Το Συμβόλαιο των Παιδιών από τ' Άστρα (The Starseed Contract and Planetary Ascension)

Σήμερα θα ήθελα να μιλήσω απευθείας στα Παιδιά των Άστρων (starseeds) του Πλανήτη Γη. Σε σένα που διαβάζεις αυτό το κείμενο… ακόμα και αν δεν πιστεύεις ότι είναι δυνατόν να είσαι Παιδί των Άστρων, σε καλώ να συνεχίσεις το διάβασμα. Νομίζω ότι καθένας με ανοιχτό μυαλό έχει να μάθει πολλά!

Έτσι, αγαπητό μου Παιδί των Άστρων, έχω τόσα πολλά να μοιραστώ μαζί σου, τόσα πολλά να θίξω, προκειμένου να φτάσω στον τελικό προορισμό μου. Ο τελικός προορισμός είναι μια πρόσκληση και έχει να κάνει με το να μπορέσεις να θυμηθείς ποιος είσαι στην πραγματικότητα, έτσι ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις και να βρεις τη θεϊκή δημιουργική δύναμη μέσα σου. Έτσι ώστε να μπορέσεις να κάνεις όλα όσα είχες την πρόθεση να κάνεις πριν γεννηθείς σε αυτήν την παρούσα ενσάρκωση και να λάβεις μέρος στη δημιουργία της χρυσής νέας εποχής της ανθρωπότητας.

Έτσι, έχω πολλά να σου πω. Και το καλύτερο ξεκίνημα είναι να σου μιλήσω για το συμβόλαιο που όλα τα Παιδιά των Άστρων υπέγραψαν πριν έρθουν στη Γη. Όλες αυτές οι πληροφορίες θα ενεργοποιήσουν σε βάθος τις αναμνήσεις σου από ένα πολύ μακρινό μέρος και χρονικά πριν από πολλές ζωές. Θα θυμηθείς το ποιος ήσουν. Το θάρρος και την αυτοθυσία που σε οδήγησαν να επιλέξεις αυτό που επέλεξες. Τη δέσμευση και την υπόσχεση που έδωσες στον εαυτό σου για το πώς θα δράσεις, πώς θα βοηθήσεις, πώς θα επουλώσεις τον εαυτό σου… πώς θα θυμηθείς... και πώς θα θεραπεύσεις τους άλλους, όπως έκανες.
                          
                             Το συμβόλαιο των Παιδιών των Άστρων

Υπάρχουν 6 συνιστώσες στο συμβόλαιο που πρέπει να σου υπενθυμίσω. Είναι γνωστές ως η Πρόσκληση, η Συντριβή, η Επισκευή, η Χορήγηση των Δώρων, η Επιστροφή και η Διάλυση. Θα τις συζητήσουμε μία προς μία.

Η Πρόσκληση
Ως Παιδί των Άστρων, ξεκίνησες την ύπαρξή σου μέσα στη μήτρα ενός πλανητικού πολιτισμού που βρίσκεται σε ένα άλλο μέρος αυτού του γαλαξία, όπως για παράδειγμα στις Πλειάδες. Μετά την ανάδυση της συνειδητότητάς σου σε εκείνον τον μακρινό κόσμο, εξελίχθηκες πνευματικά, περνώντας σταδιακά μέσα από διάφορες πυκνότητες (densities) συνειδητότητας και από πολλές ενσαρκώσεις. Κάποια στιγμή έφτασες να θεωρείσαι προηγμένη ψυχή, έτοιμη να αποφοιτήσεις από τον κύκλο των ενσαρκώσεων στον πλανήτη σου, έτοιμη για την αμέσως επόμενη υψηλότερη πυκνότητα ή αλλιώς διάσταση της συνειδητότητας. Και τότε σου προσφέρθηκε μια πρόσκληση… η ευκαιρία να δώσεις πίσω στη ζωή ένα δώρο ανάλογο με όλα εκείνα που είχες λάβει σε όλη τη διάρκεια των πολλών ζωών σου. Αυτή είναι μια ιεροτελεστία που πρέπει να περάσουν όλοι εκείνοι που εξελίσσονται στο μονοπάτι της Προς τον Άλλον Υπηρεσίας (Service To Other ή STO). Όταν έχεις λάβει, οφείλεις να δώσεις πίσω τουλάχιστον όσο έχεις λάβει.

Υπάρχουν πολλοί, πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να δώσεις πίσω στην παρούσα συγκυρία. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι να δεσμευθείς με το συμβόλαιο των Παιδιών των Άστρων: συμφωνείς να εγκαταλείψεις την άνεση και την ασφάλεια της οικογένειας της ψυχής σου και του σπιτιού του πνεύματός σου, και να βγεις έξω, να ενσαρκωθείς ανάμεσα σε μια ομάδα εντελώς διαφορετική από τη δική σου. Με τον τρόπο αυτό δεσμεύεσαι πρώτα-πρώτα να μειώσεις τη συνειδητότητά σου στη δονητική συχνότητα του πολιτισμού που θα επισκεφθείς. Δεν μπορείς να γεννηθείς ανάμεσα στα άτομα ενός άλλου πλανήτη αν δεν έχεις τη δική τους πυκνότητα (διάσταση). Και μετά, συμφωνείς να αφυπνιστείς, να επιστρέψεις στην προηγούμενη κατάσταση της συνειδητότητάς σου όντας ανάμεσά τους, και αυτό αποτελεί τον πυρήνα του συμβολαίου σου: ότι θα θεραπεύσεις τον εαυτό σου και θα επιστρέψεις στην προηγούμενη κατάσταση της δικής σου συνειδητότητας, ενόσω θα βρίσκεσαι στον ξένο πλανήτη και θα ζεις μαζί με τους άλλους στον ξένο πολιτισμό. Ίσως τώρα να μην καταλαβαίνεις διαισθητικά πόσο τεράστιο είναι το δώρο που προσφέρεις με τον τρόπο αυτό. Αλλά βλέπεις, αφού όλα είναι ένα, αυτό που κάνεις για τον εαυτό σου, το κάνεις και για τον άλλο, επίσης. Και αν κάνεις αυτό το έργο της αυτο-ίασης σ’ έναν πλανήτη, κάνεις δυνατό και σε άλλους που βρίσκονται σε εκείνο τον πλανήτη να κάνουν την ίδια διαδρομή αυτό-ίασης που έκανες κι εσύ. Δεν χρειάζεται καν να πεις ούτε μια λέξη στους άλλους. Απλά, με το να επουλώνεις τον εαυτό σου ενώ είσαι μέσα στο πλανητικό δίκτυο της συνειδητότητάς τους, είναι από μόνο του ένα υπέροχο δώρο στον πολιτισμό τους.

Φυσικά, από τη φύση σου είσαι ένα στοργικό, ευγενικό, καλόκαρδο ον. Εάν βρεις κάτι που αξίζει να το μοιραστείς με άλλους, θα επιδιώξεις να το μοιραστείς. Αν μπορείς να βοηθήσεις, θα το κάνεις. Αν μπορείς να εξυπηρετήσεις, θα το κάνεις. Αν μπορείς να διδάξεις, θα το κάνεις. Αν μπορείς να προσφέρεις τη θεραπεία, θα το κάνεις. Τέτοια είναι η βασική φύση σου έχοντας εξελιχθεί σε ένα υψηλό επίπεδο μέσα σε μια κοινωνία Υπηρεσίας προς τον Άλλο (STO). Έτσι, όχι μόνο θα επουλώσεις τον εαυτό σου σ’ εκείνον τον ξένο πλανήτη, αλλά κάνοντάς το, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνεις και ένα είδος δωρητή.

Τα Παιδιά των Άστρων είναι βαθιά ευλογία όπου και αν πηγαίνουν.

Και όταν θα έχεις ολοκληρώσει τη διαδικασία για την επιστροφή του εαυτού σου στο προηγούμενο επίπεδο της συνείδητότητάς σου και η ενσάρκωσή σου στον ξένο πλανήτη πλησιάζει στο τέλος της, τότε θα μπορείς να επιστρέψεις στην ομάδα της ψυχής σου στον πλανήτη που είναι σπίτι σου και να επανενωθείς θριαμβευτικά και χαρούμενα με εκείνους που κατοικούν στο υψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας.

Αυτό συμβαίνει όταν παίρνεις μια Πρόσκληση. Ζεις με την οικογένεια της ψυχής σου στον πλανήτη που θεωρείς σπίτι σου. Φτάνεις σε ψηλό σημείο την πνευματική σου εξέλιξη. Είσαι έτοιμος να προχωρήσεις στην επόμενη φάση του ταξιδιού της ψυχής σου. Και όπως προβλέπεται από την Μεγάλη Υπηρεσία (Great Service), σε πλησιάζει ένας Επιστρέφων Δάσκαλος (Returning Master). Θα σου πω περισσότερα γι’ αυτό σε λίγο. Ένα σεβαστό ον, λοιπόν, μεγάλης σοφίας και προόδου σε προσεγγίζει και σου λέει ότι σε έχουν επιλέξει… και αν είσαι πρόθυμος. Έχουν δει σε σένα το ταμπεραμέντο και την προοδευτική σκέψη που ήταν κατάλληλα για τις προκλήσεις και τους αγώνες που προβλέπει το συμβόλαιο των Παιδιών από τ’ Άστρα για τους πλανήτες του γαλαξία που βρίσκονταν σε διαδικασία εξέλιξης. 

Έτσι έγινε και με σένα. Αφού συμφώνησες με την ευγενή προσπάθεια, ξεκίνησες την αυστηρή προετοιμασία κατάρτισης. Πληροφορήθηκες τους διάφορους πλανήτες του γαλαξία που είχαν ανάγκη από Παιδιά των Άστρων. Πλανήτες των οποίων το πλανητικό συμβούλιο είχε ζητήσει τη βοήθειά τους. Και μετά επέλεξες τον προορισμό για την Μεγάλη Υπηρεσία σου!

Η Γη είναι, αυτή τη στιγμή, ένας αρκετά κομβικός προορισμός. Είναι ο μεγαλύτερος προορισμός των Πλειάδιων Παιδιών. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι γι’ αυτό. Ένας, είναι η στενή οικογενειακή σχέση μεταξύ των ανθρώπων από τις Πλειάδες και τη Γη. Ένας άλλος λόγος είναι η μεγάλη ανάγκη αυτή τη στιγμή, πάνω στη Γη. Επίσης, ο υψηλός βαθμός δυσκολίας της πρόκλησης. Η Γη, στην πραγματικότητα, θεωρείται ότι είναι η δυσκολότερη αποστολή απ’ όλες. Και οι Πλειάδιοι είναι από τη φύση τους πολύ γενναίοι. Κάποιοι θα πουν παράτολμοι. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να δώσουμε τους εαυτούς μας στις πιο δύσκολες προσπάθειες. Αλλά πάνω απ’ όλα είμαστε εδώ σε μεγάλους αριθμούς, λόγω της κρίσιμης σημασίας που έχει για ολόκληρο το γαλαξία η προσπάθεια του ανθρώπινου πληθυσμού της Γης να τα καταφέρει στην διαδικασία ανάληψης που επιχειρείται εδώ. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ πριν. Και αν πετύχει, θα αλλάξει αμετάκλητα τις γαλαξιακές σχέσεις. Θα τελειώσουν μια για πάντα οι διαπλανητικοί πόλεμοι που μαίνονται από την αρχή των χρόνων.


Ο λόγος που η Γη είναι τόσο πολύ σημαντική είναι περίπλοκος και θα στο εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ σε λίγο. Αυτή τη στιγμή θέλω να καταλάβεις ότι είναι μια πραγματικά κρίσιμη αποστολή κυριολεκτικά γαλαξιακής σπουδαιότητας! Δεν μπορώ να φανταστώ έναν τρόπο με τον οποίο θα μπορούσες να προσφέρεις σε αυτή τη συγκεκριμένη συγκυρία μεγαλύτερη υπηρεσία στη Γη, από το συμβόλαιο των Παιδιών των Άστρων.

Πάρα πολλοί Πλειάδιοι είναι εδώ, ακριβώς τώρα, για να υπηρετήσουν το Μεγάλο Δώρο τους. 

Πριν έρθεις εδώ, εσύ μαζί με άλλους που έχουν ίδιο Συμβόλαιο, έχεις ξοδέψει αρκετό χρόνο υπό την κηδεμονία των προαναφερθέντων Επιστρεφόντων Δασκάλων. Οι Δάσκαλοι είναι όντα που έχουν ήδη ολοκληρώσει το Συμβόλαιό τους, ανέβασαν τη συνειδητότητά τους πάνω στον πλανήτη προορισμού τους και επέστρεψαν για να διδάξουν σε άλλους αυτά που ξέρουν. Προπαρασκευάστηκες, εκπαιδεύτηκες και διδάχτηκες από τους πιο σεβαστούς των Επιστρεφόντων Masters: εκείνους που ολοκλήρωσαν το συμβόλαιό τους πάνω στη Γη. Σου έχουν πει τι να περιμένεις. Σου έχουν εντυπώσει στο υποσυνείδητο τις μεγάλες δυσκολίες που συνδέονται με αυτήν την επιχείρηση… τον κίνδυνο να χαθείς στη γήινη πραγματικότητα για πολλές ζωές.
Το πολιτισμικό σοκ, φεύγοντας από την αρμονική Πλειάδια ζωή και ερχόμενος στην τραχιά και επιθετική κουλτούρα της Γης. Τον ψυχικό θόρυβο πάνω στη Γη που μπορεί να σε οδηγήσει στο χείλος της παραφροσύνης και να σου απενεργοποιήσει τις εγγενείς πνευματικές σου ικανότητες. Την πρόκληση να γνωρίζεις ότι είσαι «διαφορετικός» από τους ανθρώπους της Γης γύρω σου, αλλά να μην ξέρεις το γιατί και να μη θυμάσαι την αποστολή σου. Τον πόνο της απομόνωσης που οι περισσότεροι από εσάς θα ζήσετε ως αποτέλεσμα της ενσαρκωσής σας, «μόνοι» ανάμεσα σε μια θάλασσα από αγνώστους. Τον πόνο να σε θεωρούν πάντα περίεργο, παράξενο, ακόμα και διαταραγμένο επειδή απλά θα μιλάς και θα ενεργείς με τρόπο που είναι σωστός, καλός και αληθινός για σένα.

Για όλα αυτά και για πολλά άλλα ενημερώθηκες κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχες με τους Δασκάλους. Σου μίλησαν όμως και για τα απίστευτα θαύματα της Γης. Τη φυσική ομορφιά και την ποικιλομορφία της που είναι πέρα από κάθε παραλληλισμό.

Και μετά, δεόντως προετοιμασμένος, εσύ, το Παιδί από τ’ Άστρα, ανέλαβες να φέρεις εις πέρας τη Μεγάλη Υπηρεσία σου.

Η Συντριβή
Το πιο δύσκολο μέρος της εκπλήρωσης του συμβολαίου έρχεται πρώτο. Για να μειώσεις την πνευματική σου δόνηση από την ανώτερη 4η, 5η ή ίσως ακόμη και 6η πυκνότητα, στην οποία κατοικούσες πριν από την έναρξη του συμβολαίου σου, στη χαμηλή 3η πυκνότητα της Γης, θα πρέπει πρώτα να περάσεις από μια διαδικασία που ονομάζεται Συντριβή. Οι όροι της Συντριβής κάθε Παιδιού των Άστρων συμφωνούνται εκ των προτέρων μαζί με τους πνευματικούς οδηγούς και τους Επιστρέφοντες Masters που βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα για να σε συμβουλεύσουν. Κατ 'αρχήν θα πρέπει να γνωρίσει δύο ειδών εμπειρίες. Το ένα είδος εμπειρίας θα είναι αυτή του θύματος και το άλλο, του θύτη, του δράστη. Αλλά θα πρέπει να είναι αρκετά συγκλονιστικές ώστε να προκαλέσουν τον κλονισμό της πίστης σου στη δική σου καλοσύνη και στην καλοσύνη των άλλων. Στην ουσία, αυτό που συντρίβεται ή πρέπει να συντριβεί είναι η πίστη του Παιδιού των Άστρων στη δική του εγγενή θεότητα και την έμφυτη θεότητα όλων των άλλων. Τελικός στόχος είναι να πάψει να βλέπει τον εαυτό του ως μέρος της αιώνιας Ενότητας αλλά να τον βλέπει ως ένα απλό κατασκεύασμα της δημιουργίας. Και φυσικά, να πιστεύει ότι όλοι οι άλλοι γύρω του είναι εξίσου απλοί θνητοί, χαμένοι, ανίσχυροι και ελάχιστα δημιουργικοί. 

Χωρίς τη Συντριβή δεν μπορείς να χαμηλώσεις τη συνειδητότητά σου στη βαθιά δυαδικότητα της 3ης πυκνότητας (διάστασης) – τη δόνηση της Γης. Και αν δεν χαμηλώσεις τη συνειδητότητά σου, δεν μπορείς να γεννηθείς στη Γη σαν ένας από αυτούς: σαν άνθρωπος της Γης. Και συμφώνησες. Συμφώνησες και υπέγραψες το συμβόλαιο για τη Συντριβή.  

Το να πω ότι αυτές οι εμπειρίες είναι τραυματικές είναι μια πολύ συγκρατημένη περιγραφή. Αλλά αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πέσει το κάλυμμα της δυσπιστίας και της αποσύνδεσης πάνω στη βαθιά γνώση της ψυχής που υπάρχει μέσα στην καρδιά του Παιδιού των Άστρων, ότι όλα είναι αγάπη, ότι όλα είναι Ένα, ότι όλοι έχουν μια σπίθα από τη θεότητα μέσα τους. Έτσι, η εμπειρία πρέπει από τη φύση να είναι τραυματική. Να κακοποιηθεί από τους άλλους... να βιαστεί… να βασανιστεί… να το κάψουν στη φωτιά ως μάγισσα… να το υποβάλουν σε επαναλαμβανόμενες θηριωδίες ως στρατιώτη – ή ως απλό πολίτη που έχει παγιδευτεί σε πόλεμο… να το θάψουν ζωντανό... να το απορρίψει η φυλή του και να το εκδιώξει με αποτέλεσμα να λιμοκτονήσει στην έρημο… Τέτοιες είναι οι εμπειρίες του να είναι θύμα και αυτό είναι το πρώτο μέρος της συντριβής. Εμπειρίες που επιτρέπουν στο Παιδί των Άστρων να πιστεύει ότι οι άλλοι είναι κακοί, ασεβείς, δεν αξίζει να τους εμπιστεύεται, δεν αξίζουν την αγάπη. 

Και στη συνέχεια, με την πίστη του στους άλλους να έχει σπάσει, το Παιδί από τα Άστρα θα είναι πρόθυμο να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενάντια στους άλλους. Να τους επιτεθεί γιατί θα βρίσκεται σε αυτοάμυνα. Και έτσι, συνήθως σε μιαν άλλη ζωή, θα βρεθεί και το ίδιο να διαπράττει καταχρήσεις και να δείχνει σκληρότητα στους άλλους. Θα χρησιμοποιεί τα φυσικά του δώρα και τις δυνάμεις του για να κάνει τους άλλους θύματα στην κοινότητά του. Οδηγώντας τους άλλους σε λάθος δρόμο για την ικανοποίηση του εγώ του. Σπέρνοντας τον όλεθρο. Προκαλώντας βλάβες. Και φτάνοντας στο τέλος της ζωής εκείνης με επαρκή αποδεικτικά στοιχεία που θα καταλήγουν στην πεποίθησή του ότι και το ίδιο είναι κακό και ανάξιο της αγάπης. 

Έτσι η Συντριβή ολοκληρώνεται. Μπορεί να πάρει το λιγότερο μία ζωή ή δύο, αλλά συνήθως περισσότερες. Σημασία έχει όμως, ότι το Παιδί των Άστρων βιώνει πια την ίδια συνειδητότητα της δυαδικότητας με όλους τους άλλους που ζούνε στην 3η διάσταση της Γης. Και τότε είναι έτοιμο για την επόμενη φάση.
Η Επισκευή (Επούλωση)
Κάποια στιγμή, όταν θα είναι έτοιμο να ακούσει, κάθε Παιδί των Άστρων θα νιώσει μια κλήση μέσα στην καρδιά του για να θυμηθεί. Να ξεπεράσει το τραύμα της Συντριβής με την υπερβατική συνειδητοποίηση που φέρνει θεραπεία: την αλήθεια της Ενότητας των πάντων. Τη βαθιά ριζωμένη αρχαία διδασκαλία των ανθρώπων του. Τη δόνηση του πλανήτη του. Τέτοια πράγματα μαζί με προτροπές και υπενθυμίσεις (όπως αυτή η επικοινωνία, φυσικά!) Όλα το βοηθούν στο να συμμετάσχει ενεργά στη δική του θεραπεία.
Κι έτσι η Επισκευή αρχίζει. Είναι μια αργή, υπομονετική δουλειά. Δεν υπάρχουν συντομεύσεις και γρήγορες λύσεις. Αλλά θα σου πω ότι ο πυρήνας της διαδικασίας είναι να αγαπήσει τον εαυτό του. Αυτή η αγάπη προς τον εαυτό θα επιτρέψει στο Παιδί από τα Άστρα να βρει ξανά το σύνδεσμο της καρδιάς του. Να πάει πέρα από τον πόνο της Συντριβής, να αγγίξει την πιο αρχαία γνώση.
Αυτή η διαδικασία είναι τόσο περίπλοκη και δύσκολη! Το να θεραπεύσεις τον εαυτό σου ενώ βρίσκεσαι σε τόσο δεινή σύγχυση όπως το να είσαι μέσα στην πραγματικότητα της δυαδικότητας δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα. Το να βρεις τη σύνδεση της καρδιάς σου σε ένα μέρος με τόσο τεράστιο ψυχικό θόρυβο, είναι τιτάνιο έργο.


Αλλά κανείς δεν υποσχέθηκε ποτέ σ’ ένα Παιδί των Άστρων ότι θα είναι εύκολη η διαδικασία. Ακριβώς το αντίθετο. Είναι μια πρόκληση που αξίζει στην πιο γενναία των ψυχών. Κι ακόμη και οι πιο γενναίες δοκιμάζονται στα όριά τους. Ακόμη και οι πιο σοφές και πιο πνευματικά συνδεδεμένες μπορεί να χαθούν σε αυτόν τον τόπο. Μερικές φορές περιπλανούνται για δεκάδες, εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες ζωές σε μια κατάσταση βαθιάς αμνησίας και πνευματικής αγωνίας προτού μπορέσουν να λάβουν βοήθεια για να θυμηθούν. Συμβαίνει. Αλλά, ανεξάρτητα από την περίπτωση, όσες μείνουν στην πορεία, όλες τελικά θα αφυπνιστούν, θα θεραπευτούν σωστά στο προηγούμενο επίπεδο δονητικής τους κατάστασης και θα επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Η Χορήγηση των Δώρων
Πριν μπορέσω να μιλήσω για την Επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να σου πω για τη Χορήγηση των Δώρων.

Βλέπεις, θεραπεύοντας τον εαυτό σου είναι από μόνο του ήδη ένα θαυμάσιο δώρο. Όταν το κάνεις, εργάζεσαι πάνω σε ένα μονοπάτι συνειδητότητας που στη συνέχεια γίνεται πιο εύκολο για τους άλλους να ακολουθήσουν. Θεραπεύοντας τον εαυτό σου μπορείς να θεραπεύσεις τους άλλους χωρίς καν να προσπαθήσεις. Και, όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, οι περισσότεροι από εσάς, από προεπιλογή, θα προσφέρουν κάθε είδους θαυμάσια και αγαπητά δώρα σε όσους συν-οικούν στην πραγματικότητά σας μόνο και μόνο επειδή αυτό είναι το είδος των όντων που είστε.

Έτσι, όταν επουλωθείς, όταν είσαι έτοιμος να επιστρέψεις, θα είναι εύκολο να υποστηρίξεις ότι έχεις ήδη προσφέρει το μεγαλύτερο δώρο σου στη Γη και τους κατοίκους της. Αλλά για πολλούς από εσάς αυτό δεν θα είναι αρκετό. Πολλοί από εσάς θα περάσετε το κατώφλι που οδηγεί έξω από αυτή τη ζωή και στη συνέχεια, αμέσως μετά, θα δείτε τον εαυτό σας απογοητευμένο από τον εαυτό σας. Πολλοί από εσάς θα πείτε κάτι σαν, "Ω, όχι, υπήρχε πραγματικά κάτι σημαντικό που θα ήθελα να κάνω ενώ ήμουν ακόμα ζωντανός στη Γη. Θα μπορούσα να το είχα κάνει. Ήμουν εκεί. Είχα όλα όσα χρειάζονταν για να το κάνω …αλλά δεν το έκανα".
Πολλοί θα νιώσουν τόσο έντονα γι’ αυτό που θα ζητήσουν να επιστρέψουν στην ενσάρκωση. Μερικοί θα επιστρέψουν στην ίδια ενσάρκωση, άλλοι θα ξεκινήσουν μια νέα ενσάρκωση και άλλοι ακόμα θα έχουν κάποια εναλλακτική εμπειρία, όπως το να γίνουν "walk-in" (εισερχόμενοι στο γήινο πεδίο όχι μέσα από την διαδικασία της γέννησης αλλά κατευθείαν σε ένα έτοιμο σώμα που πεθαίνει όντας σε κώμα), για παράδειγμα.

Αλλά δεν θέλω να κολλάμε σε τέτοιες λεπτομέρειες, όσο ενδιαφέρουσες και αν τις βρίσκεις. Το θέμα είναι ότι σε προσκαλώ να γίνεις ενήμερος για το θέμα αυτό, έτσι ώστε να μπορείς μετά να το σκεφτείς. Καθώς θα ανεβάζεις τη συνειδητότητά σου και θα θεραπεύεις τον εαυτό σου, δίνε λίγο χρόνο πότε πότε στη σκέψη: τι θα ήταν αυτό το ένα που θα ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ να κάνεις για τον κόσμο... τι μήνυμα έχεις να παραδώσεις σε αυτόν τον κόσμο... τι δώρο μπορείς να αφήσεις πίσω που θα σε αφήσει ικανοποιημένο και ολοκληρωμένο όταν φύγεις από εδώ;
Όταν η Επισκευή και η Χορήγηση των Δώρων είναι πλήρης, η Επιστροφή αρχίζει…

Η Επιστροφή
Με την επιστροφή, οι πόρτες του γαλαξία (και όχι μόνο) είναι ανοικτές για σένα. Μετά την επιτυχή επιστροφή σου από ένα Συμβόλαιο των Παιδιών των Άστρων, μια ιδιαίτερα δύσκολη σύμβαση βαθιά μέσα στην πυκνότητα της λήθης που υπάρχει στη Γη, θα βρεις άπειρες επιλογές για το πού θα πας στη συνέχεια.

Θα πρέπει, χωρίς αμφιβολία, να έχεις ακούσει για τους Αναληφθέντες Διδασκάλους… Λοιπόν, θα ενταχθείς στις τάξεις τους! Και ως τέτοιος θα θεωρηθείς χρήσιμος και επιθυμητός συν-δημιουργός σε κάθε μέρος από την τεράστια ποικιλία του γαλαξία και θα εκτελέσεις οποιονδήποτε από ένα ευρύ φάσμα ρόλων. Ένας εκ των οποίων είναι να παίξεις το ρόλο του Επιστρέφοντος Master πίσω στον πλανήτη σου για να διδάξεις, να συμβουλέψεις και να καθοδηγήσεις την επόμενη γενιά υποψήφιων Παιδιών των Άστρων.
Πολλοί Αναληφθέντες Διδάσκαλοι επιλέγουν να παραμείνουν και να ασχολούνται με την κουλτούρα του υιοθετημένου πλανήτη, παραμένοντας ενεργοί ως οδηγοί και δάσκαλοι των ψυχών που ενσαρκώνονται πάνω στη Γη.
 

Αλλά, δεδομένων όλων των δεινών που έχει περάσει ένα Παιδί των Άστρων, δεδομένης της βαθιάς αυτογνωσίας, της βαθιάς συμπόνιας και της σοφίας που εξ ορισμού έχουν επιτύχει, είναι ελεύθεροι να εξερευνήσουν αναρίθμητες εναλλακτικές επιλογές. Κάποιοι θα θελήσουν να πάρουν μια περίοδο άδειας κατά την οποία απλώς θα ταξιδεύουν στο γαλαξία ως επίτιμα Παιδιά των Άστρων, γενικότερα. Θα επισκέπτονται κατοικημένους πλανήτες κατά την επιθυμία της καρδιάς τους, φέρνοντας τα δώρα και τη σοφία τους όπου και αν τους καλούν. Και τότε, συνήθως, θα βρουν μια κατάσταση που ταιριάζει στα ενδιαφέροντα και τις ικανότητές τους... ένα μέρος που θα αποκαλέσουν Σπίτι για το επόμενο βήμα στο εξελικτικό τους ταξίδι προς την Ενότητα.

Η Διάλυση
Αλλά κάθε Παιδί δεν ολοκληρώνει τη σύμβασή του. Τα περισσότερα το κάνουν. Αλλά υπάρχει πάντα ένας αριθμός που, για διάφορους λόγους, δεν το κάνουν.

Παρόλο που κάθε Παιδί των Άστρων έχει προπονηθεί και προετοιμαστεί πριν από την αποστολή του, δεν νομίζω ότι υπάρχει έστω και ένα που να ολοκλήρωσε την αποστολή του χωρίς να φωνάξει πολλές φορές για βοήθεια λέγοντας, “δεν ήξερα πόσο δύσκολο θα ήταν!” Και δεν υπάρχει προπόνηση πριν την αποστολή που να μπορεί να προετοιμάσει πλήρως την ψυχή για τα σοκ και τα ρίγη που θα νιώσει, αφενός από τη Συντριβή και στη συνέχεια από την μακρά διάρκεια των ζωών μέσα στη βαθιά απομόνωση που συνεπάγεται το γεγονός ότι ενσαρκώνεται ανάμεσα σε εκείνους που δεν είναι της δικής του οικογένειας ψυχών. 


Για το λόγο αυτό είναι δίκαιο να μπορεί κάθε Παιδί να είναι σε θέση να βγει από τo συμβόλαιό του. Πρέπει να μπορεί να πει, “αυτό είναι πάρα πολύ, δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα μαζί του!” Και πράγματι, υπάρχει πρόβλεψη για κάτι τέτοιο.

Στο χάρτη ζωής της κάθε ενσάρκωσης του κάθε Παιδιού, έχουν κατασκευαστεί ένας αριθμός Συμβάντων Εξόδου.
Αν διαφωνήσεις και επιλέξεις τη διάλυση του συμβολαίου σου ως Παιδί των Άστρων, τότε το Συμβάν Εξόδου τίθεται σε ισχύ. Η ενσάρκωση τερματίζεται. Για εκείνους που σε γνώριζαν στη ζωή φαίνεται ότι πέθανες. Ίσως από κάποιο ατύχημα ή κάποια αρρώστια. Στη συνέχεια σου δίνεται μια απαλή και γεμάτη αγάπη ενημέρωση και επιστρέφεις στην ενσάρκωση ανάμεσα στους δικούς σου ανθρώπους στο μητρικό αστρικό σου σύστημα για να μπορέσεις να επιστρέψεις στην ισορροπία και την πνευματική εξέλιξη.  

Αυτό δεν θεωρείται ως αποτυχία και δεν υπάρχει ατίμωση που να συνδέεται με τη λήψη ενός Συμβάντος Εξόδου. Ούτως ή άλλως θα έχει επιτευχθεί από το Παιδί των Άστρων μεγάλο καλό πριν από την Έξοδό του.

Για να αποφευχθεί η σύγχυση, θα ήθελα να καταστήσω σαφές ότι τα Συμβάντα Εξόδου δεν έχουν σχεδιαστεί ποτέ ως αυτοκτονία. Δεν καταδικάζω καθόλου μιαν απόφαση αυτοκτονίας. Αλλά η αυτοκτονία προκαλεί τεράστιο τραύμα στους αγαπημένους που μένουν πίσω. Για το λόγο αυτό τα Συμβάντα Εξόδου δεν σχεδιάζονται με αυτόν τον τρόπο.  

Η Ειδική Περίπτωση
Μόλις σας περιέγραψα τι είναι το Συμβόλαιο των Παιδιών των Άστρων. Σε γενικές γραμμές, τα συμβόλαια μοιάζουν, ανεξάρτητα από το εάν ο συμβαλλόμενος κατάγεται από τον Αλντεμπαράν, τον Αρκτούρο, τις Πλειάδες, τον Σείριο… αυτά και πολλά άλλα αστρικά συστήματα στέλνουν τακτικά Παιδιά των Άστρων έξω στον γαλαξία για να κάνουν το καλό τους έργο. Και ενσαρκώνονται σε ένα ευρύ φάσμα άλλων πλανητών. Η Γη δεν είναι παρά ένας από τους πολλούς προορισμούς που έχουν υπηρετήσει. Και η Γη, η δική σας, δεν είναι παρά ο τελευταίος μιας σειράς διαδοχικών πολιτισμών που συμμετέχουν στην δική τους ανάληψη συνειδητότητας και ως εκ τούτου δέχεστε πολλά αγήματα από Παιδιά των Άστρων.
Γι 'αυτό σας εύχομαι, πρώτα απ' όλα, να καταλάβετε ότι αυτή είναι μια αρχαία και διαδεδομένη πρακτική. Και δεύτερον σας εύχομαι να καταλάβετε ότι αυτό που συμβαίνει τώρα στη Γη είναι επίσης εντελώς μοναδικό, πολύ ιδιαίτερης και εντελώς ζωτικής σημασίας για την ευημερία και την πρόοδο της συνειδητότητας ολόκληρου του γαλαξία.  
ΠΗΓΗ: «The Ascension Papers» (www.zingdad.com)
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αγγελική Σ. Νατσούλη


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;