Oι ΕθελοντέςΤο λογότυπο του Μητρικού Σκάφους ΑΘΗΝΑ


Είμαστε οι Αρκτούριοι και σας μιλάμε από το ΤΩΡΑ του 1946.

Επειδή δεν υπάρχει χρόνος στις ανώτερες διαστάσεις, όλα τα γεγονότα υπάρχουν στο ΤΩΡΑ.
Η ιστορία που θα σας διηγηθούμε είναι αληθινή. Βρισκόμαστε σ’ ένα μαιευτήριο περιμένοντας τη γέννηση ενός κοριτσιού που θα είναι υπερ-φωτεινό.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
Το 1946 η Γη βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, ξανά και πάλι.
Και η Γαία κάλεσε εκ νέου τη Γαλαξιακή Διοίκηση Επιχειρήσεων που έχει το όνομα Ashtar Command (από το όνομα του επικεφαλής Διοικητή) να της συμπαρασταθεί. Χρειάζεται άμεσα έναν αριθμό ανθρώπων που θα είναι ένας γενετικός συνδυασμός όντων από τον Γαλαξία (Galactics) και από τα Θεϊκά Πεδία (Celestials = οντότητες που δεν έχουν ενσαρκωθεί ποτέ) να της παράσχουν βοήθεια στους δύσκολους καιρούς που έρχονται.

Οι δοκιμές και οι ρίψεις των ατομικών βομβών έχουν πληγώσει το σώμα της σε όλη του την έκταση. Είναι φανερό πως οι Δρακοειδείς (Draconians = Σαυροειδείς από τον αστερισμό του Δράκου) που φέρουν ανθρώπινες μορφές (γιατί έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν όποια μορφή θέλουν) έχασαν τον τελευταίο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά στην πράξη έχουν διεισδύσει σε μεγάλο βαθμό στις τάξεις των Συμμάχων που εμφανίζονται ως οι νικητές.
Αυτές οι δυνάμεις έχουν πάει μέσα στη γη, μέσα στις πολλές υπόγειες πόλεις τους, μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους της Γης.

Για να αντιμετωπιστεί αυτό το τέχνασμα, εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας συνεισφέραμε τα γονίδιά μας σε ορισμένους ανθρώπους που προσφέρθηκαν εθελοντικά για την Αποστολή.
Και θα τους υπερ-φωτίσουμε κατά τη ζωή τους στη Γη. «Εμείς», οι Αρκτούριοι, ενώσαμε τα γονίδιά μας με τους Πλειάδιους και άλλα όντα από τον Αντάρη και τον Σείριο Β΄ που είναι ένα από τα Τοπικά Κέντρα Διοίκησης του Γαλαξία μας. Αυτός ο γενετικός συνδυασμός θα εμφυτευτεί στα μέλη της γαλαξιακής μας οικογένειας που δήλωσαν ότι θέλουν να λάβουν ανθρώπινα σώματα σε αυτό το ΤΩΡΑ.
Όλες αυτές οι πράξεις και αποφάσεις συμβαίνουν στο Μητρικό Σκάφος "Αθηνά" από τον Αρκτούρο· τo σκάφος που στέλνει φως στην αγαπημένη Γαία κατά τη διάρκεια των φοβερών καταστροφών των δυο Παγκόσμιων Πολέμων. Από το ΤΩΡΑ μας πάνω στο Μητρικό Σκάφος μπορούμε να δούμε ότι υπάρχουν πολλές  πραγματικότητες με δυνατότητα να εκδηλωθούν, εκ των οποίων και εκείνης κατά την οποία η Γη καταστρέφεται από έναν ακόμα Παγκόσμιο Πόλεμο. Και όντως, οι σπόροι για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο έχουν ήδη φυτευτεί.

Βλέπουμε ότι τα όντα από τον πλανήτη Ζήτα (είναι οι γνωστοί μας Greys) του αστεριμού Ρετίκουλουμ (Zeta Reticuli) που συνεργάστηκαν με τους Ναζί για τη δημιουργία μιας «ανώτερης φυλής» στρέφουν το ενδιαφέρον τους στις ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ έχουν δεχτεί στην επιστημονική τους κοινότητα πολλούς Γερμανούς επιστήμονες με master στην επιστήμη τους. Και βλέπουμε επίσης ότι οι Δρακοειδείς με την ανθρώπινη μεταμφίεση, που υποστήριξαν τους Ναζί και στους δυο Παγκόσμιους Πολέμους, έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στις ΗΠΑ.   

Από τη δική τους άποψη της τέταρτης διάστασης, έχουν την ικανότητα να βλέπουν την πιθανή πραγματικότητα να ηττηθούν κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και σχεδιάζουν ήδη έναν άλλο πόλεμο, έχοντας για βάση τους τις ΗΠΑ.
Επειδή η Δρακοειδής χρονογραμμή δεν συμπίπτει με τον τριτοδιάστατο γήινο χρόνο, είναι σε θέση να εμφυτεύσουν τους γενετικούς τους κώδικες σε πολλούς από τους ιδρυτές των Ηνωμένων Πολιτειών. Ήδη έχουν καταλάβει (εισχωρώντας στα μυαλά τους) τους Μασόνους (Freemasons) που κατέχουν την τεχνολογία και τη γνώση της Ατλαντίδας από την εποχή που ο Ιούλιος Καίσαρ κατέστρεψε τη μεγάλη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας στην Αίγυπτο.

Για να πολεμήσουμε όλα όσα οι Δρακοειδείς έχουν κάνει, αλλά και εκείνα που βλέπουμε ότι οι ΗΠΑ θα επιτρέψουν να κάνουν τα όντα από τον αστερισμό Ζήτα, πήραμε την απόφαση να εμφυτεύσουμε μεγάλο μέρος από το γενετικό μας υλικό σε ανθρώπους που θα γεννώνται από το 1946 και μετά.   
Αυτά τα άτομα θα έχουν μεγαλύτερη ευκαιρία να δεχτούν και να ενεργοποιήσουν το 97% των γονιδίων Ανάληψης (Ascension) που είναι απενεργοποιημένα στην ανθρωπότητα μέχρι τη στιγμή που το πεμπτοδιάστατο Φως θα μπορέσει να τα ενεργοποιήσει και πάλι. Όσοι γεννιούνται ακριβώς μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο θα είναι ώριμοι ενήλικες κατά την πιθανή χρονογραμμή της Ανάληψης της Γαίας.

Για τον λόγο αυτό προσφέρουμε την αδιάλειπτη ανώτερη καθοδήγηση και το γενετικό υλικό μας σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Με αυτόν τον τρόπο προσδοκάμε ότι κάποιοι από αυτούς θα καταφέρουν να παραμείνουν εν μέρει σε επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό τους. Ελπίζουμε ακόμα πως αυτή η πολυδιαστασιακή επαφή θα τους βοηθήσει να θυμηθούν και να δεχτούν το ανώτερο Φως στη συνειδητότητά τους ώστε να μπορέσει να ενεργοποιηθεί το 97% του γαλαξιακού τους DNA.
Αυτοί οι άνθρωποι θα έχουν την ικανότητα να θυμηθούν την αληθινή πολυδιαστασιακή φύση τους και να επικοινωνούν με τις ανώτερες εκφράσεις τους που θα ’ναι εκφράσεις του Πλειάδιου, Αρκτούριου και Σείριου Ανώτερου Εαυτού τους. Επειδή είμαστε από τις φυλές του Γαλαξία που «έσπειραν» την ανθρώπινη φυλή στο παρελθόν, έχουμε επιλεγεί να βοηθήσουμε τη Γαία βοηθώντας τους κατοίκους της.
Από τη θέση μας στην πέμπτη διάσταση του ΤΩΡΑ μπορούμε να δούμε όλες τις πιθανές «μελλοντικές» πραγματικότητες. Κι έτσι, γνωρίζουμε ότι παρόλο που τα σχέδια της Γαίας για πλανητική Ανάληψη έχουν διαταραχθεί πολύ από τους Δρακοειδείς ανθρώπους της χρονογραμμής του 1946, υπάρχει ακόμα μια πιθανή πραγματικότητα κατά την οποία η Γαία, όντως, ανεβαίνει επίπεδο.

Αυτή είναι η αιτία που αποφασίσαμε να αναβαθμίσουμε ορισμένους ανθρώπους, που θα δημιουργήσουν ένα σύστημα υποστήριξης των σχεδίων της Γαίας να επιστρέψει στον πεμπτοδιάστατο φωτεινό πλανήτη, που είναι η αληθινή φύση της.
Καθώς κοιτάζουμε μπροστά, στον επικείμενο «χρόνο» του 2015 και πέραν, βλέπουμε μια πολύ πιθανή πραγματικότητα κατά την οποία αρκετοί άνθρωποι μπορούν να μεταλλάξουν το τριτοδιάστατο σώμα τους σε πεμπτοδιάστατο Φωτεινό Σώμα. Γνωρίζουμε ότι η Γαία θα είναι έτοιμη, τα ορυκτά της, τα φυτά και τα ζώα της θα είναι έτοιμα, αλλά πολλοί άνθρωποι θα είναι ακόμα παγιδευμένοι στη μαυρίλα της ψευδαίσθησης της 3ης διάστασης. Γι’ αυτό και σας βοηθάμε.

Ωω! (πίσω στο μαιευτήριο). Νιώθουμε να γεννιέται το Ον που θα υπερ-φωτίσουμε, αλλά μάλλον υπάρχει ένα πρόβλημα. Θα χρειαστεί να το υπερ-φωτίσουμε μέσα στη χειρουργική αίθουσα. Η μητέρα συνήθως είναι ναρκωμένη για να μην πονάει. Όμως, έτσι η μητέρα δεν μπορεί να βοηθήσει στη διαδικασία της γέννησης, όντας αναίσθητη.
Γρήγορα βρισκόμαστε στην αίθουσα του χειρουργείου. Βλέπουμε το Φωτεινό Σώμα του Όντος, που πρόκειται να γεννηθεί, να ίπταται πάνω από το ακίνητο σώμα της μητέρας. Πρέπει να μπούμε στο σώμα του Όντος ενόσω αυτό βρίσκεται ακόμα στη μήτρα, διαφορετικά δεν θα επιβιώσει. Έτσι, στέλνουμε ένα τμήμα του συλλογικού ΕΑΥΤΟΥ μας μέσα στη μητέρα και μέσα στο αγέννητο βρέφος.

Η μητέρα ξυπνάει και αυτό της επιτρέπει να διακρίνει με το αιθερικό σώμα της τη βοήθειά μας. Όμως επειδή η αναισθησία με αιθέρα είχε μεγάλη διάρκεια, η ζωή της μητέρας κινδυνεύει και ο γιατρός με τις νοσοκόμες αφήνουν το νεογέννητο στο μεταλλικό τραπέζι ζυγίσματος και ρίχνουν όλη την προσοχή τους στη μητέρα. Αυτή η στιγμή της εγκατάλειψης θα «παίζει» συνέχεια στην ψυχή του Όντος – που είναι κορίτσι – μέχρι την πλήρη αφύπνιση της συνειδητότητάς του. Από την άλλη, επειδή είναι νεογέννητο, έχει τη δυνατότητα να διακρίνει το ενεργειακό πεδίο μας που το περιβάλλει με στοργή και αγάπη ενώ οι άλλοι ασχολούνται με τη μητέρα. Αυτή η πρώιμη μείξη των δυο ουσιών μας, που φαινομενικά μοιάζει ως «λάθος», θα βοηθήσει στις αντιλήψεις του σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.  
Είναι με τον τρόπο αυτό που εμείς, οι ανώτερες εκφράσεις του ΕΑΥΤΟΥ του κοριτσιού, θυμόμαστε την πυκνότητα και το χάος της 3ης διάστασης. Όπως αυτή και οι άλλοι εθελοντές θα ωφεληθούν από την καθοδήγησή μας, έτσι κι εμείς θα μάθουμε μέσα από αυτούς πώς να καθοδηγούμε καλύτερα την ανθρωπότητα.
Όλοι εκείνοι που προθυμοποιήθηκαν να αναλάβουν την «Μακρινή Αποστολή» θα λάβουν ένα γήινο όχημα που θα φέρει μέσα του τους σπόρους του Γαλαξιακού DNA. Ευελπιστούμε ότι αυτό το ανώτερης διάστασης  DNA θα τους βοηθήσει να ενεργοποιήσουν και να ενσωματώσουν τις ανώτερες εκφράσεις του πολυδιαστασιακού τους ΕΑΥΤΟΥ σε νεαρή ηλικία. Το δύσκολο κομμάτι της δουλειάς τους θα είναι η μεγάλη μοναξιά που θα νιώθουν, η νοσταλγία για το «Σπίτι» από την οποία θα υποφέρουν.

Προχωράμε τώρα εμπρός στο χρόνο - από το 1950 μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1990 - κατά τον οποίο οι Ζήτα Ρετίκουλι χρησιμοποιούν το ανθρώπινο DNA για να αυξήσουν το δικό τους υπερ-δουλεμένο DNA. Εξαιτίας του μακρόχρονου πολέμου τους με τους Δρακοειδείς και της κακομεταχείρισης της επιφάνειας του πλανήτη τους, οι Ζήτα χρειάστηκε να εγκατασταθούν σε υπόγειες σπηλιές. Πριν καλά καλά το καταλάβουν, απέβησαν στείροι και έπρεπε να αναπαράγονται με κλωνοποίηση. Έτσι, με τα κλωνοποιημένα τους συναισθήματα, δεν καταλαβαίνουν το φόβο που προκαλούν στα ανθρώπινα όντα των απαγωγών τους. Οι Ζήτα μαζί με τους Δρακοειδείς συνεταίρους τους έρχονται στη Γη και παίρνουν δείγματα DNA από τα άτομα του ενδιαφέροντός τους. Η απαγωγή αυτή κρατάει μερικά λεπτά της ώρας.

Το ενδιαφέρον τους στρέφεται κυρίως στους εθελοντές της «Μακρινής Ομάδας στη Γη» επειδή ακριβώς διαθέτουν τη γενετική σύνδεση με εμάς, μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει κάνει συμφωνία με τους Ζήτα για ανταλλαγή του ανθρώπινου DNA που επιθυμούν με την ανεπτυγμένη τεχνολογία τους. Αυτή την τεχνολογία την κράτησαν μυστική οι Ιλλουμινάτι και οι Δρακοειδείς με ανθρώπινη μορφή – και ποτέ δεν την έδωσαν στον υπόλοιπο κόσμο.
Η «Μακρινή Ομάδα» των Γαλαξιακών και των Αγγέλων εθελοντών έπρεπε να σωπαίνουν για όλα εκείνα που δεν μπορούσαν να συζητήσουν δημόσια, για πολλές δεκαετίες. Γνώριζαν αυτά που συνέβαιναν επειδή τους τα είπαμε. Τους τα είπαμε στα όνειρα και στους διαλογισμούς τους και τους οδηγήσαμε προς τις ανάλογες πληροφορίες όταν είδαμε πως ήταν έτοιμοι.

Πολλοί από την Ομάδα ένιωθαν διαφορετικοί, απομονωμένοι και μοναχικοί με ένα μυστικό που δεν πολυκαταλάβαιναν αλλά και δεν τολμούσαν να μοιραστούν με κανέναν. Έτσι ζούσαν με τη μοναξιά τους, με κατάθλιψη, βρίσκοντας συχνά καταφύγιο στη φαντασία τους. 
Ενώ όμως οι άλλοι άνθρωποι πίστευαν ότι ονειρεύονταν με ανοιχτά μάτια, εκείνοι επικοινωνούσαν μαζί μας.
Δυστυχώς, μόλις η συνειδητότητά τους επέστρεφε στην ζωή της 3ης διάστασης, συνήθως ξεχνούσαν τι είχε συμβεί στους ανώτερης διάστασης εαυτούς τους.

Με αυτό το σύντομο μάθημα ιστορίας, εμείς οι Αρκτούριοι επιστρέφουμε στο δικό σας ΤΩΡΑ της πλήρους αφύπνισης. Εξαιτίας όλων εκείνων που σας περιγράψαμε, πολλοί από την Μακρινή Ομάδα μας ξέχασαν να θυμηθούν τις ανώτερες εκφράσεις τους. Αυτοί, Εσείς, συχνά νιώθετε να σας στοιχειώνουν όνειρα και φαντασιώσεις που είναι όμως πραγματικότητα.

Επιπροσθέτως, η πλύση εγκεφάλου της 3ης διάστασης είναι πολύ χειρότερη από ό,τι προβλέψαμε. Κι έτσι τα μέλη της Μακρινής Ομάδας σε ανθρώπινο σώμα ξέχασαν τους πολυδιαστασιακούς Εαυτούς τους που τους συνέδεαν με το Σπίτι που τόσο νοσταλγούσαν. Κάποιοι από την Ομάδα συνδέονταν πρωταρχικά με το Αγγελικό βασίλειο. Άλλοι πάλι, συνδέονταν πρωταρχικά με τα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας ή της Διοίκησης του Αστάρ. 

Γι’ αυτό και μερικοί από εσάς έχετε «αγγελικά στοιχεία» ενώ άλλοι «γαλαξιακά στοιχεία». Από τη στιγμή που η επίγνωσή σας διευρυνθεί στις εκφράσεις του ΕΑΥΤΟΥ σας που είναι στην τέταρτη και στην πέμπτη διάσταση, η πραγματικότητά σας θα αρχίσει να νιώθει σε μεγάλο βαθμό την Ενότητα με κάθε μορφή ζωής. Τότε η «διαφορά» ανάμεσα στους «αγγελικούς» και τους «γαλαξιακούς» θα συγχωνευτεί στην Ενότητα του ΕΝΟΣ.
Στις υψηλότερες διαστάσεις, Άγγελοι, μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, Αναληφθέντες Δάσκαλοι και Ελοχείμ, οι ‘οικοδόμοι’ της μορφής, όλοι θα συγχωνευτούν μέσα στο ΕΝΑ του ΤΩΡΑ.
Και τότε, η συνειδητότητά σας θα αποφοιτήσει από την 3η διάσταση και θα προχωρήσει στην Συνειδητότητα της Ενότητας με όλες τις μορφές ζωής η οποία ανήκει στις συνειδητότητες των ανώτερων διαστάσεων.

Εμείς, οι ανώτερες εκφράσεις σας, είμαστε ΕΔΩ στο παντοτινό παρόν του ΤΩΡΑ, για να συγχωνευτούμε με τους θαρραλέους εκπροσώπους μας στη Γη. Βλέπουμε ότι όλοι σας έχετε υποφέρει πολύ αλλά δεν έχετε παρατήσει την εσωτερική σας καθοδήγηση. Σας επαινούμε, όλους εσάς που μας θυμάστε κατά κάποιο τρόπο, παρά την τεράστια προπαγάνδα της 3ης διάστασης που θέλει να σας αναγκάσει να ζείτε με φόβο και να ακολουθείτε εκείνο που είναι έξω από την ουσία σας.
ΕΣΕΙΣ, οι πολυαγαπημένοι εθελοντές μας που επέλεξαν να πάρουν ένα γήινο όχημα αυτή την εποχή της μεγάλης προσωπικής και πλανητικής μεταμόρφωσης, είστε ΠΑΝΤΑ μαζί μας. Είμαστε κοντά σας και παρατηρούμε πόσο - ακόμα και όταν είστε κουρασμένοι, φοβισμένοι ή θυμωμένοι - κάνετε υπομονή. Έχετε καταφέρει κατά κάποιο τρόπο να θυμηθείτε τους ΕΑΥΤΟΥΣ σας.  

Ένεκα του κουράγιου και της επιμονής σας μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας στο ΤΩΡΑ. Σας ευχαριστούμε που θυμηθήκατε τον αληθινό, πολυδιαστασιακό ΕΑΥΤΟ σας και σας επαινούμε με αγάπη για τη θυσία και το κουράγιο σας. Παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε, βλέπουμε ότι είστε ακόμα ικανοί να ακούτε το κάλεσμά μας για δράση!

Να θυμάστε ότι είμαστε ΕΣΕΙΣ, ΤΩΡΑ!
Μαζί υπηρετούμε τη Γαία στον αγώνα της για πλανητική Ανάληψη.

(Σημ.τ.Μ. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ το 1959 υπέγραψε συνθήκη με τους Greys εξωγήινους, γνωστή ως The Greada Treaty. Προσέξτε πώς τα πρώτα γράμματα της συνθήκης είναι Gre (Greys). Μπορείτε να το ψάξετε στο Google).

Arcturian Message: The Volunteers. Channelled by Suzanne Lie, September 13, 2014. http://suzanneliephd.blogspot.co.uk/

Μετάφραση: Αγγελική ΝατσούληΣχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;