Τι συμβαίνει σε όσους φεύγουν νωρίς;Από το 2010 οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και πολλές γαλαξιακές οντότητες μας έχουν πληροφορήσει ότι έχουμε εισέλθει στον ‘χαοτικό κόμβο’ ή όπως πιο απλά θα λέγαμε, στον ‘καιρό του χάους’.

Ο εκπροσώπος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας SaLuSa συμφωνεί ότι για κάποιο διάστημα τα πράγματα θα παραμείνουν χαοτικά και αβέβαια και προσθέτει ότι «...αυτά που περνάτε είναι καθαρισμός του κάρμα, καθαρισμός όλων των αρνητικών ενεργειών που συσσωρεύτηκαν στο πέρασμα χιλιάδων ετών».

Και συνεχίζει: «σε μερικές περιπτώσεις βρίσκονται χωμένες βαθιά μέσα στη Γη και υπάρχουν θύλακοι εξαιρετικά ισχυροί, όπως αυτός της Μέσης Ανατολής. Στην ιστορία σας θα ανακαλύψετε ότι αυτές οι περιοχές είναι συνεχώς η έδρα ενός μεγάλου κακού, και οι πόλεμοι είναι ενδημικοί. Η ειρήνη δεν θα μπορέσει να επιτευχθεί εντελώς, αν δεν μεταστοιχειωθούν όλες οι αρνητικές ενέργειες και αν οι άνθρωποι δεν ετοιμαστούν να ζήσουν αρμονικά μεταξύ τους. Αυτό το φαινομενικά αδιανόητο, θα γίνει πραγματικότητα στις μέρες σας σε όλο τον κόσμο. Θα απαιτηθεί μεγάλη αλλαγή στην αντίληψη που έχετε για τους άλλους. Μόλις καταλάβετε ότι το ‘εσύ’ πηγάζει από την ίδια Ουσία με εσάς και ότι είστε όλοι αδέλφια, θα αποδεχθείτε ευκολότερα την Ενότητα όλων των πάντων».

Ο ισχυρισμός παρακάτω, ότι μεγάλοι αριθμοί πληθυσμού θα φύγουν από τον πλανήτη αυτή την περίοδο, και η απόφασή τους να φύγουν δεν ακυρώνει το γεγονός ότι όλοι κατευθυνόμαστε προς την νέα Χρυσή Εποχή.

Οι Χάθορς μας λένε:
«Ίσως… δείτε ένα μεγαλύτερο αριθμό ατόμων να επιλέγουν να αποχωρήσουν από το πεδίο της Γης (κατά το χαοτικό κόμβο). Αυτές οι αναχωρήσεις θα γίνουν μέσα από αναπάντεχα ατυχήματα, απρόβλεπτες ασθένειες, φυσικές αλλαγές της Γης και δυσμενή καιρικά φαινόμενα».

Ένας άλλος εκπρόσωπος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, ο Άτμος από το Σείριο, μας υπενθυμίζει ότι οι ψυχές αναχωρούν σύμφωνα με τα προ-γεννητικά τους συμβόλαια.
«Είναι φυσικό κάποιες ψυχές να αφήσουν τη Γη εξαιτίας των αλλαγών, αλλά αυτό γίνεται επειδή, σύμφωνα με το συμβόλαιο της ζωής τους, έχουν συμφωνήσει να φύγουν με αυτό τον τρόπο».

Μας επιβεβαιώνει ότι οι αγαπημένοι μας δεν μας άφησαν για πάντα.
«Όταν οι αγαπημένοι σας ή οι φίλοι σας φεύγουν από το γήινο πεδίο… να χαίρεστε γι’ αυτούς. Δεν έχουν φύγει από τη ζωή σας για πάντα, και οι ψυχές της ίδιας ομάδας θα έρθουν μαζί πάλι και πάλι. Όπως συχνά συμβαίνει, τους νιώθετε γύρω σας και αν προσέχετε, κάποιες φορές θα σας ‘μιλήσουν’. Η έλλειψη πίστης σε τέτοιες περιπτώσεις απλά μπλοκάρει την ευκαιρία να συμβεί».

Η εκπρόσωπος Νταϊάνα από το Σείριο ενισχύει το σχόλιο του Άτμος και προσθέτει ότι οι γαλαξιακοί δεν επιτρέπεται να επεμβαίνουν στις σημαντικές επιλογές της ζωής μας.
«Υπάρχουν άνθρωποι που θα προτιμήσουν να αφήσουν τη Γη τώρα, και έχουν ήδη παρθεί όλα τα αναγκαία ώστε να συμβεί αυτό φυσικά και σύμφωνα με το σχέδιο της ζωής τους. Θα πρέπει να είναι ένα θέμα επείγοντος χαρακτήρα για να μας επιτραπεί να παρέμβουμε. Ξέρουμε ότι αυτό είναι ένα σημείο στο οποίο μερικοί από εσάς διαφωνούν, αλλά δεν μας επιτρέπεται να επεμβαίνουμε στις επιλογές σας - για το πώς θα τελειώσετε τη ζωή σας».

Ο SaLuSa προχωράει ακόμα περισσότερο εξηγώντας ότι οι ψυχές που έχουν αναχωρήσει για τα αστρικά πεδία θα μας συναντήσουν ξανά κατά την Ανάληψη.
«Φυσικά ορισμένοι θα φύγουν εκ των προτέρων, και αυτό έχει σχεδιαστεί σκόπιμα. Ας υποθέσουμε ότι, όπως πολλές άλλες ψυχές, θα βρεθείτε κι εσείς στα αστρικά πεδία απ’ όπου θα συνεχίσετε να έχετε δεσμούς με τη Γη. Συνεπώς δεν θα είστε ολότελα αποκομμένοι από αυτά που θα συμβαίνουν, και σίγουρα θα λάβετε γνώση για την Ανάληψη, όταν συμβεί.  Αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε σε νέα πρότυπα δόνησης και θα ενωθείτε με όσους έχουν αναληφθεί».

Ο δάσκαλος από το χώρο του πνεύματος Matthew Ward συμφωνεί με τον SaLuSa:
"Τα άτομα που φεύγουν από τον υλικό κόσμο προς την πνευματική ζωή, όπως και πολλοί που έχουν αναχωρήσει πρόσφατα, μπορεί πράγματι να το έχουν επιλέξει. Ωστόσο, σύμφωνα με την αρχική είτε μια τροποποιημένη σύμβαση ψυχής, η επιλογή τους είναι προς το παρόν μια ζωή στο πνεύμα".

Αυτό είναι τεράστιο θέμα που απαιτεί από όλους μας να ξανασκεφθούμε τον ορισμό του ‘θανάτου’. Οι άνθρωποι που αφήνουν το υλικό τους σώμα κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής του χάους και πριν από την Ανάληψη, δεν έχουν ‘πεθάνει’. Η μετάβασή τους δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να θρηνούμε. Θα μας ξανασυναντήσουν.

Οι Χάθορς μας πληροφορούν ότι «κατά κάποιο τρόπο τα πέπλα μεταξύ της ζωής και του θανάτου έχουν ανασηκωθεί και τα πέπλα μεταξύ των διαστάσεων έχουν παραμεριστεί».
Η Νέα Εποχή θα απαιτήσει να αναθεωρήσουμε τη νοοτροπία μας σχετικά με τη ζωή και το θάνατο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;