Πολύτιμες πληροφορίες από την «Άλλη Πλευρά»Το ξέσπασμα του ιού Έμπολα, άλλοι κατασκευασμένοι στα εργαστήρια ιοί, τα συμπτώματα που σχετίζονται με την Ανάληψη, την υγεία, τα συμβόλαια ψυχής, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, την απορρόφηση φωτός, την χρόνια χαμηλή ενέργεια, τις ασύμμετρες σχέσεις – είναι θέματα που μας αναλύει μια φωτισμένη οντότητα, ο Μάθιου (Matthew Ward) στην επικοινωνία του Αυγούστου 2014, μέσω της μητέρας του Σούζαν.


Σας χαιρετώ με αγάπη από τον σταθμό στον οποίο βρίσκομαι, είμαι ο Μάθιου. Αρκετοί από τους αναγνώστες ρωτούν για την επιδημία Έμπολα που αναφέρεται ως  «Η φοβία του Έμπολα» - και δικαίως, επειδή ένας από τους λόγους που ο ιός «κυκλοφόρησε» πρόσφατα και πάλι είναι για να δημιουργηθεί τρόμος. Όταν αναπτύχθηκε εργαστηριακά από Illuminati επιστήμονες, σχεδόν πριν από 40 χρόνια, οι προθέσεις ήταν διττές: να δημιουργήσει μια πανδημία και να ενσταλάξει στους λαούς το φόβο που συνοδεύει μια παθογόνα μεταδοτική ασθένεια.

Δεν ελαχιστοποιώ τη σοβαρότητας της ασθένειας Έμπολα - λέω ότι ήταν πράγματι μια ασθένεια που τρόμαζε και τρομάζει. Εξαπλώθηκε γρήγορα και πολλές ζωές έφυγαν πριν τεθεί υπό έλεγχο. Η έκρηξη της ασθένειας οδήγησε σε ανεξέλεγκτη αρνητικότητα λόγω του μεγάλου αριθμού των νεκρών, της θλίψης, του χάους και του φόβου.
Τώρα, υγιή άτομα που προσβάλλονται από την ασθένεια και λαμβάνουν την κατάλληλη αγωγή θεραπεύονται, ακριβώς όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε σοβαρή ασθένεια. Τα άτομα που πέθαναν είχαν αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα πριν από την έκθεση στον ιό Έμπολα ή τα συστήματα των νοσηλευτών αποδυναμώθηκαν σε μεγάλο βαθμό από την κόπωση της φροντίδας για τους ασθενείς. Αυτή τη φορά οι Illuminati δεν θα πετύχουν το βαθμό της αρνητικότητας που προσπάθησαν να δημιουργήσουν, ούτε θα πετύχουν στις άλλες σχετικά πρόσφατες προσπάθειές τους να καταστρέψουν τον πληθυσμό της Γης.

Ίσως να θυμάστε ότι πριν από λίγα χρόνια η SARS, η γρίπη των πτηνών, η γρίπη των χοίρων και η επανέκδοσή της ως N1H1 έλαβαν παγκόσμια δημοσιότητα από το "φόβο μιας πανδημίας" και, πάντα τόσο επιδέξια, τα εμβόλια ήταν σε ετοιμότητα. Η έντονη δημοσιότητα και οι φωνές για τους εμβολιασμούς κράτησε μόνο λίγο, επειδή κατέστη προφανές ότι δεν είχε πλήξει πανδημία τον κόσμο σας. Επιστήμονες εργαζόμενοι στις τάξεις του φωτός εξουδετέρωσαν τους ιούς μέσα στα εμβόλια, που είχαν σχεδιαστεί για να εξαπλώσουν και όχι για να προλάβουν τις ασθένειες αυτές και οι προσπάθειές τους για επίτευξη του σκοπού τους απέτυχαν: την εξάλειψη δισεκατομμυρίων ανθρώπων τους οποίους ο Henry Kissinger, η κορυφή των Illuminati, έχει χαρακτηρίσει ως «άχρηστα παράσιτα» ή (με την επί λέξει μετάφραση των λόγων του ‘useless eaters’) «άχρηστους φαγάδες».

Το AIDS, ο ιός που αναπτύχθηκε στα εργαστήρια περίπου πέντε χρόνια μετά τον ιό Έμπολα, ήταν πολύ πιο επιτυχημένος στα μάτια των Illuminati. Παρόλο που τα συμπτώματα στον Έμπολα και στις πιο πρόσφατες τέσσερις ασθένειες που αναφέραμε είναι σχεδόν άμεσα, το AIDS που εξαπλώθηκε εν μέρει από την σωματική επαφή και εν μέρει από τη «θεραπεία» για τον ιό HIV, αναπτύσσεται πολύ αργά και μεταδίδεται από φαινομενικά υγιή άτομα. Με τον τρόπο αυτό επέτρεψε στα εκατομμύρια των ανθρώπων που υπέκυψαν από αυτόν και στους αγαπημένους τους που τους φρόντιζαν να βιώσουν τις επιλογές των συμβολαίων της ψυχής τους.
Παρόλα αυτά, είναι λογικό να αναρωτιέστε γιατί η ασθένεια και ο θανατηφόρος ιός Έμπολα συνεχίζει να παραμένει εκτός ελέγχου ενώ οι άλλοι ιοί που αναφέραμε όχι. Υπάρχουν δύο λόγοι. Ο ιός του AIDS και ο ιός Έμπολα κατασκευάστηκαν και κυκλοφόρησαν πριν από την επιλογή της Γαίας ότι ο ανθρώπινος πληθυσμός δεν πρέπει να εξαλειφθεί μαζικά με κανένα τρόπο! Η αίτησή της έγινε δεκτή από τον Δημιουργό, που έδωσε την έμπνευση σε φωτεινές ψυχές να χαλάσουν τα σχέδια των Illuminati. Και, επειδή υπήρχε πολύ λιγότερο φως στον πλανήτη και στον πληθυσμό πριν 30 τόσα χρόνια, οι ανθρώπινοι οργανισμοί ήταν τότε πιο ευάλωτοι στις ασθένειες.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, η απάντηση είναι «φως», ένα «one size μέγεθος» που ταιριάζει σε όλους και σας προσφέρουμε με χαρά τις πληροφορίες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες για την απορρόφηση του φωτός.
(Όταν οι οντότητες του Φωτός μιλάνε για φως, εννοούν πρόσληψη ενέργειας ανώτερης συχνότητας).

Πάντα ο σκοπός των μηνυμάτων μας είναι να προσφέρουμε φώτιση, καθοδήγηση και ενθάρρυνση κατά τη διάρκεια αυτών των μεταμορφωτικών φάσεων που περνούν ο πλανήτης και όλοι οι κάτοικοί του. Ιδιαίτερα στις επικρατούσες δονήσεις όπου "το καλό" γίνεται καλύτερο και "το κακό" χειροτερεύει, το να προσφέρετε την κατάλληλη φροντίδα στον εαυτό σας - μυαλό, σώμα και πνεύμα - είναι ζωτικής σημασίας! Όταν υπάρχει υγεία είναι ευκολότερο για τα μηνύματα από την ψυχή να φτάνουν στο συνειδητό επίπεδο… και οι ψυχές σας λένε να κοιτάξετε πέρα ​​από την ψευδαίσθηση, να ανοίξετε τα μυαλά και τις καρδιές σας στην πραγματικότητα του ποιοι είστε – αυτό άλλωστε είναι η Ανάληψη!

Τώρα, όλο και πιο υψηλά επίπεδα ενέργειας στη Γη παράγουν μια ποικιλία από σωματικές, νοητικές ή συναισθηματικές ανωμαλίες, όπως γενικευμένο άλγος, εναλλαγές διάθεσης, επείγουσα ανάγκη να ενεργήσει κανείς παρορμητικά, νευρικότητα, σύγχυση, κόπωση, πρόσκαιρη απώλεια μνήμης, κυκλοφοριακή συμφόρηση στο στήθος, κατάθλιψη, ναυτία, εξάνθημα, καούρα, δυσκοιλιότητα, διάρροια ή γενική αδυναμία. Αν ένα σύστημα του σώματος είναι ασθενέστερο ή λιγότερο δυνατό, τότε είναι πιο ευαίσθητο στις ενοχλητικές αυτές καταστάσεις. Όταν οι καταστάσεις οφείλονται στις υψηλότερες δονήσεις οι οποίες την παρούσα εποχή μεταβάλλουν τη δομή των κυττάρων – από ανθρακική βάση σε κρυσταλλική βάση – τα υγιή άτομα γρήγορα προσαρμόζονται και τα συμπτώματα εξαφανίζονται μέχρι το επόμενο ενεργειακό κύμα και μιαν άλλη ταχεία προσαρμογή, και ούτω καθεξής. Όσο περισσότερο φως υπάρχει σε ένα σώμα, τόσο λιγότερο αισθητές είναι οι επιπτώσεις της αναπροσαρμογής.
Να είστε όμως προσεκτικοί γιατί μπορεί τα συμπτώματα (που σχετίζονται με την ανάληψη) να είναι ενδείξεις μιας αναπτυσσόμενης σωματικής βλάβης. Αν αυτό που αντιμετωπίζετε επιμένει ή επιδεινώνεται, παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τους ειδικούς της υγείας, κατά προτίμηση αυτούς που ονομάζονται "ολιστικοί" ή "εναλλακτικοί", οι οποίοι γνωρίζουν ότι τα συνταγογραφούμενα φάρμακα μπορεί να επιδεινώσουν μια κατάσταση, ενώ τα φυσικά συστατικά στη σωστή δόση έχουν βελτιωτικές δράσεις.

Υπάρχει κι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας εδώ. Για να εξισορροπήσουν προηγούμενες ζωές ή για να ολοκληρώσουν ημιτελή καρμικά μαθήματα, κάποιες ψυχές επιλέγουν μια σοβαρή ασθένεια, μια χρόνια εξουθενωτική ασθένεια, βαθιά κατάθλιψη ή μια παρεκκλίνουσα διανοητική λειτουργία. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ακόμη και οι πιο καλά ειδικευμένοι ιατροί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία την κατάσταση και ούτε οι ενεργειακοί θεραπευτές. Αυτό δεν σημαίνει ότι το φως της θεραπευτικής ενέργειας που διοχετεύει ο θεραπευτής δεν μπορεί να φτάσει στα άτομα με το πρόβλημα. Σημαίνει ότι η ψυχή τους δεν επιτρέπει την ενεργοποίηση των μηχανισμών αυτό-ίασης του σώματός τους.

Ο καθένας μπορεί να στείλει την ενέργεια του φωτός-αγάπης στον οποιονδήποτε, σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, στην ίδια τη Γη, και οι ενεργειακές σερπαντίνες θα φτάσουν στον προορισμό τους επειδή δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ τους στην παγκόσμια συνειδητότητα που είναι η Ενότητα των Πάντων. Και ποτέ μια σωματική, νοητική ή συναισθηματική κατάσταση δεν θα καθυστερήσει την ανάληψη ενός ατόμου που ζει σύμφωνα με τις επιλογές της σύμβασης της ψυχής του.Προχωρώντας τώρα, εκτός από τους σπόρους των φυτών που έχουν σχεδιαστεί για μια καλλιέργεια μόνο, και που αυτή η πράξη βασίζεται στην απληστία και την αρνητικότητα, τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα (GMO) θεωρούνται ότι είναι πολύ πιο επιβλαβή από ό,τι πραγματικά είναι. Η επαναλαμβανόμενη δημοσιότητα σχετικά με οποιαδήποτε κατάσταση οδηγεί σε μια διαδεδομένη πεποίθηση, και αυτό που πιστεύει ως αλήθεια ο καταναλωτής, είναι και η πραγματικότητά του. Αλλά είναι οι χημικές ουσίες στα επεξεργασμένα τρόφιμα, τα λιπάσματα, τα ζιζανιοκτόνα και τα φαρμακευτικά προϊόντα, τα στεροειδή και τα αντιβιοτικά που χορηγούνται στα ζώα της τροφικής αλυσίδας που είναι επικίνδυνα για την υγεία σας.


Τα τρόφιμα με την υψηλότερης ποιότητας ενέργεια είναι τα φρούτα και τα λαχανικά. Αν το κόστος δεν είναι απαγορευτικό, να τρώτε βιολογικά καλλιεργημένα. Διαλέγετε κρέατα από ζώα ελευθέρας βοσκής χωρίς πρόσθετα και αντιβιοτικά στην τροφή τους και θαλασσινά και ψάρια από καθαρές καλλιέργειες. Αν το κόστος είναι μεγάλο, σας παρακαλούμε να μην κάνετε αρνητικές σκέψεις για τα τρόφιμα που τρώτε! Στη διατροφή όπως και σε όλα τα άλλα θέματα, οι θετικές σκέψεις είναι πολύ ισχυρές και την ίδια δύναμη έχει η ευγνωμοσύνη. Να ευχαριστείτε για όλα όσα μπορείτε να φάτε, να ζητάτε από την τροφή σας να υπηρετήσει το καλύτερο καλό σας και να πιστεύετε ότι έτσι γίνεται!
Σε λίγο διάστημα το χώμα, ο αέρας και το νερό σας θα γίνουν και πάλι καθαρά και τα χαμένα θρεπτικά υλικά από τις τροφές θα αποκατασταθούν. Η κρυστάλλινη κυτταρική δομή σας θα ευδοκιμεί με τα φρούτα, τα λαχανικά, τους καρπούς και τους σπόρους. Το κρέας και τα ψάρια δεν θα είναι πλέον εύγευστα. Οι τροφικές αλλεργίες θα εξαφανιστούν και το ίδιο τα χημικά στις καλλιέργειες.
Παρά το γεγονός ότι οι τοξίνες από όπου και αν προέρχονται επηρεάζουν δυσμενώς την υγεία, ο μηχανισμός αυτό-ίασης του σώματος αντιστέκεται ή μειώνει τις πιο επιβλαβείς επιπτώσεις όταν το ανοσοποιητικό σύστημα λειτουργεί άριστα. Το φως είναι απαραίτητο για τη διατήρηση αυτού του βαθμού ανοσίας και ο καλύτερος τρόπος για την απορρόφηση του φωτός είναι οι θετικές σκέψεις και συναισθήματα. Στο πλαίσιο αυτό, σας παρακαλώ να θυμάστε και να νιώθετε ευγνώμονες για το ότι τα πληρώματα στα διαστημόπλοια χρησιμοποιούν τις τεχνολογίες τους για να εξουδετερώνουν ή να μειώνουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις τοξίνες από τους ψεκασμούς στον ουρανό σας (chemtrails), τα ραδιενεργά στοιχεία και όλους τους άλλους ρύπους στη γη, τον ουρανό και τα ύδατα.

Η απορρόφηση του φωτός έρχεται πιο φυσικά στα άτομα των οποίων ο τρόπος ζωής είναι ισορροπημένος. Μαζί με τις συστάσεις των ειδικών στον τομέα υγείας και των διαιτολόγων σας, οι παρακάτω πρόσθετες προτάσεις θα βοηθήσουν στην απόκτηση ή στην ανάκτηση ισορροπίας:
Αφιερώστε όσο χρόνο μπορείτε σε ήσυχη μοναξιά και στην απόλαυση της φύσης. Να καλλιεργείτε τα ταλέντα σας και να αφήνετε τις καλλιτεχνικές εκφράσεις σας να ρέουν. Να είστε καλοί σε όλα τα όντα, ανθρώπους και ζώα και να αντιδράτε ήρεμα σε δυσάρεστες εκπλήξεις και αντιπαραθέσεις. Επιλέγετε ευχάριστα αναγνώσματα (όχι τρόμου) και ακούτε μελωδική μουσική. Να χαμογελάτε και να γελάτε συχνά! Ο μονατομικός χρυσός, περισσότερο γνωστός για την ενίσχυση της λειτουργίας του εγκεφάλου και της πνευματικής διαύγειας, ενισχύει επίσης και το ανοσοποιητικό σύστημα.
 
Η χρόνια χαμηλή ενέργεια και κόπωση δεν σχετίζεται με την ανάληψη αλλά δείχνει αν ένα άτομο ζει με σωστό τρόπο. Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι το σώμα έχει μεγάλη ανεπάρκεια στην ενέργεια του φωτός. Η έλλειψη μπορεί να προέρχεται από μία ή περισσότερες αδιάγνωστες καταστάσεις υγείας - μια σοβαρή ασθένεια, μεταβολικές ή ορμονικές διαταραχές, αφυδάτωση ή σοβαρές τροφικές αλλεργίες. Η έντονη ανησυχία μπορεί να κρατήσει τα επίπεδα της ενέργειας σε χαμηλά επίπεδα. Η παρατεταμένη έκθεση σε εκπομπές υπολογιστών, τηλεοράσεων και κινητών τηλεφώνων, σε χημικά συνταγογραφούμενα φάρμακα, μια δίαιτα φτωχή σε θρεπτικά συστατικά και οι επιπτώσεις από άλλους ρύπους είναι άλλες πιθανότητες.

Κάθε ένα από τα παραπάνω είναι πιθανοί λόγοι για την κούραση και τη χαμηλή ενέργεια αλλά μπορεί η αιτία να είναι και τα πολλά αρνητικά συναισθήματα. Είτε τα καταπιέζετε βαθιά είτε τα εκφράζετε έντονα, συναισθήματα όπως φόβος, θυμός, μνησικακία, ενοχή, τύψεις, πικρία και ζήλια σας στραγγίζουν την ενέργεια. Μια πολύ κοινή αιτία αποστράγγισης της ενέργειας είναι οι μη αρμονικές σχέσεις. Αυτό έχει να κάνει με την ενεργειακή κατασκευή (make-up) του προσώπου, και η ανισόρροπη σχέση μπορεί να είναι μεταξύ δυο συντρόφων, αδελφών, γονιών και παιδιών, εργοδοτών και εργαζομένων, γειτόνων, φίλων, συμπαικτών – τα δύο άτομα, δηλαδή, που εμπλέκονται και δημιουργούν συχνές στενές επαφές.
Έχοντας κατά νου ότι η ενέργεια είναι φως και το φως είναι η δύναμη της ζωής του σώματος, το άτομο με αρσενική ενέργεια (όχι απαραίτητα αρσενικού φύλου) αποστραγγίζει την ενέργεια της ζωής του ατόμου (όχι απαραίτητα θηλυκού γένους) του οποίου η ενέργεια είναι θηλυκή. Όταν μια τέτοια σχέση είναι καρμική, σπάνια είναι δια βίου. Το μάθημα ολοκληρώνεται όταν ο "κουρασμένος" λάβει μέτρα για να θεραπεύσει τη σχέση, ή την αφήσει. Εάν το εν λόγω πρόσωπο δεν κάνει τίποτε από τα δυο, και αφήσει τα πράγματα ως έχουν, η έκφραση που έχετε "Αυτός -ή αυτή- θα είναι ο θάνατος μου" δεν είναι μακριά από την αλήθεια.

Ορισμένα συμβόλαια ψυχής περιλαμβάνουν χωρισμό έτσι ώστε τα δύο άτομα να μπορέσουν να δοκιμάσουν μαθήματα ζωής και με άλλους ανθρώπους. Αυτό αναφέρεται συχνά σε συντρόφους που έχουν αποκτήσει παιδιά - όλοι στην οικογένεια επέλεξαν να αποκτήσουν τα μαθήματα που προσφέρει η εμπειρία των χωρισμένων γονιών. Άλλα συμβόλαια απαιτούν και τα δύο άτομα να αναγνωρίσουν την ανάγκη να βελτιώσουν τη σχέση τους και να κάνουν τις κατάλληλες αλλαγές για να το πετύχουν. Ωστόσο, επειδή κανείς δεν ξέρει τι όρους περιλαμβάνει το δικό του συμβόλαιο ζωής, η ψυχή στέλνει ισχυρά μηνύματα τα οποία μπορούν να παρομοιαστούν με τεράστια βέλη που δείχνουν προς την κατεύθυνση των επιλογών που έχει κάνει πριν γεννηθεί. Αλλά η ελεύθερη βούληση υπερισχύει και, ακριβώς όπως σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, τα πρόσωπα με μη ισορροπημένες σχέσεις έχουν την επιλογή να αγνοήσουν της ψυχής τους την καθοδήγηση – και όταν το κάνουν, άλλες μελλοντικές ζωές θα τους προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες για να "δουν και να μάθουν."

Οι ασθένειες όμως, γενικά, δεν πρόκειται να εξαφανιστούν μέχρις ότου ο πληθυσμός απορροφήσει αρκετό φως ώστε να πιστέψει ότι μπορεί να απαλλαγεί από τις πεποιθήσεις τις σχετικές με την ασθένεια, οι οποίες δημιουργούν την πραγματικότητά του. Αυτό περιλαμβάνει και την ανανέωση των ελαττωματικών οργάνων και την ανάπλαση άκρων που λείπουν. Η ανανέωση και η ανάπλαση δεν θα γίνουν μονομιάς, επειδή και αυτές οι ​​διαδικασίες απαιτούν, επίσης, την πίστη στη δυνατότητα. (Είναι η πίστη στη θεραπεία, στην οποία αναφερόταν τόσο συχνά ο Ιησούς).
Οι άνθρωποι που πιστεύουν τυφλά ότι μπορούν να αναρρώσουν από μια παράλυση ή πάθηση της καρδιάς τους, θα λειτουργήσουν ξανά τέλεια χωρίς βηματοδότη, για παράδειγμα, και θα καταφέρουν αυτά τα επιτεύγματα νωρίτερα από τα άτομα των οποίων η πίστη αμφιταλαντεύεται και πολύ νωρίτερα από εκείνους που απορρίπτουν ότι έχουν κάποια δυνατότητα σε αυτά τα θέματα.
Είναι θέμα που έχει σχέση με το πόσο φως έχει διαποτίσει το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα και αυτή τη στιγμή, οι περισσότεροι στον κόσμο σας, δεν πιστεύουν καν στην πιθανότητα ότι  υπάρχει κάτι "μαγικό" που θα μπορούσε να αντικαταστήσει μια ξένη οδοντοστοιχία με πραγματικά νέα δόντια.

Κάποια μέρα ο καθένας στον κόσμο σας θα γνωρίζει όχι μόνο πόσο υπέροχα σχεδιασμένα είναι τα όργανά σας, αλλά και πόσο θαυμαστά ισχυρές ψυχές είστε! Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, είμαστε πρόθυμοι να σας δούμε να ανακαλύπτετε τις έμφυτες γνώσεις και ικανότητές σας και να λάβετε τη νόμιμη θέση σας στην παγκόσμια οικογένεια μας ως πολυδιάστατες ψυχές που είστε.

Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;