Δεν μπορεί να υπάρχουν νικητές, αν υπάρχουν ηττημένοι
Ο Ιησούς έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα επικοινωνία στις 6/1/13 μέσα από τον John Smallman, σχετικά με την απογοήτευση που ένιωσαν οι Εργάτες του Φωτός, από τα μη εμφανή σημεία της εισόδου της Γης στην 5η διάσταση.
http://johnsmallman2.wordpress.com/author/johnsmallman/

Η απογοήτευση που τόσοι πολλοί από εσάς ένιωσαν, τώρα θα πρέπει να απαλύνεται καθώς η ροή νέων ενεργειών μέσα σας σάς φέρνουν δύναμη, θάρρος και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να κινηθείτε από εδώ και πέρα. Το γεγονός ότι φθάσατε μέχρι αυτό το σημείο, αυτή τη στιγμή, είναι μεγάλο επίτευγμα, παρόλο που η σημασία του δεν είναι ίσως ακόμη πλήρως εμφανής σε εσάς. Κρατήσατε το Φως, δείξατε το δρόμο και όλοι προχωρήσατε προς τα εμπρός στη Νέα Εποχή.
Αυτό τώρα θα διευρυνθεί και θα αναπτυχθεί έτσι ώστε να μπορέσετε με τη συνεχιζόμενη άφθονη βοήθεια από τις πνευματικές σφαίρες, να φέρετε τις απαραίτητες αλλαγές σε όλες τις ανθρώπινες δράσεις και δραστηριότητες που θα οδηγήσουν σε ειρήνη, αφθονία και χαρά για όλους στη Γη.

Ναι, υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει, αλλά δεν θα φαίνεται πια σαν εργασία, επειδή τα οφέλη που οι προσπάθειές σας θα φέρουν σε όλους, θα σας αναζωογονήσουν και θα σας εμπνεύσουν τελείως. Τεράστια πρόοδος θα γίνει πολύ γρήγορα στην αναζωογόνηση της Γης και σε όλες τις ζωογόνες διαδικασίες που αυτή υποστηρίζει και συντηρεί, προς όφελος όλων όσων ζουν και βρίσκουν καταφύγιο υπό την προστασία της.

Υπό κατασκευή βρίσκεται ένα περιβάλλον για να τιμήσει και να ευχαριστήσει όλους σας, στο οποίο η Αγάπη θα κατευθύνει και θα καθοδηγεί κάθε δραστηριότητα, έτσι ώστε η τέλεια αρμονία της πρόθεσης να μπορεί να δημιουργήσει τα θαύματα για τα οποία όλοι λαχταρούν εδώ και χρόνια.
Δεδομένου ότι αυτές οι νέες ενέργειες αγάπης ρέουν εν αφθονία μέσα στο περιβάλλον που ζείτε, οι παλιές που δεν έχουν σχέση με την αγάπη θα αποδυναμωθούν και θα εξαφανιστούν και η δύναμη που φαινόταν ότι υποστήριζαν και ενεθάρρυναν θα συνεχίσει να καταρρέει και να διασπάται επειδή η διαφάνεια θα διαπερνά κάθε σχέση, κάθε δραστηριότητα, κάθε επιχείρηση, και ο προορισμός, το τελικό αποτέλεσμα που επιδιώκεται από όλους τους συμμετέχοντες, θα είναι το ίδιο.

Δεν θα υπάρχουν πλέον κρυφές ατζέντες για να θολώνουν τα νερά των συνεταιριστικών επιχειρήσεων, όπως τότε που τα διάφορα μέρη επεδίωκαν να επωφεληθούν από την συχνά ακατανόητη γλώσσα των νομικών όρων που χρησιμοποιούνται για να διαιρούν και να δημιουργούν ανταγωνισμούς στα μέρη των συμφωνιών. Όλοι τώρα θα ζητούν την επιτυχία για όλους τους εμπλεκόμενους, και θα εργάζονται για να εξασφαλίσουν ότι κάθε ζήτημα έχει αντιμετωπιστεί πλήρως και με την πλήρη ικανοποίηση όλων των εμπλεκομένων, γιατί έχει γίνει πλέον εκπληκτικά προφανές ότι είναι αδύνατο να υπάρχουν νικητές, αν υπάρχουν ηττημένοι.

Η νίκη - επιτυχία - θα εξαρτάται από τον καθένα που αντιμετωπίζεται με τιμή και σεβασμό, έτσι ώστε οι παρεξηγήσεις και οι διαφωνίες να συζητιόνται και να επιλύονται προς ικανοποίηση όλων εκείνων που θα συμμετέχουν στη συμφωνία. Ο καθένας θα θέλει να είναι οι άλλοι πλήρως ικανοποιημένοι και με αυτή την πρόθεση πάντα παρούσα, το όφελος όλων είναι εξασφαλισμένο και εγγυημένο. Πάντα θα υπάρχουν διαφορές απόψεων και αντίληψης, αλλά με τις νέες ενέργειες αγάπης να ρέουν ελεύθερα και ομαλά, ανοιχτές συζητήσεις που θα οδηγούν σε λειτουργικές αποφάσεις για όλους πάντα θα επιτυγχάνονται και η αμοιβαία εμπιστοσύνη του ενός προς τον άλλον θα αυξάνεται, καθώς θα αποδεικνύεται ότι είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να επιτύχουμε τα αποτελέσματα που όλοι αναζητάμε.

Έχει γίνει πολλή συζήτηση για αυτή τη Νέα Εποχή ειρήνης και αφθονίας, καθώς και για τις ευκαιρίες για δημιουργικές επιχειρήσεις που θα παρέχουν, και τώρα έχει φτάσει πραγματικά η ώρα να τεθούν σε ισχύ οι νέες ενέργειες που θα επιτρέψουν την εκπληκτική βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των μαζών που για αιώνες έχουν ζήσει σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας. Στην πραγματικότητα, η ανθρωπότητα έχει ήδη αρχίσει να συνεργάζεται για την επίλυση πολλών από τα μακροχρόνια προβλήματα και τις συγκρούσεις που έχουν χωρίσει τόσο πολλές κοινότητες σε αντιμαχόμενες φατρίες για τόσο πολύ καιρό.

Όλα τα θέματα που χωρίζουν και διαιρούν τους ανθρώπους θα πρέπει τώρα να θεωρηθούν ως ευκαιρίες για να έρθουν μαζί, να τιμούν ο ένας τον άλλον και να εργαστούν με αγάπη, συμπόνια και με εμπιστοσύνη για να φτάσουν σε αποδεκτές λύσεις από όλους. Αυτό ήταν πάντα δυνατό, αλλά έλειπε το κίνητρο εξαιτίας βαθιά ριζωμένων άκαμπτων συμπεριφορών και από τις δύο πλευρές, που έκανε ακόμη και μια συνάντηση μεταξύ τους να πυροδοτήσει νέες συγκρούσεις, καθώς κάθε πλευρά απαιτούσε να έχει τη «μερίδα του λέοντος» και προσπαθούσε να κατηγορήσει τον άλλο για τα προβλήματα που ήταν αναγκαίο να επιλύσουν φιλικά μαζί.

Έλλειψη ευελιξίας και άρνηση να κατανοήσουν την αντίληψη του άλλου δεν είναι πλέον αποδεκτές συμπεριφορές και με τις νέες ενέργειες αγάπης να σαρώνουν ολόκληρο τον πλανήτη, εκείνοι που τις κατείχαν θα είναι πλέον όλο και πιο ξεπερασμένοι, καθώς νέοι ηγέτες με σοφία και συμπόνια θα αναλάβουν τις διαπραγματεύσεις που έχουν καθυστερήσει ή έπαψαν να σημειώνουν πρόοδο. Όταν η αγάπη διαποτίζει τις καρδιές των ανθρώπων θαύματα μπορεί να συμβούν, έτσι στις προσευχές και στους διαλογισμούς σας να έχετε την πρόθεση για την ενίσχυση της αγάπης που είστε ήδη διατεθειμένοι να στείλετε προς εκείνους που είναι καταρρακωμένοι από τις καταστάσεις στις οποίες βρίσκονται. Να ξέρετε ότι αυτό θα κάνει τεράστια διαφορά και ότι θα φέρει την ειρήνη, την ευκαιρία και την ανανέωση σε περιοχές του κόσμου που τις χρειάζονται επειγόντως.

Η Αγάπη, την οποία έχετε αγκαλιάσει τώρα, είναι η δύναμη και η δημιουργική νοημοσύνη που θα σας δώσει τη δυνατότητα να επιλύσετε όλα τα κοσμικά θέματα και προβλήματά σας με συμπόνια και σοφία.
Θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε και να αποκαλύψετε την αγάπη σε μέρη που ποτέ δεν θα ονειρευόσασταν ότι μπορούσε να βρεθεί. Η Αγάπη, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, είναι η δύναμη της ζωής - στην πραγματικότητα, είναι Ζωή. Μέσα στην ψευδαίσθηση έχει κρυφτεί, ανομολόγητη και μη αποδεκτή από την πλειοψηφία των ανθρώπων για αιώνες. Τώρα, με τις ενέργειες της Νέας Εποχής, οι ατιμίες και οι σκιές και οι καπνοί και τα σκουπίδια μέσα στα οποία είχατε προσπαθήσει να την κρύψετε, απλώς θα διαλυθούν, και θα διαπιστώσετε ότι αυτή ήταν πάντα μαζί σας εν αναμονή της αποδοχής σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να εργαστείτε μαζί της για να δημιουργήσετε τον Παράδεισο στη Γη.

Ο αγαπημένος σας αδελφός, Ιησούς.


Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη


  


 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;