο ζείτε και θα συνεχίσουν να κάνουν αλλαγές για να εξασφαλίσουν ότι με κάθε νέα γενιά οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να εξελίσσονται προς μια υψηλότερη κατάσταση συνειδητότητας. Αυτά τα παιδιά είναι μόνο η αρχή της αυγής ενός ολοκαίνουργιου πολιτισμού.

Ελπίζουμε ότι αυτό το μήνυμα κατά κάποιον τρόπο θα χρησιμεύσει να σας διαφωτίσει, καθώς είναι πάντα επιθυμία μας να μοιραζόμαστε απλά την άποψή μας στην πραγματικότητα που ονομάζετε "Σπίτι". 

ΠΗΓΗ: Angelic Guides via Taryn Crimi: A NewBreed of Humans ~ What to Expect From the Children Incarnating Now

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αγγελική Σ. Νατσούλη
  Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;