7 τρόποι να ησυχάσετε το νου και να συνδεθείτε με την Άλλη Πλευρά


της Karen Noè

Είτε πρόκειται για την επικοινωνία σας με ένα αγαπημένο πρόσωπο που έχει περάσει στην Άλλη Πλευρά είτε θέλετε να ξεκινήσετε μιαν υπέροχη σχέση με τον φύλακα άγγελό σας, οι διάφορες τεχνικές διαλογισμού μπορεί να σας βοηθήσουν να εμπλουτίσετε την πνευματική ζωή σας. Σκεφτείτε το σαν να γεμίζετε με καύσιμο το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου σας. Κάνετέ το τακτικά και θα έχετε τη δύναμη να πάτε οπουδήποτε θελήσετε!

Το να εφαρμόζετε μια πρακτική διαλογισμού σε τακτά χρονικά διαστήματα είναι ο καλύτερος τρόπος, αν θέλετε να χαρίσετε στον εαυτό σας το προνόμιο για ουσιαστικές συναντήσεις με τον πνευματικό κόσμο. Μην απογοητευτείτε αν η επαφή δεν συμβεί αμέσως. Απλά δοκιμάστε μία ή περισσότερες από τις τεχνικές και να έχετε πίστη. Σύντομα, θα μπορέσετε να ετοιμαστείτε για την επικοινωνία με τον κόσμο των πνευμάτων.

1. Να μετράτε τις Εκπνοές σας
Είναι τόσο απλό όσο ένα, δύο, τρία! Απλά μετράτε τις αναπνοές σας μέχρι τον αριθμό δέκα, στη συνέχεια επαναλάβετε μέχρι να νιώσετε χαλαροί και σε κατάσταση ειρήνης.

2. Χαλαρώστε το Βλέμμα σας
Κοιτάζετε τη φλόγα ενός κεριού, έναν κρύσταλλο, ή ακόμα και μια όμορφη θέα μέχρι που δεν θα μπορείτε πλέον να κρατήσετε τα μάτια σας ανοιχτά. "Δείτε" το αποτύπωμα της εικόνας που κοιτούσατε με κλειστά βλέφαρα μέχρι να εξασθενίσει, και στη συνέχεια επαναλάβετε.

3. Ακούστε έναν Καθοδηγούμενο Διαλογισμό
Τόσο οι αρχάριοι όσο και οι προχωρημένοι στο διαλογισμό μπορούν να επωφεληθούν από την ακρόαση ενός CD με διαλογισμό ή ακόμα και από την ακρόαση ενός διαλογισμού στο Διαδίκτυο.

4. Επαναλαμβάνετε ένα Μάντρα
Διαλέξτε μια ουσιαστική φράση και επικεντρωθείτε στο να την επαναλαμβάνετε απαλά και ειρηνικά. Ένα πολύ όμορφο μάντρα που μου αρέσει είναι το «Δώσε μου, Θεέ μου, μια καθαρή καρδιά» – του αγαπημένου και αξιοσέβαστου μυστικιστή Edgar Cayce.

5. Χρησιμοποιείτε Χάντρες Διαλογισμού
Φυσικά αντικείμενα όπως προσευχητάρια, ροζάρια, ή χάντρες μάλα (mala beeds) μπορεί να σας βοηθήσουν να στρέψετε την εστίασή σας προς τα μέσα, καθώς θα επαναλαμβάνετε μια προσευχή ή ένα μάντρα για κάθε σφαιρίδιο (χάντρα).

6. Νιώστε την Εσωτερική σας Ενέργεια
Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικεντρωθείτε στην δική σας ενέργεια και την ενέργεια του κόσμου γύρω σας. Ησυχάστε (καθίστε σε ακινησία και ηρεμία) και στρέψτε την επίγνωσή σας σε αυτό που υπάρχει μέσα και έξω από τον εαυτό σας.

7. Ακούστε Με τα Εξωτερικά και τα Εσωτερικά Αυτιά σας
Βρείτε έναν ήσυχο χώρο και ανακαλύψτε τους απαλούς ήχους, όπως ένα αεράκι που φυσάει, τα πουλιά που κελαηδούν, τον ήχο ενός κλιματιστικού, ή οτιδήποτε άλλο. Αρκετά σύντομα η ευαισθητοποίηση σας θα επεκταθεί τόσο, ώστε θα μπορείτε να ακούτε τόσο τους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς ήχους.

Με τους τρόπους αυτούς θα μάθετε να ακούτε τη σοφία από τις ουράνιες σφαίρες, αν διαλογίζεστε καθημερινά.
Όχι μόνο θα βιώσετε μιαν υπέροχη αίσθηση ειρήνης, αλλά θα μπορέσετε, επίσης, να ανοίξετε τον εαυτό σας σε δυνατότητες που θα αλλάξουν τη ζωή σας!


Μετάφραση: Αγγελική Σ. Νατσούλη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;