Πέρα από τη διττότητα, δημιουργοί μιας 'τρίτης ενέργειας'Επικοινωνία του Ιησού μέσα από την Pamela Kribbe
Σας παρακαλώ να μην υποτιμάτε τη σημασία της ζωής σας στη Γη. Ανήκετε στα πιο δημιουργικά, προοδευτικά και θαρραλέα μέρη του Θεού (του Παντός που Υπάρχει). Είστε εξερευνητές του αγνώστου και δημιουργοί του νέου. Οι εξερευνήσεις σας μέσα  στη διττότητα εξυπηρετούν ένα σκοπό που ξεπερνά τη φαντασία σας. Είναι δύσκολο να σας εξηγήσω το βαθύτερο νόημα των ταξιδιών σας, αλλά μπορώ να σας πω ότι δημιουργήσατε ένα νέο τύπο συνειδητότητας, μιας συνειδητότητας που δεν υπήρχε προηγουμένως.

Αυτή η συνειδητότητα εκφράστηκε για πρώτη φορά από το Χριστό, τότε που βάδιζε στη γη. Αυτή η συνειδητότητα, την οποία αποκαλώ συνειδητότητα του Χριστού, προέρχεται από μια πνευματική αλχημεία. Η φυσική αλχημεία είναι η τέχνη της μετατροπής που οδηγεί στο χρυσό. Η πνευματική αλχημεία είναι η τέχνη που μετατρέπει τη σκοτεινή ενέργεια σε μια «τρίτη ενέργεια», που είναι η παρουσία του πνευματικού χρυσού στη συνειδητότητα του Χριστού.
Σημειώστε, παρακαλώ, ότι δεν σας λέω ότι σκοπός είναι να μετατρέψετε το σκοτάδι σε φως, ή το κακό σε καλό. Το σκοτάδι και το φως, το κακό και το καλό είναι φυσικά αντίθετα… υπάρχουν το ένα προς χάρη του άλλου.

Η αληθινή πνευματική αλχημεία εισάγει μια «τρίτη ενέργεια», ένα τύπο συνειδητότητας που αγκαλιάζει και τις δυο πολικότητες με τις ενέργειες της αγάπης και της κατανόησης. Ο πραγματικός σκοπός του ταξιδιού σας δεν είναι να πετύχετε ώστε το Φως να κυριεύσει το Σκότος, αλλά να προχωρήσετε πέρα από αυτά τα αντίθετα και να δημιουργήσετε ένα νέο τύπο συνειδητότητας που να μπορεί να διατηρήσει την ενότητα στην παρουσία και των δυο, του φωτός και του σκότους.
Θα εξηγήσω αυτό το σχετικά δύσκολο κομμάτι χρησιμοποιώντας μια παρομοίωση. Φανταστείτε ότι είστε δύτης μεγάλου βάθους και ψάχνετε για ένα ειδικό μαργαριτάρι. Επί χρόνια καταδύεστε στον ωκεανό για να βρείτε αυτό το μαργαριτάρι για το οποίο όλοι μιλάνε, αλλά κανένας δεν έχει δει στην πραγματικότητα. Οι φήμες λένε ότι ούτε ο Θεός, ο Επικεφαλής Δύτης, δεν έχει ποτέ αγγίξει ένα τέτοιο μαργαριτάρι.  

Η κατάδυση στα βάθη του ωκεανού είναι γεμάτη κινδύνους, αφού μπορείτε να χαθείτε ή να μην μπορέσετε να ανεβείτε γρήγορα στην επιφάνεια για να πάρετε αναπνοή. Κι όμως, καταδύεστε στα βάθη του ωκεανού επί πολλά χρόνια, επειδή είστε αποφασισμένοι και αυτό σας εμπνέει. Είστε παράλογοι;

Όχι, είστε εξερευνητές του αγνώστου, του νέου.

Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;