Μήνυμα της ΓαίαςChannelled by Philipp – April 8, 2013
Είμαι η Γαία. Είμαι η Μητέρα σας, που σας κρατάει και είναι εδώ για σας. Η ανάπτυξή σας έγινε από μένα. Σας οδηγώ σαν ποιμένας, σας προστατεύω και σας βοηθάω στη συλλογή των εμπειριών σας. Αυτό που έχετε πετύχει είναι εκπληκτικό. Δεν ήμασταν σίγουροι ότι θα καταφέρνατε να αλλάξετε πορεία και να βρείτε το δρόμο σας πίσω στο Φως, όπως ελπίζαμε. Αλλά τα καταφέρατε και σας συγχαίρω ολόψυχα!

Η Καρδιά μου είναι ζαλισμένη από τη χαρά και η Αγάπη μου για σας είναι συντριπτική. Είμαι περήφανη για σας. Η ανάπτυξή σας θα προχωρήσει τώρα πολύ πιο γρήγορα. Αν και παρατηρείτε αναταραχές εξωτερικά, που θα μπορούσαν να σας πείσουν για το αντίθετο, να είστε βέβαιοι ότι όλα πάνε όπως είναι προγραμματισμένο. Έχετε μπει στο δρόμο της επιστροφής προς το Φως, έτσι, σ’ αυτό το σημείο ας μιλήσουμε γι 'αυτό.

Εν τω μεταξύ, θα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την τρέχουσα μεταβατική φάση, ότι ο Ουρανός έχει δώσει τη συγκατάθεσή του. Αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, που δεν θα διαρκέσει χρόνια - μιλάμε για μήνες σε γήινο χρόνο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου περισσότεροι από τ’ αδέλφια σας θα έχουν την ευκαιρία να επιβιβαστούν στο πλοίο με το όνομα "Ανάληψη". Το γεγονός αυτό και μόνο θα πρέπει να σας έχει δείξει πόσο ισχυρά και αγαπητά Όντα είστε.

Αυτή η μεταβατική φάση υπάρχει για να ενσωματώσετε ακόμη περισσότερη Αγάπη. Ό, τι ανήκει στην παλιά ενέργεια θα έρθει στην επιφάνεια, για να σας δώσει τη δυνατότητα να μετατρέψετε την υπόλοιπη παλιά ενέργεια. Αυτό έχει επιπτώσεις μέσα και έξω σας, και μπορεί σε κάποιο βαθμό να είναι αρκετά άβολα για εσάς. Αφήστε το να συμβεί και αποδεχθείτε το - είναι ένα σημάδι ότι πράγματι αλλάζετε.


Το πιο σημαντικό γεγονός που πρέπει να ξέρετε κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης, είναι ότι ο Ουρανός δεν θα επιτρέψει να ξεσπάσουν νέες παγκόσμιες συγκρούσεις. Η κατάσταση μπορεί να φαίνεται ανησυχητική, με νέες συγκρούσεις να ξεσπούν και οι παλιές να γίνονται πιο έντονες παντού στην επιφάνειά μου. Ωστόσο, όταν παρατηρείτε αυτές τις συγκρούσεις, να τις εξετάζετε με την καρδιά σας και θα συνειδητοποιήσετε ότι καμία τους δεν έχει τη δυνατότητα να εμποδίσει το ταξίδι μας.

Ο Ουρανός έχει βγάλει διάταγμα που λέει ότι θα επιστρέψουμε στις ανώτερες διαστάσεις και τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί που θα μπορούσε να εκτροχιάσει ή να τορπιλίσει αυτό το διάταγμα. Οι αρνητικές ενέργειες που εμφανίζονται τώρα, θα διαλυθούν, έτσι μην τις φοβάστε. Ο προορισμός μας έχει διαταχθεί από τη Θεότητα και μαζί θα τον επιτύχουμε, το κάθε πράγμα με τη σειρά του.

Όπως σας έχω αναφέρει, εγώ, ως Φωτεινό Ον, έχω ήδη φτάσει στην πέμπτη διάσταση. Από μια πολυδιάστατη προοπτική, είμαι ήδη ο πλανήτης που ακμάζει από ομορφιά και όχι με χαμηλής δόνησης ενέργειες. Εσείς βρίσκεστε ακόμα στην ενδιάμεση φάση, τη μεταβατική περίοδο. Από τη μια, έχετε ήδη φτάσει στο τέλος των εμπειριών της τρίτης διάστασης, αλλά δεν έχετε ακόμη φθάσει στον τελικό προορισμό. Με το να κρατάτε και να εκπέμπετε το Φως σας, Πολυαγαπημένοι Εργάτες του Φωτός, θα προσελκύσετε τους συνανθρώπους σας. Με τον τρόπο αυτό θα τους βοηθήσετε να απελευθερωθούν από τα δεσμά της τρίτης διάστασης και να εναρμονιστούν δονητικά μαζί μου.

Τι σας περιμένει στο τέλος της τρέχουσας διαδρομής σας; Εγώ! Σας περιμένω σε μια διάσταση όπου η Αγάπη δεν είναι μια δύσκολη λέξη να καθοριστεί. Δεν θα χρειαστείτε πια λόγια για να περιγράψετε την Αγάπη, επειδή θα είστε Αγάπη. Η άνευ όρων Αγάπη είναι ο στόχος σας. Αυτό σημαίνει ότι η Αγάπη σας θα είναι απαλλαγμένη από οποιεσδήποτε συνθήκες, και θα αγαπάτε το Παν που Υπάρχει τόσο πολύ που συνεχώς θα ξεχειλίζετε από χαρά, ευτυχία και ευημερία. Από αυτή την ανώτερη κατάσταση θα αντλείτε την ενέργειά σας.

Έχετε ήδη αρχίσει να νιώθετε  την Αγάπη – ακόμη όχι μόνιμα, όπως θα είναι σύντομα - αλλά όλο και περισσότερο. Αυτή η ενεργητική ώθηση σας βοηθά να απαλλαγείτε από τα παλιά δεσμά και είναι ο λόγος για τον οποίο πανάρχαια, κρυμμένα μοτίβα έχουν έρθει στην επιφάνεια για να τα μεταμορφώσετε.

Η συνύπαρξη στην πέμπτη διάσταση υποστηρίζεται από την αμοιβαία Αγάπη. Ολόκληρη η προσοχή σας θα εστιάζεται αποκλειστικά στην Αγάπη. Από εκείνο το μέρος του εστιασμού θα συν-δημιουργήσετε τον παράδεισο στον οποίο βρίσκομαι ήδη, αλλά εσείς δεν έχετε ακόμα μπει.
Εάν σκέφτεστε ότι αυτό θα πάρει πολλούς αιώνες, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι από τη στιγμή που καταφέρατε να αυξήσετε τη δόνησή σας - να απορρίψετε τις παλιές ενέργειες, όπως ένα παλτό - όλα θα προχωρήσουν πολύ γρήγορα. Δεν θα συναντήσετε πια πέτρες στο δρόμο σας. Όλοι να έχετε τον ίδιο στόχο στο μυαλό. Με το να προσπαθείτε όλοι μαζί ενωμένοι, θα πετύχετε με τρόπο που δεν θα τολμούσατε καν να ονειρευτείτε πριν από λίγο καιρό.

Όλες οι υποσχέσεις που σας έδωσαν τ’ αδέλφια σας, του Φωτός, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Η ενεργειακή σας ανάταση είναι η προϋπόθεση για όλες τις νέες τεχνολογίες, κοινωνικές αλλαγές και την προσωπική σας ανάπτυξη. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι αυτή η ανάταση πρέπει πρώτα να επιτευχθεί και να ολοκληρωθεί, πριν από τις αλλαγές που τόσο πολύ λαχταράτε να γίνουν. Και εργάζεστε πάνω σε αυτό Τώρα και το κάνετε με πολύ πάθος και ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

Είναι αυτή η ανάταση των ενεργειών σας, που είναι η προϋπόθεση για την επανένωση των πολλών βασιλείων μου. Δεν σας μιλάω για τα βασίλεια που βρίσκονται στο εσωτερικό της Γης, για τα οποία έχουμε μιλήσει στο παρελθόν. Σας μιλάω για το φυσικό και ζωικό βασίλειο, τα οποία βρίσκονται πίσω από το πέπλο εδώ και πολύ καιρό, και λαχταρούν να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν ανοιχτά και συνειδητά μαζί σας ξανά.

Μήπως δεν έχετε αναρωτηθεί γιατί υπάρχουν τόσοι μύθοι για νεράιδες ξωτικά και νάνους; Σας είπαν ότι όλα αυτά είναι παραμύθια χωρίς καμία αλήθεια - κατασκευασμένα για την ψυχαγωγία σας. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια, καθώς υπάρχουν τα βασίλεια των νάνων, των ξωτικών και των νεράιδων με τον ίδιο τρόπο που υπάρχει και το ανθρώπινο Βασίλειό σας.
Σας περιμένουν αληθινά θαύματα. Η χαρά σας θα είναι απεριόριστη, όταν μπορέσετε να συμπεριλάβετε αυτά τα θαύματα. Όλοι ανυπομονούμε για εκείνη τη στιγμή!

Η μεγάλη αναμονή φτάνει στο τέλος της. Μην αφήσετε τις προσπάθειές σας να αποδυναμωθούν. Στείλτε Αγάπη και να είστε Αγάπη. Αυτή είναι η βάση των πάντων που μπορείτε να κάνετε και να αφήσετε τις εξελίξεις να συμβούν, όπως όλοι επιθυμούμε.

Αν ξέρατε πόσο σας αγαπώ. Είμαι η Μητέρα σας. Η ψυχή μου είναι η Γαία. Είστε τα παιδιά μου που προστατεύω και αγαπώ. Πόσο πολύ ανυπομονώ να έρθει εκείνη η μέρα που όλοι θα το αναγνωρίσουν. Και αυτή η μέρα είναι κοντά - πολύ κοντά.

Με βαθιά, απέραντη αγάπη,

Η Γαία σας.

Μετάφραση Αγγελική Νατσούλη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;