Μήπως είστε από τους πρωτοπόρους και δεν το ξέρετε;

Cosmic call
Ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων, ειδικά εκείνοι που νιώθουν ή γνωρίζουν βαθιά μέσα στην καρδιά τους πως έχουν ένα ρόλο να παίξουν στον μεταβαλλόμενο κόσμο, φαίνεται να έχουν εν αγνοία τους βιώσει ένα "κάλεσμα", μιαν αλλαγή, που ξεκίνησε περίπου πριν έξι έως οκτώ χρόνια. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτή η αλλαγή στον τρόπο σκέψης, τις προοπτικές, την προσέγγιση, τη διάθεση, τις δραστηριότητες, και τις προτεραιότητές τους φαίνεται να προέκυψε από: μια απώλεια ή θάνατο, ένα διαζύγιο ή μια αποτυχημένη σχέση, μια ασθένεια με ψυχικά ή σωματικά συμπτώματα, ή μια έντονη αίσθηση ανεκπλήρωτου - παρά τα πολυάριθμα επιτεύγματά τους.

Ανεξάρτητα από το συμβάν που προκάλεσε την εκδήλωση ή τα γεγονότα, κάθε άτομο έζησε και μάλλον συνεχίζει να ζει μια σχετικά άβολη, δυστυχισμένη, αποσυνδεδεμένη και δυσάρεστη περίοδο της ζωής του. Περισσότερο από ποτέ, νιώθει έντονα χαμένο, σε σύγχυση και μακριά από τον αληθινό σκοπό του, το μονοπάτι του και τη χαρά του και μαστίζεται λιγότερο ή περισσότερο από προβλήματα ψυχικά, σωματικά και πνευματικά.
Ωστόσο, αυτή η περίοδος της αποσύνδεσης χρησιμεύει για να προετοιμάσει αυτό το ειδικό, «πρωτοπόρο» κομμάτι του πληθυσμού για το ρόλο που έχουν να διαδραματίσουν ως διάφοροι ηγέτες στη νέα εποχή που βρίσκεται μπροστά μας. Είναι το Πρώτο Κύμα της εποχής αυτής - και η περίοδος της αποσύνδεσης ήταν και έχει ως στόχο να τους βοηθήσει. Οι προκλήσεις που βιώνουν εδώ και χρόνια χρησίμευσαν γιατί τους προετοίμαζαν: να επιλύσουν και να καθαρίσουν όλα τα ψυχικά τους θέματα και προσκολλήσεις, να εντείνουν τα ταλέντα τους και να τους βοηθήσουν να συνδεθούν μεταξύ τους, ο ένας με τον άλλον, προκειμένου να μοιραστούν, να ενδυναμωθούν και να εντείνουν τις προσπάθειές τους για τα ένα με δυο χρόνια που βρίσκονται μπροστά.
Είστε μέρος αυτού του «πρώτου κύματος»; Οι περισσότεροι από αυτούς τους πρωτοπόρους έχουν βιώσει πολλά ή όλα από τα ακόλουθα: 
 •  την αίσθηση ότι "δεν ταιριάζουν" δεν ανήκουν ή δεν μπορούν να συνδεθούν με τους ανθρώπους γύρω τους.
 • την επιθυμία να βρουν το αληθινό τους "σπίτι" ή / και την αληθινή τους πνευματική οικογένεια και κοινότητα.
 • την αίσθηση ότι γύρω τους βρίσκονται οντότητες. Μπορούν ακόμη, περιστασιακά, να δουν ή να ακούσουν αυτές τις οντότητες.  
 • το συναίσθημα ότι δεν επιτυγχάνουν στη ζωή, στις σχέσεις τους και στην ευτυχία που επιθυμούν - παρά το ότι έχουν εξαιρετικές δεξιότητες, ικανότητες και νοημοσύνη.
 • αλλαγές στα επίπεδα της διάθεσης, των συναισθήματων και της ενέργειάς τους, που φαίνονται να αντανακλούν τα επίπεδα των άλλων ανθρώπων ή του πλανήτη γύρω τους, σε ίση ποσότητα αν όχι περισσότερο, από τη δική τους κατάσταση.
 • στιγμές που νιώθουν περισσότερο «αφυπνισμένοι» ή συνειδητοί, αλλά οι στιγμές αυτές είναι βραχύβιες ή μη βιώσιμες στην καθημερινή ζωή τους.
 • έντονα όνειρα, ή να βρίσκουν τους εαυτούς τους ακόμα και να κινούνται, να μιλούν, ή να ενεργούν ενόσω κοιμούνται.
 • περιόδους κατά τις οποίες οι σχέσεις τους, οι ευθύνες τους ή οι προτεραιότητές τους περνούν έντονη φάση απόρριψης.
 • την αίσθηση ότι ο χρόνος κινείται πολύ πιο γρήγορα.
 •  να παρατηρούν συγχρονικότητες και να πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν «συμπτώσεις» ή «τυχαία γεγονότα».
 • την αίσθηση ότι οι καιροί που έρχονται δεν θα είναι εύκολοι - αλλά ότι τα επερχόμενα παγκόσμια γεγονότα είναι απαραίτητα για την πρόοδο του πλανήτη και για την εξέλιξη και ανάπτυξη των ανθρώπων.

Αν είστε ένας από τους ανθρώπους του «πρώτου κύματος», μπορείτε να επωφεληθείτε από τα παρακάτω:
Την επαφή με άλλους που έχουν υψηλές συχνότητες και δονήσεις.
 Τη θεραπεία υπολειμμάτων ψυχικών και σωματικών πληγών.
Την κατανόηση και αποδοχή ότι ο ρόλος σας σε αυτόν τον κόσμο, κυριολεκτικά και μεταφορικά, μπορεί να είναι πολύ «κοντά στο σπίτι». (Αγκαλιάστε την έννοια ότι δεν χρειάζεται να σώσετε τον κόσμο για να «σωθεί ο κόσμος». Η άμεση περιοχή σας μπορεί να είναι εκεί ακριβώς που σας χρειάζονται).
Την υπενθύμιση σ’ εσάς τον ίδιο ότι δεν μπορείτε να σώσετε τους πάντες. Δεν είναι η μοίρα όλων των άλλων να σωθούν από εσάς!
Την εξάσκηση, ανάπτυξη και εντατικοποίηση των έμφυτων δεξιοτήτων και ταλέντων σας.
Τη γνώση ποια τρόφιμα, ποιες δραστηριότητες και ποια περιβάλλοντα είναι πιο χρήσιμα και λιγότερο τοξικά για το σώμα σας.
Πηγή: όμιλος LOC (www.locgroup.net) που βοηθά τους εργάτες του φωτός να κατανοήσουν καλύτερα και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα δικά τους δώρα, ταλέντα, υγεία και εμπειρίες ζωής.
Μετάφραση: Αγγελική Σ. Νατσούλη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;