Παιδιά Indigo - έφηβοι, νεαροί ενήλικες και οι γονείς τους – μέρος 1/2


Παιδιά που προέρχονται από τ’ άστρα, σταλμένα με ειδική αποστολή στη Γη.

Τα παιδιά των άστρων είναι διαφορετικά, ευτυχώς. Μέχρι τώρα έχουμε δει αυτά τα παιδιά των άστρων να χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: Indigo, Crystal και Rainbow. Δηλαδή παιδιά Ίντιγκο, Κρυστάλλινα και του Ουράνιου Τόξου. Τα παιδιά των άστρων έχουν επιλέξει συγκεκριμένους γονείς που θα τα βοηθήσουν να αναπτύξουν τις φυσικές τους δυνατότητες. Έτσι, αν είστε γονιός ενός παιδιού και βλέπετε να είναι διαφορετικό, το παιδί σας πιθανότατα σας έχει επιλέξει για να το βοηθήσετε να βοηθήσει τους άλλους στο πνευματικό τους μονοπάτι. Πόσο τυχερός πρέπει να νιώθετε ως ο επιλεγμένος γονιός μιας από εκείνες τις τόσο χαρισματικές ψυχές που ήρθαν για να βοηθήσουν αυτή τη Γη!

Ο όρος ‘παιδιά
Indigo’ αναφέρθηκε για πρώτη φορά από την Nancy Ann Tappe, μια παραψυχολόγο που ανέπτυξε ένα σύστημα κατηγοριοποίησης των ανθρώπινων προσωπικοτήτων ανάλογα με την απόχρωση που έχει η αύρα τους και το οποίο περιγράφεται στο βιβλίο της, του 1982, Κατανοώντας τη ζωή μέσα από τα χρώματα. Σύμφωνα με την συγγραφέα, οι αύρες εισέρχονται και εξέρχονται από τη Γη καθ’ όλη τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας. Επί παραδείγματι, χρώματα αύρας όπως το φούξια και το ματζέντα εξαφανίστηκαν από τη γονιδιακή δεξαμενή μας πριν από 100 χρόνια και νέα χρώματα έκαναν την εμφάνισή τους.
Τα παιδιά Ίντιγκο άρχισαν να ενσαρκώνονται στη Γη τα τελευταία 100 χρόνια. Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο γεννήθηκε ένας σημαντικός αριθμός που σήμερα είναι οι Ίντιγκο ενήλικες. Παρά ταύτα, τη δεκαετία του 1970 ήρθε στη γη ένα μεγαλύτερο κύμα παιδιών Ίντιγκο και έτσι έχουμε μια ολόκληρη γενιά Ίντιγκο που σήμερα είναι μέχρι 35-37 ετών (η μέτρηση ξεκινά από το έτος που γράφτηκε το βιβλίο) και που πρόκειται να πάρουν τη θέση τους ως αρχηγοί κρατών.

Τα Ίντιγκο παιδιά συνέχισαν να γεννιούνται από το 1970 έως το 1992 με εξαιρετικές και εκπληκτικές ικανότητες. Όσοι άνθρωποι κατέφθασαν στη γη τη δεκαετία του ’70 είχαν και έχουν διακριτές προσωπικότητες πολεμιστών. Θα σταθούν όρθιοι και θα παλέψουν για όλα εκείνα που θεωρούν σωστά και στα οποία πιστεύουν. Επίσης, γνωρίζουν καλά πότε τους λένε ψέματα και πότε προσπαθούν να τους χειραγωγήσουν και δεν θα συμμορφωθούν με κανένα σύστημα που μπορεί να είναι περιοριστικό ή δυσλειτουργικό. Έχουν επίσης πολύ λίγη ή καθόλου ανοχή στην ατιμία. Βρίσκονται εδώ για να μας δείξουν ότι τα αρχαία συστήματα στα σχολεία, στην κυβέρνηση, στην ανατροφή των παιδιών και στην υγεία δεν είναι λειτουργικά και πρέπει να αλλάξουν, διαφορετικά θα συνεχίσουμε να εκπίπτουμε σε παγκόσμιο επίπεδο ως πολιτισμός.
Ένας μεγαλύτερος αριθμός Ίντιγκο παιδιών άρχισε να καταφθάνει γύρω στο 1992. Όντως, αν το παιδί σας γεννήθηκε μετά το 1992 κατά πάσα πιθανότητα είναι Ίντιγκο. Να γνωρίζετε ότι αυτό δεν είναι κακό, είστε ευλογημένοι να έχετε ένα παιδί των άστρων, γι’ αυτό να χαίρεστε που σας δόθηκε αυτό το απίστευτο δώρο.
Τα Ίντιγκο παιδιά έρχονται στη γη επάνω στην Ίντιγκο Ακτίνα της Ενσάρκωσης και Εξέλιξης, που σημαίνει ότι έχουν πρόσβαση στη διόραση και στην ικανότητα να θεραπεύουν και έχουν ίντιγκο μπλε στην αύρα τους. Είναι ικανά να έχουν πρόσβαση σε αυτό που ονομάζεται συνειδητότητα 4ης και 5ης διάστασης, ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πρόσβαση μόνο στην 3η και 4η.
Αυτή η πρόσβαση σε υψηλότερες διαστάσεις, μαζί με τα δώρα της Ίντιγκο Ακτίνας, σημαίνει ότι είναι εκ φύσεως πιο έξυπνα, πιο ευαίσθητα και πιο διορατικά. Είναι επίσης πιο δημιουργικά και με ευκολία έχουν πρόσβαση στο αριστερό και στο δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου τους, κάτι που τα καθιστά χαρισματικά στην καλλιτεχνία, την τεχνολογία και την περιπέτεια. Τα δώρα τους περιλαμβάνουν ψυχικές και θεραπευτικές ικανότητες.
Να θυμάστε ότι το παιδί αυτό σας έχει επιλέξει για πατέρα ή μητέρα. Μπορεί να είναι δύσκολο το εγχείρημα αλλά ο ρόλος σας σημαντικός. Το παιδί σας από τα άστρα, με τη σειρά του, έχει αναλάβει το εγχείρημα να ανεβάσει τη συνειδητότητά σας σε μια ανώτερη συχνότητα δόνησης.
Τα Ίντιγκο παιδιά είναι παθιασμένα με τα πιστεύω τους, όποια και αν είναι αυτά και πολλές φορές αυτό τους είναι αβάσταχτο. Θέλουν να ξέρουν την αλήθεια και θέλουν να σπάσουν τα πρότυπα της παραδοσιακής σκέψης.
Έχουν έρθει με συγκεκριμένο σκοπό: να αναζητήσουν και να βγάλουν προς τα έξω την αλήθεια και να αλλάξουν τα αρχαία συστήματα σκέψης που διαθέτει η παλαιά ενέργεια. Δημιουργούν το μονοπάτι που αποκαλύπτει τα ψέματα και τη μυστικότητα ώστε να βοηθήσουν τα Κρυστάλλινα παιδιά να δουν τον κόσμο από μια πιο υψηλή πλατφόρμα πνευματικότητας και να αποκτήσουν μιαν ανώτερη νοοτροπία γεμάτη με αγάπη άνευ όρων. Στη συνέχεια τα Κρυστάλλινα παιδιά θα χαράξουν το μονοπάτι για τα παιδιά του Ουράνιου Τόξου ώστε να μπορέσουν να μας διδάξουν πώς να ζούμε με αγάπη και αφθονία στα χρόνια που θα έρθουν.
Πολλά παιδιά Ίντιγκο παλεύουν με την κατάθλιψη. Είναι τόσο όμορφες και θαρραλέες ψυχές! Αυτό γίνεται επειδή έχουν την ικανότητα να βλέπουν μέσα από τον καθένα με μεγάλη ένταση. Και συμβαίνει να γνωρίζουν ότι η ζωή είναι θαυμάσια. Μόλις εισέλθουν στην εφηβεία, οι ορμόνες τους αρχίζουν να διατρέχουν τα σώματά τους και να αλλάζουν αυτό που πραγματικά είναι. Αρχίζουν να μην έχουν καλές επιδόσεις στο σχολείο, να μην παίρνουν «Α», δεν κερδίζουν υποτροφίες για κολέγια με κύρος, άλλωστε δεν νιώθουν να τους ταιριάζει κάτι τέτοιο. Τσακώνονται με τους γονείς τους και μετά … πέφτουν σε κατάθλιψη. Τα πράγματα δεν είναι φτιαγμένα ροζ για τα παιδιά αυτά.
Προς τα παιδιά Ίντιγκο που πάσχουν από κατάθλιψη, μια συμβουλή.
«Ποτέ μην χάνετε την επαφή σας με αυτό που είστε. Αντλήστε δύναμη και κουράγιο από το γεγονός ότι έχετε τη δυνατότητα να είστε ο εαυτός σας κάθε μέρα της ζωής σας και να ξέρετε ότι τα πράγματα θα καλυτερεύσουν και ΘΑ καλυτερεύσουν. Κάθε στιγμή της κάθε μέρας να έχετε κατά νου ότι είστε υπέροχα και άξια πλάσματα. Να ξέρετε ότι είστε ευλογία για την ανθρωπότητα και έχετε ένα σκοπό που είστε εδώ, να μας βοηθήσετε. Να αντλείτε δύναμη από τη γνώση του σκοπού σας και να είστε περήφανοι γι’ αυτόν και γι’ αυτό που είστε.
Ο δρόμος σας είναι δύσκολος αλλά έχετε επιλεγεί επειδή είστε μια ψυχή με δύναμη και σοφία για το έργο σας. Η γη και οι άνθρωποι είναι τυχεροί που είστε εδώ και μας βοηθάτε. Μην εγκαταλείψετε ποτέ το σκοπό σας και να ’χετε ελπίδα και πίστη.
Να έχετε υπομονή, εμείς ως γονείς θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας και να σας βοηθήσουμε στο σκοπό της ζωής σας. Δεν είμαστε τέλειοι και κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για σας, αν και αυτό ίσως να μην είναι πάντα το σωστό. Αγαπήστε μας και συγχωρείστε μας και έχετε υπομονή μαζί μας».

Μιλώντας τώρα εκ μέρους όλων των γονέων, λυπούμαστε που η ικανότητά μας να ανατρέφουμε παιδιά έχει πέσει πολύ χαμηλά, αναφορικά με τα παιδιά μας του 21ου αι. Με την αλλαγή της ενέργειας που συντελείται, χρειάζεται να βελτιώσουμε τον τρόπο που τα ανατρέφουμε και να προσπαθούμε να κατανοούμε τα εφοδιασμένα με ψυχικές ικανότητες παιδιά μας. Αυτό θα μας οδηγήσει σε νέες αχαρτογράφητες περιοχές με τις οποίες δεν είμαστε συνηθισμένοι. Ίσως να νιώσουμε άβολα, ακόμα και φόβο.

Τα Ίντιγκο παιδιά έχουν απίθανα χαρακτηριστικά. Μπορεί να ενεργούν βασιλικά επειδή νιώθουν ότι αξίζουν να βρίσκονται εδώ. Νιώθουν μεγάλη αυτοεκτίμηση και δυσκολεύονται με την αυταρχική αντιμετώπιση. Μπορεί να είναι απρόθυμα να κάνουν ορισμένα πράγματα και συχνά έχουν έναν καλύτερο τρόπο να τα κάνουν. Μπορεί να απογοητευθούν σε μεγάλο βαθμό όταν έρθουν αντιμέτωπα με άκαμπτα, μη δημιουργικά συστήματα. Ίσως νιώθουν μοναξιά, ότι είναι διαφορετικά ή ακόμα και αντικοινωνικά, εκτός και αν βρίσκονται με ομοίους τους.
Δεν πέφτουν στην παγίδα της ενοχής και δεν ντρέπονται να σε αφήσουν να δεις τι σκέφτονται ή τι νιώθουν. Δεν τους ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Ίσως να τους γίνει η διάγνωση ότι ‘πάσχουν’ από ADD ή ADHD (Σύνδρομο Διαταραγμένης και Ανεπαρκούς Προσοχής).
Είναι σημαντικό, αν σας πουν ότι το παιδί σας πάσχει από κάποιο από αυτά τα σύνδρομα, να μην τρέξετε στους γιατρούς για φαρμακευτική αγωγή. Τα φάρμακα θα βλάψουν σοβαρά τις ικανότητές τους και απλά αποτελούν την εύκολη επιλογή για τους γονείς που δεν είναι αρκετά υπομονετικοί και δεν μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση των Ίντιγκο παιδιών τους.

Προσπαθήστε να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα. Εσείς και το παιδί σας έχετε εκ των προτέρων συμφωνήσει να βρεθείτε μαζί, πριν ακόμα βάλετε τα πόδια σας στη γη. Να ξέρετε ότι μπορείτε να χειριστείτε τα παιδιά αυτά χωρίς φάρμακα.  
Επειδή όμως κάποιοι γονείς θα δυσκολευτούν, καλό θα είναι να γίνουν μέλη μιας ομάδας υποστήριξης ή, ακόμα καλύτερα, να ζητήσουν τη βοήθεια ενός αγγέλου! το πρόβλημα με τα φάρμακα είναι ότι χαμηλώνουν τη συχνότητα που δονείται το σώμα και η ψυχή των παιδιών αυτών. Έτσι θα γίνουν ανίκανα ή θα δυσκολευτούν πάρα πολύ να βρούνε το σκοπό της ζωής τους. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε τα παιδιά αυτά. Πρώτο και κύριο, σεβαστείτε τα. Φερθείτε τους όπως θα θέλατε να φέρονται και σε εσάς και αυτό θα είναι η αρχή μιας καλής σχέσης με το ιδιαίτερο παιδί σας. Αγαπάτε το χωρίς όρους. Στην ουσία, αυτή την αγάπη θα πρέπει να την προσφέρετε σε όλους: μέλη της οικογενείας σας, φίλους, γνωστούς, άγνωστους και ξένους. Να τους δίνετε τη δυνατότητα να επιλέγουν και να τους αιτιολογείτε και να τους εξηγείτε γιατί πήρατε τις συγκεκριμένες αποφάσεις. Ποτέ μην τους πείτε «γιατί έτσι» ή «επειδή το λέω εγώ».
Αφήστε το παιδί σας να βάλει τους δικούς του κανόνες και να υποστεί τις δίκαιες συνέπειες αν τους παραβεί, αν νομίζετε ότι είναι το σωστό. Μην τα υποτιμάτε και να είστε πάντα ειλικρινής. Να θυμάστε ότι ξέρουν πότε τους λέτε ψέματα. Μην χρησιμοποιείτε την ενοχή, όταν τους μιλάτε και μην προσπαθείτε να τα χειραγωγήσετε με κανένα τρόπο. Να τους παρέχετε συναισθηματική υποστήριξη και να τα ακούτε πραγματικά, όταν σας μιλούν. Σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή τους και διδάξτε τα να σέβονται τους άλλους. Παραδεχθείτε τα λάθη σας, όταν κάνετε, και ζητάτε συγγνώμη. Συμμετέχετε στη ζωή τους και χρησιμοποιείτε ανταμοιβές όταν χρειάζονται να ξεπεράσουν απογοητευτικές καταστάσεις. Μπορείτε να τα μάθετε να αναλαμβάνουν ευθύνες με το να τους δίνετε τη δυνατότητα επιλογής και γνωρίζοντάς τους έτσι τις φυσικές συνέπειες των επιλογών τους. Τέλος, να τους δείχνετε πόσο εκτιμάτε τις δυνάμεις τους και να είστε ανοιχτοί και πρόθυμοι να μαθαίνετε από αυτά.
Η ιστορία μιας μαμάς
"Όταν ο γιος μου ο Νάθαν πήγαινε στην πρώτη τάξη, δεν ήταν καλός στην ορθογραφία. Ο δάσκαλός του μια μέρα με πήρε παράμερα και μου είπε ότι έπρεπε να τον βοηθήσω με την ορθογραφία λέξεων για να μπορέσει να ανεβάσει το βαθμό του. Εκείνο το βράδυ είπα στον Νάθαν να πάει να φέρει το βιβλίο της ορθογραφίας του. Με ρώτησε γιατί, και του εξήγησα ότι έπρεπε να επαναλάβουμε τις λέξεις της ορθογραφίας. Μου είπε ότι δεν ήθελε… Του είπα ότι έπρεπε να το κάνουμε έτσι ώστε να περάσει το μάθημα της ορθογραφίας. Μου είπε ότι δεν τον ενδιέφερε αν θα περνούσε το μάθημα.
Προσπάθησα να τον κάνω να νιώσει ενοχή και τον ρώτησα: «Δεν θέλεις να αποτύχεις στην ορθογραφία, δεν είναι έτσι, Νάθαν; Με κοίταξε και είπε, «Μαμά, μπορεί να αποτύχω στην ορθογραφία αλλά θα εξακολουθήσω να είμαι καλός άνθρωπος».  Αυτό με έστειλε στο ‘δάπεδο’, αλλά κατάφερα να σταθώ στα πόδια μου και απάντησα, «Ναι, θα είσαι καλός άνθρωπος, Νάθαν, αλλά θα είσαι ένας καλός άνθρωπος της 1ης τάξης του επόμενου έτους». Τα μάτια του άνοιξαν διάπλατα και αναστέναξε. Με κοίταξε και είπε, «Εννοείς ότι δεν θα μπορώ να πάω στην 2η τάξη αν αποτύχω στην ορθογραφία; Του απάντησα, «Όχι». Τότε είπε ψυχρά, «γιατί δεν μου το είπες αυτό;» και αμέσως επαναλάβαμε όλες τις λέξεις της ορθογραφίας.

Την ίδια χρονιά έτυχε να μου συμβεί ένα μικρό αυτοκινητιστικό ατύχημα και άργησα περίπου 20-25 λεπτά να πάω να μαζέψω τα παιδιά μου, τον Σαμ και τον Νάθαν από το σχολείο. Ήμουν ακόμα λίγο ταραγμένη και ανησυχούσα για το πώς θα ένιωθαν, επειδή ήμουν πάντα στην ώρα μου. Ανησυχούσα επειδή πίστευα ότι θα μπορούσαν να ανησυχούν για μένα. Έφτασα τελικά στο σχολείο και ο Σαμ με τον Νάθαν ήταν εκεί, περιμένοντας. Πάρκαρα το αυτοκίνητο και βγήκα από το αμάξι.

Ο Σαμ ήρθε, με αγκάλιασε και με ρώτησε πού ήμουν. Μπορούσα να δω ότι ήταν αναστατωμένος (ο Σαμ πήγαινε στη 2η τάξη). Ο Νάθαν πήδηξε από τον πάγκο που καθόταν, στάθηκε μπροστά μου με τα χέρια στους γοφούς και με ρώτησε, «Πού στο διάολο ήσουν; Και έπρεπε να σε περιμένω…». Μου έπεσε το σαγόνι. Μια άλλη μητέρα που περπατούσε παραδίπλα κοίταξε και με ρώτησε αν ήταν πάντα έτσι και είπα, όχι. Του εξήγησα ότι είχα ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και θέλησε να δει τις αποδείξεις. Μου είπε να μην αργήσω ποτέ ξανά. Τον ρώτησα αν είχε φοβηθεί. Μου είπε ότι δεν είχε φοβηθεί αλλά δεν του άρεσε που έπρεπε να περιμένει".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;