Η Χρυσή Εποχή ανατέλει - μέρος Β'

Σε μια από τις ομιλίες του ο Ντένωφ (Μπέινσα Ντούνο), χρησιμοποιεί την αναλογία ενός δέντρου με φρούτα για να κάνει διάκριση ανάμεσα στις τρεις ομάδες ανθρώπων: Οι ώριμοι, οι άγουροι και οι χαλασμένοι (κακοί).
«Αναρωτιέμαι τι θα συμβεί σ’ εκείνους που δεν ήταν ικανοί να δεχτούν τη Θεότητα. Οι ώριμοι θα ανεβούν επίπεδο, οι ανώριμοι θα πρέπει να περιμένουν την επόμενη ευκαιρία και οι χαλασμένοι θα καταστραφούν. Ανώριμοι είναι όσοι απορρίπτουν την Ανάληψη, χαλασμένοι εκείνοι που απορρίπτουν τόσο πολύ το Φως, ώστε η ενέργειά τους επιστρέφει στον Δημιουργό για ανακύκλωση».
Ο Ντούνο περιγράφει ότι την κατάλληλη εποχή ένα θεϊκό κύμα πυρός θα σαρώσει τη Γη. Μπορεί να είναι μια περιγραφή της Ανάληψης ή μια γενικότερη περιγραφή της εισόδου της Γης στη ζώνη φωτονίων (photon belt)… κάτι που έχει ήδη συμβεί. Το θεϊκό κύμα θα έρθει από το Διάστημα, και το ονομάζει Κύμα Θεϊκής Αγάπης, …εμείς θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι θα έρθει από το κέντρο του γαλαξία μας. Κάποιοι θα μπορέσουν να το αντέξουν και κάποιοι όχι. Το Κύμα αυτό θα έχει πολύ δυνατές δονήσεις, αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα μπορέσουν όλοι οι άνθρωποι να τις υπομείνουν. Όσοι είναι έτοιμοι να τις αφομοιώσουν θα γίνουν λαμπεροί.
Περιγραφές των κατοίκων της πέμπτης διάστασης συχνά τονίζουν τη φωτεινότητα τους, όταν θωρούνται από τους κατοίκους της τρίτης. Το θεϊκό κύμα θα αφυπνίσει κοιμισμένες ψυχές και θα κάψει τις ακαθαρσίες τους. Ωστόσο, για όσους δεν μπορούν να αντέξουν [τις δονήσεις], θα είναι μια φωτιά που είτε θα τους καταναλώσει είτε θα τους αναγκάσει να περάσουν από πολλά δεινά. Αυτό θα τους προετοιμάσει να ξυπνήσουν και να δεχτούν την αγάπη. Τα πάντα, παλιά και ακάθαρτα θα καούν μέσα του. Μετά, η Βασιλεία του Θεού θα έρθει στη Γη.  

«Το κύμα της Φωτιάς» θα περάσει μέσα από τα μυαλά όλων των ανθρώπων. Όλοι θα περάσουν μέσα από αυτή τη Θεία φωτιά. Θα απελευθερώσει τις ψυχές σας και θα σας ελευθερώσει από τα δεσμά. Αλίμονο σε όσους δεν έχουν καταφέρει ακόμα να τακτοποιήσουν τους λογαριασμούς τους».

Βέβαια για τον Ντούνο, που παρακολούθησε το Πρώτο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο να λυμαίνονται την Ευρώπη, το παλαιό έπεφτε για να ανοίξει το δρόμο στο νέο.
«Επειδή η Γη εισέρχεται σε μια νέα σφαίρα, όλες οι παλιές μορφές θα αλλάξουν. Οι νέες μορφές θα καταστρέψουν τις παλιές. Στη θέση των παλαιών ανθρώπων, νέοι θα έρθουν με νέες ιδέες».
Τα χρώματα των τσάκρας είναι ίδια με του ουράνιου τόξου
Μίλησε ακόμα για τις αλλαγές της Γης, σ’ ένα χωρίο προβλέπει την υπερθέρμανση του πλανήτη:
«Ολόκληρη η γη προς το παρόν υφίσταται μια μεγάλη αλλαγή, μια ανακατασκευή. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι οι δυνάμεις της να ισορροπήσουν. Υπάρχουν τρόποι για να προβλέψει κανείς σε ποια περιοχή του πλανήτη θα συμβεί η μεγαλύτερη αναταραχή…
Το μεγάλο κύμα που έρχεται τώρα σπάει τον πάγο και το μετατρέπει σε νερό.  Μετά από αυτά τα γεγονότα, ο ανθρώπινος εγωισμός θα εξαφανιστεί και οι άνθρωποι θα αρχίσουν να ζουν ελεύθερα και ως αδέλφια. Έχει έρθει η ώρα για όλους τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τον παλιό τρόπο ζωής».

Ο Ντούνο συνδέει όλα αυτά τα γεγονότα που θα συμβούν με τον καθαρισμό του κάρμα:
«Όλο αυτό συνδέεται με την εξάλειψη του κάρμα της ανθρωπότητας που έχει συσσωρευτεί εδώ και χιλιάδες χρόνια. Έως ότου όλες οι παλιές αντιλήψεις, σκέψεις και συναισθήματα καούν στη φωτιά του πόνου, ο άνθρωπος δεν θα μπορεί να μπει στη νέα ζωή η οποία αναμένεται να έρθει.
Τα σημερινά γεγονότα καταδεικνύουν την εξόφληση του παλιού χρέους: την εξάλειψη του κάρμα. Η επιτάχυνση στην εξάλειψη των παρελθόντων σφαλμάτων της ανθρωπότητας λαμβάνει χώρα επί του παρόντος. Τα πάντα που έχουν συσσωρευτεί, θα εξαλειφθούν. Το κάρμα των ευρωπαϊκών εθνών είναι ήδη ώριμο και δημιουργεί δοκιμασίες για το σύνολο της ανθρωπότητας».

Ενώ ο ίδιος δεν κατονομάζει τους Illuminati, ή τους Annunaki, μας υπενθυμίζει ότι οι ‘Σκοτεινοί’ κυβερνούν τον κόσμο εδώ και χιλιετίες. Ο κόσμος έχει συγκεντρώσει πολύ κάρμα με το να ακολουθεί τις εντολές τους:
«Επειδή εδώ και χιλιάδες χρόνια ο άνθρωπος ήταν κάτω από την επιρροή των αρνητικών δυνάμεων, οι δυνάμεις αυτές τώρα στρέφονται εναντίον του. Ο άνθρωπος έχει απομακρυνθεί από σωστό δρόμο, και όλα τα δεινά του οφείλονται σε αυτό. Οι άνθρωποι έχουν παρεκκλίνει από πολλά πράγματα και για το λόγο αυτό έχουν παραμείνει πίσω στην ανάπτυξή τους. Τα προβλήματα έρχονται γιατί ο άνθρωπος δεν δέχεται με ελεύθερη βούληση και με αφυπνισμένη συνείδηση ​​να εκπληρώσει το θέλημα του Θεού. Ακόμα μεγαλύτερη ταραχές - εξωτερικές καθώς και εσωτερικές - έρχονται, προκειμένου ο άνθρωπος να ξυπνήσει και να εκπληρώσει το θέλημα του Θεού. Θα εξαναγκαστεί να το πράξει μέσα από κακουχίες».

Υπενθυμίζουμε ότι οι άγουροι καρποί δεν θα μαζευτούν, αλλά θα αφεθούν μέχρι να ωριμάσουν και να μαζευτούν μιαν άλλη ημέρα. Αυτοί είναι οι «κοιμισμένοι». Μερικοί κοιμισμένοι μπορεί να ξυπνήσουν εγκαίρως ώστε να προλάβουν τη Νέα Εποχή, αλλά οι άλλοι θα πρέπει να περιμένουν το επόμενο θείο κύμα.
Ο Ντούνο είπε στους ακροατές του ότι «αυτοί που επιθυμούν να παραμείνουν στις παλιές συνθήκες μπορούν να το κάνουν».
«Εκείνοι των οποίων η συνείδηση ​​έχει ξυπνήσει, θα αντιληφθούν την Μεγάλη Θεία Αιτία και θα μεταμορφωθούν. Οι υπόλοιποι - εκείνοι των οποίων η συνείδηση ​​δεν έχει ξυπνήσει - θα συνεχίσουν να κοιμούνται. Θα περιμένουν την επόμενη φορά».

Μεταξύ των κοιμισμένων συμπεριλαμβάνονται κι εκείνοι που έχουν μυαλό μόνο για τη δική τους επιχείρηση (ενδιαφέροντα).
«Μια μέρα, όταν ο Χριστός έρθει και χτυπήσει την πόρτα τους, εκείνοι που ασχολούνται μόνο με τις δικές τους υποθέσεις, που κάνουν ασήμαντα πράγματα, θα βρεθούν χωρίς λάδι στις λάμπες τους. Τότε θα έρθουν στα συγκαλά τους, αλλά το θεϊκό πλοίο θα έχει φύγει, χωρίς να περιμένει κανέναν. Ως εκ τούτου, ο καθένας πρέπει να είναι έτοιμος να επιβιβαστεί στο πλοίο εγκαίρως».
Προειδοποίησε τους ακροατές του: «εάν περιμένετε μέχρι το μέλλον, οι συνθήκες θα είναι πιο δύσκολες στη συνέχεια».

Οι Σκοτεινοί θα αφανιστούν
Η τρίτη κατηγορία των φρούτων είναι τα χαλασμένα, που είναι χρήσιμα μόνο για λίπασμα. Μπορούμε να συλλογιστούμε πάνω στην περιγραφή των ανθρώπων που θα καταστραφούν, αλλά μπορώ να σας παραπέμψω σε τουλάχιστον μία πηγή για τη ζωή στο πνευματικό πεδίο που αναφέρεται στο σχετικό θέμα. Δείτε την περιγραφή του Philip Gilbert για την τύχη του "Angel of Death", τη δεσμοφύλακα των Ναζί Irma Grese.

Πιθανόν, αρκετός αριθμός ανθρώπων της λεγόμενης «Νέας Τάξης Πραγμάτων», υπεύθυνοι για έναν μακρύ κατάλογο φρικαλεοτήτων, να εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή.
Όταν το Κύμα της Θείας Φωτιάς περάσει πάνω από τη Γη, το κακό δεν θα επιχειρήσει να έρθει σε αυτήν και πάλι.
Τα γραπτά του Ντούνο είναι κοφτερά σαν τα Βιβλικά κείμενα και είναι το ίδιο προφητικά, σε σχέση με τις προειδοποιήσεις του για τους πράττοντας το κακό. «Το ξίφος του Πνεύματος υψώθηκε και αλίμονο σ’ αυτούς που είναι εχθροί της Αλήθειας», προειδοποιεί.

«Μεγάλη θερμότητα και φως έρχονται στον κόσμο. Αυτά είναι Θείες δυνάμεις, που θα ζεστάνουν και θα φωτίσουν την ανθρώπινη καρδιά και το νου. Όταν η θερμότητα και το φως της Αγάπης έρθουν στον κόσμο, θα λιώσουν και θα κάψουν όλο το κακό, τους ανθρώπους με εγκληματικό μυαλό, έτσι ώστε μόνο το καλό και οι δίκαιοι να παραμείνουν ζωντανοί - και τότε θα γίνει σαφές ότι κανείς δεν μπορεί να παίξει με την Αγάπη».

Είναι κοινώς γνωστό σήμερα, από τις ανώτερες διοχετεύσεις μηνυμάτων που πολλοί από εμάς παρακολουθούν, ότι το σκοτάδι δεν θα μπορέσει να παραμείνει με το Φως και θα φύγει. Εδώ είναι που ο Ντούνο έκανε αυτή την πρόβλεψη πολλά χρόνια πριν μας ενημερώσουν γι’ αυτό τα γαλαξιακά κανάλια.

Σύμφωνα με τον Ντούνο:
«Η αγάπη του Θεού έρχεται τώρα: η αγάπη που θα ενώσει όλους τους ανθρώπους σε ένα».
«Όλοι ψάχνουν για τον Ένα Μεγάλο Νόμο που θα ενώσει όλους τους ανθρώπους, όλα τα όντα. Ο νόμος αυτός είναι η Αγάπη».
«Η αγάπη θα παρέχει το σφρίγος για το νέο πολιτισμό. Θα παρέχει το υλικό που θα είναι σύμφωνο με τις μορφές της μέλλουσας τάξης. Όταν η Κοσμική Αγάπη έρθει σε σας, 'το πνεύμα σας θα μεταμορφώσει το σώμα σας'. Τότε θα είστε άξια μέλη του νέου πολιτισμού, της νέας φυλής».

Οι Ελλείψεις μας πρέπει να φύγουν
Ο χρόνος έχει περάσει όπου μπορεί κανείς να πηγαίνει κόντρα στο Θείο Νόμο. Οι άνθρωποι πρέπει να εγκαταλείψουν τους παλιούς τρόπους για τη Νέα Εποχή που τώρα αρχίζει».

Όσοι νομίζουν ότι έχουν φθάσει σε ένα καλό στάδιο ανάπτυξης πρέπει να πάνε ακόμα υψηλότερα.
"Νομίζεις ότι αν κάνεις ένα βήμα πιο πάνω κάτι μπορεί να συμβεί, ένας κατακλυσμός. Όχι, αυτή η κατάσταση του νου είναι η πιο ευχάριστη που μπορείς να ελπίζεις. Είναι σαν μια γυναίκα που γεννάει. Κλαίει και κραυγάζει, αλλά από τη στιγμή που θα δει το παιδί της, ξεχνάει όλα τα δεινά αμέσως.
Μπορεί να χρειαστεί να κλάψεις πάρα πολύ, αλλά από τη στιγμή που θα γίνει ο «τοκετός» θα φτάσεις σε μια κατάσταση ευτυχίας τόσο μεγάλη που δεν θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς. Δεν χρειάζεται να κλαις. Κουράγιο, είναι αυτό που θα χρειαστείς. Δεν θα είναι εύκολος ο στόχος, όμως δεν είναι ούτε δύσκολος. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα γίνεις δυνατός.
Τι θα συμβεί αν η Νέα Εποχή έρθει, αλλά εσείς διατηρείτε τον παλαιό σας χαρακτήρα; Δεν θα μπορέσετε να κτίσετε το καινούργιο σας σπίτι. Η Φύση δεν το επιτρέπει: Καταστρέφει και κτίζει ταυτόχρονα.
Τη στιγμή κατά την οποία θα σφάλεις θα εισέλθεις στο σκοτάδι. Η τραγωδία έγκειται στο γεγονός ότι οι άνθρωποι επιθυμούν να κάνουν όλα τα πράγματα στο σκοτάδι.
Το μυαλό και η καρδιά σας θα πρέπει να περάσει από το ένα κράτος στο άλλο. 

Οι προσπάθειές μας δεν θα αποδώσουν καρπούς μέχρι να ερωτευτούμε τις βάσεις της συνειδητότητάς μας. Για τι είδους συνειδητότητα μιλώ; Ο άνθρωπος πρέπει να ορίσει την αγάπη ως το θεμέλιο της ζωής του και μέσα από την αγάπη, τη δημιουργία μιας νέας συνειδητότητας. Ο πόνος των ανθρώπων σήμερα είναι μεγαλύτερος από ό, τι ήταν κατά την εποχή του Χριστού. Η λύση στα πιο δύσκολα προβλήματα θα έρθει μέσα από την αγάπη".

Ο Σκοπός του σημερινού Πόνου
Ο Ντούνο έζησε τη ζωή του περιβαλόμενος από τα δεινά των δύο παγκοσμίων πολέμων. Αλλά υποστήριξε ότι η ταλαιπωρία αυτή είχε ένα σκοπό:
«Τα βάσανα θα αναγκάσουν τον άνθρωπο να πάρει το μονοπάτι της Αγάπης.
Οι δοκιμασίες και τα βάσανα προσδιορίζουν τον βαθμό ανάπτυξης του ανθρώπου. Τα βάσανά μας δείχνουν ότι έχουμε χάσει την ενέργεια της ζωής μας. Και θα υποφέρουμε ακόμα περισσότερο μέχρι να αποκαταστήσουμε την χαμένη ισορροπία.
Αν το πνεύμα του είναι ισχυρό, υπομένεις. Αν υποφέρεις και υπομένεις τη δυστυχία σου με χαρά, έχεις αγάπη. Όσο περισσότερο ένας άνθρωπος εξελίσσεται, τόσο μεγαλύτερα είναι τα βάσανα, οι δοκιμασίες και οι ταλαιπωρίες που συναντά στη ζωή. Να είστε ευγνώμονες που έχετε δυσκολίες, έτσι ώστε να μάθετε το χαρακτήρα σας και τη δύναμη της πίστης σας. Ο άνθρωπος πρέπει να είναι έτοιμος να τα παρατήσει όλα για την αγάπη, τη σοφία και την αλήθεια».
Σύμφωνα με τον Ντούνο «ο πόνος είναι αναγκαίος για την ανάπτυξη του ανθρώπου. Μετά από κάθε θλίψη, κάτι νέο, κάτι μεγάλο γεννιέται στην ψυχή του ανθρώπου. Όλες οι μεγάλες ιδέες γεννήθηκαν μετά από μεγάλη θλίψη… Από τη στιγμή που η Νέα Εποχή γεννηθεί θα γεμίσετε με χαρά».

Ο Beinsa Douno ήταν ένας μυστικιστής, ένας άνθρωπος μακριά από τον κοινό νου, σε επικοινωνία με μιαν άγνωστη πραγματικότητα, η οποία, για πολλούς από εμάς, θα γίνει κατανοητή μετά την Ανάληψη.
Παρ ' όλα αυτά, οι προβλέψεις που έκανε τον περασμένο αιώνα, επιβεβαιώνονται σήμερα από τα γεγονότα που εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια μας. 
ΠΗΓΗ: http://goldenageofgaia.com/the-2012-scenario/2012-history-4/beinsa-dounos-new-epoch/
Μετάφραση: Αγγελική Σ. Νατσούλη


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;