Το Ιερό Όρος Σάστα

Mt Shasta
Όσο περνάει ο καιρός και η συνειδητότητα των ανθρώπων αυξάνεται, τόσο πιο εύκολα γίνονται αποδεκτές διάφορες πνευματικές αλήθειες, οι οποίες παλαιότερα μπορεί να εθεωρούντο ως αποκυήματα της φαντασίας ή απλά "μύθοι".

Το βουνό Σάστα αποκαλείται και Μαγικό Βουνό και βρίσκεται στη βόρεια Καλιφόρνια. Ουσιαστικά είναι ο κώνος ενός ανενεργού ηφαιστείου και έχει ύψος 4.300μ. Αποτελεί μια μυστικιστική πηγή ενέργειας για τούτη τη Γη και το κέντρο μιας Πόλης Φωτός για αγγέλους, πνεύματα-οδηγούς, διαστημόπλοια και Αναληφθέντες Δασκάλους από το βασίλειο του Φωτός. 
Είναι επίσης η κατοικία των επιζώντων της αρχαίας Λεμουρίας. 

Για όσους έχουν το χάρισμα της ενόρασης, το όρος Σάστα περιβάλλεται από μια γιγαντιαία αιθερική μωβ πυραμίδα της οποίας η κορυφή εκτείνεται στο διάστημα. Εδώ είναι που φτάνει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας από το γαλαξιακό κέντρο, προτού διανεμηθεί σε άλλα όρη και στα υπόλοιπα πλέγματα του πλανήτη.

Οι διηγήσεις αναφέρουν ότι οι Λεμούριοι εγκαθίδρυσαν την μυστική αποικία για να μεταφέρουν και διατηρήσουν εκεί τις πολύτιμες, πανάρχαιες γνώσεις τους. Οι ερευνητές βεβαιώνουν ότι η πολιτεία της Καλιφόρνιας βρίσκεται σε πολύ αρχαία εδάφη. 

https:/telosgreece.wordpress.com

                                   
Στο όρος Σάστα μένουν πράγματι πολλοί από τους επιζώντες από το βύθισμα της ηπείρου τους πριν από 12.000 χρόνια. Οι Λεμούριοι αδελφοί και αδελφές μας όντως υπάρχουν. Είναι καλά και ζωντανοί στο σώμα και ζουν στην πέμπτη διάσταση που είναι ακόμη αόρατη στα μάτια μας. Η δόνηση της «επιφάνειας» διέρχεται τώρα από την τρίτη προς την πραγματικότητα της τέταρτης/πέμπτης διάστασης. Οι άλλες διαστάσεις υπάρχουν γύρω μας αλλά οι περισσότεροι που ζούμε στην επιφάνεια δεν έχουμε αναπτύξει αρκετά ακόμα τη συνειδητότητά μας για να τις αντιλαμβανόμαστε.
Η Λεμουρία ήταν μια τεράστια ήπειρος στον Ειρηνικό Ωκεανό, μεγαλύτερη από τη Βόρεια Αμερική που έφτανε μέχρι μέρη της Καλιφόρνιας, του Όρεγκον, της Νεβάδας και της Ουάσινγκτον. Μέσα σε μια νύχτα η μεγάλη τούτη ήπειρος εξαφανίστηκε στα νερά σε έναν τεράστιο κατακλυσμό. Περίπου 25.000 Λεμούριοι κατόρθωσαν να μετοικήσουν στο εσωτερικό του όρους Σάστα μαζί με τα πιο σημαντικά διοικητικά τους κέντρα.

Πριν βουλιάξει η ήπειρός τους, οι αρχαίοι Λεμούριοι είχαν πλήρη συνείδηση της μοίρας της αγαπημένης τους πατρίδας και χρησιμοποίησαν την επιδεξιότητα που είχαν στον χειρισμό της ενέργειας, των κρυστάλλων, των ήχων και των δονήσεων και έφτιαξαν μια τεράστια υπόγεια πόλη με στόχο την διατήρηση του πολιτισμού τους αλλά και των θησαυρών και των αρχείων της αρχαίας ιστορίας της Γης. Από τότε που βούλιαξε η Ατλαντίδα, χάθηκε για την ανθρωπότητα αυτό το μέρος της ιστορίας της.

Τα σύννεφα πάνω από το όρος παίρνουν κάθε τόσο σχηματισμούς φανταστικούς και μαγευτικούς. Σύννεφα με μορφή φακού (lenticular), σκιές και εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα προσθέτουν στη μυστηριακή του αύρα, ενώ υπάρχουν πολλά ανοίγματα και πύλες προς πόλεις της πέμπτης διάστασης που συνεχίζουν να υπάρχουν από τον καιρό της Λεμουρίας.

Γεμάτο από τους μύθους και τους θρύλους, το μυστηριώδες αυτό βουνό ελκύει σήμερα χιλιάδες ανθρώπους κάθε χρόνο, από όλο τον κόσμο, για να περάσουν ένα χρονικό διάστημα στις μεγαλοπρεπείς και έντονα ενεργειακές πλαγιές του.
Η περιοχή του βρίθει από «εσωτερικά εργαστήρια», παραστάσεις και συγκεντρώσεις εσωτερικών ομάδων αλλά και από την παρουσία απλών ανθρώπων που έρχονται στο ιερό βουνό για να νιώσουν την ισχυρή του ενέργεια και για να δυναμώσουν το πνεύμα τους.
Πολλά από τα εξελιγμένα όντα παρουσιάζονται σε άτομα με ψυχικές ικανότητες, αλλά και σε «ανοιχτούς» και «θετικούς» επισκέπτες και συνομιλούν μαζί τους, διδάσκοντάς τους, αποκαλύπτοντάς τους διάφορα μυστικά ή αναθέτοντάς τους διάφορες «πνευματικές αποστολές».
Φακοειδείς σχηματισμοί 
Εδώ, στις πηγές Γουίντοου Σπρινγκς, στις νοτιοανατολικές πλευρές του Όρους, συνάντησε ο Γκάι Μπάλαρντ τον αναληφθέντα Διδάσκαλο Σεντ Ζερμαίν. Ο Γκ. Μπάλαρντ περιγράφει στο βιβλίο του «Αποκεκαλυμμένα Μυστήρια» (Unveiled Mysteries), που το έγραψε με το ψευδώνυμο Γκόντφρη Ρέι Κινγκ, τις εμπειρίες του πάνω στο όρος Σάστα, πώς εισήχθηκε στην Αδελφότητα του Όρους που αποτελεί ένα κλάδο της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας και πώς δημιούργησε αργότερα το Ίδρυμα του Σεντ Ζερμαίν και την ομάδα "Δραστηριότητα της Εγώ Ειμί Παρουσίας".
Στο βουνό επάνω, συχνά ακούγονται περίεργοι ήχοι ή φαίνονται περίεργα φώτα. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;